![]() |
Re: Evolution Crew Bucuresti - Discutii generale
Quote:
:lol: :lol: sa vezi ce tare e pe la noi pe aici prin moldova.. sunt cateva drumuri nasoale.. printre sate.. pe unde mai fac eu curse... la prieteni.. si spre seara se intorc vacile de la pascut... si merg pe strada de nu mai ai loc sa circuli... sa vezi acolo balega.. pe tot drumul :lol: zici k e proaspat asfaltat.. si mai gasesti una ..doua .. care isi fac timp pentru tine sa iti arate cum face pipi o vaca :D :lol: sa vezi acolo animal planet :)) vai k v-am salutat.. :lol: bafta |
al nostru cacacios .... zis shi colegu blanos a fost ieri inconorat la gradina zoologica regele gorila... iar azi a primit banana shi o plimbare in oras... sa vezi emotzile lui ... sclipeau ochii... ii putzeau picioarele... evident la un moment dat a vazut un caine shi a incercat ceva ... a sarit calu shi a trebuit tranchilizat... acum e acasa doarme.....
|
saptamana viitoare vom fi totzi martori la floara anuala roz-bonica-cacanie ... este acea floare ce rasare doar odata pe an pentru cateva secunde... in acest an iese dintre degetele lui paul ..... ***-ul a accentuat cresterea florii dar nu trebuie sa ne panicam deoarece in curand se va implini :) vom fi fericitzi... se va numi " Paul - floarea de sub unghie" ..... iar apoi va fi tranchilizat again shi dus la zoo ....
Preturi.... Tribuna 1 400.000 Tribuna 0 1.500.000 Peluza 200.000 Camera foto/video 1.000.000 Sponsori.... Gradina Zoologica Bucuresti ... Gradina Zoologica Ploiesti... Asociatia Mediului Inconjurator.... Protectia Animalelor shi Free Willy... Sponsor principal Evolution Crew .... va rugam pentru detalii BabyBlue si Collins |
Se pare...ca sunt ceva probleme......asteptam cu totii cu sufletul la gura...
Acest eveniment ...concureaza cu VW Fest :))))) |
bah ce rau imi pare de evenimentul asta :-? ... as fi vrut si eu sa fiu prezent.. ocazie k asta... o singura data in viata...
din pacate am o deplasare si nu pot ajunge.. imi cer scuze pentru neprezentare... ar fi fost frumos sa se organizeze si la noi astfel de evenimente extrem de rare... (k si aparitia lu spiderman sau a extraterestrilor.. in fata scarii cum sustin copiii de prin zona mea :lol: ) din pacate e greu de organizat.. si sponsori nu se gasesc.. pentru k lumea nu prea este informata despre astfel de evenimente.. am mai asistat la un eveniment asemanator .. cand un coleg de echipa cu mine.. si-a uitat ghetele de fotbal .. (care le purtase in ultimul meci pe noroi,, ) in rucsac. in vacanta de vara..asta insemnand aproape o luna jumate.. si dupa aceasta luna jumate, cand a deschis rucsacul, eram toti membrii echipei alaturi de el.. si ce sa vezi?? a incoltzit iarbaaaa... da ce verde era.. numai buna de fotbal.. :D asadar nu sunt total strain de asemenea evenimente rare :P in concluzie vreau sa multumesc pe aceasta cale scenaristului, coregrafului, directorului administrativ, casei de discuri, actorului principal si mai ales fanilor si publicului care este alaturi de noi... la anu si la multi ani !!! va salut de la iasi :lol: :D bafta |
1 Attachment(s)
Evolution Crew a facut prima victima :D
|
Da...frate ...omu' din poza nu a crezut ca "putem deschide o masina doar cu bricheta"...drept urmareeee....;)
|
pace voua :) evo...
:wave: |
welcome among us !!! daca ai sti ce ai pierdut in seara asta....
...el este noul membru evolution crew cu al lui 1.8T quattro. Cheers mate !!! ;) |
Ciaules bulan ! Tabarles pa ei mahhhhhhhhhhh!!!!! HAI HAI !!! prrrrraaaaeaaahhhhhhhhhhh !! :D:D
Welcome 2 our crib! ;) |
.....io ca de obicei nu mam prins....cine e baiatu asta ? :)
|
Bogdan "racitul" de la ultima intalnire...si de la celelate...si de pe la curse...si de pe la pescar...si de pe la victoriei...ESTI PRAF ! :D:D:D
|
da ma da...ala racitu' :lol:
hai k mam mai pus p picioare ...n vdm joi! toti curiosii sa vina la intalnire :) p.s. un binevoitor sa imi aduca si mie un sticker... sarumana! |
Gata bossinho ...am dat zvon in leg. cu stickerul .
Ne vdm. joi. |
promptitudine...asa da :)
makes me proud 2 b an EVO cheers |
Ehe...:D
Do be PROUD !:D |
SAL MAN, scuze da nam situt cine e...si chiar dak am banuit, nu eram sigur :)
APROPO DE "NE VEDEM JOI" ALA.....nu facem si noi ceva joi ? |
Facem ...dar dupa "meeting".
Poate facem una dintre "faimoasele" excursii EVO :D:D:D |
da......... bun venit in club tovarase : sa fie la cat mai multe nebunii sa da odata prv ala cu idu tau.... iar pentru restu...... sa stitzi ca evo a fost prinsa pana la urma pentru calcarea ierbii.... shi fiind urmaritzi de interpul ginitzi exact cand plantam floricica lu za priest ...... evident au folosit bastoane pe noi zicand ca suntem criminali de iarba... noi incercam plini de sange sa le zicem "ce dreaq bai baietzi" dar degeaba ...scaparea a fost xmen cand a dat un rot shi au murit majoritatea ramand catziva in picioare cu lacrimi in ochi... asha ca ne-am urcat in mashini shi am plecat spre pescarush.... iar noi zicem ce dreaq bah baietzi chiar asha? :D :D :D
|
Din partea lui Xmen ....:D : Cica ce da el la "rot" e mic copil pe langa tine ....auzi ...cica ...ai uitat cand ai scos tot blocul afara?de ziceau aia ca sunt scurgeri de gaze???
Auzi ...mah ca cica iti doreste 3 masini in fata casei ..................una de politie un de pompieri ...si una de salvare.... |
mai traieste cineva...sau au murit toti membrii?
|
lol :D .....
|
Traiesc astia da i dreaq,ca nu mor dracii asa usor...:D
|
Ne facem de ras cu forumu asta in pana mea
ba de ce dreq dormiti ma |
Oooo, traiasca...nu ne asteptam, suntem cu patul cam nefacut :D
Ce vrei boss, daca toti sunt ocupatii, care cu nevasta, munca, sesiunea... E bine, macar ca ne intalnim joia sa mai scapam de stres... O sa incerc eu, fiind singurul cu ceva mai mult timp sa fac ceva pe aici, sa vad ce mi iese. |
salut sefu noroc cu tine ca te mai zbengui pa aici ca altfel as muri de plictiseala
am fost am vazut niste spoilere frumoase cu ajutoru lui dumnezeu poate prezint ceva frumos la salon.Sa mai creasca cota |
Asa sa fie boss!
Lol? ma zbengui pe aici :D:D:D , hai ca asta a fost tare rau... Vezi poate mi trimiti niste linkuri si astea sa vad despre ce vb. |
Cand cineva pleaca dintr-o echipa, pleaca cu strangeri de mana si vorbe frumoase. Nu trebuie sa iasa asa de multe discutii urate si vorbe grele aruncate. Cineva nu a fost multumit, fie TAU, fie Evo Crew. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa va spalati ciorapii in public.
Oarecum ne faceti sa ne simtim vinovati, pe noi, 4SS, dar lasa ca nici Alex MG Insomnia nu e "one club stand":lol: , stie el despre ce e vorba... Ideea este ca daca cienva pleaca de undeva, sa fie sanatos, ii uram sa aiba parte de mai bine. End of story. De ce atatea discutii? Trebuie sa intelegeti, din punctul nostru de vedere, TAU este un prieten si un potential membru foarte special, cu un mare potential in concursurile car-audio. Si asta este TAU pentru noi pana la proba contrarie! Si suntem mandri ca este printre noi. Ce o fi pe viitor, Dumnezeu stie... Oameni suntem, biscuiti mancam. Si oricum, orice s-ar intampla, nu cred ca trebuie sa stricam infratirea 4SS-EVO pentru atata lucru. Da caldura, facem o intalnire strasnica si il luati la intrebari pe TAU acolo, cu un mic in mana. Incercati sa priviti partea plina a paharului. Ura! |
Imi cer scuze celor ce au citit aceste discutii, am sarit eu calul.
Voi cei care ne stiti...ne stiti cum trebuie...si asa ramanem, doar ca mai buni cu timpul ce trece, pt. ca avem tendinta de a Evolua!Nu degeaba am ajuns cu atatea premii la activ.Multumita membrilor ce ii avem acum in club, numai unul si unul!Mai ales dupa curatenia ce sa facut in ultimele doua intalniri... SI NU NU MA REFER LA TAU CAND SPUN CURATENIE ! Am lasat doar postul lui Hondaru....pt. ca e clar cel ce a spus lucrurilor pe nume. Relatia dintre noi si 4SS va ramane cu siguranta aceeasi, ziua cluburilor tot impreuna o sa o facem...la fotbal iar o sa va batem,deci chestii normale :D:D Hai va salut,pe toti ce a ti citit...si stati calmi EVO HASN'T LOST IT! P.S: Evolution Crew Iasi...slip tata, dak uitam de voi, va dadeati voi seama crede ma ! Crezi ca nu vad ca faceti clar ceva?...vad si eu statusurile tale si avatarurile de pe Yahoo...deci se vede! Se vb. de voi la intalniri cand trebuie...noi stim ce faceti! Ramane sa ne vedem iarasi la 4t Day...sper sa pregatim ceva mai frumos decat anul trecut, masinile fiind in lucru as we speak! |
Quote:
ZZzzzZZZZZZZZzzz vise frumoase ZZZzzzzzzZZZZZZZzzzzzz |
Care era scorul ca nu mai tin minte?...:D, voi oricum aveti ceva transferuri noi...:D
|
Quote:
|
Ar fii cam beton...sa nebunesc, dar dupa sesiune acum imediat, ca sa fie toti liberi, ca dak ii lasi prea mult isi fac planuri imediat, si nu mai vin.
Eu asa zic ca ar fii cel mai bine. |
Macar sa se mai incalzesca nitel pe afara, poate in aprilie reusim sa ne deplasam
|
In aprilie...ar fii misto sa facem o luna mai bogata asa,4t day, picnicul asta...poate bagam si un pescuit! Ar fii cam bine asa...:D:D
|
Eu sunt pentru! Dar... scorul la fotbal era "scor pana acum 4$$-2 > EVO - 0"
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=109 asta in caz ca nu va amintiti ! Nu Colins?:D |
Ahhhhhhhhh, damn !!! ...ce inseamna sa le ai cu contraspionajul...:D:D
Las' ca se echilibreaza balanta, ne tragem un "camion" in poarta...:D remember him?;) |
Membrii noi acceptati? :D
|
Ooo...un sq-ist, pe meleagurile noastre :D
Vii la o intalnire de a noastra si discutam... collins21cris pe yahoo sau 0722.534.894 |
Sa inteleg ca te-ai uitat la topicul meu. :blush:
Cand e urmatoarea intalnire? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning