![]() |
Re: Targoviste
Quote:
|
Tu mai sunai pe cineva cand erau langa tine 20 de mascati, 10 insi de la criminalistica si cativa militieni ? Vbim maine...
|
Quote:
RAMANE SA NE INTALNIM LA AL DOILEA LOC AL NOSTRU ( ALA LA CARE AM PLECAT PE URMA ;) ) |
valentino nu mai mintii...ala nu era kebab... era paine cu branza si cu ceapa..
|
Quote:
|
Unde?...schimbati locatia?
|
Targoviste
salutare...ma bucur k se mai misca ceva si pe la noi...stiam k nu mai exista comunitatea...in fine, felicitari si poate ne vedem pe la intalnirile voastre, astept un pm de la mister dolb :lol: in care sa-mi zica ce si cum, bafta tuturor si drumuri uscate
|
Quote:
@restu :) habemus presedinte ! :D |
Let's burn the tires =))
|
vineri !
am o mica propunere am sa ti-o zic pe mess ;) sper sa iasa de la toti ! Asta pt oamenii rai ! |
salutare!!! dupa cum probabil stiti filiala inferno motor sport gaesti s-a desfiintat.Mai nou ne-am unit fortele cu Night Angels Pitesti.Deci s-a infiintat o noua filiala. astazi se vor tine niste "liniute"(undeva in apropiere de tgv) si mi-as dori sa fiti si voi prezenti.nu sunt numai eu care va face invitatia ci tot clubul.
dolb : da-mi un semn in cursul zilei sa stabilim detalii( in caz ca vreti sa onorati invitatia) bafta multa!!! |
scuze.uitasem sa schimb semnatura :D:D:D
|
Quote:
iar in legatura cu Night Angels..ti-am zis..parerea mea.... |
Dolb lasa alegerile...si dute si distreaza´te:))
|
Quote:
|
Multumesc baieti ca nu m-ati facut de ras ! Bafta.
|
Ha ! a nins..e frumos afara ! Cand ne jucam cu zapada? :D:D:D
|
Diseara ? Eu am fost aseara cu COH-u, briciu', baiatu cu XSR-u, si gogoasa :D
|
si cum fu ? poate ne intalnim si diseara !
|
Pai ne-am distrat, aaa, uitasem, a fost si bulin :D. Pai ne intalnim dupa 6 asa pe la stadion ?
|
Quote:
|
ba p....m eu m-am distrat cu slick-urile si pe uscat ...imagineaza-ti cum sunt =))
|
1 Attachment(s)
trebuia sa veniti in bucuresti in seara de 15 dec.... fara cuvinte
|
3 Attachment(s)
stie cineva ceva legat de masina asta sau de proprietar ? am vrut si inca vreau sa o iau , insa dupa cum i`am spus si proprietarului , masina pleaca de la el doar dupa ce se perfecteaza actele . Din cate am inteles proprietarul din acte al masinii este undeva la bucuresti , insa nu este momentan in bucuresti pentru a putea radia masina fiscal pentru a trece`o pe numele meu ( de aprox 2 saptamani ... ) Ciudat , nu ?
|
Nu mi-a placut intalnirea de azi !
nu au fost prezenti decat Ionut Briciu Valy Cobrelu... Dar este de inteles ! Suntem foarte aproape de sarbatori si va inteleg! Apropos: Gogoasa esti dator cu sorici , URGENT !!!!!!!!! Acestea fiind spuse, propun o pauza pt ca Saptamana viitoare e craciunul ( 25 pt cei care nu stiu :lol: ) Iar dupa o saptamana e 1 ianuarie, si probabil multi vor fi plecati / obositi ! Asa ca urmatoarea intalnire va fi pe 8 ianuarie 2010 ! Sarbatori Fericite ! |
As fi venit sa va arat ursul dar nu merge pe zapada:D...e lasat pe burta de nu pot sa-l scot nici din curte:lol:
|
La cum ninge nici nu o sa-l scot prea curand asa ca vi-l arat in poze si cu prima ocazie o sa-l aduc la intalnire:D
https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...-tech-2-a.html |
vine careva acum la ora asta la un drift prin oras ? pe zapada proaspata ?
|
am bagat masina in curte! nu mai am chef .
Maine ! ;) |
cattaa esti nebuna mah :))
|
am carte talon merge sa o radiez si eu si tu masina , dar dc sa ma agit ca imi dai muzik nu bani :)))asa ca radiazo tu sau prop cand vine adikk cand se deschide pol la buc dupa sarb
|
masina poate fi radiata doar de catre proprietarul din acte . Am apucat sa vb cu persoana din bucuresti , ramane sa platesc eu impozitul neplatit DACA este asa cum ai zis de 100lei , desi nu era problema mea asta ... desi nu prea cred ca impozitul este atat de mic si neplatit de doar 6 luni .... nu`ti voi cere nici un ban pentru transport iar montajul sistemului este gratis , vin eu in bucuresti iar apoi la targoviste , dupa cum am stabilit , in schimb vreau sa pui la loc pe masina geamurile si trapa electrica .
|
LA MUTI ANI SI FERICIRE SI CAI MULTI CU BUCURIE
|
MERRY CHRISTMAS TO YOU ALL >:D<
|
Craciun fericit tuturor ;)) Sper ca mosu sa va aduca ceva frumos pt masinute :D
|
Sarbatori fericite colegilor din Targoviste .
|
Craciun fericit pentru fratzii mei din TGV si DB v-am pupat pe toti bafta si multa BENZINA
|
Sarbatori fericite si tot ce va doriti!!!
|
sarbatori fericite ... m-ma trezit si eu acum dupa sarbatori :))
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning