![]() |
bine ai venit blackpower. :D :D r3sp3ct tuturor
|
la multi ani. am vazut ca azi ai implinit 18 ani.
|
Salut all ! sunt bLaCkPoWeR si sunt un membru nou al clubului , sper sa ii cunosc pe toti membrii clubului sau pe catzi mai multzi ! :D :lol: id-ul meu magiko_bum !
|
Nume:Ciolacu
Prenume:Alexandru Nick(porecla folosita):Speeder(speddy) sau kill Varsta:16 Oras:Galati Nr de telefon: 0745033559 Masina:in the apropiate future oltcit 11 rl biturbo Ymsg id : Killpacient Nr de inmatriculare : GL 66 SIX(cand fac 18 :twisted: :roll: ) |
biturbo? :roll:
|
e proiect....makar turbo sa il fac si sunt multumit :) oricum mai am timp :) inka 1 an si oleaka :d
|
bine ai venit in club Killpacient. r3sp3ct tuturor membrilor :D
|
1 Attachment(s)
SALUT!!Daca m-ati acceptat ar trebui sa ma prezint shi yo nu??Asa ar fi frumos...
Nume:Amariei Prenume:Ioan EUGEN Nick:EuGenius Varsta:26 Locatia:Bacau(+Vatra Dornei,Bistrita+mari shi oceane 8 luni pe an) Masina:Mazda 323 1.3 lx(pt incepatori :lol: ) email:[email protected] |
sal
s-o stapanesti sanatos. imi place masina asta. si bine ai venit in club... la cat mai multe curse si clipe fericite petrecute impreuna. bafta si respect de la bucuresti
|
frumusica masina :) imi place..sa o stapanesti sanatos...Salutari de la Galati
|
SALUTARI LA TOTI----BAFTA :wink:
|
Mazda sunt masinute bune. Ar trebui sa faca ceva treaba. Motoarele stiu ca sunt OK.
|
1 Attachment(s)
eu sunt steffy...din ploiesti..am 16 ani..masina ink nu..in fine..andrei stie mai multe dsp mn.. :)
|
Ma simt raspunzator sa adaug niste completari 8)
De fapt, un singur lucru am de adaugat: este iubita mea :D |
Re:
Quote:
Just joking! :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Salut
1 Attachment(s)
Nume:Catalin
Nick:SeSe Varsta:19 Locatia:Constanta Masina:Citroen Xsara 1.6 16v,Citroen C3 1.4 E-mail:[email protected] Telefon:0724094368 |
welcome ;)
|
Re:
Quote:
|
Re: Salut
Quote:
|
bine ai venit man :D sa ai parte de tot ce e mai frumos alaturi de crazy. aDytZa crazy drivers bucuresti :D
|
Salutari si de la Galati :ballbounc: :drunk: :peace:
|
Re:
Quote:
bafta multa cu urmatorul proiect, si... mai important decat asta, multa bafta cu operatia. sa speram ca nu vor aparea complicatii, take care... u'r friends will be here for you... |
Dorersc sa urez Bun Venit!!!!!!!!!!!!! tuturor membrilor noi ......welcome!!!
|
fratilor scuze de offtopik dar asta e ultima zi in kre o sa mai fiu online....apoi....cine jtie....maine sunt in drum spre buc :(....salutari ink o data de la galati si sper sa ne vedem cat de curand la semafor :twisted: :twisted: :lol: .... c`ya
|
Hmm ... ar trebuii sa ma prezint si eu nu` ? Lets see ...
Nume : Octav Age: 17 ani Location : Fuckin Ploiesti ... Interest: hmm ... dont know for the moment Car: aa ... Opel Astra 1.7 dti |
LaMishto da si mie id-u tau de yahoo sa ca vreau sa te intreb cate ceva despre club :D
|
@Chelooo: welcome, da join la usergroups
@Poshtashu': spune aici pls |
1 Attachment(s)
Sper sa ma primiti si pe mine
Nume:Andrey Varsta:16 ani(fara o luna) Masina:DACIA 1310 BERLINA Interese:TUNING Locatie:Rm Sarat |
Salutari si de la Galati :pistoles: :drunk: :peace: and Welcome :)
|
Re:
Quote:
|
Nume:Raresh
Nick:Raresh_187 Varsta:17 Locatia:Bacau Masina:Opel Astra Caravan 1.4l E-mail:[email protected] Telefon:0744767450 |
Nume : Alex
Nick : Al3xxx Varsta: 18 ani Locatia: BACAU Masina:Peugeot 405 GR 1,9 (110 cai) E-mail : [email protected] YM : alex17872000 Telefon : 0745272611 |
1 Attachment(s)
si o poza cu masina
|
Bine ati venit !!!! Si sa speram la cat mai multa activitate la BACAU !!!
Frumoasa masina Al3xxx , imi place tare modelul ala de Peugeot ......Opel Rulzz Raresh_187 :D ...va asteptam pe forum si pe la Sv mai des ;) |
Si dati join la Usergroups la Crazy Drivers ;)
|
Prenume : Loredana
hmmm....let`s just say that she`s my gf :) si e tot pasionata de masini......acu ajtept sa dea accept \"shefu de trib\":d
|
Re:
Quote:
gata am rezolvat ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning