![]() |
Re: E30-///M-Power-320is coupe
eu zic sa i faci una din fibra de M3 e46 :D
Imi pare rau de masina..exact asa se intampla mereu..cand ti la ceva mult,trebuie sa ai un necaz sa nu te bucuri de ea.. macar bine ca nu e lovita in aripa spate sa o taie sa puna alta..asa cum e acuma o faci usor si no sa se mai cunoasca..multa bafta. |
da,trebuie itii radiata ptr export in IT,si apoi inscrisa in RO......
|
Quote:
Altfel, am renuntat sa-mi mai iau buza Rieger. Asteptam Alpina si numai Alpina.8) |
Quote:
Sugestii de combinatii de litere pentru inmatricularea ambelor masini in RO are cineva? ;) |
Quote:
|
Quote:
...ia sa vedem daca gasim combinatii mai subtile, stiti ce zic?! ;)...si daca nu vreti sa le stie toata lumea inca, puteti sa-mi dati si PM, nu ma supar :P |
ptr urs - B-XX-EEM :D , iar ptr motan inca nu m-am gandit :D.
|
la urs pune MTK (m-tech) :lol:
|
La pisica merge B...PIS... sau BYE sau PAA
|
1 Attachment(s)
Sau ceva de genu' ăsta :lol:
|
La E30 ar merge B-73-DDY [TEDDY] :D
|
merge 32-0iS ?
|
@keemo: imi place mult B-xx-EEM si merge pe ambele masini ;)
@MARI_NSL: ai fost foarte aproape de ce gandisem eu MTH{M-Tech} pentru urs si MTN{Motan :)} pentru pisica. Al doilea e cam pueril, da' merg bine cat de cat impreuna MTH si MTN :)...inca ma gandesc la astea doua :P @shantzu: m-am gandit la numarul asta de cand l-am luat(B-32-OIS), dar nu cred ca e voie sa inceapa grupul de litere in O deorece se poate confunda usor cu 0(zero). Voi intreba la Politie la momentul oportun si daca merge, sigur pe asta-l pun :) @ceilalti: multumesc...si sunt sigur ca puteti mai mult ;) Mai asteptam idei, chiar daca avem cateva deja :) |
Quote:
Quote:
|
Pisica e aproape gata :) Undeva pe joi ma duc sa-mi scot felina din Service. Apoi ma ocup de inmatriculari: Urs si Pisica.
O sa pun poze cu reparatia la sfarsit de saptamana. |
N-am inca poze, ca n-am avut cand sa fac, pt. ca nu ma mai satur sa ma dau cu coupe-cabrioletul...da, da am zis coupe, pt ca mi-am luat hardtop diamantscwartzmetallic, care da extraordinar de bine, zic eu, pe gri deschisul cabrioletului. Sunt multumit de reparatie...e cum era :)
Am de vanzare: -4 arcuri sport Eibach(-30mm si -25mm) noi pt E36(200 EUR fix)...sunt din pachetul Bilstein B12 Tuning Kit pe care l-am cumparat de la Bilstein Romania.Le vand, pt ca eu am pe masina H&R si le-am pastrat ca erau noi. -2 amortizoare sport fata sh Bilstein B6 Sprint pt E36, foarte bune. Vreau 700 RON fix pt ca noi sunt 1.700 RON -mai am si 2 amortizoare spate noi pt. E36, tot din pachetul Bilstein B12 Tuning Kit, da' nu sunt convins ca vreau sa le vand inca.(sunt exact cum am eu pe spate pe masina, doar ca sunt noi...tot 200 EUR). -faruri noi Dectane cu angel-eyes si xenon de E30 (au fost montate pe E30 320is doar la 4tuning day): 900 RON fix(cat am dat pe ele, mai putin transportul). Le dau pt ca mi-am luat Hella Smoked noi tzipla. Piesele nu sunt tzepe. Cine stie cum imi tin masinile, stie despre ce vorbesc. Am fugit la o tura cu coupe-ul ;) |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Ladies;)...I am giving you!!!:shock:...HELLA SMOKED for E30 320is ///M:evil:
:rolleyes2 |
:shock: Cat de tipla sunt... sa le stapanesti sanatos!
|
acum sa le mai pui pe masina sa le vedem si noi :dance:
|
salut de unde le ai cumparat farurile si cat au costat ms ....... bafta cu masinile.............
|
Quote:
Dar gasiti tot felul de lucruri interesante pentru masinile voastre, inclusiv Hella Smoked(la 330 EUR+taxe transport) pe: :arrow::rolleyes2 http://www.fmw-onlineshop.de/frame.htm |
Cand vedem poze cu farurile montate pe urs ?
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...16-203149.html fai o oferta poate iti da buza aia alpina
|
Quote:
Totusi bafta,daca reusesti sa o iei. Frumoase ambele jucarii sa ai parte de ele :) |
Pisica este de vanzare la prima oferta serioasa.
0721.292.624 Inscrisa in Romania de 5 zile (B-07-YYO). Adusa din Berlin de 3 luni si tinuta in garaj intotdeauna, inclusiv in tara. Masina are carte de service cu reviziile la zi, numai la BMW. Asadar: BMW 325i cabrio; 07/1993 doar 34.000 km (3.000 km facuti in tara) Motor 2.500 cm3; 6 cilindri 24valve; 192CP; vanos. Full-options! -hard-top diamantschwartzmetallic impecabil la interior si cuplat la instaltia electrica a masinii(la exterior are mici zgarieturi de la depozitare). -decapotare electrica si soft-top impecabil. -wind-shott. -ABS -ESP -Airbag -suspensie sport: amortizoare fata/spate Bilstein Sprint; arcuri H&R 50/40 -Jante Alpina 17" cu 8J fata si 9J spatele; valve ascunse in interiorul capacelor; cauciucuri noi late 225/45 si 245/40. -full-electric: 4 geamuri, oglinzi, scaune, soft-top(impecabil) -scaune Recaro din piele, reglabile electric si incalzite in 2 trepte. -aer conditionat climatronic, bizona. -sistem audio original cu CD player cu carte si cod. -cutie automata cu 3 programe: sport(efect de kick-down); economic; iarna. -tempomat. -parktronik. -inchidere centralizata si alarma. -stopuri ///M si semnale fata albe. -proiectoare ceata. -4 chei contact originale. -cutia cu scule originala si completa. Masina are totul functional, carte de service, toate consumabilele schimbate la BMW la 33.500km(ulei Castrol, filtre de ulei, aer, polen, lichid de racire, frana, placute frana noi fata spate), nu are gram de rugina(pe dedesupt este data cu ceara antirugina) si fost intretinuta de un pasionat ca si mine. A avut un mic incident rutier zic eu, dar a fost facuta foarte bine cu piese originale la BMW Filaret pe RCA-ul celui vinovat. Nu are lufturi sau diferente de culoare pentru ca sunt un tip foarte sever cu astfel de lucruri. Nu se admit schimburi. Costuri: -Masina la nemti=11.500 EUR (voi atasa si scan la un moment dat, dupa anuntul de atunci pentru cine nu crede) -Intremediar Germania=300 EUR (pt ca inainte de a pleca spre Berlin am rugat pe cineva de acolo sa-mi faca poze si film cu masina si sa-mi trimita, ca sa nu fac drumul degeaba+o inspectie vizuala amanuntita+acte) -Diagnoza la un TUV(ca un ITP la noi)=100 EUR -Numere de zoll pe 2 luni=200 EUR -Drum Berlin si retur(cazare, benzina, mancare, telefon, internet)=500 EUR -Hard Top=700 EUR -Bara aluminiu intre amortizoare fata Weichers=150 EUR (am uitat sa o mentionez in anunt) -Taxa poluare=1.200 EUR pt ca a fost EURO1 -Revizie si schimburi fluide(ulei, antigel, lichid frana) si si filtre+placute frana fata/spate BMW=350 EUR -Carte si omologare RAR+inmatriculare=150 EUR -Traduceri si legalizari acte, copii, intocmire dosar, numere rosii=50 EUR Total=15.200 EUR + o marja de negociere de 300 EUR(pt eventuale mici zgarieruri pe hard top or whatever)=15.500 EUR Stiu ca m-a ajuns mult si ca nu-mi voi lua banii bagati in ea, dar a aparut un ///M3 E36 in viata mea, care nu merita pierdut...///M-ul are doar 41.000km...si e p _ _ _ a!!!:-) So, gentelmen...please place youre bets 8) Andrei 0721.292.624 |
Vanzare usoara, desi nu stiu cat de repede o s-o dai! Macar se vinde intr-un scop nobil! :)) Bafta!
|
un up pentru pisica :ciggy:...iar ursu merge la RAR in 26 septembrie :dance:...se apropie asadar ziua cea mare 8)...curand imi voi lua numere rosii pentru o vizita in rodul de pe Kiseleff :2gun:
|
ceva noutati ? :-)
|
Quote:
|
Quote:
si multumesc WPP-ului pe aceasta cale...asa ca la Oscare :)) |
Superbe masinile mai ales 'ursuletul 'sa-l stapinesti sanatos .
Sper sa faci cat de curand un pasionat de bmw:-P fericit cu 'pisica 'pe care vrei sa o vinzi. Itzi doresc succes in continoare la modificat de bmw...uri. |
frate cum sa ceri bani pe nr de zoll pe 2 luni are au expirat deja ?????
|
Quote:
si vorbind serios acum...daca erai un pic atent, eu am scris acolo costuri...pretul masinii, e discutat la vizionare...dar e not applicable for you or kind of you8) |
Quote:
|
Quote:
...sper sa ma fi putut urmari, si sa ma fi facut inteles...si nu-mi fac probleme ca n-as fi fost eu coerent, ci ca ai tu o inteligenta "sclipitoare":idea: alte intrebari mai sunt? 8) |
Quote:
cat fuge ? cat consuma ? de ce nu iti iei masina noua ? :))))))))))))) |
Quote:
am vazut eu un 1.6 atat de chel incat nici turometru nu avea! 300 mii km,1991. forta masina! eu zic sa o dai la schimb... :lol: |
vand rotile de pe urs...BBS RS din 3 bucati, 4x100 pe 16'' cu cauciucuri noi Toyo Proxes...dau in pret si alte 2 seturi de borduri mai late...ideale pt 4tuning festival...
0721.292.624 2.000 Eur |
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning