![]() |
Re: Db-05-dsw
Quote:
cine imi poate spune si mie ce trebui sa fac ca sa mi se deschida portbagaju la buton...si ce imi trebui...pls help me app...maine imi vopseste masina...abia astept sa vad cum iese... |
o vopsesti aceasi culoare sau cu ceva modificari?
|
Nu-ti prelungesti capota peste faruri?
|
Quote:
Quote:
|
17 Attachment(s)
in sfarsit mi-a vopsit masina.uite si cateva poze cu ea.maine ma apuc de echipare.
ce parere aveti...cum a iestit??? si altele.... |
Sii...praguri din fibra cum de nu ai pus?Sunt curios sa o vad echipata...Hai ca a iesit bine vopsitu',...macar ti-a astupat vopsitoru' bine cauciucurile nu ca al meu
|
:lol::lol::lol: no comment :lol:
|
Re: Dacia mea DSW
bai adsa dai pe la mine sa vb de masca aia ca eu nu pot sa o montez pe amea si cred ca din cauza balamalelor de la capota si vreau sa ma uit la a ta sa vad cum dracu vine.
e frumusica vagaboanta ta alba. |
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
o sa trec saptamana asta pe la tine am montat cate ceva pe la masina astazi dar nu am terminat-o,si mi-am pus plasa la grila din fata...astept pareri maine o sa imi vopsesc jantele si sa mai montez ce mai e de montat pe la ea si in special sa pun grila uite si pozele....o sa mai revin cu poze.. |
6 Attachment(s)
am revenit cu poze
o sa mai lucrez la grila din fata ca nu imi place cum a iesit astept pareri:D;) |
frate se vede putin ciudat dar vezi cum e dupa ce pui spoilerul...poate schimba aspectul.
|
Scoate carlligu de remorcare ca strica tot. Si banda cromata de pe stopuri sau ia altele jumate albe jumate rosii.
|
cine ti-a vopsito?
baiatu ala de la bula? |
a iesit bn , cu grila parca ar fi trebuit o plasa ceva mai groasa si neagra , asa mi se pare mie din poze , poate in realitate e altfel , pune bara si ai sa vezi cum e.ia o decizie dupa ce vezi cum era si cum e.
|
pune o plasa neagra mai rara din targ, cred k o sa-i schimbe aspectul ;)
|
ft frumos!imi place cum a iesit!!;)
o mai vinzi??:(:( |
Quote:
o sa revin cu poze dar dupa ce imi montez barile |
2 Attachment(s)
astazi am montat bara pe spate si am dat jos dunga aia alba de pe triple
maine sper sa termin si bara pe fata ca vreau sa ii pun plasa |
cat de bine poate sa arate asa de simpla :X
|
arata bine :)
mie unu imi displac acele capace ..... parerea mea e ca ar arata mai bine fara capace cu jantele albe sau ( de ce nu ) negre . parerea mea numai bine |
5 Attachment(s)
Quote:
mai pun si yo cateva poze cu masina in stadiu actual apropo nu o sa imi mai pun grila aia pentru ca nu imi place cum vine...o sa iau alta si o sa o fac exact cum era inainte...bafta alll |
hai ca ii sta tare cu grila .de iai pune si niste ploape din fibra ar iesi de toata frumusetea
|
ii sta bine cu grila....parerea mea este sa nu o dai jos...ii pui o plasa pe negru de preferat si arata super...
bafta |
Quote:
Quote:
|
asa zic si io,da mishto grila,dar cu niste plasa mai deasa si pleoape la faruri,dar alea trebuia sa le faci inainte sa o vopsesti.bine k nu e tarziu nici acum sa le faci,dai capota jos si o faci.
|
2 Attachment(s)
deci baiatu cu userul asta CT-07-APV face ploape pun si 2 poze cu ceva facut de el ptr modeul tau de dacie.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
mai bine faci capota ca in prima poza.o dai jos,o sudezi frumos,kit si vopsita din nou.ii va sch mult aspectul.pleoapele alea de fibra mi se par de *** ,nu vad mare diferentza intre alea si scoci,tot acelasi lucru imi pare,pe cand capota prelungita e cu totul altceva.
|
Quote:
|
bai ady sa dai pe la mine ca si masca mea atinge in balamale si nu stiu cum sa o fac eu de aceea merg fara grila.
e frumoasa foc. |
10 Attachment(s)
i-am schimbat si eu putin looku la DSW:
1-i-am pus spoilere pe fata si pe spate 2-i-am cumparat 1 abtipil cu 4tuning:D,si 2 cu oz racing 3-i-am pus folie pe partea de sus la triple si pe semnalele din fata 4-am vopsit semnalele de pe laterala cu negru k nu puteam sa pun folie nu am gasit plasa pe ca voiam sa imi pun la grila o sa ii iau si praguri la fel ca pe logan model ce parere aveti de ea acum??? |
Tu crezi ca in zi cu soare o sa te vada lumea ca semnalizezi?
|
adi mai bine toate semnalizarile le faci argintii cum le am eu pe fata ca se vad belea.
|
e bine ce ai facut pana acum , dar da jos ala cu oz racing ca nu ai nimic de oz pe masina .laso simpla
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
cine imi poate spune si mie de unde pot sa fac si eu rost de jante ca pe supernova clima dar latiti ca in poza asta si cam la ce pret gasesc si eu???
|
frate zi-mi si mie de unde ai abtipildul cu 4 tuning k de cand caut.....
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
am facut si eu o mica modificare la semnalizarile pe fata
o sa mai pun poze cu masina si pe viitor adica sambata imi iau praguri si triple alb cu rosu astept pareri despre semnale |
arata bine...macar mie unu imi place cum arata...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning