![]() |
Re: Vopsitorie Auto..
Salut , cat ma costa sa vopsesc un renault 5 , cu aproximatie...astept pm
|
Buna ziua
Am un Logan din 2006. Nu-mi place calitatea vopselii doloc. Se zgarie la cea mai mica atingere si problema este ca se vede grundul in zona respectiva. Nu vreau sa arunc masina la gunoi in 5-6 ani. Doresc o vopsire integrala ca la carte cu lac deasupra. Va rog sa-mi spuneti un pret. Banii nu sunt o problema. Vreau calitate. Multumesc. Numai bine. |
Salut ! Vopsesti cumva si motociclete? Daca da ,de unde incep preturile ?
|
salut
am un golf 4 berlina ; am lovit un prag , e infundat si as vrea sa pun praguri de plastic peste. pragurile le am, as vrea sa stiu daca pot apela la tine pentru vopsit pragurile false si eventual chituire acolo unde a sarit vopseaua de pe pragul masinii ca probabil acolo va rugini daca nu se trateaza. multumesc |
Aha si vopsitorie? esti de fier frate, cat mi poti in ritmul asta tu mai dormi?ia-o usor,frate. Chiar ma intereseaza si pe mine o vopsitorie,sa imi zici si mie un scor,si cand vei mai avea timp,bafta multa ne auzim
|
Salut
Cat costa sa vopsesc prelungirile (fusta fata, praguri, fusta spate dupa contur) la un Golf 5 GTI in culoarea caroseriei (argintiu) ? |
4 Attachment(s)
jos vezi 4 masini vopsite diferite .. poti sa imi dai o ideie cam cad ma costa lucrarile pentru fiecare culoare? excl. capota, acoperisul si porbagajul masinii va fi negru!
Attachment 834826 Attachment 834827 Attachment 834828 Attachment 834829 |
Despre ce masina este vorba ?
|
Quote:
|
Circa 1000euro.
|
1 Attachment(s)
Vopsiti si jante?
Am niste jante ca modelul din imagine pe 16 si vreau sa vopsesc partea interioara negru .. ap facut eu ceva in prhotoshop...prima e janta originala si a 2-a este cum vreau eu s ao vopsesc! Daca se poate si cat costa! Multumesc! |
Da ma ocup si de reconditionarea jantelor auto , dealtfel m-am axat in ultima vreme foarte mult pe aceasta arie (vezi thread -> https://forum.4tuning.ro/showthread.p...28#post2176228 ).
Continuam discutia acolo aici mentinem lista de masini :oops: |
Vopsitorie Auto !!!
AM un Peugeot 307 NEGRU si doresc sa-l revopsesc integral...Care este pretul pentru masina si timpul de executie?
Stima |
Timp estimativ 2 saptamani, pret estimativ undeva la 35 mil.
|
Te-am intrebat putin mai sus cat costa sa-mi vopsesc pragurile si prelungirile fata-spate la un Golf V GTI (argintiu)...
|
Quote:
|
cat ma costa sa vopsesc o oglinda pe care s-a exfoliat lacul ?
in ce zona aveti atelierul ? |
Salut,cat m-ar costa o vopsire integrala pentru un Logan.Culoarea as vrea sa fie neagra+lac,eventual niste airbrushuri daca efectuati
|
Sal!
Cat m-a costa o vopsire integrala+lacuire pentru un Cielo? |
Salut!
2 preturi te-as ruga: 1. Revopsire bara spate Toyota Yaris 2007 (big-small), cu "tratare" a zgarieturilor acumulate, cod culoare: 1F8 (Gri-Lunar Silver) 2. Revopsire bara spate Toyota Avensis 2005, "tratare" cateva zgarieturi si kituire zona in care plasicul a fost intepat (3x3cm) (bucata de plasic a fost impinsa spre interiorul barei - am lovit o teava). Cod culoare 1C0 (Gri-Platinum). Multumesc! |
Quote:
2. 450 ron,ambele elemente necesita tratamente ( asa zise anti-exfoliere fiind din plastic) ! En`joy |
Quote:
|
Quote:
Le aduci luni le iei sambata le aduci vineri le iei duminica |
zimi si mie cat costa vopsirea integrala la un passat din 2006 vreau culoarea neagra astept raspuns urgent si cat timp dureaza
mss |
Ce fel de negru ?
MAT ? Lucios ? Semi-mat ? |
lucios si zimi te rog si cam cat dureaza.
|
Undeva in jurul a 900 euro,trebuie vazuta masina pentru un pret fix.
|
Quote:
a.indepartare vopsea existenta b.tratare suprafata plastic+primer+eventual kit pt acoperire uniforma c.vopsire+lacuira d.uscare in cuptor Intreb pt ca nu as vrea ca, de la jetul de la spalatorie sa mi se exfolieze vopseaua.. Si care ar fi pretul pt cele de mai sus, in conditiile in care iti aduc eu direct spoilerele? Multumesc |
Quote:
A. Indepartatea vopselei in totalitate nu ! De ce ? Pai : Daca stau sa dau toata vopseaua jos de / bara asta inseamna sa folosesc 2 litri,3,4,5 de decanol sau cati sunt nevoie iar rezultatul nu este mai presus decat : ( ruperea la fata a vopselei existente / element aplicarea de plastofix,chit ,filler si ce mai e nevoie ). B. Tratamentul suprafetei din plastic se face cu plastofix urmat de filler. C. Vopsire + lacuire ( nu am posibilitatea de a mai efectua la cuptor ) iar daca voi face asta costurile s-ar dubla tinand cont ca trebuie sa le transport stanga-dreapta sa inchiriez cuptor samd. |
@DriftingCalibra: Ok, am inteles. Ideea unui cuptor era ca asa eram sigur ca nu ma trezesc cu diverse gaze sau musculite in vopsea..
Si care este pretul final pt fiecare din element, daca ti-l aduc eu gata demontat (ai mai sus reperele). |
imi poti raspunde si mie te rog,un pret estimativ la o vopsire integrala dacia logan in negru+lac,eventual si un airbrush,ceva
|
Quote:
|
negru lucios,cat despre airbrush,asta este
|
cat m-ar costa un vopsit de praguri, bara fata-spate la un lacetti? culoarea gri
|
@DriftingCalibra: repet postul, era ultimul pe pagina trecuta, poate l-ai sarit..
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
plastic cu fibra de sticla
|
Quote:
|
Am o intrebare si eu... am un scuter si vreau sa ii dau un gri pe el dar o culoare mai speciala de gri imi potirecomanda ceva mai special nu conteaza pretul dar nici exagerat de scump sa fie si sa nu fie un gri sobolan inchis.Multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning