![]() |
2 Attachment(s)
sal.....am intrat si yo pe aici........iar
cam asta e masinutza mea..................:oops: |
Re: Crazy Team Racers
o vedem sambata la intalnire?????:D:D
|
Quote:
psicho!:lol::lol::lol: |
Quote:
ps;laso jos cat de tare se poate k o sa ii dea un aspect superb si asa e frumoasa |
1 Attachment(s)
unul dintre cei care si-au luat-o in cap de la ultimul eveniment de la baia mare incoace :D uku cel cu daciuca lui
|
3 Attachment(s)
cateva filmulete:d dela primul meu eveniment la care am luat locul 1:D
|
9 Attachment(s)
cateva din momentele de glorie sa spun asa :D din partea mea dedicate clubului ctr si sper k vor mai urma
|
10 Attachment(s)
salutare baieti, va saluta kamikaze din anglia.am sa postez in fiecare weekend cateva poze cu masinile din trafic.
prima parte::D |
19 Attachment(s)
Partea a doua cu masinile din zona unde stau.Salutare tuturor membrilor:D
|
Ce rezultate ati obtinut la legalele de la Tg. Secuiesc?
|
La legale nu s-a mai dat nimeni ,dar pe data de 18 la intalnirea Vw Fest de la Brasov , Sageata a luat locul 3 la categoria cea mai populara masina..
|
Stiu...eram acolo....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
pt cei ce n-au fost la legale...
https://www.youtube.com/watch?v=qzV7Y...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=crJ6L...eature=related enjoy! |
3 Attachment(s)
cateva poze cu noul meu interior recent scos de la tapizat:))
|
nimic nou ?va zic eu
Gratar pe 16 august la Onesti , invitati CTR Onesti si Bacau , Vw Forum Onesti si Bacau , Nsl Brasov si poate Nsl Piatra Neamt..... |
|
Barracuda am vazut intr-un post anterior de a tau ca "mi-am" luat-o in cap la ultimul eveniment.
Ar fi o treaba sa vi la cluj pe 10 octombrie la KoRacing. Nu mi-o lua in nume de rau, just for fun. |
Quote:
|
care vine la suceava la linii :D ne vedem duminica la start
|
voi fi de sambata acolo, cred.
|
Quote:
Sageata ni te alaturi?i-ai dat alea lui Nicu? |
4 Attachment(s)
si inca nu e gata...;);)8):twisted::twisted:8)
|
7 Attachment(s)
Se pare ca am discutat destul(ce e mult strica), nu pot sa nu zic , sa nu dau verdictul final :
CRAZY TEAM RACERS Brasov e DESCHIS pentru inscrieri : adica o noua Filiala Crazy Team Racers s-a deschis la Brasov.Deocamdata doar 2 membri : George_RHD - Presedinte filiala Brasov - Dacia BV-02-RHD Attachment 1097624 Attachment 1097625 Attachment 1097627 Attachment 1097626 Reshizzo - Vicepresedinte filiala BrasovNISSAN 200SX - S13 1991; 180.000km; -169CP; -KW Arcuri; - 3" kat Toba Blitz - 3" turbocatback complet (cu downpipe si test pipe) - sparco volan - folie geamuri - hi-fi - bord modificat .. -rectificat tot motorul(- pistoane,biele, garnituri,pompa apa, pompa ulei) Attachment 1097621 Attachment 1097622 Attachment 1097623 |
barracuda , te rog sa mai intri pe linkul de sus de la filiala Brasov sa mai lamuresti lumea,sa mai dai sfaturi cand va fi nevoie,
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Vreau si eu Golf 4 1.9 TDI 120 ps:twisted: BRSOV:woowoo:
|
frumoasa intalnirea de la suceava \:D
|
andrey iti propun sa faci un site cu galerie foto, video si un forum pentru prezentarea tuturor masinilor din club, detalii tehnice, chat si noutati;) pentru club unde si iti garantez ca o sa ai mai multi membri (www.crazyteamracers.com) alta idee ai putea face un stiker mic doar cu numele sitului;) si sa se puna pe masina undeva la vedere lumea cand il vede de curiozitate o sa il aceseze si daca site-ul e frumos facut si ii place ca este activitate si nu este dusmanie in club o sa se inscrie sigur ;)
daca ai nevoie de om care sa iti faca site-ul imi dai pm si vorbim (www.xxeteam.ro) uite un exemplu de site facut de baiatu care se ocupa, costul pentru site ajunge undeva la 80 euro pe an. in fiecare an cate 80 euro ;) si 50 euro este pentru munca lui sa ne faca site-ul cat mai frumos si usor de accesat;) PM if you need me:-) |
Quote:
|
Quote:
Te spanzur Luci daca nu pui pozele de la Suceava..gluma.ca nu mai am internet momentan...si cand intru le iau de aici..... |
ok pun pun sa ajung si eu la un cablu pt tel
apropo.. faceti mai mic numele pt parbrizul din fata ca la mine nu a incaput asa ca am numai pe spate |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Cateva poze de la Suceava :)
|
super tare:D
|
barracuda ce ai facut la suceava