![]() |
Re: Masini de gagici
peugeot 107:P
|
Quote:
|
dak mi-l face cineva cadou .. sa mor eu de nu-l conduc :lol:
|
Quote:
so... inca una : http://maninhascafs.weblogger.terra....g/pink.car.jpg |
Si mie imi plac femeile in New Bettle, Mini bla bla bla... dar sincer cel mai mult imi place o femeie intr-un Pontiac Firebird ... singura masina sportiva care pentru mine se potriveste cu o femeie:) si barbat bineinteles8)
|
Quote:
@Sasha :iti plac masinile roz:?: :lol: S2000-ul e fain tare:twisted: |
Quote:
|
suv sport decopertat?
ce zici? :) |
mai scoti agila,si ma duc dreq pe apa sambetei....:shock:
|
Quote:
Cei de la Maglavais spun ca : Femeile prefera o masina agila, usor de parcat, cu vizibilitate foarte buna.Vor sa stea mai sus si insista ca masina sa aiba destul spatiu pentru cumparaturi! Inventii high-tech de ultima ora nu sunt asa de importante ca si un pret rezonabil si un pret mic la intretinerea masinii! Spatiu pentru o familie in crestere este esential in multe cazuri si siguranta este un factor major! Lista cu 10 masini ce urmeaza indeplineste criteriile mai sus mentionate dar depinde de gust, lifestyle si venit! 1)SCION xA 2)MAZDA 3 3)MAZDA MIATA 4)VOLKSWAGEN JETTA 5)FORD FOCUS 6)HONDA CR-V 7)SUBARU OUTBACK 8)MAZDA MPV 9)HONDA CIVIC 10)MERCEDES-BENZ E-class |
Quote:
spatiu pentru cumparaturi....:rolleyes2 [asta imi trebuie si mie :D ] ..okey , bun si asta :D .. partea cu spatiu pentru familie... , sa iti iei van..pai doar nu ai echipa de fotbal,ai acolo un baietel , o fetita sau si una si cealalta ok.. 4 locuri e suficient.., apoi mai are si sotul masina.. si partea cu statul mai sus.. e cea mai tare... :lol: :lol: :lol: , neah eu asta nu o cred... nu le place lor sa fie mai aproape de cartier.. 15 cm .. coborata chiar lejer :-P |
Quote:
As adauga la ce s-a zis pana acum, Audi TT :x |
1 Attachment(s)
Nu ma mai pot abtine ! Trebuie s-o spun, ca altfel explodez !
Eu o iubesc la nebunie pe !Sasha si... mi-am "pierdut" o ora din viata mea, ca sa va arat tuturor (dar mai ales ei) ce masina o sa-i cumpar daca se insoara cu mine ! :lol: |
Quote:
yeah....ms mult :baby: pentru "cadou" :tetter: :peace: =)))) |
2 Attachment(s)
cam cum ii sta unei blonde intr-un Hummer...impotmolit:D
|
Quote:
|
dar Sasha nu era fan audi?
Gabi, daca te "ia", atunci macar tu sa ajuti forumistii si sa ne lasi sa cunoastem prietenele ei :) |
Quote:
|
Quote:
Aveti liber la prietenele Sashei. Hai sa ne mutam toti la Tg Jiu :lol: Quote:
|
frumos avatar gabi :) legat de love+le.
eu astept sa imi zica Domnisoara Sasha ca nu e mai e fan Audi si sa schimbe semnatura :P si sa dea liber la fete :) ca trece acum postul. |
Unei domnisoare ii sta bine intr-un Bmw M6 Cabrio, alb....in partea dreapta :)
|
Adevarat :d
|
Quote:
si apropo tu vorbesti de audi.... si ai la avatar S3 .... :blahblah: :-P |
ce am zis eu de Audi legat de mine? pai am avatar ca am masina asta.
semnatura nu ctz. ctz ce ai in suflet. liber la "fetele" tale cand imi dai ?:)) gabi, asa ca mai bine bagai un A5 cabrio ;) |
Quote:
asa... cat dsespre gabi ..eu i`am trimis alta masina ca s`o faca....dar daca omu' s`a gandit ca asa este mai bine.... asa sa fie :-P |
saru ' mana. astept detaliile pt "liber" :)
aa..masina de fata: C klasse Sportcoupe sau 3 Compact. |
cea mai potrivita pentru femei mi se pare ca este VOLKSWAGEN EOS CABRIO
:peace: |
Quote:
|
:D :D dap...uite cine tine cu femeile...n-o sa vezi niciodata....sau foarte rar... sustinere din partea unei <alte femei>.....:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
tin..ca doar sunteti sexul frumos.....;)..
Ce au barbatii impotriva femeilor la volan?.... sa fie oare vorba tot de misoginismul national care inca se afla la noi in tara si de care nu scapam curand . Din pacate barbatii misogini,sunt obisnuiti ca "sexul slab" alias femeia ...nu pot conduce precum barbatii,sau mai stiu eu ce.... De o buna perioada de timp...femeia a inceput sa castige bani, sa fie sefa, sa conduca masina?. sa aibe functii de conducere.In alta oridene de idei... mai toti barbatii considera ca partea carosabila este dedicata lor.. ca detin autoritatea.. FALS.. in ceea ce priveste Quote:
|
dar femeile ce au cu alte femei la volan ? huh? sau de ce daca incerci sa le ajuti sar de ass in sus ca nbu au nevoie..ca ele se descurca singure blah blah.. ? :))
|
Am o colega de serviciu care conduce binisor ...
Ce spune cu gurita ei?! Ca de femei are frica in trafic. :lol: Toate accidentele in care a fost implicata au fost din vina altor cretine. :) |
da..exact..si eu toate fetele care conduc bine tot asta imi spun.
|
Aproape in fiecare seara vad cate una la volan cu farurile stinse ...cateodata pe contra-sens..nah..e la fel pentru ele :lol:
|
Quote:
Quote:
Ar fi exagerat sa compar mot-a-mot ceea ce se intampla in subiectul nostru, cu acest proverb, dar cred ca intelegeti ideea. Quote:
Si cel mai urat e ca aceasta majoritate ne creeaza o imagine urata in fata voastra, si probabil acesta este un alt motiv de revolta a noastra(a minoritatii) contra celor praf la volan! Quote:
...parerea mea!! |
nu neaparat..
conteaza si de numarul de kilometri, si de stilul de condus... si eu am mai multe 1,2 incidente, si cu toate astea imi place sa cred ca merg bine... sa nu uitam unde traim, aici e imposibil sa nu agati masina, decat daca esti al naibii de norocos sau daca esti stilul pensionar la volan... |
Quote:
1 accident la semafor - idioata din spatele ei s-a lipit de ea si a luat piciorul dupa ambreiaj cat timp era in viteza ... Nu prea poti spune nimic nu ? |
Nu va mai aprindeti, pentru ca totul e relativ pe lumea asta... la fel si concluzia mea. Fiecare stie cate accidente a avut, din vina cui, in cat timp de permis, s.a.m.d. ;)
A fost doar o parere! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning