![]() |
Ms vialy ...Pana pe 4 decembrie mai e ..mai vedem noi ..
Sanatate :wink: |
4 Attachment(s)
masinutza mea a primit niste cadouri , pe partea de sunet si motor....(si o sa mai primeasca :P)
abia astept sa se mai incalzeasca sa le pot monta... :twisted: |
felicitari topser! abia astept sa-mi pun si eu filtrul, sa vedem care urla mai fioros!
si sunt foarte curios cum o sa sune boxele pe statia aia...cat ziceai ca au boxele? (w rms) 90 parca... |
10x man ...vezi ca sambata asta ne intalnim la cafe d`art acolo . ia-l si pe ct 99 wuw cu tine ...
si eu deabia astept sa vedem care suna mai frumos .... :) boxele au 100w rms si 300w putere muzicala :wink: |
re
WUWu is in the house :lol: :lol: vin vin cum sa nu vin
|
ok ok atunci see you there ;) :wink:
|
simtiti caldura cum se apropie si va dezmortiti :lol:
bravooo asteptam poze cu ce se mai misca la voi :wink: |
Re: Daewoo Tico SL 2000
2 Attachment(s)
De azi am pe masina turometru + voltmetru ! :P
Mentionez ca iluminarea turometrului este cam slabutza...urmeaza sa mai lucrez la ea dar cand am vrut sa pun leduri s-a intunecat si nu am mai avut timp... turometrul cu voltmetrul sunt produse de Lampa Italia . Pilot Sport Project . Suportul de la Auto-Gauge... Multumiri lui HorGueM Tuning !!! ps. maine o sa fac alte poze , pe ziua si mai de ansamblu ..tot maine o sa fac si un filmulet :) |
1 Attachment(s)
o poza ceva mai buna !
|
La exterior nu arata chai asa de bine...dar cadourile sunt frumoase...suces in continuare
|
ata ete ..deocamdata sunt la inceput !!!
|
Spor la treaba in continuare..........totul are un inceput...
|
mersi frumos
saptamana asta o sa comand un ceas ptr presiunea uleiului , il pun il locul turometrului , iar turometrul il pun pe stalp ;) numai bine ;) |
cat te-o costat filtrul ala simota? 104,5lei noi? sau 120?
da voltmetrul ala? |
voltmetru 900 , filtru 800
|
numa 800?
simota w025? sau w052? |
simota ws005
|
mdea, am inteles, mersi
|
Ma dar u te pui rau pe ea ååååå????????????
cat o sa mai bagi? |
sunt abia la inceput !!!
|
aoleuuuuuu
|
dupa cum vedeti am 17 ani , la vara dau ptr carnet , ma mai ajuta si tata ca si lui ii place tuning-ul .in vara o sa vin cu niste surprize ce or sa faca tico-ul unicat ...bine ..deja e :) :P dar o sa-l fac sa arate beton bineinteles voi umbla si la motor! la sunet mai putin ptr ca nu prea ma pasioneaza :)
|
O sa iasa avion :))
|
man, gata, nu mai dezvalui nimic? din noile achizitii, din proiecte?
|
nope :D vreau sa pregatesc o surpriza ...plus ca nu prea am timp cu scoala asta......:( fuck .....
o sa vedeti voi . vine vacanta de vara acusica... |
3 Attachment(s)
cateva mici modificari pe la interior si stopuri complet rosii ...
maine urmeaza sa fac placajul ptr boxe si sa pun filtrul sport. |
2 Attachment(s)
aa si niste neoane :)
|
Quote:
|
super frumos tico, deabia astept sa vad ce ii faci. Bafta!!! ;)
|
3 Attachment(s)
Azi am mai adaugat un accesoriu la ticozaur , daca se poate spune asa , si anume o bara de rigidizare sau "strut bar" . mai pun cateva poze cu etapele de fabricatie ! .
bara este home made , e facuta de tata , l-am ajutat si eu cate putin ps. scuzati jegu de la motor :( tineti aproape , urmeaza urmatorul episod ! :) |
Sincer nu stiu daca tu obtii vre-un efect prin bara asta pusa de tine...ele au rolul de a tine amortizoarele...prin prinderea asta tu nu tii decat oala amortizorului (daca o sustii si pe aia ca vad ca este prinsa in suruburile de sustinere a oalei)...trebuia prinsa de suruburile amortizorului...
|
oricum a iesit destul de bine pentru ceva facut home-made. Dar are vreun rol, ai facut-o dupa o carte tehinica, ceva? :D
|
Da mai NC, dar totusi cand pui asa ceva pe masina nu o pui ca aspect (doar nimeni nu o vede cand e capota lasata) ci o pui pentru utilitatea ei.
PS. partea aia inc are intrebi de carte tehnica e mortala :D |
ziceam si eu... :D poate are vreun rol. :P
|
Cititi aici ce am scris : http://www.daewooclub.ro/forum/index...pic=7395&st=40
@leutzu daca gasesti vreo poza cu bara de rigidizare prinsa de amortizoare tot respectu , dar nu ai sa vezi asa ceva ,sau vrei sa rupi amortizoarele ? uite o poza sa vezi ! http://www.henrylee.ca/camry/engine/StrutBar.jpg uitete si la subarul lui andrei , de pe 4 tuning cel verde .oare cum o avea prinsa bara ? http://www.filtsai.com/sti/strut_bar...nstalled_1.jpg simai am o groaza de poze dar cred ca te-ai lamurit ca nu ai dreptate |
am zis bine, ca a fost facuta dupa un manual si ca e si de folos. Nota 10 topser! ;)
|
1 Attachment(s)
pai normal ca ajuta , doar nu eram nebun sa ma chinui 3 ore sa fac bara aia si sa o pun , doar ca sa stea frumos.....
ms de aprecieri...urmeaza episodul 2 ...si 3... |
bafta in continuare! :D asteptam urmatorul episod. :D
|
oooo ce bine ca a dat topser drumu' la serial, ma asez si eu comod la monitor :D cred ca stiu ce vad in episodul urmator, dar nu spun 8) oricum o sa iasa mult mai bine decat ma asteptam eu (stii la ce ma refer)
|
Ok, greseala mea.
Nu stiu de ce eram asa convins ca am vazut pe undeva prinsa chair de capatul amortizoarelor...in fine... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning