Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Alte Dacii (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/61285-dacii.html)

GEO GR 01 NVN 01-04-10 21:03

Re: Alte Dacii

9 Attachment(s)
ca sa mai invii putin acest topic:dacia 1308 jumbo,dacia 1306 realizta in 1994,dacia extasy,solenza break si dacia 1310 ts

krysty_kry 06-07-10 22:33

Quote:

Originally Posted by radu.3 (Post 3131752)
Ce apare in poza pusa de tine nu e nici pe departe Dacia D33. Este Porsche C88, un concept lowcost lansat in 1995 de Porsche ;)

Sursa: http://www.autowp.ru/picture/201039

scuze ca te contrazic, dar te inseli...........e un prototip de dacia......in colaborare cu peugeot.......nu are nici o legatura cu porche.........daca te uiti mai bine nu e aceeasi masina

dog99 09-07-10 19:26

2 Attachment(s)
pe str unde isi desfasoara activitate ghetto tuning am gasit aceasta dacie si ai facui 2 poze in graba.

andi_cimpean 10-07-10 13:16

Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 3506001)
pe str unde isi desfasoara activitate ghetto tuning am gasit aceasta dacie si ai facui 2 poze in graba.

A fost pusă şi mai sus, dar văd că s-au mai operat modificări la ea.
O maşină făcută de cineva.
Aşa ceva nu a ieşit de pe poarta uzinei.
Văd că între timp i-a schimbat stopurile.
I-a pus stopuri de Leganza şi farurile dacă nu mă înşel, sunt de Nissan Sunny.

krysty_kry 10-07-10 13:55

adevarat! pt ca singurele semne ca inca mai e dacia sunt:jantele, gemuletele alea mici din lateral-spate si manerele...

dog99 11-07-10 00:02

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3507553)

masina este 100% originala

andi_cimpean 11-07-10 01:12

Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 3508964)
masina este 100% originala

Adică ce vrei să spui?
Că aşa a ieşit de pe poarta uzinei?

Permite-mi să nu cred.
Este una şi aceeaşi cu cea de sus, cu mici modificări.

sr_cristi 11-07-10 02:33

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3507553)

stopurile nu sunt de leganza si nici farurile nu sunt de nissan sunny iar dupa cum se imbina stopurile as zice ca asa a iesit din fabrica ... ( parerea mea )

dog99 11-07-10 09:10

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3509055)
Adică ce vrei să spui?
Că aşa a ieşit de pe poarta uzinei?

Permite-mi să nu cred.
Este una şi aceeaşi cu cea de sus, cu mici modificări.

e chiar asa de greu sa obsevi laterala masini ca nu are nici o treaba cu 1300 si parbrizul la fel oglinzile etc

ionut17 11-07-10 16:54

5 Attachment(s)
aia e Dacia Extase un prototip facut de cei de la dacia. poze de pe dacia club. cica ar fi de vanzare

krysty_kry 11-07-10 18:29

nu-mi vine sa cred.....in ce am a fost facuta......93-96 presupun(cand erau ei cu inovatiile lor nemaiintalnite:)).......totusi stopurile alea...si bordul.....

am cautat si eu pe goagal.....si am gasit ceva ca Dacia Extasy :)

Messerschmitt 12-07-10 14:31

Quote:

Originally Posted by ionut17 (Post 3510263)
aia e Dacia Extase un prototip facut de cei de la dacia. poze de pe dacia club. cica ar fi de vanzare

nu-mi vine sa cred..daca chiar e dacie sincer pentr vremea aia era limuzina...dar curios omu care are dacia din momentu de fata a lovito vreodata?(daca a lovito de unde are piese? gen far stop etc?)

andi_cimpean 12-07-10 21:17

Numiţi-mă Gică Contra, dar am citit de câteva ori istoria Dacia şi nu am mai întâlnit modelul nici măcar ca prototip.

Faza cea mai tare la maşina asta, este bara faţă/spate. Se pare că a fost făcut din tablă pentru că a ruginit. Făcută din tablă dar cu o formă de parcă ar fi din plastic. Asta mi se pare tare.

krysty_kry 12-07-10 21:57

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3513552)
Numiţi-mă Gică Contra, dar am citit de câteva ori istoria Dacia şi nu am mai întâlnit modelul nici măcar ca prototip.

Faza cea mai tare la maşina asta, este bara faţă/spate. Se pare că a fost făcut din tablă pentru că a ruginit. Făcută din tablă dar cu o formă de parcă ar fi din plastic. Asta mi se pare tare.

stai linistit ca exista masina..........a iesit asa ceva de pe poarta fabricii...........cu bara fata/spate din tabla :)........este la modele de prototip......cu numele Dacia Extasy

BH 59 FIF 12-07-10 22:02

Nici eu nu am auzit pana astazi de Dacia Compact, Dacia Student (care apropo, mi se pare foarte reusita) ori de prototipul gen R16, da' se pare ca totusi "iegzista". http://www.automobileromanesti.ro/Da...a_Prototipuri/ Caroseria masinii din poze e prea bine lucrata sa fie un bricolaj de epoca. Asa ca eu tind sa cred ca e pe bune. In plus, luand in considerare strict pozele postate aici, rezulta ca avem cel putin doua ciudatenii de-astea. Din nou, slabe sanse sa fie vreun experiment de garaj realizat pe persoana fizica. Mai mult, studiind Dacia 1306 si extazul asta autopropulsat se observa similitudini in ceea ce priveste gemuletul lateral spate, ceea ce din nou ma face sa cred ca e "de fabrica".

andi_cimpean 12-07-10 22:38

Dacă foloseşti site-ul/blogul ăla pe post de reper auto, greşeşti mult.

Acolo sunt maşini făcute chiar şi de simpli oameni sau anumite grupuri "şcolare".

Mă refer aici la Dacia Cabrio (roşie), Dacia Cabrio (mov - violet) sau Dacia cu 6 roţi. Dacia Logan MCV cu bot de Sandero - proiect şcolar.
Nici nu mai vorbesc de Solenza aia photoshop-ată!

BH 59 FIF 12-07-10 22:54

Dacia cabrio rosie e facuta la U.A.M.T Oradea (face lift-ul CN4 e facut ulterior) si daca nu-l puscau pe Ceasca intra in '90 in productie. Solenza pe care tu o consideri photoshop-ata este intr-adevar un exercitiu de dibacie in fibra de sticla (dar nu pe calculator) iar Dacia cu 6 roti este un simplu vehicul agricol (dar omologat, din cate tin minte). Despre seriozitatea generala a site-ului... nu stiu ce sa zic da' una peste alta sunt informatii utile pe-acolo.

Rasputin 13-07-10 10:32

Quote:

Originally Posted by krysty_kry (Post 3513690)
cu numele Dacia Extasy

Extase, nu Extasy

andi_cimpean 13-07-10 11:36

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 3513885)
Dacia cabrio rosie e facuta la U.A.M.T Oradea (face lift-ul CN4 e facut ulterior) si daca nu-l puscau pe Ceasca intra in '90 in productie. Solenza pe care tu o consideri photoshop-ata este intr-adevar un exercitiu de dibacie in fibra de sticla (dar nu pe calculator) iar Dacia cu 6 roti este un simplu vehicul agricol (dar omologat, din cate tin minte). Despre seriozitatea generala a site-ului... nu stiu ce sa zic da' una peste alta sunt informatii utile pe-acolo.

Dacia cu 6 roţi este făcută de un moşuleţ de prin Alba. Deşi în material spune că a fost aprobat de RAR, eu n-aş prea crede. Cu toţii ştim cât de scorţoşi sunt ăia de la RAR şi cam ce costuri mari ar presupune testele de siguranţă pentru a putea omologa o aşa năzdrăvănie.
A fost dat şi la TV.

Rasputin 13-07-10 12:03

Masina este omologata ca vehicul agricol, iar cei de la RAR sunt mai blanzi cu vehicolele agricole.

DANIEL03 13-07-10 23:26

Care este treaba ca Daciile de culoare neagra , aveau ceva importanta , sau au fost doar cateva , ca nu prea vezi asa ceva ?

GABY-DSO 14-07-10 04:12

Quote:

Originally Posted by DANIEL03 (Post 3516467)
Care este treaba ca Daciile de culoare neagra , aveau ceva importanta , sau au fost doar cateva , ca nu prea vezi asa ceva ?

daca te referi la dacia 1301 alea de securisti , da , au cate cva in +

Andrei_spu 16-07-10 00:54

2 Attachment(s)
chiar pluteste,nu stiu foarte multe detalii despre ea,decat ca a fost facuta de niste studenti de la facultatea ovidius constanta presupun, ca in curtea lor este expusa...

andi_cimpean 16-07-10 11:22

Quote:

Originally Posted by Andrei_spu (Post 3521589)
chiar pluteste,nu stiu foarte multe detalii despre ea,decat ca a fost facuta de niste studenti de la facultatea ovidius constanta presupun, ca in curtea lor este expusa...

Aia sincer este o porcărie!

L-au numit amfibiu, dar aş dori să ştiu şi eu, cum merge pe uscat?
Se vede că tinerii care au lucrat la proiect nu cunosc cuvântul "fineţe"!

sky.walker92 16-07-10 11:38

Proiectu ăsta a apărut şi la ştiri din câte ţin minte,acus câţiva ani.Presupun că pentru studenţii ăia a fost mai important să facă maşina să meargă pe apă ,decât pe uscat,şi probabil de aceea nu au luat în considerare cuvântu "fineţe".

andi_cimpean 16-07-10 11:51

Quote:

Originally Posted by sky.walker92 (Post 3522340)
Proiectu ăsta a apărut şi la ştiri din câte ţin minte,acus câţiva ani.Presupun că pentru studenţii ăia a fost mai important să facă maşina să meargă pe apă ,decât pe uscat,şi probabil de aceea nu au luat în considerare cuvântu "fineţe".

Şi atunci de ce l-au mai numit amfibie?

k4r4 16-07-10 12:51

o porcarie ordinara:)) da' la ce sa te astepti cand fondurile pentru proiecte se duc prin alte parti...

iuly_007 16-07-10 22:30

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3522296)
Aia sincer este o porcărie!

L-au numit amfibiu, dar aş dori să ştiu şi eu, cum merge pe uscat?
Se vede că tinerii care au lucrat la proiect nu cunosc cuvântul "fineţe"!

porcarie zici? as dori sa vad o realizare de a ta sa pot face o comparatie si sa vad cat de "fin" a fost lucrata.
si acum, spre surprinderea ta si a multora "porcaria" chiar pluteste si culmea poate merge si pe uscat pentru ca flotoarele se demonteaza si se depoziteaza pe portbagajul de deasupra, iar "roatele" alea mari sunt inlocuite de roti normale si astfel se poate merge si pe uscat
edit: adaugare poza

andi_cimpean 16-07-10 23:30

Quote:

Originally Posted by iuly_007 (Post 3523744)
porcarie zici? as dori sa vad o realizare de a ta sa pot face o comparatie si sa vad cat de "fin" a fost lucrata.
si acum, spre surprinderea ta si a multora "porcaria" chiar pluteste si culmea poate merge si pe uscat pentru ca flotoarele se demonteaza si se depoziteaza pe portbagajul de deasupra, iar "roatele" alea mari sunt inlocuite de roti normale si astfel se poate merge si pe uscat
edit: adaugare poza

În afară de tendinţa de a te contrazice cu anumite persoane pe care ţi s-a pus pata, mai ştii altceva?

Ăla îl poţi numi vehicul amfibiu?
De ce?
Că munceşti o oră să îi dai jos roţile şi să îi pui palele şi tot aşa?

Caută pe internet ce înseamnă un vehicul amfibiu şi ne contrazicem cu plăcere, dar în limita bunului simţ. Nu ca data trecută, când ţi-ai luat banned.

iuly_007 17-07-10 09:41

1.nu-i nevoie sa caut pe net ca stiu ce-i ala vehicul amfibiu
2.daca luam in calcul conditiile in care a fost proiectat, executat, banii care s-au investit si scopul vehiculului(proiect de licenta),da, eu il pot numi vehicul amfibiu. de ce intotdeauna trebuie sa-i batjocorim pe cei care chiar misca ceva? crezi ca daca aveau mai multi bani la dispozitie nu iesea mai bine?
3.nu ma contrazic cu nimeni, doar imi sustin punctul de vedere

andi_cimpean 17-07-10 10:56

Quote:

Originally Posted by iuly_007 (Post 3524202)
1.nu-i nevoie sa caut pe net ca stiu ce-i ala vehicul amfibiu
2.daca luam in calcul conditiile in care a fost proiectat, executat, banii care s-au investit si scopul vehiculului(proiect de licenta),da, eu il pot numi vehicul amfibiu. de ce intotdeauna trebuie sa-i batjocorim pe cei care chiar misca ceva? crezi ca daca aveau mai multi bani la dispozitie nu iesea mai bine?
3.nu ma contrazic cu nimeni, doar imi sustin punctul de vedere

Îţi garantez că eu unul nu-i batjocoresc pe respectivii, ba dimpotrivă, am tot respectul că au reuşit să facă ceva, dar puteau găsi alt nume pentru proiect.

Apropo, cunoaşteţi mai multe despre Dacia respectivă? Are tracţiune integrală sau palele pe spate sunt puse degeaba?

iuly_007 17-07-10 11:06

https://forum.4tuning.ro/32-poate-inc...or/page-3.html

andi_cimpean 17-07-10 13:38

Quote:

Originally Posted by iuly_007 (Post 3524319)

Se pare că este alta.

Rasputin 17-07-10 13:46

Este una si aceeasi masina, my friend.

andi_cimpean 17-07-10 15:55

Quote:

Originally Posted by Rasputin (Post 3524581)
Este una si aceeasi masina, my friend.

Aşa este! Ai dreptate!

Greşeala mea! Am crezut că este altă dacie, dar observ că a fost revopsită şi i-au fost montate alte pale.

lcn23 18-07-10 23:13

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 3240233)
ca sa mai invii putin acest topic:dacia 1308 jumbo,dacia 1306 realizta in 1994,dacia extasy,solenza break si dacia 1310 ts

Eu, unul nu mai inteleg nimic... Sunt atatea modele de care nu stiam si care se pare ca ar fi in circulatie sau au fost, nu doar prototipuri care nu au iesit pe poarta fabricii ca nu imi dau seama de ce nu s-a vorbit despre ele. Ex: inginerii de la Dacia au realizat un nou prototip etc... De exemplu Dacia 1306, nu stiam nimic de ea pana am intrat pe acel site, as fi tare curios sa o cad in realitate si cea alba cu faruri si stopuri schimbate pare interesanta. Are cineva idee pe unde se afla aceste masini?

By Afs-Cot 19-07-10 07:08

http://www.libertatea.ro/stire/video...um-296476.html

dog99 19-07-10 10:34

eu pot spune ca este intradevar o realizare si trebuie sa-i felicitam pe pusti care au facuto.dar multi dintre utlizatorii 4 tuning au numai avioane in cap si daia spun ca este o prostie.
felicitarii pt acest proiect.

Rasputin 20-07-10 12:20

2 Attachment(s)
4 prezoane din fabrica.

iuly_007 20-07-10 12:29

Quote:

Originally Posted by By Afs-Cot (Post 3527678)

cunosti mai multe detalii?

All times are GMT +2. The time now is 01:04.

- Copyright 2026 4Tuning