Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   caut logan!!!! =)) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/56624-caut-logan.html)

GTA 08-01-08 23:49

Re: caut logan!!!! =))

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1282881)
bai prietene, loganu participa la raliu pt ca e facut si in romania, dak esti cumva de aici probabil sti ca in anii anteriori se participa cu dacie sport, berlina, oltcit aro si alte ghene romanesti, nu ca ar fi fost super masini ci pt ca asta aveam noi aici si exista pasiunea pt viteza si competitie, dak tot ai un logan de ce nu vrei sa iesi cu el si sami dai peste nas cu asa zisele performante ale masinii tale, na zis nimeni ca nu e buna , da nu de curse....mai uitete si u la euro sport si afla dacolo ca ambele masini cu care am facut provocarea participa la wtcc asa ca .....cand o sa ajunga si loganu la wtcc, momentan face impresie la cupa dacia logan in juru casei poporului...

Se pare ca toata lumea sufera pe aici.

@b01uxd....Mosule,ghene sunt masinile alea care le detii pentru ca nu au nici cea mai mica legatura cu "liniutele" sau orice alta forma de sport cu motor.Spui de altii ca sufera de masini ieftine dar in realitate tu esti cel care sufera de "luciu" pe masina si atat,pentru ca in afara de faptul ca sunt noi acele masini nu prezinta nici cel mai mic interes aici...si asta poate la "bazar".

Iti doresc toate cele bune si fii mai rezervat in afirmatii pana nu ai ceva admisibil de comentat.

59AFA 09-01-08 00:21

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1282874)
pt ca deja incep sa prind boala p cei care au niste chestii ieftine si sufera cu ele si care ar face orice sa puna mana p un bmw macar si 316...

da' masinile tale sunt scumpe rau , nu ? :lol:

mpa 09-01-08 10:52

Quote:

Originally Posted by 59AFA (Post 1282974)
da' masinile tale sunt scumpe rau , nu ? :lol:

Avea vreun rost comentariul tau? Are vreun rost acest topic?
Se mai gaseste cate cineva sa se bage in seama.
In mod normal nu are cu ce sa se dea la o liniuta. Face loganul praf dar in afara de un 75 de cai altceva nu e in stare sa faca....

59AFA 09-01-08 18:00

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1283301)
Avea vreun rost comentariul tau? Are vreun rost acest topic?
Se mai gaseste cate cineva sa se bage in seama.
In mod normal nu are cu ce sa se dea la o liniuta. Face loganul praf dar in afara de un 75 de cai altceva nu e in stare sa faca....

are rostul de a-l aduce cu picioarele pe pamant pe baietasul asta...
in rest sunt de acord cu tine , discutia nu prea are rost...

b01uxd 09-01-08 18:44

Quote:

Originally Posted by 59AFA (Post 1283934)
are rostul de a-l aduce cu picioarele pe pamant pe baietasul asta...
in rest sunt de acord cu tine , discutia nu prea are rost...

sunt f de acord cu voi, DEMONSTRATIMI ceva odata!!!

mpa 09-01-08 23:35

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1284023)
sunt f de acord cu voi, DEMONSTRATIMI ceva odata!!!

ce vrei sa iti demonstram?

b01uxd 10-01-08 16:18

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1284599)
ce vrei sa iti demonstram?

ca ma face loganu , ce draq tot vreau io aici? vreau sa stau in paralel cu un logan si sal vad cum ma face p 400 de metri, p 800 de metri p 1000 de metri ...p ce distanta vrea posesoru....deci logan 1.6 16v(stock) vs leon 1.6 16v(stock) sau logan 1.6 16v(+chip, evacuare, filtru de aer, nos ....etc)vs alfa 147 1.6 16v t.spark

zGb 10-01-08 17:05

leonul cred pierde in fata loganului din cauza surplusului de greutate...si loganu are si o idee puterea mai mare

Bogdan YBR 10-01-08 19:13

stai linistit ca nu si-o ia leonul de la golan de 16v.
Ilie aka uxd ar mai trebui sa-ti pui la punct plecarile alea de la 5000-6000 de ture :) care nu faceau altceva decat zgomot:) si sa ajungi pe loc la 40km/h fara sa pleci.

mpa 10-01-08 19:22

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1285544)
ca ma face loganu , ce draq tot vreau io aici? vreau sa stau in paralel cu un logan si sal vad cum ma face p 400 de metri, p 800 de metri p 1000 de metri ...p ce distanta vrea posesoru....deci logan 1.6 16v(stock) vs leon 1.6 16v(stock) sau logan 1.6 16v(+chip, evacuare, filtru de aer, nos ....etc)vs alfa 147 1.6 16v t.spark

Pai daca vrei sa te dai cu un logan... cauta pe strada....
Daca vrei sa continui discutiile inutile si penibile.... continua aici...

b01uxd 10-01-08 19:25

Quote:

Originally Posted by B-10-YBR (Post 1285903)
stai linistit ca nu si-o ia leonul de la golan de 16v.
Ilie aka uxd ar mai trebui sa-ti pui la punct plecarile alea de la 5000-6000 de ture :) care nu faceau altceva decat zgomot:) si sa ajungi pe loc la 40km/h fara sa pleci.

auzi, da u de ce nu t dai cu astra cu mine? io cu leonu si u cu astra, parca scosesei si u ceva peste 100 cp...nu merita sa incercam?

b01uxd 10-01-08 19:27

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1285925)
Pai daca vrei sa te dai cu un logan... cauta pe strada....
Daca vrei sa continui discutiile inutile si penibile.... continua aici...

p strada nu prea e lumea impatimita de logan, insa aici avem sustinatori si posesori de loganuri....aici trebuie sa gasesc p cineva ....

b01uxd 10-01-08 19:29

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1285641)
leonul cred pierde in fata loganului din cauza surplusului de greutate...si loganu are si o idee puterea mai mare

leonu model 98 ... are 105 cp si loganu cica tot 105 deci puterea e la fel(nu e noul leon e ala vechi, 1260 kg, 77kw)

ANM 10-01-08 19:31

prietene...iti pierzi timpu aiurea pe forum...nu citesti tot! ci doar pe franturi...serios acum, am spus eu ca loganul "pe care l-am avut" era de raliuri? am spus ca era STOCK! insa am spus ca exista loganuri la raliuri, si cielo n-am vazut! ai vazut cupa cielo? sincer...are rost sa ne contrazicem pe ceva? cand vad cielo nu pot decat sa-mi imaginez kadettul!! adik ceva mai vechi k el...knd vad logan? ce vad? vad o masina facuta pentru low-cost dupa megane 2! i s-a mai parut cuiva ca loganul este varianta low-cost de la megane 2? logane-ul este chiar o versiune mai noua a vechiului megane! care desi dupa atati ani au cam acelasi pret! RESPECT pentru cei ce posteaza cu cap si nu enerveaza din insctinct!

b01uxd 10-01-08 19:36

Quote:

Originally Posted by Un logan amarat - ANM (Post 1285946)
prietene...iti pierzi timpu aiurea pe forum...nu citesti tot! ci doar pe franturi...serios acum, am spus eu ca loganul "pe care l-am avut" era de raliuri? am spus ca era STOCK! insa am spus ca exista loganuri la raliuri, si cielo n-am vazut! ai vazut cupa cielo? sincer...are rost sa ne contrazicem pe ceva? cand vad cielo nu pot decat sa-mi imaginez kadettul!! adik ceva mai vechi k el...knd vad logan? ce vad? vad o masina facuta pentru low-cost dupa megane 2! i s-a mai parut cuiva ca loganul este varianta low-cost de la megane 2? logane-ul este chiar o versiune mai noua a vechiului megane! care desi dupa atati ani au cam acelasi pret! RESPECT pentru cei ce posteaza cu cap si nu enerveaza din insctinct!

loganu e o masina care trebuia sa apara cam cand a aparut si cielo in romania, nu e nici p departe peste cielo, poate doar cu motoru dci, dar in rest ca finisaj ca aspect si ca... tot c vrei nu prea ai avut dreptate in ce iai zis lu tov meu YBR si in legatura cu raliurile iti explicam de ce e loganu acolo, dak aveai u logan de raliu era ceva si oricum naveam de gand sa provoc o masina pregatita pt un raliu:), io am provocat unul stock, pacat ca nul mai ai....

Renault RS 13-01-08 10:04

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1285954)
loganu e o masina care trebuia sa apara cam cand a aparut si cielo in romania, nu e nici p departe peste cielo, poate doar cu motoru dci, dar in rest ca finisaj ca aspect si ca... tot c vrei nu prea ai avut dreptate in ce iai zis lu tov meu YBR si in legatura cu raliurile iti explicam de ce e loganu acolo, dak aveai u logan de raliu era ceva si oricum naveam de gand sa provoc o masina pregatita pt un raliu:), io am provocat unul stock, pacat ca nul mai ai....

Se pare ca nu prea sti ce inseamna o masina de raliu si ce modificari are . Ce explicatii ai tu pentru a ne arata de ce este loganul in raliuri? Si daca Loganul trebuia sa apara in Ro cand aparut cielo , adica 1995, de ce a fost cea mai vanduta masina din 2007?
Cand faceti afirmatii......sustineti-le cu exemple concrete nu cu dorinte negativiste. Vreau sa vad o alfa si un seat in VTM , vreau sa le vad cum stau pe viraje si vreau sa vad vitejii care sunt pe aici pe net la volan sa vedem daca au acelas glas.Dupa margine....toti sunt buni de gura dar la volan intr-o competitie adevarata in care se vede si maestria pilotului....
Mai am o intrebare, vrei sa provoci unul stok. Sa iti reamintesc faptul ca Loganul este o masina ieftina iar un cip pentru ea nu este scump, la fel si o toba sau un filtru de aer. Un pasionat auto nu o sa lase masina aia stock numai pentru ca exista posibilitatea de 1/1000 sa vrea unu sa se dea cu una stock. Iar pentru cei care cred ca Loganul 1.6 16 V are acelas motor dupa Megane....se inseala. Pleaca Loganul de lanaga Megane bine bine

kidu2006 14-01-08 17:38

Mi-a fost lene sa citesc tot(scuze:oops: ),dar erau vreo 10 pagini:rolleyes2 ...Pana la urma te-ai dat cu Loganu?si daca DA ce sa intamplat??
Am si yo o Celica,cu motorasul cel mai mic..1.6 16V 104cp..as vrea sa incerc loganu de 100cai si leonul tau care ziceai...

Khalis 14-01-08 21:00

@Renault RS:... in ce viatza pleaca Loganul mai bine decat un Megane??? :lol: ... loganul e ceva mai greu, odata.... shi din cate shtiam eu parca are cutie de clio, deci ceva mai slabutza..... iar din experientza mea.... nu creka a fost Logan 1.6 16v stock sa ma faca..... (shi meganu meu e 1.6 16v stock all the way)....

@kidu:.... nu se supara UXD daca te invit shi eu la o mica dungulitza pe topicul lui...... deci... daca vrei... ashtept un pm....

Renault RS 14-01-08 21:15

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1292906)
@Renault RS:... in ce viatza pleaca Loganul mai bine decat un Megane??? :lol: ... loganul e ceva mai greu, odata.... shi din cate shtiam eu parca are cutie de clio, deci ceva mai slabutza..... iar din experientza mea.... nu creka a fost Logan 1.6 16v stock sa ma faca..... (shi meganu meu e 1.6 16v stock all the way)....

@kidu:.... nu se supara UXD daca te invit shi eu la o mica dungulitza pe topicul lui...... deci... daca vrei... ashtept un pm....

Imi pare rau sa te dezamagesc dar Loganul 1.6 16v pleca muuult mai bine decat Megane si ca sa nu spui ca vb aiurea iti aduc cateva argumente:
1 . Megane este mai greu decat loganul
2. Acceleratia la Megane se face electric , la Logan pe cablu
3. Electronica de megane nu este aceeasi cu cea de Logan ( la Megane s-a urmarit mai mult o poluare mei mica, din cauza asta Megane 1.6 16v are o fulie defazoare la distributie, e un fel de distributie variabila)
4. Cutia de fiteze la Megane este mai scurta, dar nu pune in valoare motorul, nu simti cuplul ( tot ce am spus mai devreme este legat de Megane din 2001 -2008 , acum daca oi fi avand vreun megane 1 cu motor 1.6 16v cu admisia de aluminum si un cip la ea....nu ma mai zic nimic pentru ca nu stiu masina )...asadar in viata asta ...Loganul face un Megane

Khalis 14-01-08 21:28

asha... incepem cu inceputul..... eu am Megane din 2001 - classic, motor K4M.... dap... la fel cu ala de pe Logan
1. da... e mai greu decat loganul cu exact 17 kile..... logan=1115, megane=1132... deci nu e cine shtie ce diferentza.....
2. acceleratzia mea e pe cablu sigur.... ca-l am akolo la motor shi trag de el daca vreau....
3. la electronica nu ma bag.... ca nu shtiu... o fi...
In final..... neah..... loganu' stock nu sta langa mine..... shi n-am cip...

b01uxd 14-01-08 21:41

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1292443)
Mi-a fost lene sa citesc tot(scuze:oops: ),dar erau vreo 10 pagini:rolleyes2 ...Pana la urma te-ai dat cu Loganu?si daca DA ce sa intamplat??
Am si yo o Celica,cu motorasul cel mai mic..1.6 16V 104cp..as vrea sa incerc loganu de 100cai si leonul tau care ziceai...

[email protected] vbim p mess dak vrei sa incercam, cu mare drag poate se mai topeste zapada...

b01uxd 14-01-08 21:49

Quote:

Originally Posted by Renault RS (Post 1290086)
Se pare ca nu prea sti ce inseamna o masina de raliu si ce modificari are . Ce explicatii ai tu pentru a ne arata de ce este loganul in raliuri? Si daca Loganul trebuia sa apara in Ro cand aparut cielo , adica 1995, de ce a fost cea mai vanduta masina din 2007?
Cand faceti afirmatii......sustineti-le cu exemple concrete nu cu dorinte negativiste. Vreau sa vad o alfa si un seat in VTM , vreau sa le vad cum stau pe viraje si vreau sa vad vitejii care sunt pe aici pe net la volan sa vedem daca au acelas glas.Dupa margine....toti sunt buni de gura dar la volan intr-o competitie adevarata in care se vede si maestria pilotului....
Mai am o intrebare, vrei sa provoci unul stok. Sa iti reamintesc faptul ca Loganul este o masina ieftina iar un cip pentru ea nu este scump, la fel si o toba sau un filtru de aer. Un pasionat auto nu o sa lase masina aia stock numai pentru ca exista posibilitatea de 1/1000 sa vrea unu sa se dea cu una stock. Iar pentru cei care cred ca Loganul 1.6 16 V are acelas motor dupa Megane....se inseala. Pleaca Loganul de lanaga Megane bine bine

"de ce a fost cea mai vanduta masina din 2007? ", dak imi zici ca la intrebarea asta nu sti raspunsu inseamna ca ai vbit degeaba pana acu, vad ca sti cate ceva despre dacia logan da cu intrebarea asta mai dat p spate....oricine stie ca la pretul ei nu gasesti decat masini mult mai mici si orice roman isi doreste o magaoaie cu bani putini. In legatura cu cipuitu loganului, am zis, dak e stoc ma dau cu el cu seatu dak e cipuit si are filtru si evacuare ma dau cu alfa.......nu e greu deloc nu vreau sa mai jignesc p nimeni aduceti doar un logan si hai sa facem o treaba draqului

kidu2006 14-01-08 23:08

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1292906)

Pai daca imi zici pana la urma ce Megane ai..1.6 16v ..care?coupe-u?sau...?
cati cai are?:???:
p.s.: daca ma minti te vede D-zeu sa stii:lol:

Khalis 14-01-08 23:10

:lol: ... e meganu de la semnatura.... 1.6 16v 107cp benzinar...

kidu2006 14-01-08 23:23

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1293303)
:lol: ... e meganu de la semnatura.... 1.6 16v 107cp benzinar...

Merge gogule,singura chestie e k as vrea totushi sa asteptam pana se usuca pe jos,ceea ce nu cred ca o sa am rabdare si nici n`o sa se intample prea curand:lol:
Oricum incercam..
Si ce Cip ziceai k ai pus pe ea?

Khalis 14-01-08 23:27

evident k trebuie sa fie un asfalt practicabil..... n-are cip.... ba mai mult... are shi nishte muzika in portbagaj..... deci e mai grea.... :lol: ....

kidu2006 14-01-08 23:34

Quote:

Originally Posted by Anggell (Post 1228029)
Fratilor omu e incepator, are 2 masini , vrea un Logan 16V cu care sa se dea , cu ocazia asta vrea sa afle la ce distanta face Loganul cu ambele masini. Dupa parerea mea e o blasfemia dracului sa pui loganul langa asemenea masini, pur si simplu nu e pt asa ceva. E chiar asa greu sa acceptati asa ceva? Eu in locul lui nu m-as injosi sa ma iau cu un logan daca m-ar provoca la semafor si sa conduc Leon sau 147.
P.S.: Am condus si Logan si Alfa si bmw...

Cu tot respectul,prima masina a mea a fost o berlina din 96,1.600cmc 75cp-carburator simplu corp,si ultima linie a fost cu skoda octavia I..ghici cine a castigat;)
EU !!!!

Keisuke 15-01-08 16:05

Interesant topicul asta, imi cer scuze ca nu am avut rabdare sa citesc tot. Am un logan 16V stock si am incercat cateva din masinile anumerate de voi. Am incercat megane 2 de 113 cu filtru K&N in box si bujii NGK, rezultatul: o masina din start, inca o masina in 2 si tot o masina in 3 ..rezultatul cam 3 masini la finish. Din mers, plecat din 2 de la 70-80 ma duc cam o masina jumatate pana la 170.
Am incercat si o Alfa 147 si i-am dat cam 2 masini pe 400, dupa ce a plecat putin mai bine ca mine la start.
Alte masini Golf V 1.6 FSI, Laceti 1.8 116 parca + evacuare si filtru, etc.

Masina imi este inca in garantie si de aia nu m-am apucat sa fac altceva la ea, am cam 60 mii km facuti in care am schimbat la 50 mii bujiile si uleiul care il schimb cam la 7500 km, in afara de astea masina nu a vazut numai cox de un an de cand o am.
Baietii din camunitatea baia mare pot sa va confirme tot ce am spus mai sus
Daca cineva e curios sa vada cum merge amaratul meu de logan, PM.

Respect.

Khalis 15-01-08 16:17

Keisuke..... ce spui tu e aproape SF... cu alte cuvinte mai ai sa te pui la start cu vreun BMW sau vreun Audi.... :evil: ... dupa ce zici tu, ar trebui sa ne aruncam mashinile la gunoi shi sa ne luam Logan.... sau a facut Dacia un model special pentru tine sau cei cu care te-ai dat nu aveau nicio idee despre cum sa-shi conduca mashinile... :lol:

Keisuke 15-01-08 16:34

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1294211)
Keisuke..... ce spui tu e aproape SF... cu alte cuvinte mai ai sa te pui la start cu vreun BMW sau vreun Audi.... :evil: ... dupa ce zici tu, ar trebui sa ne aruncam mashinile la gunoi shi sa ne luam Logan.... sau a facut Dacia un model special pentru tine sau cei cu care te-ai dat nu aveau nicio idee despre cum sa-shi conduca mashinile... :lol:

Sincer sa fiu ma asteptam la asa reply ...nu am zis sa iti arunci masina la gunoi dar ai fi putin surprins sa vezi cum stai cu un logan 16V.
In rest nu cred ca are rost sa parlamentam aiurea pe subiect, daca are cineva drum in cluj sau in zona asta sa imi dea un PM.

Eddie C. 15-01-08 17:14

Quote:

Originally Posted by Renault RS (Post 1290086)

Hai ca ai fost tare!Chiar m-ai facut sa rad la faza cu Vreau sa vad Alfa la raliuri!Esti chiar caterinca...Adevarul e ca Alfa nu prea are treaba cu motor sportul...Pecand Dacia e acolo sus cu multe titluri pe unde a participat:lol: :lol: :lol:

kidu2006 15-01-08 17:22

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1294211)

Lol,lasa audi si bmw k m`am pus yo cu ele la start:))))..prima oara eram cu dacia 1.6 VS audi 1.9tdi 130cp,si la a1a si a2a eram langa usa lui din fatza,bineinteles k ma facea dar am stat langa el..si cu celica am facut cu 320i din 2005 150cp,care ma facut logic,dar am stat binisor pe langa el..si tot cu acelasi audi 1.9 tdi din 2002 130cp,care l`am facut cu celica:twisted:
Daca nu ma crezi vorbesti cu baietii si te convingi..oricum astept sa se faca frumos asfaltu sa mai fac odata cu audi..l`am facut abia la a4a oricum..asa k asteptam sa vedem rezultatul final:twisted:
celica asta are 104cp decat,dar vad k trage bine:???: o avea mai mult si nu stiu eu..nu cred..dreaq stie k sunt multumit de ea:?: :!: ..:rolleyes2

Khalis 15-01-08 19:08

kiduleee.... ce motor ai pe celica aia a ta?... k eu tot netul n-am gasit motor mai mic de 1.8 pe ea shi care da 140cp... nu 104cp.... eshti sigur ca n-are decat 104????? mai uita-te o data pe talon.... :-P

later edit: e cumva mai veche de 1990? :)

kidu2006 15-01-08 20:15

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1294542)
kiduleee.... ce motor ai pe celica aia a ta?... k eu tot netul n-am gasit motor mai mic de 1.8 pe ea shi care da 140cp... nu 104cp.... eshti sigur ca n-are decat 104????? mai uita-te o data pe talon.... :-P

later edit: e cumva mai veche de 1990? :)

Off..m-am uitat ma ce dreaq.masina e din 1995,si are cel mai mic motor de pe Celica...1600cmc 16v 104cp..77kw..mie unu mi sa parut k nu prea trage de 104cai..o avea vreun pui de cip sau vreun sharpe dala prin motor cine stie:rolleyes2 .:lol: ..dreaq stie ma,atata scrie in talon,atat zic si yo k are..daca o avea mai mult,io unu nush:rolleyes2
p.s.: ma si celica de 1.8 are 114 sau 116 cai nu are 140..140 are aia de 2.0..asa stiam..mortii lor de celice..nush..

Khalis 15-01-08 20:17

kiduleee.... de la wikipedia citire.... pe celica intre 1994-1999 nu s-a pus motor mai mic de 1.8..... http://en.wikipedia.org/wiki/Celica .... oricum.... eu te cred, na :-P ce pot sa fac.... o sa vad la fatza locului cat ai shi cat n-ai.... :twisted:...

kidu2006 15-01-08 20:22

Plm,nush ce sa zic,am nr de nemtia pe ea sa stii..m`am uitat pe talon scrie 1585cmc,sau ceva de genu si 77kw...e pe masina scrie st-i..nu prea ma pricep la toyota..zic si io ce vad..plm..o fi skimbat careva motoru si`o fi pus 1.8..nush frate..nush nush nush
Poate e vreunu mai priceput k noi si ne dumireste :rolleyes2

b01uxd 15-01-08 21:27

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1294658)
Plm,nush ce sa zic,am nr de nemtia pe ea sa stii..m`am uitat pe talon scrie 1585cmc,sau ceva de genu si 77kw...e pe masina scrie st-i..nu prea ma pricep la toyota..zic si io ce vad..plm..o fi skimbat careva motoru si`o fi pus 1.8..nush frate..nush nush nush
Poate e vreunu mai priceput k noi si ne dumireste :rolleyes2

mai conteaza acu , poa sa aiba si 3.0 tot incercam asa din spirit de competitie......cand se usuca te invit la o dungulitza, si p khalis cu seatu tre sa incercam ca iam ramas dator...

b01uxd 15-01-08 22:03

1 Attachment(s)
mam gandit sa pun si o poza cu ghenele cu care provoc loganu nu de alta da sa nu va mai fie asa frica....

kidu2006 15-01-08 22:54

Khalis e din `91 masina ma:(...io am luat`o duminica,si proprietaru ma mintit k e din 95..mi sa parut mie ceva suspect..plm.si cu actele astea de germania habar am avut unde sa ma uit la anu inmatricularii..acu am vazut:(..ma cam oftic sincer:lol: ,prima oara ma uitasem la anu de cand a avut neamtu masina.lol,era 95..ori a fost si ala prost k mine,ori ma prostit pe mine..ceea ce cred ca sa intamplat mai probabil:lol: .plm,asta e,oricum sunt multumit de masina,si tot ne dam:twisted:

Renault RS 16-01-08 08:42

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1294805)
mai conteaza acu , poa sa aiba si 3.0 tot incercam asa din spirit de competitie......cand se usuca te invit la o dungulitza, si p khalis cu seatu tre sa incercam ca iam ramas dator...

Pai daca nu mai conteaza si o faci in spirit de competitie de ce nu te dai si cu Logan (cu cip si evacuare)?

All times are GMT +2. The time now is 07:52.

- Copyright 2026 4Tuning