![]() |
Re: Discutii diverse cu si despre Oltcit
Quote:
azi o sa vorbesc cu baiatu si o sa ii spun...tu care crezi ca sar adapta cel mai usor si ar fi cel mai bun de pus pe oltcit??:oops: |
depinde ce vrei...
pentru consum...as baga motorul de 1.8 TD (desi nu stiu sigur daca incape fara sa ciopartesti lonjeroanele, ca nu l-am vazut decat montat pe o alfa romeo), sau merge dieselu de pe citroen AX (este la arad un asemenea oltcit, si are motorul omologat) pentru cox...motorul de pe reno 5gt turbo (din setari il poti duce destul de sus), sau 1.7 16V 132(136) cai (aici e chinuiala ca e pe injectie, si trebuie sa muti toata instalatia electrica de pe alfa romeo, precum si chinuiala cu planetarele& mutat/adaptat cutia de viteze). Desi, nici cu ala de 1.7 8v nu ti-e rusine (105cai stock, pe carburator/injectie) (din asta este la craiova unul) ca usurime in montaj...as merge tot pe motorul de reno 5 gt turbo (este la calarasi parca un oltcit cu motor din asta, sau oricum prin zona calarasi) depinde ce vrei sa faci...si pana unde esti dispus sa mergi, cu ce sacrificii esti dispus sa convietuiesti. Eu vroiam sa bag ala de 1.7 16v, am totul de pe o alfa33....dar...lipsa de timp, teama de modificari, etc.... |
Quote:
|
Quote:
|
mie proprietarul, precum si altii de pe langa el mi-au zis 1.7 8v
o fi cum o fi...e motor de alfa romeo 33:) |
crede`ma... k am vorbit cu el, am vrut sa il cumpar chiar... si mi`a dat toate detaliile... deci nu vorbesc din auzite... cum s`a zis si despre masina mea k e biturbo =)))) nu inseamna k tre sa crezi...
|
eu am vb doar ce stiam de pe la proprietar. Daca m-a aburit, asta e:)
|
CE CONSUMA MULT,BRO,CA EU AM REUSIT SA SCOT UN CONSUM DE 7-8,URBAN,VI SE PARE MULT,PENTRU UN MOTOR DE TURATIE?????
MAH,FRATILOR,VOI ATI VAZUT CAREVA RECLAMA LA NU STIU CE NISSAN,IN CARE ISI BAT JOC DE OLTCIT,FAZA CU REMATUUUUUUUUUUUU MA,FRATZILOR,VOI NU ATI VAZUT NICI UNUL RECLAMA AIA LA NISSAN:shock:,IN CARE ZICE DE REMAT SI ARATA UN OLTCIT:cry:.CE DRACU MA,CHIAR SUNT DE ARUNCAT??? sau nu functioneaza toate bujiile Editat de valib: te rog frumos sa nu mai scrii doar cu litere mari, caci nu suntem chiori |
Quote:
Ps: toate posturile astea mergeau puse in unul singur, ai funcita EDIT, foloseste-o!':x Ps2: nu mai folosii caps-ul ca intelegem si fara.;):x |
ai dreaq' si pe mine ma enerveaza aia de la nissan...de-ar mai fii fabrica de la craiova nu ar mai face ei ''publicitate negativa'' oltcitului..:(
ps: si seat face ''publicitate negativa'' oltcitului.. |
e la toyota reeclama
|
si toata lumea o sa faca, atata timp cat nu suntem organizati in cadru legal, ca sa le putem spune macar ' fa-te mai incolo...'
|
Quote:
Quote:
|
Re: respecte
nu merita banii era pre varza la caroserie .lonjeroane sparte ce mai bani gramada....
|
Nu ti-ai luat alt Oltcit? :D
|
am ramas fara job cu criza asta si cam greu cu banii pana dupa sarbatori da tot imi iau pana la urma nu ma las fara oltcit imi plac ffff mult.
|
Ok :-P
|
Stie careva oltcitu AAE? Il vazui astazi da nu putem sa ii fac poza ca era pus in fata politiei si cativa politati in curte
|
Quote:
|
eu l-am vazut pe la braniste...arata cam neglijat...
|
Se mai stie ceva si de ala...cica arata cam rau acum :|
|
Eu l-am vazut la podari, nu avea bara fata si nici grila. Se vedea motoru, bara spate era ceva de ea si avea 2 tobe pe mijloc ca body. Daca il prind ii fac poze!
|
Aici poti sa vezi cateva poze cu el....astea sunt ultimele care au fost puse pe forum.
https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/54251-oltcit-lovers/page-6.html |
e revopsit in albastru deschis acum
|
Păcat! Au fost maşini care arătau bine şi mergeau precum arătau.
|
Ai dreptate, dar sa speram ca cine l-a luat ,o sa il readuca la viata:)
|
Cumva olteanu DES a ajuns la numaru TCS ? am vazut unul azi si alergam ca disperatu dupa el credeam ca e desu:(
|
Din cāte știu eu, DES-ul a fost dezmembrat, spoilerul față a fost pe la Laure, căruia i-a fost furat si restul pieselor la alți proprietari de Oltcit...
|
Quote:
|
:( Pacat de DES! de ce l-a dat la fier vechi, in loc sa il vanda cum a facut cu XXS?
|
Din cate stiu eu pierduse actele de la caroserie, masina fiind recarosata...motoru la vandut si nu s-a gasit un client pe moment care sa ia masina cu totu...asa s-a dezmembrat..:(
|
si-a cumparat alta masina, a scos la vanzare oltcitul (cu tot cu acte pt noua caroserie care nu era trecuta in acte), a gasit client la motorul turbo (madalin zolti), a vandut jantele/interiorul/spoilerele, iar caroseria a ajuns unde a ajuns.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Tuning virtual Oltcit
Sa va arat un olcit, care in raealitate da pe spate tot ce am vazut pana acum, dar mai e putin de lucrat la el. cred ca daca zic ca are desen aerograf pe el tot e ceva nu?:D
|
Uimește-ne!
Ps: olTcit, cu T , ești proprietarul?:lol: |
3 Attachment(s)
Nu ,seful de unde lucrez e proprietar. uite cum arata in lucru, ca mai e putin de munca la el;)
|
Nu`mi place neam asta:x
De masca ai e vb. |
fata e prea NFS!:x
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning