![]() |
Re: Golf 4 GTI 1.8 turbo 20V
acel pssss e bun la masinile japoneze mai ales la alea cu turbine IHI. la noi, strica.
cauta turbina IHI, pune-o si ai rezolvat. sau mai bine, pune-i wastegate extern...si face mai rau si mai frumos. :) nu prea se aduc prin EU DVurile alea...dar exista ebay ;) si iti trebuie cineva care se ti le aduca. cauta userul im570rm sau pe vwforum 5torm si te poate ajuta el. daca pui BOV te poti trezi si cu cod de eroare.... si prin ala iti pierzi cai. si eu as vrea fasaitul...dar asta e... eu am gasit un APR la cineva in RO...dar din alte motive s-a defectat si l-am dat jos. |
am inteles...cred k o sa renunt la asta , decat cu probleme , mai bine nu pun.:sad:....
|
aia am zis si noi :D mai bine pune-ti o evacuare temelie 8)
Cheers |
asa am sa fac ....
|
sau macar un downpipe, bun, un catalizator sport..sau un DECAT daca ai trecut de curand ITPu.
un intercooler, furtun siliconic pe admisie..ai destule ce pune |
stiu ce zici tu bogdane dar sunt multi bani de bagat si momentan nu dispun de acesti bani... ma axez pe ce pot face deocamdata...multumesc oricum
|
bara aia de R32 o ai de atata timp...si pragurile...ar fi trebuit sa te axezi pe alea mai mult...decat pe sunet...si altele...asta e parerea mea...
in rest...masina arata bine dar cere suspensie si bara/pragurile de R32...:rolleyes2 |
Quote:
|
sorinele de ce nu pui poze si cu noile schimbari facute
|
Quote:
|
chiar sunt curios cum da pe masina :D succes
|
Hai sa vedem ultimile modificari facute mai pune si u poze
|
9 Attachment(s)
Hai sa postez noile modificari k insista lumea ......... Ar fii cam asa :
- jante 17" dotz mugello noi + anvelope noi Dunlop 225/45/17" - kit suspensie reglabila supersport -stopuri full led (alb+rosu) -faruri fk angel + instalatie xenon h7 8000 K -grila fara semn cu trei dungi Jom -cadran bord ice (alb). -VA URMA- |
In poza cu amortizoul montat pe roata din fata dreapta: ai cumva senzor pentru uzura placutelor de frana si pe aceasta roata? Sau doar pe interior stanga, cum e la mine de exemplu?
|
Quote:
Sincer nu stiu .... |
Cat te-a costat grila fara semn si suspensia ?. Ai o masina frumoasa ;). Ms
|
arata super marfa...cat te-a dus suspensia ? :D
|
alta viata tatic....exista totusi un mic inconvenient....stopurile pe leduri se aprind pe pozitie.....cum se aprind cele pe bec....cand ai si pozitia si frana....atat...in rest 10+ ;)
|
Multumesc pt. aprecieri....
speed & skido : - grila a costat 130 ron -suspensia 400 euro cu Tuv cheie de raglaj etc...:D Goppo : stopurile sunt full led totul se aprinde numai pe led pozitii,frana,semal doar cand dau inapoi se aprind becuri normale atat...;) |
Toate accesoriile sunt in armonie perfecta. Imi place foarte mult cum arata fara bad.boy look.Grila schimba foarte mult imaginea.
Spor in continuare! ;) |
multumesc KTA87 - am renuntat la bad boy pt k prea are toata lumea si am vrut altceva ,adica cat mai simplu si de efect, unora le place altora nu ......bafta tuturor*;)
|
bv ma nebunule,acum sta si ea jos
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
New photo .....
|
bay trage masina de pe mijlocul soselei ca faci accident!
|
ce cauti mah pe reactor ?:)):))
|
te-am vazut acu vreo 2-3 zile prin orash...arata foarte tare cu jantele astea...bfta
|
Foarte Frumos si Clean.
|
autumn photos f f f tare..
________ drive safe fratele meu |
5 Attachment(s)
multumesc baieti....nu am stat degeaba , am mai facut ceva;)
|
Bv Sorin! Cred ca o sa cumpar si eu folie d-asta... Arata foarte bine! :)
Multa bafta cu masinuta in continuare! Ai trecut pe rotile de iarna sau inca mai tii la aspect? :P |
Quote:
|
arata f bine folia . de unde ai luato ? cum ai reusit sa o lipesti ? ai astupat cumva santuletu ala din mijloc (la maner dreapta)?
si eu am avut folie lipita exact pe unde ai tu , dar pe manerul din dreapta s-a dezlipit a 2-a zi (lasasem masina in soare) . in rest , pe bord si pe maner sofer o am si acum (dupa vreo 5 luni) multa bafta in contiunare la tuning :) |
Quote:
|
....jos palaria boss...bestia arata intr-un mare fel...bafta pe viitor cu proiectu..
..poate pe viitor tragem un "fotosuting" in gasca...goppo ,casilias ,jock si sorin gti :ciggy: ...asta in caz ca primiti si un 1,4 :cry: |
Pai faceti, dar gasiti un aparat performant, nu cu telefonul! ;)
|
Frumos golfu...si folia aia de carbon face toti banii boss.Bafta la modificat in continuare:D
|
Frumos ! Cadranele albe de unde le-ai luat si cati bani?
|
sal....cadranele albe sunt de vanzare 150 ron dak esti interesat....bafta
|
6 Attachment(s)
Dupa o indelunga absenta postez din nou :
ca schimbari ar fii : - suspensie sport reglabila KW inoxline - blow-off valve Forge splitter - eleron golf 4 R32 OEM - oglinda dreapta mare (model america) - distantiere spate KW de 2cm - spoilerul spate original golf 4 model V6 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning