![]() |
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
si eu dupa ce o schimb :)
|
si eu dupa ce mio cumpar :-)
|
Quote:
|
nu:cry: va rog ca vin cu BMX-u :-):-)
|
Duminica este programata iesirea la IARBA VERDE.Va rugam aduceti mici si SUC;)
|
Duminca PLOO !
|
votka si wisky si ......nah.... nush de ce ...dar VORBIND despre shadoe crew deja nu mi se pare o idee buna.... cred ca intr`
|
matrixu, poti sa refolmulezi te rog.....?
|
Quote:
vroiai sa spui de la "zugravit" =)) /do not climb walls without wings |
oricat as incerca....charlie chiar ....chiar nu pot rade la dumele tale....!! cu durere in suflet iti spun nu esti deloc HAZLIU ... AMUZANT....etc****** in fine..... da duminica la iarba verde...si poza cu masinile o sa punem cand is gata...pe mine ma vaneaza arabiiii !!! :))) tre s-o indrept ca m-o nenorocit !!! :P
|
Quote:
|
Man ShadowCrew a fost infintat de mine , urmand sa intre Laurentiu si multi altii, toti tipi de treaba.Asa ca te rog frumos , daca vrei sa vb ca oamenii, suna-ma si vb sau ne intalnim sa iti explic cum sta treaba.NU batai si ***uri dinastea, amenintari.
In rest io ti-am zis ca daca vrei sa intri in ShadowCrew, puteai sa vi la intalniri , sa vedem si noi cum te comporti, ce caracter ai, si daca erai OK erai BINEVENIT.Dar vad ca te-ai dat de gol de data asta. VA ROG FRUMOS LASATI AMENINTARILE DEOPARTE |
Quote:
|
Quote:
|
eu zic sa vina matriuxu la intalnire...sal cunoasteam etc...lau nu mai fi rau asa! asa lasi tu 1 impresie....dar de fapt eesti baiat de milioaneee!!!!
|
armonia domia threadul asta. Sper sa nu fie la fel si in clubul vostru
|
omuleti, e asa de greu sa discutati fara sa va luati la injurat si fara sa va aratati chilotii in public???
dupa 3 posturi cu siguranta al 4-lea contine o injuratura, sau un atac la adresa vreunuia din membri. care-i treaba zilele astea la timisoara??? s-a raspandit vre-un gaz toxic in atmosfera? ca eu cat scandal vad la voi n-am vazut pe toate sectiunile locale la un loc... luati-o usor, ca nu da nimeni 2 bani pe toate incordarile astea de adolescenti frustrati pe care inteleg unii sa le adopte. discutati normal, ca e singura modalitate de a obtine vreun rezultat... |
Quote:
/enjoy this day ;) |
Quote:
|
....ceva poze ,mai vedem si noi ???8)
|
Urmeaza si pozeee dar sa fie vremea mai frumoasa:D
|
eu va pun la dispozitie serviciile mele cu o reducere de 30% doar pt cei din club check here http://www.cosmeticsiscar.ro .Vreau sa imi aduc si eu contributia cumva!
|
Multumim mult de tot;)
|
Cand se mai fac intalniri??? ...poate dau si eu o fuga8)
|
Maine seara va fi o intalnire.
|
undeeee ?:D
|
oricine vrea sa vina....sa vina e binevenit!!!
|
Quote:
|
eee acolo :))
n`am stiut ce e cu atatea masini.Am crezut ca se filmeaza 4fast4furious Timisoara drift :P |
Quote:
|
La noi in club numa DRIFTERI:))
|
Quote:
|
Quote:
Oricum nu la invarteli m-am referit cand am zis tokyo drift,ci la cata lume se strange :) |
Eeeee ne adunam si noi cati putem;)
|
Quote:
|
scrollul :)
|
Voi incepe eu cu prezentarea masinii mele si modificarile aduse la ea pana acuma, pozele mai incolo;)
Suspensii KW coboara 4 cm Filtru Sport Toba Japan INOX xenon Stroboscoape in faruri angel eyes FK Capota BADBOY Manerele din spate, semnalizari si bandourile laterale ANULATE Folie Jante Dezent pe 18 Revopsita, Alb cu perla aurie+ negru plafonu Sistem de sunet cat de Doamne AJuta:)) ........................ Elemente ce mai trebuie sa vina : Stopuri ori cu led, ori simple Oglinzi ori cu semnalizare, ori simple Interior R32:D SPER;) Sistem audio HIFONICS cap-coada:D Cum am mai spus pozele vor venii sapt asta.... |
Quote:
|
:)) as vrea eu:))
|
Quote:
p.s. Care imi ziceti si mie un tinichigiu priceput sa imi prelungesc capota? care aveti in fibra ?unde se face? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning