Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Toyota Celica vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/63361-toyota-celica-vs.html)

b01uxd 03-04-08 17:04

Re: Toyota Celica VS .... ?

Quote:

Originally Posted by tzatzichi (Post 1463160)
eu am un passat 1.9 tdi 131cp.

tdi de care cu cip sau fara sau si cu turbina sau o fi 4motion sau mai zi ca ......mai conteaza si astea , dak esti 130 de cai ma bag si eu dak ai mai mult bafta

tzatzichi 03-04-08 17:16

tdi 131,6+1,4motion cu soft la rbn

kidu2006 03-04-08 18:47

Quote:

Originally Posted by tzatzichi (Post 1463639)
tdi 131,6+1,4motion cu soft la rbn

Adik vreo 170-180cp 4x4 si adik n`are rost:))))

tzatzichi 03-04-08 19:04

eu nu am zis nimic ca nu sunt genul ala care sa zica...domne nu are rost ca asa si pe dincolo :) daca ma dau ma dau de placere fie ca mi-o fur sau nu :)

kidu2006 04-04-08 10:39

Quote:

Originally Posted by tzatzichi (Post 1463825)
eu nu am zis nimic ca nu sunt genul ala care sa zica...domne nu are rost ca asa si pe dincolo :) daca ma dau ma dau de placere fie ca mi-o fur sau nu :)

Ma si io tot de placere,chiar de foarte mare placere,si cateodata(mai mereu:lol:)k sa castig:oops:dar in cazul tau VS eu..chiar nu are rost..daca erai stock te incercam cu cea mai mare placere,da asa ai multi cai peste mine,si mai esti si 4x4:rolleyes2
Plm...NEXT:))

b01uxd 05-04-08 00:32

Quote:

Originally Posted by tzatzichi (Post 1463825)

io incerc dak vrei da doar din mers dintra 2 a la 2000 rpm

tzatzichi 05-04-08 12:59

cu ce masina esti tu?

b01uxd 05-04-08 13:34

alfa romeo(teas incerca si cu oltcitu da nu cred ca are vreun rost;))

tzatzichi 05-04-08 13:55

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1467398)
alfa romeo(teas incerca si cu oltcitu da nu cred ca are vreun rost;))

alfa romeo de 1.6 de la semnatura?

Eddie C. 05-04-08 14:07

Cand va vedeti ma bag si eu ca de mult trebuia sa incerc tedeiul:D.:D

tzatzichi 05-04-08 14:23

ti-ai reparat masina?

kidu2006 05-04-08 17:28

Quote:

Originally Posted by tzatzichi (Post 1467433)
alfa romeo de 1.6 de la semnatura?

E slaba ma Alfa..UXD-ule fara suparare frate,asta a fost parerea mea cand ne-am dat prima data...sincer nu cred ca are rost sa incerci cu tzatzichi,castigatorul se stie dinainte cu mult timp cine va fi..chiar si de placere tot cred ca nu are rost..cred ca placerea nu vine atunci cand el pleaca si tu stai pe loc:rolleyes2
Oricum..cum vreti voi

tzatzichi 05-04-08 17:30

cu eddie vreau sa incerc ca atunci cand ne-am intalnit zicea k masina nu ii trage.sper sa o fi reparat

Eddie C. 05-04-08 20:53

Am reparat-o.E totul ok.vb si vdm cum ne vdm.As prefera in timpul saptamanii(un joi ceva:D ).Sa vdm cum fac cu plecarea de pe loc:lol:

b01uxd 06-04-08 00:13

pai din mers ma kidule io zic ca sunt ceva sanse:D acu e la service sper sa fie gata saptamana care vine....era bolnavioara cand neam dat prima oara si ala cred ca era motivu oricum eram si io mai mititel si cam rupeam facaletzu ala , daia nu prea nimeream vitezele, dar se poate oricand incerca cu oltcitu de la semnatura:D desi vam zis nar avea rost :P

kidu2006 06-04-08 00:42

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1468108)
pai din mers ma kidule io zic ca sunt ceva sanse:D acu e la service sper sa fie gata saptamana care vine....era bolnavioara cand neam dat prima oara si ala cred ca era motivu oricum eram si io mai mititel si cam rupeam facaletzu ala , daia nu prea nimeream vitezele, dar se poate oricand incerca cu oltcitu de la semnatura:D desi vam zis nar avea rost :P

Pai care e treaba cu oltcitu ala ma?io cred ca e la misto semnatura aia nu?1.1 48cp cu nos?:)))..adu seatu mai bine sa-l trec la lista "spanzurati":lol:

fgm 06-04-08 19:47

Ce spanzurati kidule, lista creierilor sparti sau fisurati :)

ANM 07-04-08 01:48

kiddu....in 2 sapt vreau sa-ti masor cai putere in secunde/402m :D

eu am suzuki sx4 100cp 1200kg.....tu ce greutate ai? nu te intreb cp...fiindk am impresia k ai undeva la 130cp....

kidu2006 07-04-08 10:27

Quote:

Originally Posted by ANM (Post 1470251)
kiddu....in 2 sapt vreau sa-ti masor cai putere in secunde/402m :D

eu am suzuki sx4 100cp 1200kg.....tu ce greutate ai? nu te intreb cp...fiindk am impresia k ai undeva la 130cp....

De unde atatia 130cp ma?:)))Atata sper sa am in viitorul apropiat;).n-am decat 105cp acu...sau ma rog,100 k aia 5 s-au pierdut pe toba intermediara care e desprinsa si`mi zdrangane sitele alea:rolleyes2
Tu cati cai ai?
1125kg cu mine 1200kg
1600cmc
105cp...
tu?

ANM 07-04-08 10:46

dar tu citesti mkr ce scriu ceilalti?? deci am 1200kg...1500cmc...100cp....atat....si crede-ma k-ti zic eu dak ai sau nu 105cp...fiindk si cu tractiune spate si tractiune fata si ce mai vrei tu....105cp nu fac masinile de 120-130cp....indiferent de kt d bun esti k sofer...stii in general cei kre se dau....au mai facut-o in trecut si isi km cunosc masina....in fine...vedem ce o iesi:P

maniacu_mnc 07-04-08 11:05

Quote:

Originally Posted by ANM (Post 1470544)
dar tu citesti mkr ce scriu ceilalti?? deci am 1200kg...1500cmc...100cp....atat....si crede-ma k-ti zic eu dak ai sau nu 105cp...fiindk si cu tractiune spate si tractiune fata si ce mai vrei tu....105cp nu fac masinile de 120-130cp....indiferent de kt d bun esti k sofer...stii in general cei kre se dau....au mai facut-o in trecut si isi km cunosc masina....in fine...vedem ce o iesi:P

Atata are 105 cp e stock credema. Cat despe facut masini de 120 - 130 cp credema ca se poate daca sti sa ii dai si mai gasesti si un adversar care sa nu stie asa de bine. Din cate am observat eu nu toata lumea care se da la curse e dispusa sa rupa masina in doua ;).
Oricum trage bine masinuta ta o sa fie de vazut. Eu sincer cred ca o sa aibe de muncit Kidul ca sa te bata.
Ramane de vazut :D

kidu2006 07-04-08 17:13

Quote:

Originally Posted by ANM (Post 1470544)

Ma da tu ce faci de iei de mine sau cum?ca nu prea am inteles..daca vrei sa ma si bati ca sa inteleg mai bine de la TINE cati cai are masina MEA zi-mi ca sa stiu:rolleyes2..Nu stiu ce sa zic,invata-ma mai bine niste ecuatii de gradu 2 sau preda-mi niste limba chineza ca daia chiar nu stiu,dar oricat de petarda as fi as putea sa arunc un ochi in talon,chiar daca e in germana,incat sa-mi dau seama k masina mea are 104,72cp:rolleyes2..ma rog,poate stii tu mai bine ca mine,ceea ce ma indoiesc:!:
Provocarea care mi-ai lansat-o ramane in picioare din partea mea..chiar daca ma faci sau te fac..nu te cunosc si nici pe masina ta
Si nu te mai lua de mine ca ma iau yo de tine porma:twisted:
Haidi bafta si ne vedem la sfarsit de weekend..mai vbm pe pvt sa nu zica lumea ca ne certam;)

P.S.: Cand am zis ca e STOCK masina MEA,pai asa e!

GSPI 07-04-08 20:10

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1471432)
Ma da tu ce faci de iei de mine sau cum?ca nu prea am inteles..daca vrei sa ma si bati ca sa inteleg mai bine de la TINE cati cai are masina MEA zi-mi ca sa stiu:rolleyes2..Nu stiu ce sa zic,invata-ma mai bine niste ecuatii de gradu 2 sau preda-mi niste limba chineza ca daia chiar nu stiu,dar oricat de petarda as fi as putea sa arunc un ochi in talon,chiar daca e in germana,incat sa-mi dau seama k masina mea are 104,72cp:rolleyes2..ma rog,poate stii tu mai bine ca mine,ceea ce ma indoiesc:!:
Provocarea care mi-ai lansat-o ramane in picioare din partea mea..chiar daca ma faci sau te fac..nu te cunosc si nici pe masina ta
Si nu te mai lua de mine ca ma iau yo de tine porma:twisted:
Haidi bafta si ne vedem la sfarsit de weekend..mai vbm pe pvt sa nu zica lumea ca ne certam;)

P.S.: Cand am zis ca e STOCK masina MEA,pai asa e!

faci atatea valuri de zici ca mergi cu iahtul!
Tu chiar nu intelegi ca ai un fsss de masina!

b01uxd 07-04-08 20:52

Quote:

Originally Posted by GSPI (Post 1471782)

si tu chiar nu intelegi ca nu ne intereseaza cine esti tu?

kidu2006 08-04-08 00:06

Quote:

Originally Posted by GSPI (Post 1471782)

Bzzzzz....bzzzz....pfff fii a dreaq de musca ... ete ma ce sa baga si ea:yikes:

ANM 08-04-08 00:23

kiddule...ma km iei peste picior fratioru....nu te mai agita atat....si doar pentru k am zis k mi se pare ciudat k sa ai 105cp....e vreo jignire? k tu asa ai luat-o....eu m-as simti mandru sa-mi zica cineva de masina mea..."maaa...tu ai 150cp...nu ai 100cp...." si eu defapt chiar sa am 100cp...chiar nu m-as ataca atat....in fine....ne vedem knd iese si japoneza mea de la operatii estetice....si vedem...in orice caz...nu ma mai amenintza cu faze de genu "Si nu te mai lua de mine ca ma iau yo de tine porma" k te certi singur...eu sunt non-violent, dar ce ma deranjeaza la tine este atitudinea ta de "suprematie" si de "preamarire" si "atot-slavire" a masinii tale...si pentru tine toti ceilalti sunt prosti....frate...poti sa ai cel mai rapid m6 de pe lumea asta....si poti sa fii "cvartriplu" campion la kickboxing, lupte libere, si ping-pong de 2 m si 130kg.....nu asta e important....importanta e atitudinea ta...felul in care iti vezi semenii....chiar crezi k suntem asa de diferiti k sa ma iei peste picior? daca eu te iau peste picior oare te enervez? daca ti-as zice k in cazul in care te iei de mine ma iau si eu de tine...cum se intelege k o amenintzare....un fel de stai ba pu|_ica cuminte k vine pitbullu si te papa...

sper k ai inteles cat de cat ce am vrut sa spun si tot ce incerc e sa domolesc ura ta pentru ceilalti si atitudinea de suprematie....te vad asa pus pe oricine care nu-ti este prieten...te salut...si saptamana viitoare probabil ne intalnim sa pastem cele 100 de iape de fiecare:P

kidu2006 08-04-08 10:46

Quote:

Originally Posted by ANM (Post 1472490)
kiddule...ma km iei peste picior fratioru....nu te mai agita atat....si doar pentru k am zis k mi se pare ciudat k sa ai 105cp....e vreo jignire? k tu asa ai luat-o....eu m-as simti mandru sa-mi zica cineva de masina mea..."maaa...tu ai 150cp...nu ai 100cp...." si eu defapt chiar sa am 100cp...chiar nu m-as ataca atat....in fine....ne vedem knd iese si japoneza mea de la operatii estetice....si vedem...in orice caz...nu ma mai amenintza cu faze de genu "Si nu te mai lua de mine ca ma iau yo de tine porma" k te certi singur...eu sunt non-violent, dar ce ma deranjeaza la tine este atitudinea ta de "suprematie" si de "preamarire" si "atot-slavire" a masinii tale...si pentru tine toti ceilalti sunt prosti....frate...poti sa ai cel mai rapid m6 de pe lumea asta....si poti sa fii "cvartriplu" campion la kickboxing, lupte libere, si ping-pong de 2 m si 130kg.....nu asta e important....importanta e atitudinea ta...felul in care iti vezi semenii....chiar crezi k suntem asa de diferiti k sa ma iei peste picior? daca eu te iau peste picior oare te enervez? daca ti-as zice k in cazul in care te iei de mine ma iau si eu de tine...cum se intelege k o amenintzare....un fel de stai ba pu|_ica cuminte k vine pitbullu si te papa...

sper k ai inteles cat de cat ce am vrut sa spun si tot ce incerc e sa domolesc ura ta pentru ceilalti si atitudinea de suprematie....te vad asa pus pe oricine care nu-ti este prieten...te salut...si saptamana viitoare probabil ne intalnim sa pastem cele 100 de iape de fiecare:P

Bai zici ca esti nebun,n`am nimic cu tine ce dreaq sa am..m-am atacat foarte putin cand parca ma certai mai sus la faza cu caii:))),atata tot,restu glumesc..cand o sa ma cunosti mai bine o sa vezi ca glumesc mai mereu eu si sunt pasnic cu lumea care e ok;)nici nu te-am luat peste picior si nici nu ma cred deasupra ta pt ca nici macar nu ne cunoastem ca sa fac lucru asta si nu`mi sta in caracter de obicei!
Ma deranjat musca din snagov care n`are de lucru si se baga pe topicu meu in seama..tu nu!
In fine,ne vdm cand esti ready for the party...

b01uxd 08-04-08 11:39

kidule, ma primiti si p mine? incerc si io cu cei 88 kw ai mei:D

kidu2006 08-04-08 13:20

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1472852)
kidule, ma primiti si p mine? incerc si io cu cei 88 kw ai mei:D

Bineinteles...cu ce,tot cu Alfa?merge,sa vedem cand vorbim sa ne strangem..poate mai vine lume;)

b01uxd 08-04-08 15:35

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1473030)
Bineinteles...cu ce,tot cu Alfa?merge,sa vedem cand vorbim sa ne strangem..poate mai vine lume;)

nu cu alfa frate....alfa e de vanzare si oricum na fost niciodata la curse, poate doar sa se uite, e masina ingrijita si care na sarit de 130-140 km/h

kidu2006 10-04-08 10:24

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1473270)
nu cu alfa frate....alfa e de vanzare si oricum na fost niciodata la curse, poate doar sa se uite, e masina ingrijita si care na sarit de 130-140 km/h

Pai atunci cu ce vrei sa vii?cu lionu?ori tu i-ai atarnat vreun cip cirip dala prin motor si vrei sa te razbuni?:rolleyes2

b01uxd 10-04-08 15:53

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1476772)
Pai atunci cu ce vrei sa vii?cu lionu?ori tu i-ai atarnat vreun cip cirip dala prin motor si vrei sa te razbuni?:rolleyes2

nu e frate cipu si restu cacaturilor sunt pt terminati , io dak vreau putere mare imi iau masina cu motor mare sau cu putere mare din fabrica nu stau sami *** masina cu cip si cu alte rahaturi cum fac altii d p aici, masina e stock.......ideea e ca am facut alfa cu leonu....si daia zic ca vreau cu el......desi are mai putini cai trage mai bine ca alfa

kidu2006 14-04-08 11:01

ANM unde esti tata cu suzuki si cu vectra aia de 130cp?:rolleyes2

kidu2006 14-04-08 15:50

Upppppppdateeeeeeee la listaaaa:twisted: vinerea trecuta...
Celica 105cp VS Golf II 140cp
golfu a castigat,la diferenta mica:lol:(am comis-o si pe a3a):rolleyes2
Celica 105cp VS acelasi A4 1.9 TDI 131cp
Celica WINSSSSSS la o masina distanta:twisted:

Ceva doritori?:rolleyes2,k mi-am sudat si tobele in sfarsit,poate am toti caii acum:dance:

mikafly 16-04-08 18:57

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1483938)
Upppppppdateeeeeeee la listaaaa:twisted: vinerea trecuta...
Celica 105cp VS Golf II 140cp
golfu a castigat,la diferenta mica:lol:(am comis-o si pe a3a):rolleyes2
Celica 105cp VS acelasi A4 1.9 TDI 131cp
Celica WINSSSSSS la o masina distanta:twisted:

Ceva doritori?:rolleyes2,k mi-am sudat si tobele in sfarsit,poate am toti caii acum:dance:

Poate vii la Braila...o sa ai cu cine sa te masori acolo........

kidu2006 16-04-08 23:40

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1488170)
Poate vii la Braila...o sa ai cu cine sa te masori acolo........

Nu vin acolo din pacate:cry:,dar la C-ta vin sigur,k de abia astept,ma mananca talpili:lol:

p.s.: sa-mi faci un discount la bordel cand e gata:lol::lol::lol:

ZyZ 17-04-08 11:15

OT. Mikafly, ce cod motor ai? Poate schimbam niste ganduri vis-a-vis de fassssssaiala la Braila.

ON. Kidule, pacat ca nu vii la Braila. Eram curios cum stai cu un Scirocco din '83. Poate daca treci prin Iasi...

kidu2006 17-04-08 12:58

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1489267)
OT. Mikafly, ce cod motor ai? Poate schimbam niste ganduri vis-a-vis de fassssssaiala la Braila.

ON. Kidule, pacat ca nu vii la Braila. Eram curios cum stai cu un Scirocco din '83. Poate daca treci prin Iasi...

Ohooo,in Iasi in mod sigur nu:rolleyes2,e prea indepartat tinutul acela:rolleyes2cu toate ca nu am fost niciodata pe acolo si as vrea sa ajung odata ca am auzit ca e frumos..desi nu prea curand...
Poate vii tu la mare pe 3 mai la legale;).ce detalii poti sa-mi dai despre masina?

shadowro 18-04-08 06:39

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1489267)

si noi doi avem de discutat :)
parca nu era diesel a ta ultima oara cand am vazut-o :))

ZyZ 18-04-08 09:12

Kidule, motorul meu e un 1.8 16V de 128 de cai, momentan aspirat. Iar la mare nu stiu daca mai ajung, pentru ca masina intra intr-un proces de metamorfoza. :lol:. Shadowro, cu mare placere. M-am jucat o singura data cu un CRX de 160 de cai, dar omu' nu gasea volanu', deci...sunt curios. Spune-mi niste timp 0-100 si 402m, sa-mi fac o idee.

All times are GMT +2. The time now is 14:58.

- Copyright 2026 4Tuning