![]() |
Re: Machete in lucru - Rekin
da nu trebuie sa dai cu spritchit?
eu stiam ca cu grund dai numai pe fier spirtchit e pentru chit |
da dau cu sprit chit,dar am scris asa sa inteleaga toata lumea,uni nu stiu ce e sprit chit:( am vazut ca ai intrebat pe cinevat cat costa un spray de sprit chit,e cam scump depaseste 50 ron:)
|
rekin ce esti de meserie ? nu de alta da ies foarte bine lucrarile ( finisajele ) :)
|
bravo.frumoase machete in special bmw-ul m roadster
|
Quote:
|
am crezut ca esti ceva de meserie chiar sunt uimit totusi sunt doar machete adica ma refer ca sunt mici si din poze sunt foarte bine detaliate ... spor la treaba si respect !
|
Jante nu ai? ar arata altfel.dar oricum ti-a iesit bine. Si eu o am pentru tunat, dar voi termina viperul ,iar dupa aceea ma voi apuca de bmw.
am niste jante pregatite pentru el. Crezi ca ar fii rau , sa scrii si tu in limba romana? Te rog frumos, renunta la messengerisme! |
sunt schimbate jantele si mie imi plac astea:) cand termini bmw-ul poate facem un battle:rolleyes2 al meu mai trebue vopsit
|
6 Attachment(s)
Am zis in pozele anterioare ca mai dau inca o culoare dar m-am razgandit,stricam vopseaua asta si imi parea rau.Am sa pastrez ideea pentru alta masina:)
Interiotr mochetat,tapiteri,bord vopsita alb cu negru,pedale cromate,in portbagaj un tub de nos:P motorul schimbat pus de pe alta masina,s-a potrivit perfect:) si cam atat la interior. Exteriorul il stiti deja din pozele anterioare,mai am de pus plasa la spoilerul fata si e completa. |
F E L I C I T A R I ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
|
si mie imi place foarte mult :D
felicitari x2 (deja vad zecile de intrebari retorice 'cum ai facut lcd' ;)) ) doar ceva mi.a atras atentia... si anume albul de pe bord (stiam ca fabricantii incearca sa evite culorile deschise pe bord pentru a nu reflecta soarele in ochii soferului) imi place motorul, faptul ca ai reusit lcd, faruri... ce sa mai :D e marfa bravo asteptam sa pui si pisica in varianta 1/24 ;;) |
Wow!!! Ce preparatie! BRAVO... Super frumos!
|
multumesc pentru aprecieri:) pisica cea mica vine si ia din urma,sper ca saptamana viitoare sa fie gata;)
|
super misto
n-am cuvinte!! |
destul de diabolic arata ... ce sa zic superb! bravo tine-o tot asa !:)
|
rekin
am si eu o intrebare dupa ce vopsesti cu spray ce culoare vrei,trebuie sa mai dai cu un lac ceva? ca sa nu se zgarie usor sau chestii dinastea?? multumesc |
nu pe toate le dau cu lac,am pe cineva la un service si i le mai dau lui sa le dea cu lac pe cele care nu prea au luciu.lacul e bunc,nu se zgarie usor vopseaua si are un luciu calumea e bine sa le dai dar nasol ca nu se gaseste la spray,daca aveam pistol le dadeam si eu acasa:) bafta.
pentru putin! |
3 Attachment(s)
am dat sprit chit si urmeaza vopsitul zilele astea:):-)
data este gresita sory:( |
foarte misto a iesit
aripile sunt bestiale bravo ce culoare o faci ?? |
ms,da aripile nu sunt facute de mine,am specificat ce am facut eu:) daca era spok o pastram asa,nu ii faceam body kit.Sau zici de prizele de aer?
surpriza culoarea:D;) |
foarte tare frate ! bravos!!! jantele le-ai facut cu dop de sticla cumva ?
|
Quote:
|
Frumosa traba! Arata bine :)
|
Quote:
aripile umflate arata misto si prizele de aer imbunatatesc aspectul:-P |
ce sa mai ... ii merge bine mana la baiat bravo rekin !
|
6 Attachment(s)
Am terminat si pisica asta:lol:
sper sa va placa culoarea,initial la inceput trebuia sa fie albastru metalizat si am mai adaugat perla roz,gabena si verde in poze nu se vede toate nuantele:oops: si sory de unel poze:( |
Frumos!!! Imi place de si arata cam... "robotic"
|
a iesit nebunie, felicitari !!
Bafta cu urmatoarele proiecte, daca te vei mai apuca de altele :D |
frumos frumos :) imi place culoarea... arata bine
cu siguranta muult mai bine decat nuantele ei tipice cu interiorul am niste dubii :-? insa tie trebuie sa iti plac nu altora. imi place cum se vad jantele si ma faci sa ma oftic ca nu am si eu asa ;)) multa bafta si speram sa ai cat mai mult timp liber, pentru ca se vede ca faci ce iti place si iti iese... bravo:) |
ti-a iesit foarte bine
bravo |
rekin ce sa mai zic frate ... 10+ ! bravooo !! ce urmeaza la garaj ?
|
ms mult;)la garaj:p am un seria 7 dar merge greu ca nu prea am timp si imi trbue niste jante de asta nici nu prea ma omor pana nu gasesc jante:)
|
marfaaa :shock:
bravo astept sa vad ce urmeaza :-P |
3 Attachment(s)
cateva poze cu septarul:D mai am de lucru la el,nu prea este timp.poate ma ajuta cineva cu niste jante frumoase pt el:(
|
Generatia mea preferata de Seria 7 :D Astept finalul ;)
|
Quote:
jante...deh daca nu ai vrut schimb atunci cu mine...:cry: P.S. poate gasesc ceva la chinezisme si iti trimit! |
chiar nu am timp deloc,vin seara nu mai am nici un chef de lucru la ele :( si nu aveam cum sa fac schimb cu jantele alea,scote-am jante dp A8 ca sa pun altele pe seria 7 si ramaneam fara jante la A8.:( asta e am s agasesc eu ceva,sau poate ma ajuti si tu sa gasesc:) ms mai vb;)
|
hmmm presimt ca o sa iasa nebunie mare :)) spor la treaba :D
|
incepe sa arate bine bmw-ul!spor la lucru!
|
la septar` ar merge un shaved complet.. inclusiv stopurile alea deasupra numarului la porbagaj :) parerea mea, spor la treaba si bafta :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning