![]() |
Re: Tuning pe machete
e 1/24.. nu mai stiu ce firma.. :)
|
kentoys, daca nu ma insel:)
|
|
10 Attachment(s)
Vw toaureg , scala 1/24 maisto .... plafon si capota motorului mov perlat , jante perlate in mov , ii da un aspect mai agrersiv , nu prea se vede la camera da observati si voi in stadiu in care era vopsit ...interior mov si alb ... e frumos ?:D 8) :oops:
|
Nu-mi prea pot da seama din pozele astea :) incearca cu macro ceva :)
Mi-am gasit un kit de airbrush pentru machete, e vro 400 ron , sa-i scriu mosului?:D |
3 Attachment(s)
GTS'ul meu a intrat la chirurgie...
Azi am achizitionat altul , pentru piese, si incepem sa rezolvam problemele legate de directie si luneta crapata... Apoi GTS'ul meu va intra la vopsitorie... Nuanta inca nu este stabilita, iar legat de interior...:twisted: |
O reconditionezi sau schimbi jante ceva ?:D
|
Jantele nu...
Insa restul... :> Ideea este ca nu am luneta de schimb.. :( Ma gandeam sa aplic o folie, pentru ca vezi in ce stare degradanta se afla a mea.. :( |
luneta noua poti face custom ;)
sfat: din plastic transparent (poate fi folosit si cel de la cutiile in care vin jucariile..doar sa nu fie zgariat, asta daca n-ai altceva mai bun calitativ):lol: succes! |
7 Attachment(s)
:oops: am incercat sa imbrac scaunele in piele si sa le vopsec portocalii cu oja dar dupa cum vedeti nu mi-a iesit prea bn :( NIMIC NUMI IESE BBBNNNNN :((((((
|
2 Attachment(s)
Uite aaaacum am venit din oras, de unde am fost sa imi iau Viper-ul de piese, un Rt10, complet... Tot 1/24, tot Bburago... Si am mai primit bonus, pe langa el, inca un F50... :P Tot Bburago
|
Hai hai...Tzutzu a zis ca vrea Ferrari la schimb pt Mk4 http://torrent.net13.ro/images/smilies/hooray.gif...de ce nu pui piesele dupa GTS pe RT-10? Faci un mix :D ...sau chiar ti foarte foarte mult la ea? :-P
|
pai este exact INVERS...
De pe rt10 pe GTS hi hi hi |
Pai da, dar ca sa nu mai faci toata lucrarea cu luneta, nu iti convine s-o lasi cabrio ? :-P Asta vroiam sa zic:D
|
:(
Are valoare entimentala pentru mine... Ufff.... Oricum... Trebuie vopsit... :( In orice caz :)) |
Dap, am inteles ce inseamna pentru tine ;)
Anyway, culoarea care o are acum e super, ar fi frumos s-o vopsesti la fel cu doua dungi albe care o taie pe mijloc...(o sa fac un tutorial maine sper)..in fine, sti tu cum arata GTS-ul in dungi :D. Bafta la modificari si daca ai vreo intrebare, suntem aici pentru tine si pentru toti :D.Unu pentru toti, toti pentru unu :lol: |
Pai GTS ul meu a avut dungi albe... :)) In vremurile bune....
|
eu tot adeptul clean look raman ... one slick red GTS :D
|
6 Attachment(s)
Mi-am vopsit trabantu'.....:lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am incercat si io sa vopsesc jantele :D(nuj dak rezista k leam vopsit cu nijte acuarele din alea cu care poti da si fara apa)poate imi iese ceva :D deocamdata sunt la uscat :)
|
6 Attachment(s)
Rezultatul :D mai trebuie sa vopsesc o data k acuma nu am vopsit prea bn k am vrut numa sa vad cum iese :D
|
Ca design arata bine.. ca lucrare.. asa si asa.. daca dai cu unghia nu se ia usor? :|
|
Acum am mai dat o data si vad k se ia mai greu ... am sa mai dau de vreo 2-3 ori :D
|
incearca vopsea acrilica. tot in tubulete se vinde si este destul de "aderenta"
|
Thanks ;) am sa incerc
|
Quote:
Cu rabdare, totul se face... |
Quote:
|
stiti dak gasesc spray..sau vopsea ...crom stii c vreau sa zic ...cromu argintui stralucitor...si cam la c pret si unde??? k se duce ala original si am zgariat o bara :(( ...
|
Quote:
|
tzutzu....:rolleyes2 ai ajuns de la ferrari la trabant...:cry:
a iesit fain rau!;) |
sinto e foarte buna , cu dasta am vopsit eu touaregul .. azi urmeazasa ma duc sa iau si un spray alb k sa il termin :) noroc...
|
merci..o sa caut...da sa vad unde gasesc acuma:D ....
|
10 Attachment(s)
Am mai facut si io nishte modificari la porsche(iam vopsit jantele ..de data asta cu vopsea :lol:) si la focus(2 leduri in plus la interior,iam scos tatuajele,geamuri fumurii) urmeaza la focus sai vopsesc capota acoperisul si portbagajul cu negru si eventual sa gasesc nijte jante sa-i pun k astea nu prea se potrivesc
|
frumos rau focusul ala. bafta in continuare.
|
Quote:
|
de unde lai luat ?
|
De la petrom
|
eleronu la focus mi se pare urat RAU.. Groaznic..
Arata super cu jentile negre in interior porschele.. bv |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning