![]() |
1 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
good job andrey , cred ca este una dintre cele mai bine lucrate masini ale tale, bravo din nou !
|
dap si mie imi place :wink:
|
1 Attachment(s)
majina mea facuta azinoapte la 2 rupt de oboseala... :cry:
|
imi place f mult bv :wink:
|
Bravo baietzi :D a inceput lumea sa lucreze :P
nice madskliz |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
skoda! pareri !
|
imi place si cea a lui DVDValy si cea a lui GolfTuning dar se putea si mai ingrijit :roll:
Ne bucuram ca-ti place, acum pune mana si fa-o si tu plz !Sant0s |
imi place mai mult cea a lui GolfTuning, imi plac mult jantele, culoare, e mai reusita fata de cea a lui DVDValy
|
1 Attachment(s)
va place ? pareri :D
|
OMFG!!!dammm,, dawg....e tare rau....this shit is tight...pa bune..imi place....shi nu am gasit decat o greaseala.... :twisted:
|
1 Attachment(s)
da....stiu....ii mai trebuie doua aripi ca sa-si ia zborul...dar pana o sa i le montez vreau sa vad critici.. :roll: :arrow: :arrow: :arrow:
|
frate nu te supara da cred ca tu esti d`ala care isi pune leduri din vitan la duzele de la stropitoarele de parbriz =))
|
1 Attachment(s)
try this ;)
|
1 Attachment(s)
nu va bateti joc de mine ca eu abia de ieri am inceput cu virtual tuningul :baby:
|
Re:
Quote:
|
hm....ms 8) ...las ca ma perfectionez shi eu cu timpu .... numa sa imi dati voi de lucru ;)
|
1 Attachment(s)
:arrow: :lol: :arrow: :lol:
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
: / p.s: UITE ASA : |
oooo frumos santos :wink:
|
3 Attachment(s)
am facut si eu am lasat asa mai finut :D
|
Re:
Quote:
bine,cum zici tu , nu-ti zic decat ca .. : e foame de posturi .. - sant0s |
Re:
Quote:
|
ms man nu uita ca-s la inceput adica nu stiu foarte bine :wink:
|
2 Attachment(s)
plictiseala :bored: :ballbounc
|
2 Attachment(s)
:D :arrow:
|
:shock: ...mijto :peace:
|
Re:
Quote:
oricum e bine,bv :wink: |
ohooo...belea dacia dvd-ule....belea de belea...
|
Aici se fac provocari ...
cel care pune poza / provoaca , SPUNE CLAR , pe cine provoaca, este permis sa fie 2 provocari in acelasi timp ! INTREBARI ?! daca da , datzi PM ... |
1 Attachment(s)
Ca sa aveti MODEL :
si ca prima provocare asa cum trebuie ca vad ca ati pierdut pe drum ideea EU , PROVOC PE : MADSKILZ GolfTuning Andrey2003 & Blowwind LA urmatoarea masina ! p.s Daca aveti chef de alte provocari , feel free 2 do that. .. nu se supara nimeni ! |
1 Attachment(s)
Spuneti-mi daca ati inteles... cum functioneaza \"sistemul\" : /
Si acum poza : / va astept ! |
yo te`am inteles..dar nu cred ca a fost o idee asa de buna sa ne dai o masina deja tunata :)...yo sincer nu prea gasesc ce sa`i fac inafara de un paitjob si alte cateva detalii...masina arata foarte bine :)
P.S. hahaha te`am prins...n`ai vopsit oglinzile :))... :) |
Las' k-i bine... vedem cve-i punem...
|
2 Attachment(s)
:arrow:
Suuper bine ti-a iesit bai uratule :P , nu inteleg de ce-ti faceai probleme .. la inceput e greu .. :P dupa aia merge usor , ai vazut ? a fost usor , ti-a iesit super bine , da... ne-a cam spart Madskillz ... :D ,Sant0s EDIT: sa vezi ce`l sparg yo pe madskillz daca nu isi scoate masina de acolol :) |
1 Attachment(s)
bey santos majin aasta e blestemata sa fiu de nu....nici carbonul nu-mi mai iese...mi-e jena sa postez...dar deh...macar sa fak act de prezenta... :roll:
|
Re:
Quote:
pe tine si pe golftuning va mai asteptam , dupa aia ... battle - votes ;) |
holy shit....battle...???cu chestia aia a mea???ma fak de rusine...damm... :roll: stiam yo k nu trebuia sa postez.... 8)
stfu :d modestule , mai finiseaz-o :D , eu pregatesc o bombitza :P cu bmw`u :P \"drft\" baby :D :P beware :P , sant0s |
2 Attachment(s)
8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning