Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   THE ZEITGEIST ! Intra si o sa vezi altfel lumea (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/59316-the-zeitgeist-intra-vezi-lumea.html)

GRIGO 30-12-07 22:15

Re: - THE ZEITGEIST ! intra si o sa vezi altfel lumea..

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1268471)
baba aia sigur a fost lovita-n cap shi a apucat-o prosteala....

mda nush ce sa zic .... chestia e ca nu e singurul caz de "posedare"

Spark 31-12-07 16:39

am vizionat acuma si endgame-ul
cum zeitgeist o fost cadoul de nicolae
asta il consider cadoul de anul nou.

e foarte interesant. :)

no limits design 31-12-07 18:53

nu gasesc o explicatie pentru exorcizarile astea....da oricum nu cred in asta....doar niste nebuni....

Spark 31-12-07 18:55

explicatzie pt exorcizari ...
sau un fel de placebo ... adica iti zice ca iti face asta si aia si mintea crede
sau un fel de hipnoza .. in care face ce vrea cu tine.

explicatzii poate sunt mai multe.

patriotu90 01-01-08 00:31

din cate am vazut prin filme (si din auzite) chestia asta cu exorcizatu li se face (intampla) celor care cred in spirite, dumnezeu, etc ...

intrebarea mea este De ce nu li se intampla si ateilor lucrul asta?? ... sa ajunga sa fie posedati ...

goldie 01-01-08 00:49

am citit si am si vazut "1984", am vazut si zeitgeist, fighting cancer si alte documentare d genu...informatiile l stiam d prin alte surse, insa nu puse kp la kp, cert e k l stiam...inainte d vaknta am inceput sa mediatizam in liceu diverse documentare, primu a fost an inconvenient truth, apoi 1984 si intentionez sa propun si vizionarea zeitgeist.ului, and other[asta knd incepe sc]...f bune documentarele anyway, si observ din c in c mai multa lume interesata...

no limits design 01-01-08 16:30

nu stiu daca are legatura an incovenient truth cu asta totusi f mijto documentar....f f mijto

goldie 01-01-08 16:35

ma refeream la genu d documentar care sa t fak sa deschizi ochii si sa constientizezi kt d kt c s intampla in juru tau...

no limits design 01-01-08 19:09

am inteles......de aia recomand

- zeitgeist
- the secret
- an incovenienth truth
- end game
-

Ianis 02-01-08 21:08

Filmul are 3 parti, nu e numai despre religie:

1 - religia ca mijloc de control
2 - frica/terorismul ca mijloc de control
3 - banul/economia ca mijloc de control

xxdadixx 02-01-08 22:41

Am vazut si eu filmul, e interesant doar ca pe wikipedia Horus are o alta poveste : http://en.wikipedia.org/wiki/Horus#Sun_god :rolleyes2

rzw_1992 03-01-08 00:54

:shock: :shock: :shock: am vazut si eu acest film...NO coment ! ! ! !:shock: :shock: :shock: Uitati-va si voi ...si mai vorbim

ReN5Williams 03-01-08 06:20

Am vazut ca multi de aici care au vizionat zeitgeit-ul spun ca si-au schimbat modul de a vedea lucrurile....cum ?
Cineva intreba cum de s-a permis sa se vada acest documentar...intotdeauna adevarul este cel mai bine ascuns la suprafata... genul acesta de documentare nu fac decat sa accentueze sentimentul de frica ..
Ceea ce reuseste nu este decat sa ne constientizeze cat de neinsemnati suntem, sa ne pregateasca pentru Noua Ordine Mondiala si sa ne arate cat de neputiinciosi putem fi in fata acestora.
Nu am vazut in nici un documentar sa se zica daca turnurile apartineau sau nu lui rockefeller (de fapt sunt ale lor) cladirea 7 cum este denumita are ca simbol candela cu 7 lumanari (cifra 7 !!!!)
Pentru cei care sunt mai interesati le sugerez sa citeasca Protocoalele Sionului
Fie ca sunt masoni, sionisti, au toti in vedere puterea si nu banii, bani au destui, nu ii mai intereseaza partea financiara, vor sa detina controlul suprem.
Este un plan conform caruia pana in 2050 trebuie sa fie tot globul sub o singura guvernare, dar se pare ca au intarizat cu realizarea lui.
Din cele mai vechi timpuri s-a urmarit globalizarea asta, toti marii conducatori de imperii au adulat sa conduca toata lumea...imperiul roman, napoleon, hitler, si cam toti aveau ca sigla vulturul care se gaseste si pe dolarul american.
Cat despre biblie..... o alta metoda de a conduce lumea si mani p u l are.
Ce conteaza 3 mii de oameni pentru cat au castigat anumite cercuri din State..multi zic ca nu cred ca cineva ar sacrifica vieti umane pentru asa ceva...mai cercetati ...
Per ansamblu documentarele sunt bune dar ganditiva ca se lasa sa vedeti numai ce vor ei...
The Illuminati, cred, este mult mai edificator asupra fenomenului.
Cat despre Banca nationala ....este degeaba.... dar toate tranzactiile care se fac intre banci sau alte organisme bancare totul trece prin banca nationala care isi trage 1 % din orice tranzactie.
Ce profituri avea banca cand scadea euro si sa creeze cerinta cumpara masiv la pret mic si revindeau cand crestea destul de mult?
Guvernatorul bancii nationale este membru al Club of Rome, alta organizatie financiara puternica, pentru cine are relatii sus poate face rost de filmul The Club of Rome, dar este foarte greu deoarece sunt numai vreo 5 sau 6 copii in toata lumea....ar fi multe de zis......dar numai asa de deschis ochii.....ca de facut mai greu...mult mai greu, ca discutie ....merge

EvLSant0S 03-01-08 10:20

Decat sa discut de taximetristi sau mai stiu eu ce .. .
Deci .. pana acum postul de deasupra e cel mai cuprinzator si bine spus dp topic.

Mie nu mi se face FRICA , dupa ce vad toate astea, ci mare scarba,ura si un sentiment extraordinar de furie .. daca dupa ce vezi astea tzi se face frica,parerea mea e ca esti slab ..
Nu mai e lumea ce era..
Acuma.. singura problema e sa nu o ia lumea atat de razna incat sa inceapa sa se fwta cu ea , adica sa se omoara dobitocii aia intre ei ...
Ca asta nu ar fi decat alta metoda de a omori ... multi multi oameni .. si probabil cam asta o sa se intample :???:

Prostii care cred in vrajeala lui Bush si etc.. o sa-i tina partea, revolutionarii ... tanana ,si se omoara intre ei :shock:

btw, 3000 de oameni au murit doar la Wtc
ca de atunci .. au murit mult mai multi ..

CE ZICETI DE IRAN ? EU ZIC CA N-OR SA SE LASE BOMBARDATI DE BULANGII AIA DE AMERICANI ..

Hondarul 03-01-08 10:28

Interesant documentarul.

Eu zic ca noi, oamenii de rand nu stim ce se petrece de fapt in lumea asta si cine o conduce. Adevarul cica ar sta ascuns la Vatican despre Dumnezeu.

Este un film care te pune pe ganduri. Dar atunci cand esti in biserica si te intreaba preotul - Crezi intr-un singur Dumnezeu si Iisus? Tu ce-o sa zici - Nu nene, ca am vazut Zeitgeist.

Filmul iti demonstreaza ca nu exista nici o divinitate. Dar fiecare dintre noi stie ca este ceva, acolo, care se uita la noi. Cine sau ce, habar nu avem.

Cat despre conducatorii politici, la noi e aceeasi poveste. Cei din fata, alde Basescu & co. sunt doar de fatada. Adevarul iese cu greu la iveala si nu se lasa usor inteles.

Concluzia - misto filmul!

EvLSant0S 03-01-08 12:10

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 1272360)
Interesant documentarul.

Eu zic ca noi, oamenii de rand nu stim ce se petrece de fapt in lumea asta si cine o conduce. Adevarul cica ar sta ascuns la Vatican despre Dumnezeu.

Este un film care te pune pe ganduri. Dar atunci cand esti in biserica si te intreaba preotul - Crezi intr-un singur Dumnezeu si Iisus? Tu ce-o sa zici - Nu nene, ca am vazut Zeitgeist.

Filmul iti demonstreaza ca nu exista nici o divinitate. Dar fiecare dintre noi stie ca este ceva, acolo, care se uita la noi. Cine sau ce, habar nu avem.

Cat despre conducatorii politici, la noi e aceeasi poveste. Cei din fata, alde Basescu & co. sunt doar de fatada. Adevarul iese cu greu la iveala si nu se lasa usor inteles.

Concluzia - misto filmul!

Eu unul separ tot ce inseamna biserica-preoti si etc, de .. acel ceva caruia .. cineva i-a zis Dumnezeu ..

toata treaba cu .. in 7 zile a facut si etc.. povesti :/
si nu ajung sa ma intrebe preotul ..
spune-i lu ala ca nu exista Dumnezeu .. sa vezi distractie, o fii bine sa-ti traiesti toata viata in minciuna ? din jocurile altora?
eu unul cred ca e ceva, undeva .. insa nicidecum ce spune religia ..

metal_militia 03-01-08 17:38

1 Attachment(s)
related...un fel de UP

xxdadixx 03-01-08 18:42

Va recomand "The Pharmacratic Inquisition 2007 - DVD - Official Online Edition"
In el gasiti povestea reala a lui Mos Craciun si probabil raspunsuri la unele intrebari ale voastre.

goldie 03-01-08 18:52

si cartea “Astrotheology & Shamanism” Jan Irvin & Andrew Rutajit...asta daca preferati sa cititi :)...enjoy

rzw_1992 03-01-08 21:52

Eu tot incliin sa cred in D-zeu chiar daca unii din voi zic ca nu exista...eu cred ....ca este acolo ceva sus .....nu stiu asta este o parere buna ,rea proasta....si cu sfarsitul lumii.....nu prea vad eu sa se intample asta...dekt dak noi o vrem....dar altfel nu vad..(asteroid sau kesti de genul asta...nu prea cred..)unii poate spun ca Dumnezeu nu exista ...dar eu ca , copil ma gandesc ce nea fauct pe noi...cine ne-a creat;) .....Asta a fost parerea mea buna,rea....nu stiu...:oops: :oops: :shock: :shock:

goldie 03-01-08 22:16

cred k fiekre dintre noi crede in cv...intensitatea credintei este alta...dar trebuie sa recunoastem k sunt unele informatii din biblie[d ex.] de.a dreptu' absurde...probabil k depinde si d varsta, si d educatia d aksa, si d modul in kre te.ai dezvoltat k individ, si ti.ai modelat gandirea...sunt mai multi factori...

rzw_1992 03-01-08 22:26

Goldie ai dreptate ...fiecare gandeste in Felul lui...eu mi-am spus parerea ..inca sunt copil nici 18 ani nu am...poate ca cu timpu imi voi schimba parerea nu stiu ...ce va fi ...habar nu am ...poate se va skimba lumea in bine...! ! !

zarisk 03-01-08 22:29

lasa`ti`ma ca m`am uitat si eu la 3 secvente si se plimba o luminita prin camera si am inchis ala,m`am panicat tare,asta a fost acum cateva min :-SS

Trickz 03-01-08 22:34

fiecare varsta isi are gradul de inocenta in gandire:)
personal, biblia imi pune cele mai multe semne de intrebare. nu ca vrea cineva sa ne manipuleze, nu ca banii sunt controlati de x ci ce vrea biblia de fapt sa zica, chit ca este tradusa de oameni care au interpretat. interesant ar fi sa avem cu adevarat acces la biblia neinterpretata (mai ales prin traducere).

goldie 03-01-08 22:42

nu cred k biblia netradusa ar spune altcv...dak au fost in stare sa puna la punct asemenea plan nu cred k au fost atat d neglijenti inkt sa omita informatii care sa l puna in pericol activitatea...pana la urma e singuru' document care vorbeste despre iisus si despre religie asa qm o prezinta ei...

no limits design 04-01-08 07:15

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1273551)
fiecare varsta isi are gradul de inocenta in gandire:)
personal, biblia imi pune cele mai multe semne de intrebare. nu ca vrea cineva sa ne manipuleze, nu ca banii sunt controlati de x ci ce vrea biblia de fapt sa zica, chit ca este tradusa de oameni care au interpretat. interesant ar fi sa avem cu adevarat acces la biblia neinterpretata (mai ales prin traducere).

chestia asta cu religia are ceva vechime........ biblia e aceasi tradusa sau nu ea ramane o perdea pentru cei de la care a inceput totul

goldie 04-01-08 10:27

...are o vechie si conform unor informatii, asimilate tot d prin documentare d genu', era asta a crestinitatii s va termina in curand...prin 2150 dak nu ma insel...

no limits design 04-01-08 12:11

cam asha ceva ... e nevoie cam de inca 150 de ani ca sa realizeze toata lumea ca asta e o mare vrajeala ......... deocamdata desi unii au senzatzia k multzi stiu despre ce e vorba se inseala ......... f f f f f multzi inca se aseaza in genunchi shi pupa tot prin biserica

BBK_VW 05-01-08 10:55

In prima instatnta...mut..la faza cu 9/11 :) mitsto filmul..dar despre faza cu dumnezeu..eu sunt de parere ca: Aceasta "poveste"-cu Iisus- cum o numesti tu exista de prea mult timp sa fie descoperita acum..si daca o sa fie descoperita ce?Toate dovezile..pot fii niste coincidente..de ce nu o luam si p partea asta?la catolici..bun..dai bani sa ti s ierte pacatele..poate ca acolo au intins coarda prea mult..si vad ca nu s rupe..:))cei care au facut toata treaba asta..(vezi..acum stiu.sunt 50-50..normal nu mai stiu in ce sa cred :) ) au facut`o bine..si daca noi ne trezim acum..ma refer cei care nu cred in doamne doamne..nu o sa iasa nimic pentru ca zic eu sunt mai multi cei care cred...in state ..p acolo aproape toti sunt catolici nu ? o sa iasa din nou un razboi..faza de la inceput..ca in 2012 daca am retinut bine vor ramane cca 100000 de oameni..bun..si acei 100000 vor fi cei de la putere..vor crea un cartier si vor trai linistiti..si asa o sa se creeeze o alta lume..mda..si noi..BUM!..:-j..nu stiu ..daca am gresit cu ceva scz de rigoare..! Bafta!

no limits design 05-01-08 11:28

Quote:

Originally Posted by BBK_VW (Post 1275800)
In prima instatnta...mut..la faza cu 9/11 :) mitsto filmul..dar despre faza cu dumnezeu..eu sunt de parere ca: Aceasta "poveste"-cu Iisus- cum o numesti tu exista de prea mult timp sa fie descoperita acum..si daca o sa fie descoperita ce?Toate dovezile..pot fii niste coincidente..de ce nu o luam si p partea asta?la catolici..bun..dai bani sa ti s ierte pacatele..poate ca acolo au intins coarda prea mult..si vad ca nu s rupe..:))cei care au facut toata treaba asta..(vezi..acum stiu.sunt 50-50..normal nu mai stiu in ce sa cred :) ) au facut`o bine..si daca noi ne trezim acum..ma refer cei care nu cred in doamne doamne..nu o sa iasa nimic pentru ca zic eu sunt mai multi cei care cred...in state ..p acolo aproape toti sunt catolici nu ? o sa iasa din nou un razboi..faza de la inceput..ca in 2012 daca am retinut bine vor ramane cca 100000 de oameni..bun..si acei 100000 vor fi cei de la putere..vor crea un cartier si vor trai linistiti..si asa o sa se creeeze o alta lume..mda..si noi..BUM!..:-j..nu stiu ..daca am gresit cu ceva scz de rigoare..! Bafta!

exact asta era ideea...k mai e nevoie de vreo 150 de ani pana knd majoritatea lumii se va trezi la realitate:rolleyes2

Achim 05-01-08 15:34

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1272533)
Eu unul separ tot ce inseamna biserica-preoti si etc, de .. acel ceva caruia .. cineva i-a zis Dumnezeu ..

toata treaba cu .. in 7 zile a facut si etc.. povesti :/
si nu ajung sa ma intrebe preotul ..
spune-i lu ala ca nu exista Dumnezeu .. sa vezi distractie, o fii bine sa-ti traiesti toata viata in minciuna ? din jocurile altora?
eu unul cred ca e ceva, undeva .. insa nicidecum ce spune religia ..

nici eu nu sunt de parere ca trebuie sa iti creezi un ideal... sa crezi ca cineva te conduce si orice zice ala e bine...
de aia nu imi place cand lumea ma intreaba dak am un "idol"... sunt de parere ca dak iti creezi asa ceva, o sa ajungi tot timpul sa incerci sa te ridici la nivelul lui, si astfel iti va fi greu sa il depasesti si la randul tau sa ajungi un "model" pt altii...

faza cu Dumnezeu e mai complicata... dak stati sa va documentati veti vedea ca toate religiile au o poveste comuna... "Dumnezeu", sau aceasta putere divina e cam aceeasi numai ca fiecare o numeste altfel... fiecare o percepe in felul lui, dar principiile seamana...

ideea de baza e ca nu cred faptul ca preotii sunt neaparat trimisii lui Dumnezeu pe Pamant... ei sunt intr-adevar oameni care cred (sau si-au "impus" asta) in Dumnezeu si isi traiesc viata dupa un anumit "model", dar nu ii consider mai apropiati de El decat vreunul dintre noi...
de asemenea nu cred ca pacatele adevarate sunt cele pe care ti le "impune" biserica... sunt cele pe care ar trebui sa ti le dicteze bunul simt... si anume sa nu furi, sa nu minti aproapele, sa nu te folosesti de altii... etc etc
totusi, e bine sa crezi ca e o putere mai mare acolo sus, care are intr-un fel sau altul grija ca lucrurile sa aibe un anumit curs, si la care te poti uita atunci cand ai anumite probleme... asta iti confera o anumita siguranta de care toti avem nevoie in anumite momente din viata... nu stiu dak pe acea putere o cheama Dumnezeu, Allah, Buddha sau altfel... dar park trebuie sa fie ceva... sper :P

alta kestie legata de biserica la romani... eu consider ca aceasta institutie facea multe lucruri bune... in trecut, cand era privita altfel...
si anume, oamenii simplii de la tara care pe atunci nu se duceau la scoli sau etc, mergeau in fiecare duminica la biserica... si multi din ei mergea cu "frica lui Dumnezeu"... iar acolo la biserica, lasand credinta la o parte, primeau niste "pilde", niste povesti, din care in mod indirect invatai, iti erau induse niste reguli ale bunului simt... niste reguli care duceau la o mai buna oranduire in cadrul comunitatii... si uite asa nu se intamplau toate chestiile care se intampla acum si care fac subiectul stirilor de la ora 5... eu cel putin asa vad lucrurile...

BBK_VW 05-01-08 19:58

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1275845)
exact asta era ideea...k mai e nevoie de vreo 150 de ani pana knd majoritatea lumii se va trezi la realitate:rolleyes2

sincer cred ca nici peste 150 de ani nu o sa trezeasca la realitate.pentru ca oamenii care dirijeaza chestia asta vor creste si vor creste apoi vor aparea altii..care nu vor accepta sa iasa la iveala chestia asta.....cum au tinut`o pana acum..poate sa o faca la nesfarsit din generatie in eneratie....pe ce te bazezi tu ca or sa se trezeasca la reaalitate toti?documentare..fiecare are dreptu sa spuna ce vrea..dar..s continua..zic eu :-P nu vreau sa par rau dar ..nu ma intelegeti gresit..:D :shock: nu?

BBK_VW 05-01-08 20:10

uitasem sa spun am aflat azi ca putin doreste sa uneasca tarile ..care au apartinut rusiei vechi..moldavia..lituania..so on ..nu stiu daca s`a mai spus..:-)

no limits design 05-01-08 21:40

Quote:

Originally Posted by BBK_VW (Post 1276859)
sincer cred ca nici peste 150 de ani nu o sa trezeasca la realitate.pentru ca oamenii care dirijeaza chestia asta vor creste si vor creste apoi vor aparea altii..care nu vor accepta sa iasa la iveala chestia asta.....cum au tinut`o pana acum..poate sa o faca la nesfarsit din generatie in eneratie....pe ce te bazezi tu ca or sa se trezeasca la reaalitate toti?documentare..fiecare are dreptu sa spuna ce vrea..dar..s continua..zic eu :-P nu vreau sa par rau dar ..nu ma intelegeti gresit..:D :shock: nu?

intr-un fel ai dreptate... daca oamenii nu au realizat in 2000 de ani ca sunt condusi si mani****ti la un asemenea nivel putin probabil sa realizeze asta intr-o perioada asa "scurta"(scurta in comparatie cu ce a fost pana acum) ..... totusi ar trebui sa existe speranta...aia moare ultima .........desi am facut un test ....

am inceput sa vorbesc contra bisericii shi religiei fata de o persoana in varsta care a incepu pur si simplu sa ma injure si sa imi zica k divaolu` a pus mana pe mine si daca eu nu cred sa nu incerc sa ii fac pe altzii sa renunte la dumnezeu(vorbea de dumnezeu ca si cum ar fi un drog)

BBK_VW 05-01-08 22:55

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1277028)
intr-un fel ai dreptate... daca oamenii nu au realizat in 2000 de ani ca sunt condusi si mani****ti la un asemenea nivel putin probabil sa realizeze asta intr-o perioada asa "scurta"(scurta in comparatie cu ce a fost pana acum) ..... totusi ar trebui sa existe speranta...aia moare ultima .........desi am facut un test ....

am inceput sa vorbesc contra bisericii shi religiei fata de o persoana in varsta care a incepu pur si simplu sa ma injure si sa imi zica k divaolu` a pus mana pe mine si daca eu nu cred sa nu incerc sa ii fac pe altzii sa renunte la dumnezeu(vorbea de dumnezeu ca si cum ar fi un drog)

tocmai asta spuneam..daca oamenii ca persoana aceea vor exista...nu va fi nimic..doar daca va reusi cineva mare mare si acum ma refer la o persoana..sa controleze lumea..in curand se vor alia multe tari..ce credeti ca UE asta e doar asa sa ne aliem si sa ne infratim..priviti ce s intampla in italia..unde mai e mUEa? din parti..si cum spuneam cineva sau 2-3 perosanne care vor controla intreaga planeta vor da ordin sa ii impuste p cei care cred in Dumnezeu,Iisus..samd..si atunci se va crea o alta era....poate ca americanii vor avea sa controleze niste asteroizi daia..si ii vor da drumu p rand..sa omoare toata pop u l a tia..si sa ramana doar cei aliati...cei care doresc sa domine intreaga planeta..pana atunci..sa ne continuam noi viata ..sa iubim...si sa avem grija de noi! Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! (Mircea Badea) Bafta!

EvLSant0S 06-01-08 00:57

Quote:

Originally Posted by BBK_VW (Post 1277242)
tocmai asta spuneam..daca oamenii ca persoana aceea vor exista...nu va fi nimic..doar daca va reusi cineva mare mare si acum ma refer la o persoana..sa controleze lumea..in curand se vor alia multe tari..ce credeti ca UE asta e doar asa sa ne aliem si sa ne infratim..priviti ce s intampla in italia..unde mai e mUEa? din parti..si cum spuneam cineva sau 2-3 perosanne care vor controla intreaga planeta vor da ordin sa ii impuste p cei care cred in Dumnezeu,Iisus..samd..si atunci se va crea o alta era....poate ca americanii vor avea sa controleze niste asteroizi daia..si ii vor da drumu p rand..sa omoare toata pop u l a tia..si sa ramana doar cei aliati...cei care doresc sa domine intreaga planeta..pana atunci..sa ne continuam noi viata ..sa iubim...si sa avem grija de noi! Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! (Mircea Badea) Bafta!

treaba cu 2000 de ani a aberatie, n-au reusit in 2000 de ani ca acum 2000 mii de ani comunicau prin porumbei ...
acum e altceva..
si lumea o sa se treazeasca la realiatate..
ai batrani si inchisi la minte .. n-ai ce sa le faci ..

Nitro Customs 06-01-08 18:30

Filmul poate fi gasit si me maze..sper sa fie de folos linku' pt cei ce au acc pe maze

http://www.mazetorrents.net/details.php?id=14205

goldie 06-01-08 19:12

"ideea de baza e ca nu cred faptul ca preotii sunt neaparat trimisii lui Dumnezeu pe Pamant... ei sunt intr-adevar oameni care cred (sau si-au "impus" asta) in Dumnezeu si isi traiesc viata dupa un anumit "model", dar nu ii consider mai apropiati de El decat vreunul dintre noi..."

eu nu cred k sunt chiar asa d apropiati...aa luam exemplul preotilor care nu s mai trezesc din bautura, adevarate c***e masculine...eu nu.i consider exemple, sau modele d urmat, in general preotii romani sunt asa, comit mai multe "pacate" dekt oamenii d rand...

AAAAK 06-01-08 23:42

Bravo Santos pt acest subiect ,presupun ca ai vazut si illuminati.
Nasol ca traim intr-o mare minciuna ,suntem mani****ti si culmea noi credem ca suntem liberi :) .Sunt curios ce reactie au credinciosii cand vad documentare de genul asta ... (oare nu se trezesc?). Zicea cineva mai sus ceva de preoti ,parerea mea ca aproape toti nu cred in dumnezeu .
Mai merita vazute niste documentare legate de petrol ,dak tot e plin de soferi aici,de ceva zeci de ani exista alternative insa mafia petroliera inca de cand s-au inventat motoarele doboara orice concurenta.Problema e ca in vreo 30-40 de ani se distruge clima din cauza poluari .

-The Illuminati
-Global Dimming - Tragic End of Humanity - BBC Documentary (2005)
-Who Killed The Electric Car
-Free Energy - The Race To Zero Point
-Connecting The Dots - Technology and Weapons

Cateva exemple .Dak ati ramas uimiti de ZEITGEIST sigur o sa va placa,se gasesc si pe DC.
Presupun ca de faza cu ajunsul pe luna stiti :)

no limits design 07-01-08 11:24

Quote:

Originally Posted by goldie (Post 1278773)
"ideea de baza e ca nu cred faptul ca preotii sunt neaparat trimisii lui Dumnezeu pe Pamant... ei sunt intr-adevar oameni care cred (sau si-au "impus" asta) in Dumnezeu si isi traiesc viata dupa un anumit "model", dar nu ii consider mai apropiati de El decat vreunul dintre noi..."

eu nu cred k sunt chiar asa d apropiati...aa luam exemplul preotilor care nu s mai trezesc din bautura, adevarate c***e masculine...eu nu.i consider exemple, sau modele d urmat, in general preotii romani sunt asa, comit mai multe "pacate" dekt oamenii d rand...

preotii sunt varza ........ am un coleg care a vrut sa dea la teologie... knd l-am intrebat d c ...... a zis k e usor si k nu trebuie sa invete nimik..... stau toata ziua si se distreaza .....

All times are GMT +2. The time now is 21:12.

- Copyright 2026 4Tuning