![]() |
Re:
Quote:
|
a doua tura parca cioli a plecat mai devreme de cat noi... ca noi il aratam degetu din mijloc spre el :) eu vam lasat pt ca sunteti musafir nui frumos sa bati pe musafiri 8)
|
A 2-a tura au furat cativa startul,eu zic data viit sa va dati 6 persoane,de la noi Tekin,Gokmen si Tristan si vedem atunci daca mai aveti scapare :lol:
Nu zice nimeni de masini?ce parere aveti de Porche cum a mers? :D |
Re:
Quote:
bah tata , io si cu tristan am plecat in acelasi moment cand s-au stins farurile alea rosii dar el apoi a incetinit parca :? ma leshi , auzi cica am furat startu :shock: ps : imediat ma pun si fac poze cu timpii :) |
1 Attachment(s)
nah 8)
deci am facut pariul cu tekin , l-am invins :) facem si data vitoare daca mai vreti |
Re:
Quote:
Mah io am incetinit ca am crezut ca refacem startul...oricum cartul cu care am concurat a doua oara ....nr 77 nu a fost pe nici o lista.... cartul cu numarul 77 a fost slab clasandu-se sub de fiecare data sub locul 7. Avand in vedere ca noi am fost doar 3 si voi 6...cred ca a fost super cand la prima tura am avut 2 ocupanti ai podiumului, si puteam avea locul 1 si 2 daca nu gresea bebe si nu-l scotea pe tekin afara.. :wink: Asa ca data viitoare facem 3+3 ...ca sa fim in egalitate. Dar totusi daca venitzi duminica asta sper sa fiu in localitate... :lol: |
Re:
Quote:
Mah..da pune si prima lista.....lauda-te cu ambele performante. :roll: |
1 Attachment(s)
altu cu prima lista
nah acuma tio dau si paia ca am puso deja pe www.roadrunners.ro/forum la cererea lu' tekin si ce dreq poti vedea pe prima lista ? care or fost carturile ? oricum in prima tura am fost tot timpu in fata lui tekin de la inceput pana cand am oprit carturile , deci tot am castigat fata de el |
si a doua tura putea fi mai bine, daca ma lasa tristan sa trec..asa am fortat si mam intors...
|
Re:
Quote:
urat :roll: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Asa ca SORRY!!! Poate data viitoare... |
Don't worry, be happy :) Nu e pe bani, e just 4 fun.. care ii farmecu daca totzi am merge perfect?
|
o batalie roata la roatata, cu 3-4 depasiri pe tura, cum a fost intre mine si cioli :P acolo deja e fun. :wink:
|
Corse, ce numar de cart ai avut, ca pe linia dreapta mergea cam tare... :wink:
|
nr 6. dar stiu ca pe linia dreapta nu puteam sa ma apropii de tine. doar la intrare si iesire din viraj vedeam ca ma apropii. in rest mergeam egal pe linie. asta stiu sigur, pt ca ma temeam ca nu o sa te ajung
|
corse ce mincinos esti mah... pe linie dreapta cartu ala care conduceai tu mergea cel mai bine pe mine mai depasit pe linie dreapta 8)
|
Re:
Quote:
|
Perfect. Cand mai merg ma pun direct in 06 :lol:
|
pt TIMISORENII: maine veniti la Arad? Sau nu se mai organizeaza ceva cu masini/karturi.... :?: :o
|
nu se stie
cand aflu ceva va zic |
pai afla ca nu
|
cine vine la bazin?
|
Re: Karting !!
Vineri dupamasa, 13 iulie, zi cu noroc, facem o miscare la karting?
Pana acum: RCS Bebe |
rcs
bebe tekin |
Quote:
|
Dupa 6 ar fi cel mai ok, 6.30 ceva de genu
|
Vin si eu numa sa ma i-a careva cu masina...sunt pieton vre-o 3 saptamani
|
Quote:
|
Quote:
|
Si eu vin, ramane 6:30 nu?
|
deci vineri la 6.30 la karting cine mai vine sa scrie aici
tekin rcs bebe viperthevenom |
RCS deci au motoare honda fain.....ma gandesc ca suna ca lumea
|
Cam ca o drujba in forja:))
|
da??? taiem lemne atunci hehehhee a fost naspa asta
|
Da.. ar fi mai rentabil, chestiai ca dupa 20 de min te dor mainile deja .. ce sa mai zic dupa jumate de ora...
|
Dupa cum se arata vremea cred ca se va contramanda...
|
Pan la urma si daca ii umeda ne punem cauciucurile de ploaie:)))
|
vin si io.
|
ne intilnim la 6.30 acolo
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:03. |
- Copyright 2026 4Tuning