![]() |
re
up
|
raspuns
2 Attachment(s)
jante ptr orce model de masina.marci diferite.(oz,platin.borbet,aez,alutec,brabus...... .)
0744883754 |
re
up :shock:
|
se pare ca pe mine nu prea m-ai luat in serios cu stopurile alea (sunt cam dezamagit daca nici tu nu stii exact ce ai la vanzare)
niste jante pe 14 sau 15 pt 4 prezoane si cu distanta 114,3 imi gasesti? te rog nu ma pune sa caut eu in nu-stiu-ce lista merci |
re
:arrow:
|
pt 206 ce ai avea?
|
2 Attachment(s)
sal , pt un ford scorpio modelul acela la ce pret ar ajunge?? (fata ,spate si praguri)
|
re
pot sa ti le fac montat si vopsit la vreo 400-450 euro
|
k ms mult dc este pe la vara te contactez
|
Kitul ala de la Siedl sau Rieger pt e46 il poti aduce/sau poti face?daca da in ce bani. Pt limuzina
http://www.rieger-tuning.de/de/Model...er_E46/138.pdf |
re
da le am pe ambele kit-uri de la rieger si seidl si mai am si inca o varianta de bara fata.
la kit-ul de rieger am varianta de prelungire spoiler fata(sau bara completa fata)si prelungire spoiler spate la seidl e bara completa si fata si spate(cea pe spate o am pe stoc )si fata ti-o pot aduce in maxim 2 saptamani deasemenea ptr e46 am si eleron portbagaj,prelungire luneta,pleoape de far etc...... nu ezita sa ma contactezi preturile sunt f.bune fata de cele de catalog iar calitate?o sa te convingi singur. 0744883754(ovidiu) |
re
nou!!!!! aducem si jante la comanda
|
sall ..asa ceva se poate si un pret ...
|
1 Attachment(s)
...
|
Jante BK Racing sau KEI Racing puteti aduce? Multumesc.
|
re
ovi ai un pm
|
cel mai ieftin scaun sport rally simplu o singura culoare fara centuri cam cat costa ?
|
Salut
Ma intereseaza si pe mine pentru un E36 coupe din '92 faruri angel eyes cu semnalizare incorporata si stopuri cu led..ms
|
re
da-mi te rog o adresa mai si iti pun tot ce am ptr bmw e36
|
cu scaunu nimic ?
|
Re: ACCESORII TUNING SI NU NUMAI.....
o luneta de audi 80 din 93' gasesc?
|
Quote:
|
:shock: pentru dacie?se gaseste ceva?:rolleyes2
|
Un pret pentru filtru aer sport K&N de opel kadet gsi motor c20ne ? Ma intereseaza cel din carcasa nu conic. Mersi anticipat
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Caut si eu acest model de jante:
PLATIN P29 prindere 5x100 ET35 8Jx18 Poate cineva sa-mi faca o oferta? |
Quote:
|
fratzilor as dorii daca se poate tot chitu' de admisie la un renault clio 2 2001;12 16V.(ma refer pa langa filtru si al suportul de prindere)Multzu
|
sal,
niste pleoape pt. golf4 ai? modele si preturi vreau te rog frumos.... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning