![]() |
Re: Sa vedem ce masini avem prin Slatina
este a lui NYV ala de la Car Still
|
si care e cea mai rapida masina din Slatina?
|
masini sunt multe rapide....care e cea mai rapida...eu unu nu stiu ce sa zic....las' pe altu' care poate are vreo idee...
dar hai s ate intreb si eu...care e cea mai rapida din bucuresti de la voi??:)))) |
da normal ca domn matiu & domn kpo ... pana iau eu carnetul :))ca apoi totusi..trebuie sa ii detronez :)))))
|
1 Attachment(s)
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=672 Masina a apartinut unui prieten de el meu , era frumoasa 8) , dar motorul a fost muncit rau :)) Range Rover SPORT:shock: |
1 Attachment(s)
acum de fiecare cu ce are ....:-P
nu doar masini(proprietar FLE Furia Locala Exotica) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
imi aratarati numai avioane!!
va arat eu masina ca floarea,, am vandut-o dar l-am obligat sa pastreze numerele OT 03 FLE Furia Locala Exotica viteza maxima 140 ...in sat! I-40km II-70 lua 80 dar trebuia sa ma opresc pana in scoala...:-P hai restu care au masina,au mers cu ea??sau doar au masina sa aibe?? hai repede rapoartele cu masinutza fiecareia! motor 1.2 45cp 5trepte 1993 AM VANDUT-O |
1 Attachment(s)
Opel Calibra-1993-Motor refacut in vara total(doar ce tine de mecanica,nu si electronice-debitmetru,etc)cu piese de calitate...C20NE--116cp-Stock+Ax cu came sport(+18cp) + Evacuare Remus-cap coada-inox--fara catalizator....
Viteza maxima 225-228km/h cu jante pe 14--in carte viteza maxima este de 215km/h......in a1-a--60km/h a2-a--in jur de 90km/h,ca dupaia nu m-am mai uitat... |
frumoasa men frumoasa
|
4 Attachment(s)
VW Passat 1.9 TDI, 101 CP stock, cod motor AVB, cutie manuala in 5 trepte.
Update-uri: Soft safe by TCM Turbo, + 30 CP, Xenon H7 pe faza scurta (faruri cu lupa), jante aliaj 17", xcarlink adapter. Cam atat mi-aduc aminte. Viteza maxima atinsa a fost de 220km/h pe A1, singur in masina. Atat. |
Frumoasa masinutza...am vazut-o prin craiova
|
Quote:
imi poti spune la cat a costat portul USB si de unde as putea achizitiona unul ? aici sau pe p.m:-) |
Multumesc baieti.
Asa este, "bantui" si prin Craiova destul de des. :D Ionut, l-am comandat direct de pe site-ul celor de xcarlink.ro si a fost undeva la vreo 5 milioane cu tot cu transport. Dar face toti banii. |
10 Attachment(s)
Cine mai recunoaste masinile? :)
Nici una nu mai circula in Slatina,unele pe la Bucuresti...altele pe la Bals-Craiova |
10 Attachment(s)
Volkswagen Passat II (131 CP standard) an 2003, cod motor AVF, cutie manuala 6+1,jante 15' , nush ce sa mai zic decat simplu B 20 SLI :-P
|
10 Attachment(s)
Kawasaki ZZR an 1997 pozele sunt mai vechi :-P motorul a fost refacut complet :-P
|
masini avem muulte prin slatina, multe si frumoase, puternice, etc...dar daca nu avem soferi pt ele(soferi, nu conducatori auto) :)))
|
frumos kawa liviu....ai pm!
|
ms Laur :-) acum i-am schimbat motorul cu totul :D (motor adus din Japonia) nu-ti mai spun ca ma schimbat toate cunsumabilele :sad: o gramda de bani :sad: si totusi are doar 21.000 km reali :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
X12SZ 1200cmc 8valve 45 CP:evil: 50 cu a1a 85 batea spre 90 cu a2a..:-P jante 15-195.50 Pe mana mea scoate mai multi cai decat are:twisted: KENT e martor..si cei 3 pasageri din Spate..in privinta rapoartelor.. |
tu o sa faci calibra din saraca ,corsa :)))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Proaspat CALIBRIST!!!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Sambata seara sper sa nu fie singura!!!:D
matiu,baiatu cu cea argintie si baiatu cu sfi albastru xmx:DVa astept pe acolo cu jucarioara mea!! |
am vazut un bentley alb prin Slatina stie cineva ceva de el ? 8)
|
7 Attachment(s)
PST By Criss Photography 2009 Photosesion.. urmeaza si altele ;)
|
bravoo crisss ai avansat nu gluma, sper ca urmatoare masina postata o sa fie a mea, vezi ce faci cu pozele alea de ti le-am dat ;)
|
pai deh kentule :))sa mai vi cu camera aia..ca de la nokia 6234 la camera e salt mare si pentru mine=))
|
Crys imi faci si mie poze la msina :D ?
|
facem facem :D
ne auzim pe mes sa vedem cand |
Quote:
|
La mine (pe strada Pacii) este un Fiat mov super tare dar nu este din slatina si din pacate il tine mai mult acolo
Are blow off spoilere etc Revin cu poze |
Quote:
|
Stiu ca din poza nu pare ce pare dar eu am vazut cum suna:)
https://img17.imageshack.us/img17/986/dsc00497io.jpg Din pacate nu a mai plecat cu masina:) |
am vazut'o si eu...nu mi'a placut
|
Quote:
|
Am vazut o Toyota Celica tunata:O alba cu numar strain
NU am poza a trecut sambata trecuta pe langa prefectura pe la 5 6 asa Am mai vazut un bmw e92 de la AC cu nr de Germania Arata ceva in genu:http://www.seriouswheels.com/pics-20...e-1280x960.jpg A fost intr-o zi la BCR |
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning