![]() |
Re: Nitto Legends
Salut,zicetimi pe ce sa dau bani,am strans si eu 15k si nu stiu pe ce sa dau bani,pe creek side,o masina sh ?
|
pe piese pentru masina;)
|
mai bine mai strangi inca vreo 20000 si iti vand eu un evo
|
Am si eu o problema am ajuns in orasul 2 in NEWBURGE si...de fiecare data cand imi iau o piesa(upgrade) pt masina.....de exemplu la Engine Internals .....si dau dupa aceea la Dyno nu imi creste puterea ba din contra.....imi scade....ce sa fac?....precizez ca masina nu are probleme cu motoru(nu are DAMAGE) si am chiar Turbo si Nos pe masina...masina este o Acura Integra GS-R. si inainte scoteam lejer 12.30...dar acuma daca mai scot 13.90.....AJUTOR !!!
|
intra pe forum la nitto si vezi pe akolo ca gasesti cum sa iti faci masina
|
Quote:
nu intotdeauna piesele cele mai scumpe sunt si cele mai bune pe masina...cauta pe forumul de nitto ce piese sunt cele mai potrivite pentru masina;) |
1 Attachment(s)
Turbo 35psi
|
care vrea o mazda rx-7 dragster ???
|
Doar cu BreakOut. Pentru cei care vor sa inceapa jocul ii sfatuiesc sa aiba un calculator bun ca altfel nu merge bine. Va las un setup pentru Integra GSR, prima masina, super ieftin si foarte bun. Sper sa va ajute cu ceva.
3-gear Acceleratia la maxim Clutch down Intake Pipes: -Alpha Alpha-1 Intake Pipe Kit 2.25" - 1$ -L2 High Flow Cone Filter (large) - 1$ Exhaust: -Alpha Alpha-1 Exhaust Muffler 2.5" - 1$ -Alpha Alpha-1 Header - 1$ Nitto 555r Tires Ratios: 2.554-2.129-1.718-1.553-1.417-0.000-FINAL: 2.75 Restul este stock adica OEM. |
cine vrea sa se lase de jocu asta sa ma anunte si pe me ..
|
1 Attachment(s)
Supra mea..:twisted: Dar scoate doar 9.9 fara nos,putin. Trebuie sa umblu la rapoarte. :D
|
1 Attachment(s)
una din masinile mele.... scoate 9.4 fara nos
|
back in busines....supra de vanzare (442hp@19psi)....sau schimb cu un camaro ss;)
|
s-a dat supra...big boss arrived in my garage;)
|
A meu Evo...scoate 8.6 dar imi da bloc stresat la 3 curse.Are 570cp :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Da stiu,boost il las asa am citit pe forum la ei ca imi da doar stres,acum am schimbat filtrul de aer si a castigat 20 de cp.
|
1 Attachment(s)
My Supra :DDD
|
Ma joc si eu de cateva luni bune jocul asta....
Am un Evo cu care scot cam 9,6 - 9,7 fara NOS si stau numai in Creek Side.:D |
Acum îl incerc si eu :D sä vedem daca am rabdare :D
|
La inceput trebuie sa ai rabdare... cu timpul o sa ai la masini de numa numa...
|
Yackone.... dami si mie accept la echipa.
|
Nu am avut räbdare :-| :twisted::twisted:
jucati-vä voi ca eu mä retrag :lol: nici sa merg 10 m nu puteam ca imi murea motoru :-| |
ar trebui sa ai rabdare..... si sa faci tutorialul la practice si sa faci curse la tournament strip la 24/7 amator sa faci banuti si sa lucrezi la motor...
si nu stiu cum intelegi ca iti moare motorul:???: |
Mai joaca careva??? sau numai eu singur?:???:
|
mie imi da invalid dupa cursa:(
|
Joc si eu jocu asta .. am nick alexyno.... am strans vreo 8000 $ se merita sa cumpar motoru de 2L i-vtech ? sau sa strang pt alta masina ?
|
pai ce masina ai acuma?
|
acura nsx.. prima care ti-o da la inceput.. am pe ea vreo 300 cp si boost de 25. dar merg cu 22boost. daca ii dau maxim la fiecare cursa se strica cate un piston... sau valve.. sau conectin rod...
|
eu zic sa iti strangi bani pentru o masina noua... insa este alegerea ta... si depinde si unde stai
|
sunt in newburge...
|
e bine (rentabil) daca te apuci sa cumperi orase, ca sa ai acces la piese noi?
|
1 Attachment(s)
Acum iau si eu jocul... Imi da si mie cnv informatii despre el ??
- Cum intru in echipa la voi ? - Cum sa tunez masina ? - Imi iau un scion sau cealalta ? - etc. :D EDIT: GATA!!! l -am instalat si mi - am laut Integra gsr parca asa ii zce :D Momentan mi-am luat casa din newbruge si mi-am schimabt numele la placuta de inregistrare... si inca ceva mi-am pus nicknameul DGH8) EEEDIT:Am mai strans niste banuti si mi - am luat cauciuce de curse si filtru sport si acum scot 15 sec. |
1 Attachment(s)
Tocmai am mai strans cativa banuti si mi-am pus turbo... Am dus masinuta la 275 cp si acm scot in jur de 12.7 sec :D:D:D
|
voi la ce campionate va dati la amatori sport sau pro ? cu ce masini si ce timp scoateti ?
eu scot 10.70 si din cand in cand mai castig la sport in rest doar amatori. |
eu cu Evo al meu scot in jur de 9.6-9.7 dar mai mult fac in amator... cateodata mai fac si la sport dar ma enerveaza ca fortez masina si fac break-out....
|
Quote:
|
am gasit... strang acm nijte banuti si modific gear ratio sa vedem ...
|
luati id meu din semnatura care sunteti online acum sa vb :)
|
salut ,care imi spune si mie unde imi arata banii?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning