![]() |
Re: 2009 Ford Focus RS
Masina este frumoasa...intr-adevar...dar...culoare in opinia mea, cam lasa de dorit. Prea mult aduce a Fast & Furious...si sunt plictisit de ea...daca ai o masina frumoasa eu zic sa lasi sa aprecieze cine vede detaliu nu sa-i bagi in ochi culoare si gata...ai rezolvat problema...(imi place mai mult sa nu ies in evidenta) per total...imi place, are linii frumoase masina.
|
Superb. Aspect agresiv si foarte frumos si calutii sunt suficienti.:D
|
Arata f. bine, practic nu prea mai ai ce tuna la ea! Jantele par un pic aftermarket si as fi vrut sa aiba si 4x4 desi s-ar putea sa fie mai rapid pe circuit decat noul Impreza STI, poate chiar si decat EVO.
|
e SUPERBBBBBBBBBBBBB
|
foarte frumos ,dar in fata s-au luat dupe cei de la mitsu vopsita in negru
|
la cati cai are...cuplul e cam mic...in rest...o masina superba...
|
arata super bine...si interior si exterior ff reusit imi place .. motoru cred k trage rau la cei 300 de spartanii:boxing: :lol:
|
in primul rand imi place foarte mult exteriorul este un facelift ffff reusit mai ales partea frontala care a suferit cele mai mari modificari (ma refer ca e facelift pt ca modelul se trage din focus 2) iar ca performanta am ramas putin :shock: 300 de armasari pe o tractiune fata nu pare o masina pe care o poti stapani poate decat pe drum drept, parerea mea ca merita un 4x4 dar poate sistemele electronice ale masini o vor tine bine pe sosea.
un model fff reusit...si eu sunt in febra achizitionarii unui ford focus ghia face lift...de abia astept...scz de off |
cel mai reusit ford care l-am vazut e pur si simplu superb si motorizarea e fff buna felicitari celor de la ford pt ce au facut !!!
|
Absolut dementiala masina! Singurul lucru care imi displace sunt prizele de aer de pe capota... Puteau sa le dea o alta forma. Oricum este ucigas modelul!
|
300 de caluti doar pe puntea fatza , doua dezavantaje mari 1 curbe subvirarea ii puternica iar 2, 300 cp pe puntea fatza schimbi cauciucurile tot la 1000 de km o sa fie o mancatoare de cauciucuri in rest ii fainutza masina
|
My preciosssssssssssss.......................... deci masina asta e superba in ciuda chestiei ca intradevar e cam nasol ca nu are 4x4! Din ce auzisem eu de la un dealer ar trebui sa iasa si versiunea 4x4 decuplabil electronic dar asta nu bag mana in foc!!!
|
fioroasa e...
|
s-a terminat smecheria , ovalul albastru iar a facut-o :D :D :D
|
scoateti banii din banca, alocatiile copiilor, pensiile bunicilor:D, si haideti la ford sa facem comanda:woowoo:
|
cat de mortala e masina si culoarea aia e super :X:X
|
In sfarsit...era si cazul...cred ca o sa cam rupa gura la concurentza!!!
|
Quote:
|
Mie mi se pare cel mai frumos rs de pana acum. Acum sa vedem si pretul.
|
Quote:
|
super ford!!!! dar daca mi l-as comanda ar fi portocaliu:X
|
arata incredibil...bravo lor...scanuele sunt impresionante...si culoare merge de minune , eu zic ca au dat lovitura cei de la Ford cu rs-ul asta
|
foarte frumoasa...imi place cum e realizata..felcitari...:D
|
Prea tare fordul...:) Abia acum sunt mandru ca ,conduc si eu un FOcus Sedan 2003:)
|
Quote:
|
superba arata marfa era bine daca era un 4x4 si ar fi putut sa aunce si ei o navigatzia macar .....
|
Frumoasa masina intr-adevar. Si putere..din belsug. Sunt curios cum o sa faca fata transmisia doar cu tractiune fata.
|
Superb, arata ca un adevarat rally-car.As fi curios de o comparatie de performante intre el si un ST de 300cp (cum se spune ca ar fi ST-ul red edition).Pacat ca au abandonat proiectul de 4x4, putea fi un rival bun ptr evo si sti.Cred insa ca va face figuri frumoase pe circuite.
|
Acum sa asteptam un raspuns din partea celor de la VW cu GTI-UL .
|
Tare istet trebuie sa fie contabilul care a gandit masina asta, cu toate ca are lsd si alte gadget-uri electronice, e absolut inutil sa ai mai mult de 320 de cai pe puntea fata, deci degeaba asa un motor de 2,5, cu un simplu soft il duci in 335-340, iar la puterea asta de 300 de cai, kit ca e cu limitator de cuplu pe 1-a cum sunt cateva din masinile extrem de puternice cu tractiune, dar ar trebui sa aiba limitator de cuplu si pe a 2-a, ceea ce cred eu ca are cu siguranta! Asa ca ramane o masina doar pt drumuri lungi si drepte ca sa poti sa folosesti partial a 3-a si de abia dupa aia sa poti sa folosesti integral restul vitezelor. Si inca o chestie, cu cat ai motor mai mare cu atata iei virajele mai greu si mai incet!!!(sigur multi de aici nu stiau asta) Asa ca puteau sa puna lejer un motor de 2,0 sau chiar mai mic de 1,8 pt puterea asta care nu e impresionanta deloc, dar au preferat sa se zgarceasca si sa ''fure'' un motor de la volvo.
Apropo de stabilitate, un wrx normal nu are ce sa discute pe orice pista cu aceasta masina, pacat de firma ford, a fost dar nu va mai fi! |
...tocmai vroiam sa ma bag la rate la un focus st,dar mai am rabdare si fac rate la unul dinasta...:D
|
prea marfa....atat la exterior cat si la interior :D:love:
|
@Leon - te asteptam sa o conduci si sa ne zici timpii scosi pe un circuit profesional, apoi sa treci la volanul unui wrx sau ce vrei tu si sa faci acelasi lucru, pana atunci mai putina aciditate ca nu prinde bine.
Sa intram la tehnic .... de ce sa folosesti un 1.8 .... sa stea in 1.7 bari (minim) sa scoata 300 de cai, sa investesti mii de euro in interne sa tina presiunea si temperatura, sau sa folosesti un motor mai mare caruia sa ii aplici 1 bar??? Continuam, motorul ala nu e "furat" pentru ca nu este ACELASI motor, exceptand faptul ca are 2.5 litrii si 5 cilindrii este complet diferit (cel de pe ST se apropie insa si el este ALTCEVA). PS: astept sa iei un ST si doar din SOFT sa il duci la "335-340" de cai, iti garantez ca te vei IMBOGATI ;). PPS: poti pune un motor cat de mare vrei, atat timp cat e usor, mentine un centru de greutate scazut si poate intra in compartimentul motor. @RUDY20140TDI - RS este o replica directa catre R32, STul este adversarul direct al GTIului (in special Edition30) |
Quote:
http://www.fastestlaps.com/index.php...=458d43aceab07 Asta e intre WRX STI si Focus RS MK1.Eu zic ca diferentele pe timpii pe tur nu sunt deloc mari, tinand cont ca sunt 285cp pe 4x4 (sau 300) vs 212cp pe fwd.Deci ne putem astepta ca intre un STI si un RS MK2 sa nu fie o joaca de copii (chiar deloc).As fi vrut si eu, e adevarat, sa fi fost un 4x4, dar nu e dracu asa negru :) ....cred ca se va descurca foarte bine pe orice gen de circuit. |
masina asta e perfecta nu am ce sa reprosez
|
Dementiala masina..m-am indragostit ! :)
|
Doamne cum arata masina asta...Pur si simplu te lasa fara glas,nu pot decat sa stau si sa admir pozele ....
|
Sa ascultam limba14:)) k bine zice:idea:
|
Si cam cat e pretul la masina?is curios cam cat dai pe asta,eu cred ca e peste 18 mii
|
Cu 18k (fara taxe) abia iti iei ST generatia fara face-lift, RSul probabil se va situa la 20K-25K fara taxe in Romania. Momentan noul ST nu este disponibil iar la RS mai este de asteptat pana sa ajunga la dealeri din tara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning