Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/59762-60-min-trait.html)

DTH 26-05-09 13:29

Re: Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ?

Sincera sa fiu , habar nu am ce as face , 5 minute cu siguranta ar fii ocupate de un soc puternic , dupa care m-as gandi pe moment ce as face .

xht20 29-05-09 02:19

hmm, m-as duce acasa la parinti sa-i vad pentru ultima data ca sa pot parasi lumea asta cu cea mai frumoasa amintire posibila.

EveMitzy 29-05-09 11:01

as merge cu masina pe Dealul Negru...that's how I dreamt my death so...

Sasha 29-05-09 11:03

Quote:

Originally Posted by EveMitzy (Post 2361964)
as merge cu masina pe Dealul Negru...that's how I dreamt my death so...

Dealul Negru nu e mare pacoste:lol: Mai bine Valea Oltului sau Transfagarasanul ;)

scturoag 29-05-09 11:46

Totusi .. eu ultimele 60 de minute de trait vreau sa fiu fericit ... nu de Dealu' Negru .. ce nume sumbru are :lol: ... ma duc si fac ceva amuzant ... ca in GTA , fur un tanc si ma plimb prin oras cu el ... daram sediu de Politie ... etc.etc. :D

EveMitzy 29-05-09 14:24

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2361972)
Dealul Negru nu e mare pacoste:lol: Mai bine Valea Oltului sau Transfagarasanul ;)

eh, sunt deschisa la orice idee so...ce-o fi o fi. :-P

Dark Side 29-05-09 22:39

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2238752)
1.as trage o liniutza cu mai multi si as vedea.....traiesc sau mor?castig sau pierd?intrebarea asta mi-ar trece in minte.....
2.as fura un ferrari f430(masina mea preferata)....as testa-o pana la limita si as alerga peea pe autostrada si dupa aia as sari la o "trambulina imens" si oriunde as cadea,masina sa explodeze.si sa ma filmeze unu si sa puna filmul pe "iutub"
3.m-as duce la fosta mea iubita si i-as zic tot ce nu am apucat si sa ii fac...
4.as detona o bomba in casa dusmanilor mei....
5.as jefui o banca si as impartii banii familiei mele,prietenei si prietenilor de pe 4tuning si nu numai......4tuningro sunteti a 2 familie a mea......cam atata

Mama mama ce plan incarcat... Si toate la doar 12 ani.... Oricum dupa ce te faci muci cu masina care face BOOOM nu mai faci altceva....
On: as vrea sa imi petrec ultimele 60 de minute alive astfel: nu asa cu nebunii ca nu prea are logica sa ma omor cand tot o sa mor :?:
As vrea sa stau in pat linistit si sa-mi pun gandurile in ordine sa ma gandesc la ce mai am de gandit si sa sper ca: EXSISTA VIATA DUPA MOARTE

Ratzza 08-06-09 00:35

As face ca in filmul - Crank - pt cei care l-au vazut

r0xanicutza 12-06-09 14:46

daca as mai avea 60 de minute de trait, as incepe prin a-mi cere scuze tuturor oamenilor pe care i-am facut sa sufere, in speranta ca ma vor ierta si voi ajunge in rai :D

Alex-Rahova 13-06-09 21:01

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 2402000)
daca as mai avea 60 de minute de trait, as incepe prin a-mi cere scuze tuturor oamenilor pe care i-am facut sa sufere, in speranta ca ma vor ierta si voi ajunge in rai :D

si daca oamenii aia sunt mult prea multi incat 60 de minute nu-s de ajuns :???:

:-)

r0xanicutza 13-06-09 21:10

cu siguranta nu-mi ajung 60 de minute ca sa ajung la toti :D
dar as fura un Subarau sa ajung mai repede :-P
tu ce ai face daca ai mai avea 60 de minute de trait?

Alex-Rahova 13-06-09 21:21

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 2405079)
cu siguranta nu-mi ajung 60 de minute ca sa ajung la toti :D
dar as fura un Subarau sa ajung mai repede :-P
tu ce ai face daca ai mai avea 60 de minute de trait?

m-ai lovit la faza cu subaru :lol:

pai....
5 minute sa-mi fac un cd
10 minute sa-mi cumpar niste ..praf ( de copt :lol: )
5 minute sa fur subaru din spatele blocului

si pana imi suna ceasu` fac un fel de getaway in rahova :lol:

r0xanicutza 13-06-09 21:27

si inca 15 secunde sa ne intalnim, ca deh... amandoi am furat subaru! =))

UnuFain 17-06-09 03:14

as opri timpul in loc ;)

Alex30 17-06-09 15:46

Nu stiu exact ce as face...dar sa ma gandesc putin. Deci as fura o masina tare sa ma plimb cu ea, as lua o femeie....sa ma distrez cu ea:lol: iar in timpul ramas dau un telefon la toata familia, prieteni si le zic ca dau un party sa vina repede, ma sui pe masa si zic: Peste 10 secunde voi muri...restul numarati voi! :D

tudysvv 26-06-09 15:27

Inchiriez un buldozer si incep sa distrug masinile alea albe pe care scrie mare POLITIA ,macar sa mor fericit.

Dodo_998 26-06-09 21:24

E frumos atata timp cat doar te gandesti fara sa fie real. Mai sunt cazuri nefericite cand chiar iti pui intrebarea asta, dar bineinteles timpul nu este acelasi ca in titlul threadului, ci cateva luni...

aleyx_oltcit 26-06-09 21:27

cum furati voi subaru lambo si motoare? ..o spuneti de parca a-ti lua acadica unui copil :))

cristianic 04-07-09 18:29

Quote:

Originally Posted by tudysvv (Post 2439967)
Inchiriez un buldozer si incep sa distrug masinile alea albe pe care scrie mare POLITIA ,macar sa mor fericit.

acelas lucru:lol:

KrYpToN 13-07-09 22:44

nush ce as face cred ca as lua un tank si ma duc cu el in sediul politiei :))

Dark Side 13-07-09 22:56

Dupa o analizare mai detaliata eu zic ca as incerca sa inteleg lumea. Sa vad totul dintr-o alta perspectiva. Sa imi pun intrebarea: Dar eu de ce exsist ? De ce voi muri in cateva minute ?
Adica sa incerc sa vad dincolo de aparentele create de oameni: bani,masini,cladiri,poluare,criza....
Oricum daca ma intrebati pe mine asta chiar daca pare o intrebare pusa la caterinca eu nu o consider astfel si deci nu ar trebui sa se raspunda la ea la plesneala.
Nu inteleg de ce la multi cam totul se opreste la distrugere;
Quote:

nush ce as face cred ca as lua un tank si ma duc cu el in sediul politiei )
<<< ca ba sa iau o masina si sa fac NFS,ba sa distrug pe politie....
Eu dupa cum am scris as incerca sa inteleg ce nu am inteles.... dar nu lucruri (sa le numesc) normale... cum ar fi "De ce in RO este plin de excroci si hoti ?"
As incerca sa inteleg motivul pentru care eu am fost nascut ???
Daca chiar exsista un GOD acolo undeva.... in noi.... in toate si este asa cum este descris inseamna ca eu nu m-am nascut si nu am trait degeaba.... adica m-am nascut poate mai frumos sau mai urat insa sigur m-am nascut cu un lucru: DREPTUL DE A ALEGE.

AnDrEiCa 16-08-09 10:41

As sari cu parapanta de pe Transfagarasan

Lupes 01-08-10 01:38

As face rost de o injectie letala si as astepta sa vad ce se intampla
de ex daca incepe o ploaie de meteoriti sau eu stiu ce alte chestii de prin filme eu zic ca injectia letala e cam cea mai rezonabila modalitate sa mori :))
Dar pana in clipa aia .. probabil ca in materie de masini as incerca sa fac test drive uri cu diferite masini... si altceva nu stiu .. probabil as lua si prietena cu mine in acele ultime 60 de minute:D

MarioCrT 02-08-10 01:14

Iar a reinviat un topic dupa un an . ..toata lumea la fel , daca moara capra mea sa moara si a vecinului,

adyz53 03-08-10 02:37

eu in ultimele 60 de minute din viata as incerca sa conduc cat mai tapmpit posibil ,sa omor cat mai multi tigani sau aferenti ai genului,sa sparg casele multi milionarilor de la noi din Romania adica asa zisi politicieni l as bate grav de tot pe videanu si orban ala si cred ca mi as incheia ultimele clipe de suferinta cu viteza maxima a masinii in care ma aflu in cel mai mare zid pe care-l gasesc :))

bmwm5 04-08-10 08:19

M-as uita la un episod din House,M.D. ...sigur as afla ca exista leac la ce am eu...restul de 13 minute...m-as vindeca :)

All times are GMT +2. The time now is 01:38.

- Copyright 2026 4Tuning