![]() |
m-am uitat la batranica ta e simpatica si apreciez faptul ca esti dornic sa faci un automobil cu tradtite din romania in ceva frumos eu iti urez succes si spor la treaba!
iti multumesc pentru interesul dat si intrebarile puse pe profilul breakului meu! eu tot cea ce am facut la ea am cumparat gata facut de alte persoane la bani buni! |
Re: masina meaaaa
Quote:
atat vreau sa zic:DUMNEZEU SA IL IERTE SI ODIHNEASCA PE BUNICUL MEU,O PERSOANA EXCEPTIONALA CARE MA INVATAT MULTE LUCRURI,CARE MIA FOST CA UN TATA SI....NU STIU ASTA ESTE VIATA TRECI PRIN MULTE LUCRURI SI RELE SI BUNE LUCRURI CARE LA UN MOMENDAT TE INTARESC.... CEL MAI DE PRET LUCRU CARE MIA RAMAS DE LA EL ESTE MASINA SI CU CARE IMPREUNA AVEAM MULTE PLANURI CHIAR STRANSESEM O ANUMITA SUMA DE BANI SA TREC LA TREABA DAR ASA A FOST SA FIE... |
asa ... doar se amana
ca de terminat tot o sa termini ce ti-ai planificat. cred, sper :) proiectul continua si o sa ajunga ceva de el ;) bafta in continuare |
Quote:
sa mi spui daca pot sa te ajut cu ceva Odihneasca se in pace ! |
ar fii pacat sa nu duci proiectul la bun sfarsit ,mai ales daca zici ca bunicul tau era si el alaturi de tine !:D
|
capul sus roberte! totul va fi bine si du la sfarasit proiectul! in memoria bunicului tau! ca de acolo de unde e el vede totul! eu iti urez succes cu masinutza ta
|
va multumesc pemtru cuvintele spuse......
intradevar trebuia impreuna cu el sa iau un 1.6 de nova sa il pun pe masina si in plus amandoi incercam sa intarim niste amortizoare care le aveam prin garaj dar daca asa a fost sa fie...... mia fost ca un tata daca nu si mai mult,a fost un om bun care ajuta pe oricine si toti vecinii si veneau la el cand aveau priobleme cu masinile si pe ce punea mana deja era facut..... zilele astea o sa tai arcurile dupa fata,o sa iau 2 spire si sper ca pe luna viitoare pe acestea de pe fata o sa le pun pe spate si pe fata o sa pun de spate de nova..... numai bine si intotdeauna sa pretutiti ce aveti langa voi.... |
parerea mea: taie doar o spira si fa-o tesita inca o jumate !!! eu asa am facut si cu amortizoare noi aproape ca dau cu scutu de pamant unde sunt ceva denivelari mai pronuntzate(pitesti-brasov)!
ca sa nu mai zic de borduri sau de iesirea din parcare, au devenit o provocare acum! :D |
stii care este chestia din cate am observat daciile gen 97,98,99,etc sunt mai joase de bot fata de astea mai vechi deci eu am o distanta destul de mare intre aripa si cauciuc si 2 spire eu unu zic ca e bine.
|
maine o sa ii fac niste poze sa vezi! nu zic ca nu as fi multumit dar trebuie oleak mai multa atentie cu ea! si intradevar a mea e '96 si sunt modele mai joase!
tre sa fac rost de 2 amortizoare sa ma las mai jos umpic si de spate! :D |
Quote:
|
Quote:
cine este din constanta eu duminica asta sau viitoare o sa fiu pe acolo la cineva..... poate ati vrea sa ne intalnim sa ne cunoastem |
azi taiat la RFG 2 spire pe fata in concluzie as mai taia pentru ca a mea era atat de inalta pe fata incat cu taierea arcurilor distanta dintre aripa si cauciuc este undeva pe la 3-4 cm si as mai taia o spira daca nu mai astept si pe astea de fata le ppun pe spate taiate asa si pe fata pun de nova spate....
nu am avut cu ce sa fac poze dar poate zilele astea fac poze sa vedeti..... |
daca vrei sa o faci low cu adevarat punei arcuir de nova scurtate si pe spate taiei 4 spire si pne gume cu dimensiuni 175 pe 50 pe 13 si va fi low de tot
|
nu vreau nici sa matur cu ea.....
o sa ii pun cred ca pana la urma arcuri de spate de nova si astea de pe fata o sa le pun pe spate pus inca o spira taiat.... |
gogu ai mult de munca dar poate o sa iasa ceva dai bataie ca te sustinem
|
Quote:
azi am vorbit cu un vopsitor,o sa iau usi fata si o sa le pun pe masina dupa care vopsite doar usile si in primavara vopsita toata bine macar ca am mai coborat-o din pod.....:oops: |
gogu sunt de acord cu tine am mult de munca dar nu ma dau batut si dc ma sustineti si mai bine
|
pai te sustinem...
|
Quote:
|
mda nu am mai avut timp de mess.......
nu am inteles ce vrei sa spui cu 2 spire.... |
ai spus ca arcurile de pe fata le vei pune pe spate...si ca vei taia 1 spira...masina va sta prea ridicata,taie mai bine 2 spire
|
Quote:
|
ce castigi cu arcurile taiate in afara de o uzura mai rapida a amortizoarelor si un discomfort total cand emrgi cu masina!?!? e masina de zi cu zi sau doar de week-end!?
|
sincer zi de zi si nu ma deranjeaza discomfortul......
uite tu de ce ai taiat??? |
sincer am taiat ca nu o folosesc chiar zi de zi! am toate cele necesare mult prea aproape, daca as folosi masina as intarzia! :)
si in + deja au inceput sa ma distreze denivelarile in care dau ori cu toba ori cu scutu, s anu zic de bordurile fatza de care trebuie sa opresc departe ca sa nu sparg proiectoarele! ! :) ma bate gandu sa tai si pe spate dar si asa sunt mici si tari(sunt de camera de franare de raba din cate am inteles! :|)....maine daca e timp pun un set de monroe pe spate si daca mai e timp tai si arcurile! :| |
ai vreo poza cu masina ca sunt curios cat ti sa lasat tie numai cu o spira taiat........
mie cu 2 spire nu mi sa lasat cat mam asteptat de aceea mai tai cate una.. |
1 Attachment(s)
cu o spira taiata si jumatate "tesita"!
|
vezi cu arcurile de camera de franare ca rupi puntea...cunasc cazuri......
|
Quote:
as fi vrut eu sa mi se lase asa mult deabia la 3 spire o sa mi se lase asa...... ms pentru poza..... |
depinde de arcuri ( mai tari mai moi ) poate din ale lui a mai fost taiat vrodata ,la mine pe spate la o spira nici nu se observa !:rolleyes2
|
am numarat si la mine si la un arc nou din magazin....erau exact acelasi numar de spire si aproximativ aceiasi innaltime! ;)
|
cum am mai zis daciile mai vechi sunt mai saltate de bot decat cele noi de ce chiar nu pot sa imi dau seama....
maine daca fac rost de presa pentru ca preasa mea nu o mai gasesc o sa mai tai cate o spira din fiecare arc |
mersi frumos pt colier si bafta cu masina
|
Quote:
azi cumparat la rfg 2 bucati jante canada extrabalon cu cauciucuri dunlop..... pe luni sper sa le iau si pe celelalte 2..... |
7 Attachment(s)
in sfarsit poze cu RFG si cu o babuta care arata exceptional......
|
sal Robert iesi vineri seara in oras cu masina?
|
Quote:
iti bati copii pt masina aia!...:D:D:D hai k vad k te misti bine cu baba... tot inainte...:D |
Quote:
dar acum am nevoieeeeeeeee de presa ca pe a mea nu o mai gasesc oi fi dato la cineva si nu mai stiu habar nu am...... tot saptamana viitoare masca fata va fii schimbata ma refer la cea de tabla ca este cam ruginita si om mai vedea ce si cum.......apropo cum i-am schimbat masca fata sau fusta cum i se zice ii bag si barele de tabla deci renunt la plastice in sfarsit....... |
4 Attachment(s)
a da sa bag si pozele de la inceput cum arata masina.....
cred ca mers bine pana acum treaba si de acum incolo sper ca mai bine..... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning