![]() |
Re: Toyota Celica VS .... ?
Quote:
|
tdi 131,6+1,4motion cu soft la rbn
|
Quote:
|
eu nu am zis nimic ca nu sunt genul ala care sa zica...domne nu are rost ca asa si pe dincolo :) daca ma dau ma dau de placere fie ca mi-o fur sau nu :)
|
Quote:
Plm...NEXT:)) |
Quote:
|
cu ce masina esti tu?
|
alfa romeo(teas incerca si cu oltcitu da nu cred ca are vreun rost;))
|
Quote:
|
Cand va vedeti ma bag si eu ca de mult trebuia sa incerc tedeiul:D.:D
|
ti-ai reparat masina?
|
Quote:
Oricum..cum vreti voi |
cu eddie vreau sa incerc ca atunci cand ne-am intalnit zicea k masina nu ii trage.sper sa o fi reparat
|
Am reparat-o.E totul ok.vb si vdm cum ne vdm.As prefera in timpul saptamanii(un joi ceva:D ).Sa vdm cum fac cu plecarea de pe loc:lol:
|
pai din mers ma kidule io zic ca sunt ceva sanse:D acu e la service sper sa fie gata saptamana care vine....era bolnavioara cand neam dat prima oara si ala cred ca era motivu oricum eram si io mai mititel si cam rupeam facaletzu ala , daia nu prea nimeream vitezele, dar se poate oricand incerca cu oltcitu de la semnatura:D desi vam zis nar avea rost :P
|
Quote:
|
Ce spanzurati kidule, lista creierilor sparti sau fisurati :)
|
kiddu....in 2 sapt vreau sa-ti masor cai putere in secunde/402m :D
eu am suzuki sx4 100cp 1200kg.....tu ce greutate ai? nu te intreb cp...fiindk am impresia k ai undeva la 130cp.... |
Quote:
Tu cati cai ai? 1125kg cu mine 1200kg 1600cmc 105cp... tu? |
dar tu citesti mkr ce scriu ceilalti?? deci am 1200kg...1500cmc...100cp....atat....si crede-ma k-ti zic eu dak ai sau nu 105cp...fiindk si cu tractiune spate si tractiune fata si ce mai vrei tu....105cp nu fac masinile de 120-130cp....indiferent de kt d bun esti k sofer...stii in general cei kre se dau....au mai facut-o in trecut si isi km cunosc masina....in fine...vedem ce o iesi:P
|
Quote:
Oricum trage bine masinuta ta o sa fie de vazut. Eu sincer cred ca o sa aibe de muncit Kidul ca sa te bata. Ramane de vazut :D |
Quote:
Provocarea care mi-ai lansat-o ramane in picioare din partea mea..chiar daca ma faci sau te fac..nu te cunosc si nici pe masina ta Si nu te mai lua de mine ca ma iau yo de tine porma:twisted: Haidi bafta si ne vedem la sfarsit de weekend..mai vbm pe pvt sa nu zica lumea ca ne certam;) P.S.: Cand am zis ca e STOCK masina MEA,pai asa e! |
Quote:
faci atatea valuri de zici ca mergi cu iahtul! Tu chiar nu intelegi ca ai un fsss de masina! |
Quote:
|
Quote:
|
kiddule...ma km iei peste picior fratioru....nu te mai agita atat....si doar pentru k am zis k mi se pare ciudat k sa ai 105cp....e vreo jignire? k tu asa ai luat-o....eu m-as simti mandru sa-mi zica cineva de masina mea..."maaa...tu ai 150cp...nu ai 100cp...." si eu defapt chiar sa am 100cp...chiar nu m-as ataca atat....in fine....ne vedem knd iese si japoneza mea de la operatii estetice....si vedem...in orice caz...nu ma mai amenintza cu faze de genu "Si nu te mai lua de mine ca ma iau yo de tine porma" k te certi singur...eu sunt non-violent, dar ce ma deranjeaza la tine este atitudinea ta de "suprematie" si de "preamarire" si "atot-slavire" a masinii tale...si pentru tine toti ceilalti sunt prosti....frate...poti sa ai cel mai rapid m6 de pe lumea asta....si poti sa fii "cvartriplu" campion la kickboxing, lupte libere, si ping-pong de 2 m si 130kg.....nu asta e important....importanta e atitudinea ta...felul in care iti vezi semenii....chiar crezi k suntem asa de diferiti k sa ma iei peste picior? daca eu te iau peste picior oare te enervez? daca ti-as zice k in cazul in care te iei de mine ma iau si eu de tine...cum se intelege k o amenintzare....un fel de stai ba pu|_ica cuminte k vine pitbullu si te papa...
sper k ai inteles cat de cat ce am vrut sa spun si tot ce incerc e sa domolesc ura ta pentru ceilalti si atitudinea de suprematie....te vad asa pus pe oricine care nu-ti este prieten...te salut...si saptamana viitoare probabil ne intalnim sa pastem cele 100 de iape de fiecare:P |
Quote:
Ma deranjat musca din snagov care n`are de lucru si se baga pe topicu meu in seama..tu nu! In fine,ne vdm cand esti ready for the party... |
kidule, ma primiti si p mine? incerc si io cu cei 88 kw ai mei:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ANM unde esti tata cu suzuki si cu vectra aia de 130cp?:rolleyes2
|
Upppppppdateeeeeeee la listaaaa:twisted: vinerea trecuta...
Celica 105cp VS Golf II 140cp golfu a castigat,la diferenta mica:lol:(am comis-o si pe a3a):rolleyes2 Celica 105cp VS acelasi A4 1.9 TDI 131cp Celica WINSSSSSS la o masina distanta:twisted: Ceva doritori?:rolleyes2,k mi-am sudat si tobele in sfarsit,poate am toti caii acum:dance: |
Quote:
|
Quote:
p.s.: sa-mi faci un discount la bordel cand e gata:lol::lol::lol: |
OT. Mikafly, ce cod motor ai? Poate schimbam niste ganduri vis-a-vis de fassssssaiala la Braila.
ON. Kidule, pacat ca nu vii la Braila. Eram curios cum stai cu un Scirocco din '83. Poate daca treci prin Iasi... |
Quote:
Poate vii tu la mare pe 3 mai la legale;).ce detalii poti sa-mi dai despre masina? |
Quote:
parca nu era diesel a ta ultima oara cand am vazut-o :)) |
Kidule, motorul meu e un 1.8 16V de 128 de cai, momentan aspirat. Iar la mare nu stiu daca mai ajung, pentru ca masina intra intr-un proces de metamorfoza. :lol:. Shadowro, cu mare placere. M-am jucat o singura data cu un CRX de 160 de cai, dar omu' nu gasea volanu', deci...sunt curios. Spune-mi niste timp 0-100 si 402m, sa-mi fac o idee.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning