![]() |
Re: SEAT LEON CUPRA by Xel'Naga
ok. intrebarea ramane aceeasi :D
|
f tare masina...am simtito si eu putin:D dar mi-ai ramas dator cu o tura..:D ne vdm la 4td Bafta
|
Super masina sa o stapanesti sanatos si fara incidente .
Am o curiozitate cum sta la consum si cat ai asteptat sa vina ?? Thank's !!! |
1 Attachment(s)
Quote:
Multumesc mult ;) Masina a venit relativ repede ( adica comandata in NOIEMBRIE pe 30 si la inceputul lui FEBRUARIE era in tara - asta datorita faptului ca a fost comandata de un amic de la PORSCHE si de asta a durat atat, normal trebuia sa dureze cam 4 luni jumate ) :idea: Consumul e BUN zic eu adica avand in vedere ca o mai ard daca am loc , adica 16% -17 % in oras si inafara am scos 8% . :D:arrow: Si o poza de UP-DATE adica cu NR masini DEFINITIV !! :twisted::lol: |
te-am vazut ieri la baba novac la intersectia aia mare daca nu ma insel ;)
|
:arrow:
Quote:
|
Quote:
|
Bravo Cosmine si chiar e frumoasa masina ..sa ai rezultate makr pe jumatate cum a fost bora..SI ink odata scz pt incident (Sant0s) asta e knd ai incredere in altii..putin offtopic ..scz si in legatura cu kitt-ul de la je design eu zic sa nu te bagi...fa cva uniq cum ai facut cu bora ;) :peace: doar o parere!
|
Quote:
FRUMOASA pana azi cand una a iesit din parcare si m-a facut PRAF pe toata partea DREAPTA :x:evil::cry: |
Vezi bagamias pui suflet sa faci ceva frumos apoi intr-o clipa din cauza unui prost fie ca esti tu sau altii se termina tot ...plm apoi asigurari batai de cap reparati facute de mantuiala ..plm si eu am modificat un leon apoi in noaptea de revelion a fost vandalizat ..plm am muncit un an si sa terminat intr-o noapte ...plm
Scuze de injuraturi ...dar pur si simplu ti se rupe sufletul cand vezi ca la ce ti tu mai mult nu mai e ... |
:shock::shock: Ceeee?? Eu nu stiu ce sa intamplat ..poate zici si u pe forum mai detaliat sau imi dai un pm k pe YM nu mai te vad :| :( ! sau si tu esti suparat pe mine ..astept reply ...:sad::sad:
|
Quote:
mergeam pe strada PRINCIPALA normal si din partea dreapta de pe CEDEAZA a iesit una care nu s-a uitat si mi-a facut praf toata partea dreapta la CUPRA !! asta s-a intamplat si asta este !! :cry::x:evil::idea::arrow: |
imi pare f f f rauuuuuuuuuuuuuuu
|
1 Attachment(s)
este rau dar bine ca nu asa :cry::sad:
|
ti-am vazut masina luni pe glinka in fata la BT asigurari ... sau nu erai tu ?
|
Quote:
da eu ERAM si acolo o sa o vezi mereu ... sunt director acolo la BT Asigurari ( o sa vezi fie CUPRA, fie BORA ) !! ;):arrow: |
bora o vedeam mai demult ... ca eu pe acolo stau ...
da nu era foarte nasol lovita cupra ... era mai mult zgariata offtopic : la casco ceva reduceri ?:) |
Quote:
normal ca reduceri ... cauta-ma si vb ... 0788 805 963 sau 0722 805 963 !! :idea::arrow: |
imi pare fffff rau pt tine :((((((((((((((((( sa o i a naiba pe aia !!!
|
Quote:
asta este ... saptamana viitoare cica este GATA si o sa pun 2-3 poze cu EA atunci !! ;):idea::arrow: |
Pfff..o masina avariata nu va mai fi niciodata cum a fost noua :shock::shock::sad::sad::cry::cry: ..Problema este dak aia a fost pedepsita :x:x..Cine drq le da permisu acestor specimene de femei?
|
deci.. pur si simplu NU ma cuvinte ce sa zic. masina noua.. full option.. mai e si cupra.. vai:(( deci imi pare fff rau.. :cry:
|
poate bagi si u mai multe poze :( q masina :( ... imi pare rau .. :(999999999999999999999999999
|
sper sa ca iti da masina noua ..
|
Cosmine dar in poza aceea cu leonul lovit nu are trapa . Tu parca aveai trapa la a ta :arrow::arrow::?::?::!::!::idea:
|
pai voi nu ati inteles ca aia din poza nu e masina lui Cosmin?
|
AA scuzeeeeeeee mi de scuze aia a fost un exemplu...dar a lui este mai slab avariata decat aceea am inteless Doamne credeam k asa e a lui :shock::shock::oops::oops::rolleyes2Scuze ink odata
|
maine o sa va pun POZE cu MASINA , cea din poza aceea NU este a MEA !! era in service , avea 100 KM si era un FR !! :rolleyes2:idea:
a mea este GATA si maine va pun poze cu EA !! ( a fost avariata pe partea DREAPTA doar ) !! :idea::arrow: |
cand am vazut poza aia turbasem :((chiar imi pare rau pt acest incident ata e bine k na fost mai rau :D
|
e bn
.. si eu m am speriat prima oara:| |
2 Attachment(s)
pozele promise ... sper sa se vada avand in vedere ca era cam intunecat dimineata cand le-am facut !! masina este OK , a iesit BINE si are mai NOU JANTE NEGRE ;):rolleyes2:idea::arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
le am dar nu am apucat sa le pun !! ;):idea::arrow: oricum si mie imi place asa NEGRE ( e super tare contrastul ) ;):arrow: |
eu le faceam albe sa fie si mai tare contrastul.
|
da ....misto domne...ai avut inspiratie de la cineva..:D hihi oricum super tare...ne vdm esta noces:D bafta
|
Quote:
pe masina mea da mai bene ca este ALBA si nu GALBENA ca a TA + ca ale mele sunt NEGRU LUCIOS si ale TALE saunt NEGRU MAT :lol::twisted:;):idea::arrow: |
cat te a costat sa le inegresti ?
|
hehe....stiam eu k tot invidios ai ramas pe mn:D tata meu are mai frumos ca tata tau:D
|
pacat ca mi`a venit tarziu ideea cu interiorul alb :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning