![]() |
Montez folii omologate R.A.R.
Montez folii fumuri OMOLOGATE R.A.R ( certificat, timbru ,holograma,5 ani garantie reala ) nr de tel : 0744 150 259
Tipuri de folie GLOBAL WINDOW FILM, 3M, ART-DRK Preturile se stabilesc in functie de masina si de tipula de folie ! Coupe :geamuri fata : 100 ron /// spate 200 ron Break: geamuri fatza:100 ron ///spate 250 ron Microbuz : 50ron pe geam |
Re: Montez folii omologate R.A.R.
pe un golf 3 combi montezi usi spate ,geamuri laterale si hayon cu 200 ron?
|
Re: Diverse servicii auto in Sibiu
Stie cineva unde as putea tapita plafonul unui opel? E cazuta panza. Multumesc
|
@flomar6 Incearca sa cauti plafon la dezmembrari, si sa il schimbi... daca te apuci de tapitat o sa te coste mai mult...si poate nu iese la fel
|
nu stiu daca e o solutie sa schimb plafonul cu unul de la dezmembrari....nu cred ca ar iesi mai ieftin.
|
Quote:
Mie imi faci cadou montajul .. nu ? |
Fa o intrebare unui om care are un opel ca al tau... te costa doar cateva minute ....
|
Quote:
|
Quote:
|
Se ocupa cineva prin sibiu cu fibra ? vreau un portbagaj CSL si badboy la un E46
|
Quote:
Cosmin il cheama. Iti dau PM cu nr-ul lui de telefon ! |
Lucreaza bine ? o poza cu o lucrare ceva ?
|
Din cate am vazut lucreaza bine :) Si eu urmeaza sa merg la el.
La masina lui Nosfer a lucrat (e36-le albastru perlat) |
Lasa-mi te rog un nr de telefon si un ID de messenger te rog. Multumesc
|
Colanteaza cineva in Sibiu?
|
Quote:
|
Quote:
daca imi dai un teleofn ii ok? se pricep? |
baietii de acolo lucreaza chiar fain..am vazut personal
|
Quote:
La numarul 20.Are si firma la poarta scrie "grafi serv" Suni la poarta si ii spui ce te doare si daca poate sa te ajute o face Baiatul se numeste Mihu Catalin Nu mai am nr lui de tel dar daca mergi acolo dupa ora 10 e ok Sper sa iti fi fost de ajutor |
Spuneti si mie va rog unde gasesc in Sibiu la preturi accesibile flanse distantiere 5x100 de minim 10mm + prezoane noi.
Multumesc |
Stiti pe cineva ce tapiteaza scaune auto prin sibiu ?
|
montez folie omologata rar pe ori ce tip de auto
montez folie omologata rar pe ori ce tip de auto la preturi fara concurenta informati la tel 0756927595 sau 0269259285
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Unde gasesc un magazin serios, cu piese auto, care vinde planetare de kia?
Ma intereseaza reperele 1 si 6, sau planetarele intregi, din poza atasata. |
pe mihai viteazu inainte de giratoriu pe partea dreapta cum se vine dinspre piata
la parter |
Dezmembrez vw golf si polo ( 1994 - 1997 ), bmw (1994 -1997 ) + alte accesorii auto, daca sunteti interesati sunati la 0753.260.840 Lucian sau 0747.571.462 Razvan, Stima!
|
Quote:
|
Quote:
Tot de pe ebay va trebui sa cumpar pana la urma. |
cine ma ajuta si pe mine co roluitul la aripi in sibiu?un service care se ocupa de asa ceva,o informatie va rog:idea:
|
ma ajutati si pe mine sa gasesc in sibiu o vopsitorie buna ptr a-mi vopsi jantele de al? ms
:-) |
Quote:
|
chuckyovi ms de rasp. dar o adresa mai exacta imi poti da, ca nu sunt din sibiu...eu sunt de langa medias si cu o adresa exacta poate gasesc mai usor .ms inca o data:D
|
str. scoala de inot inainte de Credit Europe bank care are nr 22 , banuiesc ca vulcanizarea are nr 20.
|
dezmembrari auto cunoaste cineva in jurul sibiului? altele decat cristian si dupa aeroport pe dreapta
|
pt ce marca de masina ... ? mai este in Selimbar , pe drumul spre agnita ... etc
|
spre agnita am vazut un remat, pe dreapta dupa podul ce trece peste centura. despre ala era vorba? n-am prea vazut masini straine pe-acolo
la selimbar unde, intru de la sensul giratoriu spre selimbar, la lukoil? am mai vazut ceva masini stranse la o casa pe dreapta drumului principal DN7 cum intrii in sibiu. dar erau toate inscrise, ma gandesc ca e vreun latifundiar ma intereseaza mai multe tipuri de masini, vreau sa le cumpar husele de schimbator si frana si alte nimicuri |
Pe strada Caprioarelor, e strada inainte de targul de porci.
Pe stanga e o cladire, fabrica, ce o fi, mergi pe strada si il gasesti pe partea stanga la 2-300 m de intrarea pe strada. |
SynTheLaZ: te referi la un centru demembrari?
|
Nu asta ai intrebat ?
Quote:
|
in selimbar in fata primariei este o "piata" intri in ea si faci prima straduta la dreapta , mergi 150m si pe partea stanga se face o "ulita" pavata , intri pe ea , mergi 100m si in capatul ei o sa vezi masini ...
PS : si la acel Remat de pe drumul agnitei gasesti piese pt diferite marci de autoturisme , daca ai observat cand ai trecut piesele sunt sortate pe categorii , merita sa intrebi .;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning