![]() |
Re: Opel Vectra 200 cp vs. ceva asemanator !
bai nene...ce **** mea atat ilie-n sus ilie-n jos...ce e garaju astuia? mecca? las-o-n plm de treaba :lol: :lol:
scuze de offtopic |
S cuuuuuuum? :)
|
"haiman" esti putin dus...nici eu nu am beneficiat de tuning la Ilie!merg pe acolo pt ca am prieteni "in lucru" la el !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
GTA ce ai vazut tu cazan la atelier????????......marsh in mm .....DA masina mea e un rover 200(25) cu exterior stock ,vopseaua e impecabila ....masina e ca noua.....nu pot spune acelasi lucru despre masina ta....."welcome to the Bedrock ,........Flintstone".....
|
Poate veti avea un minim al decentei si o sa incercati macar sa nu va mai jigniti on-topic,deasemenea sa nu mai folositi jigniri nici macar cu titlu generic-chiar si ca gluma (ce pot creea atmosfera necesara jignirilor intre voi).....Nu mai spun despre offtopic,ultimile pagini fiind un fel de ...mecca al offtopicului pe sectiunea asta:( ...poate totusi vreunul dintre moderatorii titulari aici,arunca o privire si cantareste un pic situatia....:(
|
stiu ca e urat la ce sa ajuns aici...mai imi cer inca odata scuse .......am facuto si in "privat"......dar nu cred ca e vina mea,nu am inceput eu cu jigniri...
|
Quote:
Ti-am mai spus sa nu mai vorbesti fara sa stii,esti atat de "pe langa" ca ma enerveaza simplul fapt ca te bag in seama...... |
"Flintstone"(aka GTA) nu vrei sa incetezi?....
|
Haimane am si eu o intrebare:
-De fapt tu cine esti?? Nu stiu daca intelegi intrebarea dar oricum nu conteaza pentru ca si daca ai intelege-o nu ai un raspuns care sa te avantajeze. PS.Si cu asta am incheiat orice discutie aici. |
ei ... are vopsea buna si nu ii cedeaza transmisia dupa 4 plecari ... un start bun zic eu :)
|
O fi el startul bun dar mai e mult pana departe si momentan ma tine la provocari si numai cu 1/2 de transmisie,asa ca fa tu calculele mai departe .
|
am fost la vaslui...uuu...ce gheata si frig era...!
cei cu bmw&mercedes ce "drift-uri" executau...pe gheata ! acum merge sa facem liniute7alte nebunii pe partie ! |
Quote:
eu mi-am propus sa nu ma mai agit sau bag in discutiile fara de sfarsit de aici sau din alte locuri! |
pana vor trece "generalii" decembrie, ianuarie si februarie propun ca topicul sa fie inchis!
pana atunci...patinaje artistice, cu mare grija pe zapada ! |
eu am 240 cp si vectra ta merge la fel de tare ca a mea, DECI MINTI "baba fara dinti" ca ai doar 200 cp ! acum rodajul l-ai facut...
imi place tare mult cum se infige masinuta ta, dar ma intreb cum o sa mearga cand o sa umblii mai serios la ea !? iarna asta daca e drumul bn, o sa te provoc, dupa ce inspectez mai bn "pista" pt ca tre sa imi i-au revansa fata de tn, orgoliul de barbat plange'n mine :( ! |
:D ma bucur sa vad ca nu numai pe topicul meu sunt discutii "aprinse" :D
|
Re: vectra 200 cp vs...cv asemanator !
Quote:
|
FFF IMPORTANT...PENTRU TOTI....MASINA MEA A FOST FACUTA INTEGRAL DE ILIE....ASA CA CEI CARE AU MASINI MAI PUTIN PERFORMANTE DECAT A FOST KADETTUL VA ROG SA NU MAI JICNITI PERSOANA CARE A CONSTRUIT ACEEA MASINA...CA DIFERENTELE INTRE EL SI ORICINE ALTCINEVA DE PE ACEST FORUM SUNT URIASE!!!!!!!INDIFERENT DE PERSOANA
uga P.S-MASINA LUI PEPY TOT DE ILIE E FACUTA....POATE INCERCATI SA VA DATI CU EL..... |
tsc-ule nu prea mai mergi ca ininte?dc?
ne inllnim diseara? astept pm\! |
scuze de offtopic...varule ce semnatura ai...sper ca nu esti la fel de infantil ca ea...
|
Quote:
pepy avea o masina care speria vestul, care a facut masini si de 650 cp..DAR acum cand a mai pus muschi de la "borcan" pe ea !? daca facem liniute&intrecerii...cu pepy ne-ar face sa ne pierdem increderea in noi/masini...si dauneaza f mult la moral !!!!! :)) uga> si kadettul tau(ala vechi) rupea asfaltul, de cel actual nu prea am informatii, DAR daca e facuta de ilie inseamna MULT ! ps: mph/km/h ai pm ! iti mai dau o sansa ;) |
Quote:
Inseamna ca acum le trage pe nas pe alea de 1000CP...... Ce "uamini".....si cand te gandesti ca unii chiar sunt convinsi de ceea ce scriu aici..... |
Quote:
poate tu stii mai bn cum e masina lui pepy, poate sunteti prieteni...eu sunt din mangalia si nu prea am cum sa stiu asa multe...DAR AM VAZ MASINA LA LUCRU SI MERGE EXTRAORDINAR DE BINE ! |
Quote:
Bafta. |
Quote:
sper ca nu am inceput sa ne luam la misto !? ps: nu prea cred ca o nova face un camion(cap de tractor) de 300-400 cp ! |
Quote:
Nu-mi dau seama daca esti doar naiv.....sau tu chiar nu realizezi ce aberatii vorbesti.Stiu foarte bine masina lu` Pepy si departe de mine gandul de a spune ca e o masina slaba. Dar comparatia facuta de tine este de-a dreptul hilara.....un Cayenne are 2500KG....si aerodinamica unei caramizi(comparativ cu speedsterul)....si de unde stii tu ca acel Cayenne avea 650CP....l-ai testat personal sau si p-asta ai auzit-o??? Oare de ce nu crezi ca o Nova bate un TIR.......p-asta n-ai mai auzit-o la "baieti" pana acum??? Frate esti patetic....Vorbesti de masini de +500CP.....ai vazut vreuna live...ai condus vreodata o masina care are peste 300CP.....cate masini de peste 500CP cunosti in tara la ora asta??? Hai ca deja o dam in diverse .....eu cred ca ar fi mai bine daca cei care posteaza afirmatii de "gen" ar gandi macar o data innainte de a posta. |
bai geta am impresia ca esti lovit in cap !? ce imi sari asa la gat ?
pepy l-a facut pe czr(care are 500cp, dupa cate stiu eu) si zeci de curse castigate cu tot felul de masini SI SUNT FANUL SPEEDSTERULUI, de aceea sunt si putin subiectivist, DAR TU FACI DIN TANTAR-ARMASAR si t rog sa lasi tonul asta cu mn, sa ne tragem chiar asa de sireturi de parca ne-am cun. de o viata si am mancat din aceeasi farfurie ! ps: cu un cap de tractor nu ai nici o sansa cu nova, pt ca am mers cu tir-ul FARA REMORCA si nu se compara cu cotineata aia! SARBATORI REGULAMENTARE ! |
Quote:
Quote:
"Conversionkit Porsche Cayenne Turbo 590 hp (434kW) incl. exhaust system from turbo back Conversionkit Porsche Cayenne Turbo 680 hp (500kW) incl. exhaust system from turbo back + turbines (race version)" Dovada ca se poate race version - 0-100 = 4,3 402m = 12,2 Declaratia lui PEPY la data de 21 Dec, 2007 2:52 pm ACUM : 0-100 < 3.7 sec 402m < 12 sec mentionez ca masuratorile s-au facut fara NX Nu ti se pare GTA ca masinile in configuratiile astea sunt apropiate? SCUZE TUTUROR DE OFFTOPIC/ CRACIUN FERICIT! |
Avand in vedere ca speedster-ul chiar si fara NX este superior Cayenne-lui consider ca nu ai ce cauta in aceasta ecuatie sau la curse cu asemenea "sufragerii"....
Ideea mea era ca poti bate lejer masini de peste 5-700cp cu o masina de 250-350cp....cu conditia ca una sa cantareasca 1T si cealalta 2.5T..... Insa asta nu inseamna ca poti bate cu 250-350cp....orice masina de 5-700cp.... Deci...sa nu mai vorbim de anumite masini ca fac anumite lucruri la modul general. |
eu vb de pepy pt ca l-am vazut la "lucru" cu cayene-ul de 650 cp, este pozat prin reviste, unul alb facut de tech-art sau ghembala... 2.5tone/650 cp=260 cp/t pe cand pepy nu stiu cati cp avea la ora aceea !? posesorul porsche-ului a spus ca detine 650 cp !
imi cer scuze ca vb de masina lui pepy, fara acodrul lui, iar daca s-a suparat imi cer mii de scuze! oricum sunt fan-ul speedsterului si ii urez lui pepy toate cele bn, chiar daca nu ma cun, a avut cohones sa tuneze o masina pe care multi nu au avut curaj sa investeasca, sa o aduca la o valoare asa mare! nu stiu cate masini din rom a castigat asa de multe curse, + a castigat curse la cat dif, mai precis la 2 peste ea, ceea ce spune mai mult decat ne-am racii noi gurile ! oricum eu sunt de la capatul tarii(mangalia) si nu am foarte multe informatii, doar din auzite si ca am fost de fata la unele curse ! PACE ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si czr la batut pe pepy de mai multe ori si nu spune ca esti fan spedster esti fan opel pt ca opel ai si tu.asa spune daca aveai audi probabil erai fan czr
|
Quote:
la partea cu caterinaca...ce sa mai zic...? ce motiv am eu sa inforesc? DAR geta minte, pt ca mi-a spus ca are 204 si de fapt are peste ~260 cp, asa ca nu ma mai lua cu post de radoi...frectii la picor de lemn... naka66vio > prietene concluzia la care ai ajuns tu e f f f gresita, PT CA AM DETINUT MERCEDES, BMW, VW, FORD, FIAT... destule branduri, dar am ramas la opel pt ca sunt fan ! PE VECTRA PE CARE O AM AM DAT 25.000 EURO>DECI IMI PERMIT SA IMI CUMPAR SI AUDI, DAR NU VREAU !!!!! chiar nu pot intelege gandirea voastra !? sunt f multi care isi cumpara unele branduri/masini, desii si-ar permite sa isi cumpere masini mult mai scumpe PT CA SUNT FANI AI UNEI MARCI ANUME!!! ps: tatal meu are E class pe care a dat 25.000 euro din ger si eu asi fii putut face la fel, DAR MI-AM LUAT VECTRA 2007 PT CA SUNT FAN OPEL ! PFUUUUUUUU.... |
dane si noua un site ceva sa vedem emisiunea
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning