Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

quick_5hifter 22-09-05 15:55

zoom-zoom, era un bmw pisica in ct cu folia si culoarea masinii exact ca aia albastra, dar nu mi-ar strica oricum ;) sa fiu al doilea
folie am gasit deja in mai multe culori, m-ar tenta verdele ala din poza pusa de mine
depinde, inca nu sunt hotarat

quick_5hifter 23-09-05 03:46

PS: quick_5hifter=daciamustang

shadow 23-09-05 09:47

Pai spune-ne si noua unde ai gasit folie in mai multe culori si la ce preturi???

quick_5hifter 23-09-05 16:47

folia e la acelasi pret cu cea normala (neagra), adica 200 mii cutia...am gasit la astia care monteaza folie pe geamuri

aleks 23-09-05 17:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"quick_5hifter\"
folia e la acelasi pret cu cea normala (neagra), adica 200 mii cutia...am gasit la astia care monteaza folie pe geamuri

pai eleronul ala e super misto daca il scurtezi ( asa ar arata bestial)
cat despre masina in 2 culori... e frumoasa, dar e greu de realizat ( 206-le din poza e al unui prieten de-al meu, care are o firma de tuning, dar si-ar dori acum s-o faca din aerograf )

quick_5hifter 26-09-05 00:52

azi mi-am vopsit bara fatza in alb folosind 3 spray-uri...nuanta e putin diferita, dar merge; maine vopsesc si pragurile si pun poze cu masina (dupa ce o duc la spalatorie)
am avut parte de vreme proasta si nu am reusit sa termin capota aia, iar strungaru' ala ma tot amana cu flansele pe fatza...ufff...vine iarna si nu mai apuc sa-mi fac si bara spate, si pasajele pt. aripi... :cry: :cry: :cry:

quick_5hifter 26-09-05 13:45

2 Attachment(s)
2 poze....
mai pun poze azi dupa ce vopsesc si pragurile (cica maine sunt gata si flansele...iar)

quick_5hifter 26-09-05 19:17

5 Attachment(s)
poze cu bara si pragurile vopsite...n-au iesit cine stie ce, dar mai am muuuulte de facut la masina, inclusiv adaugat ceva pe bara fatza, ca sa vina in linie cu pragurile...o sa arate mai bine, dar mi-e o lene ... :lol:

shadow 26-09-05 22:46

Chiar arata frumos, FELICITARI!!!
Daca ii faci si un spoiler spate frumos cred ca v-a vii cel mai frumos Tico din cate am vazut!!!
Poti sa imi spui exact unde ai gasit folia pt ca eu am fost pe al astia care monteaza si toti s-au uitat la mine de parca i-am injurat!!! :D

quick_5hifter 27-09-05 00:43

thanks shadow! nu trebuie sa iasa cel mai frumos, trebuie sa iasa cum vreau eu (sau macar cum l-am proiectat pe hartie)
folie de geamuri...in bucuresti sigur gasesti la vitan..sau intreaba pe cei care mai au folie, eu nu prea cunosc bucurestiul
la noi in ct sunt vreo 2-3 firme care se ocupa cu productia de materiale publicitare, bannere, firme, autocolante auto...ei monteaza si folie pe geamuri

aleks 27-09-05 11:03

1 Attachment(s)
stii ce i-ar intregi frumos linia spoilerului?
sunt aripioare universale pt adaugat sub marginea spoilerului, le gasesti la magazinele de tuning, si ii schimba radical fata, la modul agresiv, poti sa le si modelezi singur dak ai rabdare ( universal spillter se numesc )
uite o skema, dak t risti sa ti-l construiesti singur :wink:

quick_5hifter 27-09-05 18:53

multzam aleks, o sa fac singur piesa, dar trebuie adaptata foarte mult, ca bara mea nu e atat de rotunjita si probabil e si mai mica...oricum, in capetele dinspre roti o sa fie de latimea pragurilor si o sa se micsoreze treptat, o sa fac io un desen azi....ma gandisem sa adaug asa ceva, dar nu dintr-o bucata, ci cate o piesa mica pe ambele parti...chiar ma gandeam ca ar mai trebui ceva si pe mijloc ;)

quick_5hifter 27-09-05 20:20

totusi unde as putea gasi sa cumpar piesa? mi-ar fi mai usor de modificat decat de creat :D
si un pretz?
10x

shadow 27-09-05 22:27

Cei care fac spoilere, praguri din fibra trebuie sa faca si din astea!!!
Pretul: ar trebui sa fie destul de ieftine

quick_5hifter 28-09-05 04:51

mda....si eu fac asa ceva (ma rog, am facut si eu o bara, am mai incercat una dar n-a iesit si am mai reparat o bara de dacie); m-as apuca, dar e foarte greu fara mulaje...aleks, imi dai si mie 2-3 sfaturi pe PM?pleeeeze :D

aleks 28-09-05 09:35

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"quick_5hifter\"
mda....si eu fac asa ceva (ma rog, am facut si eu o bara, am mai incercat una dar n-a iesit si am mai reparat o bara de dacie); m-as apuca, dar e foarte greu fara mulaje...aleks, imi dai si mie 2-3 sfaturi pe PM?pleeeeze :D

sigur ca da, doar ca eu sunt de dimineata pana pe la 4-5-6 asa pe mess...
uite aici skema si pt din alea doar p coltul spoilerului... pretul lor ( originale, afara ) e in jur de 60-70 de euro... cam mult zic eu...

quick_5hifter 28-09-05 21:31

nu e mult pentru cat valoreaza, e mult pentru cat as da eu :D
de unde iei schemele alea? vreau si io mai multe pentru mai multe piese, poate ma ajuta
10q

aleks 30-09-05 09:18

mai astea le-am avut ca am vrut eu sa-mi fac, in general rascolesc net-ul cu google dupa cuvinte cheie, si la imagini si la cautarea dupa cuvinte, si gasesc de multe ori cam ceea ce vreau...

quick_5hifter 30-09-05 19:29

ieri mi-am montat flansele si jantele pe fatza. a fost nevoie de cateva modificari. astazi am scos jantele ca sa mai tai din vechile prezoane, ca treceau prin flansa si loveau in janta (din cauza asta imi tremura foarte tare volanul); bineinteles le-am montat la loc si inca mai tremura, dar mai putin.
sunt mai multe variante din care cauza am parte de trepidatii:
1) trebuie reglata din nou directia, desi doar ce o reglasem cu vechile jante SAU
2) trebuie echilibrate rotile SAU
3) sunt strambe flansele (cel mai grav, ca vor trebui refacute)
trepidatiile incep pe la 60-70 hm/h si nu se mai simt in momentul cand ciupesc frana...ce credeti, care este motivul? n-as vrea sa dau banii pe reglat directie si echilibrat jante pana nu aflu cauza

shadow 30-09-05 22:17

Cred ca ar trebui sa le echilibrezi din nou!!!

quick_5hifter 01-10-05 18:12

1 Attachment(s)
am aflat azi care-i buba...sunt flansele facute prost. trebuie sa ma duc sa le refaca sau sa faca altele, ca nu sunt gaurile date bine si roata joaca in sus si-n jos
oricum nu-mi place cum arata pe masina...credeam ca va fi altfel, dar sunt mici de tot rotile
(macar nu atinge roata pe nicaieri)

aleks 01-10-05 20:28

dupa ce le vei face flanse si rotilor din spate se va vedea altfel...
ce-i drept ar trebui jante cu un inch mai mare... imprumuta o pereche d la cineva sa vezi dak nu ating pe undeva...

Opportunity 06-10-05 19:14

mai pune si u poze noi ca deh... :roll:

quick_5hifter 06-10-05 23:06

pai poze noi nu am de ce sa fac, nu am nici cu ce :(( ca mi-au furat unii camera foto :((
ce mai e de zis...am scos jantele alea de pe fata si le-am lasat pe cele originale pana sunt gata toate flansele (m-am dus in alta parte)
maine ma apuc de bara spate, cu toate ca n-am terminat capota aia...am desenat io un model care se potriveste (zic eu), maine incerc sa-l desenez si pe calculator si postez aici sa mai aflu pareri
numai bine!

aleks 07-10-05 11:14

asteptam sa vedem ce ti-a trecut prin cap, ca mie imi plac ideile tale , 10 x :wink:

Opportunity 07-10-05 11:26

cre k o sa iasa marfa rau tico asta :D gg sa ii pui niste flacari 2 woofere :) sau un jack hammer :lol: sunt nebun stiu... eu am da nu chiar jackhammer oricum niste flame blowers sa le dai foc la aia din spate mai ales la aia cu 66 care vin pana in bara ta :D si cam atat :)

pesteimputit 07-10-05 21:37

coane cand rezolvi ceva cu flansele alea spune-mi si mie cat te-au costat

quick_5hifter 08-10-05 02:47

1 Attachment(s)
aleks, m-a chinuit un pic talentu prin paint si ete ce-a iesit...bara este simpla, relativ usor de confectionat si un pic potrivita cu aia de pe fatza...
opportunity, ce-i ala jack hammer?
peste, flansele m-au costat 500 mii bucata, cu tot cu prezoanele necesare, dar alea nu sunt facute bine; urmeaza sa mi le faca altcineva mai bine si ii platesc doar materialu si o bere.

shadow 08-10-05 08:37

Ar arata bine spoilerul asta pe masina, dar chiar are nevoie de un eleron ;) !!!

Mustang 08-10-05 10:05

ar arata beton...vb lui shadow cu un eleron o faci superba ;)

shadow 08-10-05 10:24

M-am ma uitat acum la poza, mai bine zis la evacuare si cred ca ar arata mult mai bine cu o evacuare dubla, poate chiar o evacuare cu modelul ala oval pus pe verticala prin gaurile alea!!!
Parerea mea!!!

Opportunity 08-10-05 13:00

jackhammer e un woofer de la mtx l-au aratat la MTV la pimp my ride :) e unu de 1 m si 22 inch wooferu :) cel mai mare din lume dar costa ...10000 de w are

quick_5hifter 08-10-05 15:15

sa fac io bara de spate, ca eleronul e mai simplu de facut...
am vazut si eu jack hammerul aseara, mama ce nebuni...150 kile? masina mea are 600, daca ii pun 2 jack-uri se taraste pe partea din spate :lol:
evacuare dubla in ce sens? ornament din ala dublu sau stanga-dreapta? oricum nu e greu de facut stanga-dreapta functional, dar nu prea vad sensul dpdv tehnic...
in gaurile alea de pe bara nu prea ar merge, ca nu am unde sa gasesc ornamente pe dimensiunile alea...si nici nu vreau sa modific gurile alea de aerisire, ca merg oarecum cu bara de fatza...

shadow 08-10-05 16:35

1 Attachment(s)
Pai poti sa pui o singura toba dar sa tragi 2 tevi din ea!!!
Eu ma refeream din pct de vedere estetic nu pt performante.
Tips-ul ziceam sa fie ceva in genul asta, doar sa fie drepte la capat si puse pe verticala!!! ;)

Opportunity 08-10-05 21:34

mane da cu capota si cu grila din fata de la tico-utz cum ramane? :)

pesteimputit 08-10-05 22:06

se pe mine cat m-ar costa sa imi faci rost de 4 flanse adaptoare de la prezoanele de tico la 5*100 sau 4*100

flansele fata cat se poate de subtiri cele spate cu 2 cm mai late ce cele fata?

quick_5hifter 09-10-05 05:17

1 Attachment(s)
peste, ti-am zis cum sta treaba, eu am dat 500 mii pe bucata cu tot cu prezoanele de rigoare, dar sunt facute prost ca nu sunt centrate, de la 60 la ora imi tremura volanul...nu cred ca e mare diferenta la pret daca sunt mai groase cele de pe spate decat cele de pe fatza
opportunity, capota e in lucru, azi am mai batut vreo 30-40 cm2 (se usuca foarte greu, trebuie sa astepti o gramada, s-a dus vremea buna :D)
si grila...aia e! este incorporata in bara! iar partea de sus a grilei va fi incorporata in capota.

Opportunity 09-10-05 20:52

treaba buna tine-o tot asha

aleks 11-10-05 08:37

asta e modelul corect pt spoilerul spate. are aceeasi linie cu spoilerul pe fata, se vede ca sunt impreuna, nu culese de prin targ ( aviz amatorilor)
evacuarea o vad mai bine prin gaurile din spoiler, si cu doua iesiri ( asta doar in cazul in care sunt functionale amandoua, altfel e kitch)
pana la urma eleronul va fi cel de care imi spuneai?

quick_5hifter 11-10-05 16:13

da nu am cum sa fac acum evacuarea in felul ala...o fac ca in desenul meu si daca mai fac rost de niste bani....
eleronul nu cred ca il mai fac asa, trebuie un pic mai patratos ca nu merge cu bara...vad io...deocamdata lucrez tot la capota...aproape am terminat-o

All times are GMT +2. The time now is 12:54.

- Copyright 2026 4Tuning