![]() |
alexufo da atata am !:))
|
Welcome GFD !!!!!! ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
kitana...
nu vrei sa te mutzi cu mine la cluj? :roll: :lol: :bunch: :dance: :weee: :hug: |
HAHAHAHAHHAHAHAHA sunt curios ce raspunde.... :) :) de abia astept raspunsul... :twisted: :twisted: :D
|
tuh?! da yo... :lol: :wink:
|
kitana nu vii pe 4 in buc? :P daca pe 5 sunt cursele... :) dormi la mine :) :) :) ce zici? )glumeam(
|
haha pai vin pe 5 in Buc de nu cred ca merg la curse... tekno nu m`as muta in cluj nici daka mi`ar da cineva zece miliarde daka e sa ma mut ma mut in bucureshti unde sunt baietzii mei (BOYS Dinamo) si echipa mea de suflet akolo unde am cei mai multzi prietenei. santose ... am o droaie de preieteni care imi zik sa dorm la ei si tu esti inca un nume pe lista doritorilor ... io itzi multzumesc da am unde sa dorm :) haha
|
Re:
Quote:
lol EvLSant0S asteapata-ti si tu randu .te bagi peste tekno....nesimtire pe fata :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
bogdane :) nu port io c******e alea de lentile am ochii mei mai frumoshi decat orice lentila :)
|
:burn: :burn: :burn: :burn: :burn: :burn:
Cand am inchis primul topic cu Identitati/Despre noi si l-am deschis p'asta, in primul mesaj din acest topic am zis: Quote:
TERMINATI-O CU MESAJELE OFFTOPIC! |
**** mea man... daca dincolo pe ala \"...+Poze\" nu zice nimeni nimic...
|
Nick: zip .... Ionutz.4tuning
Prenume: Dragos...sau Ionutz Data nasterii: 27.02.1987 Ocupatie: munk... :) 4tuning :) Masina: Dacia (da ink n-am carnet :( :( :( ) Hobby-uri: mashini...MOTOARE...femei...muzica (rap) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: |
identitati despre noi 2 :) si screti toate aberatiile :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
marfa si asa :P |
tekno: iti dau eu cuvantu' meu de onoare ca asta e ultimu' mesaj offtopic din topicu' asta.
Iar tu, sonnya, te ia mama dracu' daca mai esti nesimtita ! |
gabi , ca sa scapi de offtopic... e usor...am facut eu un topic... clar, NUMAI POZA SI NUMELE USERULUI ATAT!!!
si alt topic in caresa comenteze.... propun sa-l inchideti pe asta. |
3 Attachment(s)
pana cand se inchide topicul hai sa mai scriu si eu ceva
Nume: Augustin Porecla: inca nu o stiu Masina : Alfa Romeo 75 Hobby : bla bla bla P.S nu am mai intrat pe forum de un an,se pare ca doar 4-5 au ramas de atunci |
Nume: Adrian
Porecla: In asteptare de una....:) Ocupatie: student la stomatologie Masina: Renault Megane 1.9 dCi Pasiuni: masini,curse,fetele frumoase si missionurile, nu cartea!!! |
Prenumele:Raul-Marius
Nick:Speedy data in care m-am nascut yo :oops: 12.08.1990 pasiuni:Masinile,sportul(baschet,fotbal,inot),girl s 8) oras:TIMISOARA, FORZA POLI C.V.U.C.S masina:inca nu am, nici tel :( :( |
sal
Nume: Ionutz 8) 8) 8)
Nickname:COIOTU` Data nashterii: 10.02.1988 Locul nasterii: C R A I O V A Hobby-uri: Masini,masinutze,net ,etc. Masina: Lamborgini Triablo :P :P :P |
Hop si eu
Nume: Mircea Dan
Nick: 200SX (postam pana acuma cu \"pasionat\") Ocupatie: student anul 3/part time job Hobby: ......... yahoo: byrealmircea Masina: Nissan 200SX , Golf 1 (am participat la indemanare cu el) PS: am promis ca revin de cum imi iau masina \"noua\" |
Re: sal
[quote=\"
Masina: Lamborgini Triablo :P :P :P[/quote] lolz vreau shi eu o masina d`aia :P :P :P |
Bah, da' s-au facut \"5.000.000\" de topik-uri referitoare la membrii forumului!
... Nu ar fi mai bine daca s-ar centraliza toate aceste si sa se faca un topik \"elegant\"?!?!?!!!? ... Cum vreti, da' e aiurea sa vezi atatea topik-uri cu aceeasi tema! |
exista teoretic pe pagina de start de la 4tuning ... o chestie de genu ... galeria membrilor sau asa ceva!
|
nu este functionabila inca acea galerie de pe prima pagina. Nu a mai fost actualizata de f multa vreme.
|
hiellooooo!!! :)
----------- Nume: Alexandra Nick: Blue, BlueQueen si altele cu blu(e) Data najterii: 15 Septembrie 1984 Orash: I A S H I Ocupazzie: Studenta anul 2 de-acum (fara restantze!!!) la Academia de Muzica, mai pe scurt, cant la vioara de la 5 ani... Majina: Golf 4, 1,6 benzina, chip tuning-126 cp ----------- Cam atat ar trebui sa jtitzi! :) |
bine ai venit Blue
|
WELCOME :bunch: Blue !!!!!!!!!!!
:oops: :D |
o vinit' si' isanii uai aischi la voi la bucalesteni :)
|
1 Attachment(s)
merci merci de intampinare! :)
iak va dau si o poza...eu nu ma vad...da' makr majina! :) aia albastra! :) |
velcam...
vrem poza shi cu tine.. :D eu cel putizn... |
hahaha asta-i buna cine nu vrea , eu vreau poza cu masina ta :P
|
blue cine a castigat ? :)
|
ne-ai dat de gol ... ai dat de gol activitatea de la IASI ;)
|
Cam stramt drumul... :D
|
eu am cajtigat...
am sa caut o poza mai decenta cu mine :) |
lool... nu te obosi... daca nu gaseshti una decenta... pune de care ai :P :lol:
|
Magaruleeee...... :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
:twisted: ...voi ati vrut-o! :)
|