Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Al meu Tico-zaur - Ph-01-amy (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/61009-meu-tico-zaur-ph-01-amy.html)

topser 23-03-08 17:49

Re: Al meu Tico-zaur

Ai luat apa si ulei ? Eu am pus numai uleiul ,de apa nu era nevoie pt ca ai in bord ! Deci nu avea rost ! Schimba-l pe un voltmetru ! Daca vrei neparat apa asa sa fie ! Ceasurile trebuie sa le achizitionezi neparat cu sondele de rigoare alfel alte sonde nu sunt compatibile ! Sa ti mai vand un pont: cu sonda de ulei cam problema, este amplasata cam prost ,adica intre alternator si electromotor ai sa vezi .Am sa fac o poza sa vezi cum am rezolvat-o eu !
In alta ordine de idei daca uleiul miroase a bezina ,schimba rapid pompa de benzina !

CobraArt 23-03-08 18:05

Nu mai am cum sa il schimb,lasa ca e bine si asa.Maine cred ca le montez,sper sa reusesc...oricum trb sa tai si sa modific suportu de stalp ca e prea lat...

CobraArt 23-03-08 18:11

Acu m-am uitat si tu ai cesurile la ulei cel putin de presiune,eu am temperatura si la apa si la ulei... :|

CobraArt 28-03-08 01:14

Le-am pus(ceasurile indicatoare pt stalp).Mi-am mai luat alt cap de schimbator cu husa schimbatorului,un scaun scoica care o sa il pun(sper) astept sa iau niste sine de la cineva daca nu le mai are il dau inapoi.e rosu,dar o sa il tapitez.Oh,Quick am resusit sa il fac sa incapa in masina :D

quick_5hifter 28-03-08 09:19

Care dintre ele? Primul?
Cum ai reusit sa-l faci sa incapa, l-ai montat mai jos? Sau l-ai apropiat de centru?
Ar fi bine sa pui si niste poze :D din cate stiu eu, al tau e al patrulea Tico din tara cu scaun(e) scoica...al meu a fost al treilea...chiar sunt curios cum se vede :D

CobraArt 28-03-08 20:43

Nu o sa se vada foarte frumos pt. ca este rosu(pana il duc la tapitat),este doar unu,dar aici nu ma intereseaza "look-ul",il iau pt utilitate.Cand o sa strang bani o sa imi mai iau unu si gata...
Mi-am taiat azi din toate arcurile.Am lasat masina 5 cm pe fata,2,5 pe spate...asta inseamna 2 spire jumate pe fata,una jumate pe spate.O sa fac niste poze.
AH,scaunul o sa il pun abia marti,este ceva de modificat,mai greu,dar o sa il pun.

CobraArt 30-03-08 17:49

3 Attachment(s)
Alex,acum fata s-a mai ridicat,dar nu stiu de ce...probabil ca s-a mai "lasat amortizorul,s-a mai asezat"...oricum vreau sa o mai las putin ca tot nu mi place cum se vede spatiu dintre roata si apartoare.

WOLFI3 30-03-08 18:13

CobraArt aprecierile mele....aarta nemaipomenit bordu cu turometrul si celelalte 2 ceasuri...!!! Felicitari!!! Zimi te rog....jentile de unde leai achizitionat?? Cred ca sunt foarte faine....!!! Sa le folosesti cu sanatate!!! Astept raspuns!!!

shantzu 30-03-08 19:00

Stiam ca ti-ai pus turbo , dar nu stiam ca ti-a dat atata putere incat sa stai in fata Porscheului :lol:

mihai.ghetto 30-03-08 20:03

fa-i neaparat capota, i'll help you

morpheusmaster 30-03-08 20:39

Cobra, meserias tare Tico-zaurul :D FFF frumos!!! Un sfat: eu iti sugerez sa nu o mai cobori, arata foarte foarte bine asa!!! Risti la gropi sa atinga...hopuri pe la 100km/h sa atinga ;) si atunci e aiurea tare :D! Si eu vreau sa imi cobor masinuta si am cateva intrebari...k, stiu ca se pot taia spirele...dar...stiu ca pare stupid...dar nu am idee...dupa ce dau jos ansamblul si ma hotarasc sa tai din arc...tai de sus, de jos??? :-?? :D

topser 30-03-08 20:40

cobra esti nebun nu mai taia din arcuri o sa faci praf aripile..

CobraArt 31-03-08 00:38

Agent smith:cum ma poti ajuta tu cu bad boy look-ul?vreau ca pers respectiva sa il si faca sa si vopseasca capota.

morpheusmaster:salut,man daca nu ai arcuri si amortizoare sport poti sa tai din arcuri,dar sa fie amortizoarele foarte bune ;) sincer nu stiu de unde trebuie sa tai,dar daca o duci la cineva care are habar stie el.o sa intrb pe cel care mi-a taiat sa mi spuna de unde a mai luat.

Topser: nu am de ce sa fac aripile praf ca pe fata nu are unde sa atinga si pe spate le-am evazat putin.

mihai.ghetto 02-04-08 01:37

ti-am raspuns la pm. din pacate de vopsit nu ma ocup... trebuie facut separat

eMH 04-04-08 11:21

frumos tico,l-am vazut ieri (joi) pe la sala sporturilor,eu iesisem un pic cu rolele,si era pe langa un atv,si din ce am vazut eu,era cam la fel de mare ca atv-ul ;))

quick_5hifter 04-04-08 11:51

Cobra, in primul rand, daca ai de gand sa mai tai din arcurile de fata, neaparat verifica daca rotile au loc sa intre sub aripi (cu rotile drepte, lasa-te pe masina, eventual mai cheama un prieten). Daca nu ai loc destul, inainte de toate evazeaza putin aripile (la tinichigiu, fara suduri & shit), insa vei avea 2 probleme: s-ar putea sa necesite revopsire si aparatorile de noroi vor trebui prelungite.

Capota, daca ai de gand sa o modifici, ia in calcul ITP-ul...la inspectia tehnica periodica nu te vor primi cu faruri obstructionate partial, iti spun din proprie experienta.
Personal iti recomand pleoape detasabile, eventual paralele cu linia orizontala a farului, nu cum am eu...
Daca totusi vrei sa prelungesti capota, iti recomand sa o prelungesti cu 1-2 cm pe lungimea farului, astfel incat farul sa ramana tot ~dreptunghiular...in felul asta s-ar putea sa-i pacalesti la ITP.

Multa bafta!

PS: ai un Tico pe cinste!

CobraArt 04-04-08 18:24

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1465168)
Cobra, in primul rand, daca ai de gand sa mai tai din arcurile de fata, neaparat verifica daca rotile au loc sa intre sub aripi (cu rotile drepte, lasa-te pe masina, eventual mai cheama un prieten). Daca nu ai loc destul, inainte de toate evazeaza putin aripile (la tinichigiu, fara suduri & shit), insa vei avea 2 probleme: s-ar putea sa necesite revopsire si aparatorile de noroi vor trebui prelungite.

Capota, daca ai de gand sa o modifici, ia in calcul ITP-ul...la inspectia tehnica periodica nu te vor primi cu faruri obstructionate partial, iti spun din proprie experienta.
Personal iti recomand pleoape detasabile, eventual paralele cu linia orizontala a farului, nu cum am eu...
Daca totusi vrei sa prelungesti capota, iti recomand sa o prelungesti cu 1-2 cm pe lungimea farului, astfel incat farul sa ramana tot ~dreptunghiular...in felul asta s-ar putea sa-i pacalesti la ITP.

Multa bafta!

PS: ai un Tico pe cinste!

Salut,arcurile de fata momentan nu mai le tai ca daca bag doua persoane in masina sta roata foarte bine(adica pot sa iau viraje).Pe spate le-am evazat putin cu ciocanu ca altfel imi loveau.Despre bad boy look nu imi fac probleme o sa il fac ca la tine,dar sa mai strang niste banuti ca am gasit un baiat de face plasme si pt. Tico.La ITP nu`i problema ca`cunosc un nene :) Am modificat putin bara de fata o sa pun poze mai pe seara ca am aparatu in masina.
Bafta.

morpheusmaster 05-04-08 00:47

Man...stai sa inteleg ce ai scris...deci stii pe cineva care face plasme??? pentru masini??? Adica ar putea sa imi faca si mie pentru Seicento???

quick_5hifter 05-04-08 01:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1465958)
... ca am gasit un baiat de face plasme si pt. Tico...

Ma inscriu si eu la plasme :D de fapt inca nu stiu cum sa fac....ca poate schimb ceasurile...
Presupun ca pretul e undeva la 500 RON, nu?
Stii ceva despre culorile posibile la plasme?
Oare am sansa sa puna culoarea asta? :arrow:

morpheusmaster 05-04-08 01:07

Quick...again :) fugi pe mess :)) ON topic: aia e culoare care vreau si eu sa o pun...+ace rosii... oricum...facem un thread??? "Doritori de plasme de la cunostinta lui cobra" :)

CobraArt 05-04-08 04:02

2 Attachment(s)
Acesta e baiatu: https://forum.4tuning.ro/member.php?u=31500 I-am vazut si eu topicul pe forum,dar a zis ca ii trb. sabloane sa faca ceasurile.Vorbiti cu el mai multe detalii...eu momentan nu prea am posibilitatea sa imi pun...
Pozele cu bara un pic modificata...

TM32CIP 14-04-08 16:40

Cobra: cand ai pus filtru sport, din "tigaia" originala a filtrului stock iti ies 2 furtune: carterul pe care ai pus breather, si avansul vacuumatic (cel subtire). Ce ma "doare" pe mine e : ce ai facut cu acel furtun subtire ? unde l-ai pus/introdus/etc a.i. sa nu iti plafoneze in sarcina ? Ms anticipat si daca se poate o poza mai "zoom'uita" cu carburatorul si furtunul acela ar fi excelent. Merci !!

mad_mario 14-04-08 18:27

VINE FRUMOS CU BARA ASA:d...AR DA BINE CU UN BAD-BOY LOOK(PAREREA MEA) SI CU PRELUNGIREA EU ZIC SA NU T GRABESTI,EXACT CA A LUI TOPSER AM SI EU DE LA VIALY SI AM CUMPARATO SI NU AM GASIT PRGURI....SI AM NISTE TIGANII DE PRAFURI:( DECI MAI BINE MAI ASTEAPTA...(DACA VREI SA VEZI CUM ARATA A MEA CA IDEE CAUTA PE FORUM "TICO..."

CobraArt 14-04-08 21:16

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 1484041)
Cobra: cand ai pus filtru sport, din "tigaia" originala a filtrului stock iti ies 2 furtune: carterul pe care ai pus breather, si avansul vacuumatic (cel subtire). Ce ma "doare" pe mine e : ce ai facut cu acel furtun subtire ? unde l-ai pus/introdus/etc a.i. sa nu iti plafoneze in sarcina ? Ms anticipat si daca se poate o poza mai "zoom'uita" cu carburatorul si furtunul acela ar fi excelent. Merci !!

Salut,furtunasul subritre l-am astupat cu un surub,nu l-am introdus/pus nicaieri este pe acolo,pe langa carburator cu surubul in cap. Nu am nici o problema cu plafonare,cu nimic,mergem perfect masina.

CobraArt 14-04-08 21:17

Quote:

Originally Posted by mad_mario (Post 1484249)
VINE FRUMOS CU BARA ASA:d...AR DA BINE CU UN BAD-BOY LOOK(PAREREA MEA) SI CU PRELUNGIREA EU ZIC SA NU T GRABESTI,EXACT CA A LUI TOPSER AM SI EU DE LA VIALY SI AM CUMPARATO SI NU AM GASIT PRGURI....SI AM NISTE TIGANII DE PRAFURI:( DECI MAI BINE MAI ASTEAPTA...(DACA VREI SA VEZI CUM ARATA A MEA CA IDEE CAUTA PE FORUM "TICO..."

Pai vreau sa dau si eu de baiatu asta si nu stiu cum :) Lasa si tu un mess de-al lui.el face si praguri si prelungiri?

mad_mario 15-04-08 23:11

da-mi add si vb pe privat tuning_br17mvr

CobraArt 20-04-08 00:27

6 Attachment(s)
Ultimele modificari aduse :D Scaun ma tine ft. bine pe curbe,sunt ft. multumit de el si de plasme sunt super :)
ps:scuzati mizeria.

morpheusmaster 20-04-08 01:12

Fain tare cobra ce ai tu acolo :) Cateva intrebari am...plasmele leai facut la baiatu ala??? ...+ vad ca acolo sub bord ai 2 potentiometre...2 centre de comanda :) 1 sa inteleg ca e de la plasma, nu??? celalalt de la ce hotomanie e??? :) NUMAI BINE SI SUCCES!!!

CobraArt 20-04-08 01:16

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1493671)
Fain tare cobra ce ai tu acolo :) Cateva intrebari am...plasmele leai facut la baiatu ala??? ...+ vad ca acolo sub bord ai 2 potentiometre...2 centre de comanda :) 1 sa inteleg ca e de la plasma, nu??? celalalt de la ce hotomanie e??? :) NUMAI BINE SI SUCCES!!!

Salut,plasmele nu sunt facute la baietu ala,cine vrea ii pot da numarul pe prv.are doua modele de plasme,eu l-am luat pe primu sa se potriveasca cu turometru si cu ceasurile dupa stalp.Un buton(cel de sus) e de la statie si cel de jos de la plasme.Acum am intrat la interior,alte presuri,de pus niste butone la locul lor,de facut scaunul albastru....ma ia cu capu :D

morpheusmaster 20-04-08 01:19

:)) Aha...ms. Mult succes...si eu azi mam bagat putin la interior...si am vopsit consola centrala de la schimbatoru de viteze cu negru (lucios...) si acum is in dubii :)) sa continui cu negru lucios...sau negru mat (care parca imi place mai mult...si nu e asa strident...parca e mai armonios...) negru ala fiind km kitchuros park...nuj..:) oi vedea :)

eMH 20-04-08 19:38

Foarte tare ideea cu motorul de pe motocicleta...suzuki gsx-r 1000 ??
Am mai vazut niste filme cu Smart ForTwo cu motor de Hayabusa...diferenta e destul de mare,pentru ca alea sunt si mai mici,au si motor mai mare,da´totusi o sa fie marfa

Io4rap 20-04-08 22:09

cat te`au costat ceasurile?

CobraArt 20-04-08 23:26

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1493825)
Foarte tare ideea cu motorul de pe motocicleta...suzuki gsx-r 1000 ??
Am mai vazut niste filme cu Smart ForTwo cu motor de Hayabusa...diferenta e destul de mare,pentru ca alea sunt si mai mici,au si motor mai mare,da´totusi o sa fie marfa

Nu inteleg ce vrei sa zici.

CobraArt 20-04-08 23:26

Quote:

Originally Posted by Io4rap (Post 1494115)
cat te`au costat ceasurile?

2 milioane fara montaj.

TM32CIP 21-04-08 00:46

turometru e special pt 3 cilindri ? daca nu,si e pt 4 ..... cum l-ai "tiganit" sa iti indice corect ? eu ma chinui cu unu de vreo 2 zile, are un potentiometru si i=am schimbat si sursa de semnal .... si nu vrea :|

CobraArt 21-04-08 03:04

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 1494414)
turometru e special pt 3 cilindri ? daca nu,si e pt 4 ..... cum l-ai "tiganit" sa iti indice corect ? eu ma chinui cu unu de vreo 2 zile, are un potentiometru si i=am schimbat si sursa de semnal .... si nu vrea :|

Turometru are in spate un buton de unde pot sa selectez 3,4,6 cilindri.Eu il am dat pe 3 cilindri si imi indica corect,nu am cum sa imi dau seama daca fura,dar eu zic ca e bine.Stiu ca atunci cand am cautat sa-mi cumpar gaseam doar de 4,6 cilindri(binenteles alea mai frumoase)si intr-un final l-am gasit pe asta carbon look si l-am luat,dar cred ca o sa il vopsesc negru mat :).ce turometru ai tu?

TM32CIP 21-04-08 11:11

Carbon (plasma look) pt 4-6-8 cilindri :| de-aia ma tot chinui sa il fac, bobina ii da semnal de 3 ... am reusit sa il fac sa arate corect turatiile dar nu coboara acul sub 2000rpm .... ori relantiu' e de 900-950 la tico

Ichy 22-04-08 09:50

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1493676)
Salut,plasmele nu sunt facute la baietu ala,cine vrea ii pot da numarul pe prv.are doua modele de plasme,eu l-am luat pe primu sa se potriveasca cu turometru si cu ceasurile dupa stalp.Un buton(cel de sus) e de la statie si cel de jos de la plasme.Acum am intrat la interior,alte presuri,de pus niste butone la locul lor,de facut scaunul albastru....ma ia cu capu :D

frumos scaunul si plasmele. eu sunt interesata de plasme; cat te-a costat si cum arata celalalt model. multa bafta in continuare cu modificarile ;)

CobraArt 22-04-08 20:11

Uite aici toate detaliile http://www.gmclub.ro/forum/index.php...st=20&start=20 Trebuie sa ai user acolo sa vezi pagina.

CobraArt 24-04-08 00:56

Avetzi idee daca se potriveste eleronul de Matiz pe Tico?

All times are GMT +2. The time now is 12:18.

- Copyright 2026 4Tuning