![]() |
Re: E46 - 330Ci / Cateva sfaturi
Plange dupa un m-pachet ;)
|
Quote:
|
de bani de usi bagai super kit pe ea...nu M da ceva frumos de la hamann...
pacat ca ai dat bani aiurea si nu ai incercat la cineva care are sa il intrebi daca se merita sau nu etc...mai ales daca e si masina de zi cu zi...e foarte nasoil pt ala din dreapta daca se intampla sa nu fi la masina cand se duce cineva sa deskida si tia tras de ea....... |
Quote:
|
Quote:
Deasemenea eram curios cum arata filtru poate poi si o poza cu el :) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Mda arata foarte bine filtru cred ca o sa optez si eu pana la urma pentru unul dintrasta cu carcasa separata ca initial ma gandeam sa nu stric aspectul motorului daca scot carcasa de plastic de la filtru original, sunt curios daca se instaleaza greu si de unde l-ai cumparat u pe al tau ca eu ma gandeam daca fac pasul asta sa merg tot pe K&N! |
Quote:
|
ce ziceti,sa imi pun plasme?si daca da atachati si voi o poza cu ce model a`r da mai bine pe masina mea...
|
Quote:
eu personal n`as face asta niciodata,arata prea frumos,a ramas o culoare unica pe la masini,plasme au toti taranaii ca sa zic asa de la olcit si dacie pana la logan si mai nou sandero... |
Quote:
|
3 Attachment(s)
foarte tare masina frate....de'acord cu iustin....nu iti pune plasme....lasa asa...
la ,,bad boy'' te-ai gandit ??? |
frumoasa masina smi :> bafta in continuare. si lasa tatuajele ca nu-ti sta bine.
|
3 Attachment(s)
mda...poze noi...speram sa nu fie in ipostaza asta,dar deh...e plina craiova de tzigani spurcati si de tzarani invidioshi...carora le doresc cu banii de pe dvd`u sa isi faca pomana...
|
Doamne, ce tigani... au spart un geam pentru un dvd? Nu ai auzit alarma, nimic? :( Politia oricum nu are ce sa faca... Totusi, e incredibil ca iPOD-ul a ramas acolo...
|
frate , numai ghinion ai avut cu masina asta:(
dar sti si tu :( traim in romania ... asigurarea plateste pentru geam si dvd nu ? |
Quote:
|
daca erau mexicani sigur nu isi dadeau seama ce e ala ipod :)))))))
serios acum , daca o sa aflii cine sunt sa nu`i lasi sa scape usor .... |
frate ce ai putut sa zici...cum dreaq sa-l fi lasat daca era ipod ala ? astia i-au si servetele din masina....
|
Quote:
|
cine`mi poate spune si mie ce dvd auto sa aleg?ash prefera sa imi spuneti din cei ce a`tzi mai avut pe masina...de care model a`tzi fost multumiti,oscilez intre 2 modele 1. http://www.************/store/produs/...6/AVH-P5900DVD si 2. http://www.carmag.ro/magazin-auto/au...-p5000dvd.html ,care ziceti ca e mai bun?preturile sunt apropiate...
daca stiti voi alte modele va rog sa`mi aratati si mie,nu conteaza pretzu,ms |
in orice caz e bine ca ai ales pioneer si iatil pe ala p5900 caci are touchscreen si mult mai multe functii ca p5000 si nu este asa de mare diferenta de pret intre ele:D
|
am si io o problema....astazi am schimbat bujiile....si surpriza...masina numai trage absolut deloc...deci delooooc...sta cel putin 2-3 secunde intarziere sa schimbe viteza....numai sunetu ce e de ea dar deloc nu vrea sa traga...se poate sa afecteze schimbarea bujiilor asta?sincer cand deschisai capota sa vad dc nu trage racordu de la filtru de aer era jumate pe afara...se poate sa fie atata de mare diferenta din cauza ca nu era racordu bine prins?atzi putea sa imi spuneti care ar fii cel mai bun filtru de aer care l`ash putea pune...?
|
pipercross viper....eu sunt multumit de el
|
simpaticule nimic nou la masina?
|
am vazut eu masina saptamana trecuta si era cam sifonata..........
|
am urmatoarea problema,pana mai acum cateva zile cand luam viraj dreapta si acceleram putin mai brusc pe undeva pe la 2500-3000 de turati se auzea sub volan un uruit puternic.care inceta cand luam inapoi de volan,astazi se auzea din ce in ce mai tare pana imi ramasa volanu blocat in mers,se ia foarte greu de volan si se aude un uruit puternic,stie cineva de la ce poate fi? am schimbat pompa de servo acum 4 luni de zile.nu a fost second,posibil sa fie uleiu din ea?ca o trebui schimbat?uleiu nu a fost luat special pentru ea...va rog ajutatima
|
Quote:
Cand ai schimbat pompa nu ai schimbat si uleiul?..... daca ai nevoie de ajutor da-mi un telefon. |
s`a rezolvat azi? sau tot asa face?
|
s`a rezolvat da,era o conducta,un fier de langa caseta de directie care lovea in ea de fiecare data cand luam de volan.s`a rezolvat problema,am scapat usor:)
|
3 Attachment(s)
pozeeee
|
2 Attachment(s)
ca tot e vorba de poze...
|
daca vorbiti de poze dc sa nu vorbim si de filmari :P :P Sambata la pranz,ora 11.15 , pro tv,emisiunea pro motor , reportaj -bmw - Dj 89 Smi :P
|
asteptam sa zici asta...:D am vazut la status ca aveai "plecat la filmari pentru ProMotor." sau ceva in genu`...
Bravo Bravo Bravo... 8) |
:)) iauite-o ma la protv DJ-89-SMI :)) super masina ;) felicitari !!
|
tuning tata de dolj :> mancatziash tare mai e
|
Cand e reluarea ?
|
reluarea am impresia ca e pe procinema...parca era duminica dimineata, sau ceva gen..cauta in program mai bine.
|
FELICITARI SUPERBA MASINA
am vazut si eu emisiunea PRO MOTOR de astazi :D |
reluarea stiu ca e maine dimineata la 6,si pe sport.ro sunt vreo 2-3 emisiuni pro motor dar nu stiu daca e editia de astazi.multumesc pt posturi:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning