![]() |
Re: Un barbat de vis;)
Quote:
|
va rog sa nu puneti poze cu mine, da? multumesc.
|
1 Attachment(s)
cumnateee iar suferi de modestie rara? :lol::oops:
revenim.... |
altel se poate? si nici cu Michael nu e cazu sa puneti, da? el deja apare cu laura Andresan...daca nici el nu e vedeta...
|
Quote:
|
asa vorbeste el mereu. e cuminte rau...v-am zis :)
aici, alt barbat de vis... https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=6089 |
domnul Michael...va rog frumos. putin respect :))
|
4 Attachment(s)
Pe gustul meu... si cred ca si pe gustul vostru :p
|
toate femeile au dreptul sa viseze inclusiv tu :D...si ca sa va citez pe voi femeile : asta e luat sigur sau e gay :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
si barbatii viseaza uneri mai mult decat femeile...si chiar cu ochii deschisi de acord cu mine?? |
deci.. este necesar sa pun poze cu mine ? .. nu ca dupa aia nu mai aveti replica =))))))))))))) fu gluma :)))
|
@clauditza : sunt absolut convins ca tu, femeie fiind, esti arhisuficient de buna pt a cuceri absolut orice barbat din lume inclusiv beckham, clooney, farell s.a.m.d. nu-i asa? lol...fii serioasa :) nici o femeie nu e suficient de buna pt a cuceri un barbat anume si viceversa...stii vorba cu nasul ;)
@sasha : acum nah...orice gluma are un sambure de adevar...but anyway barbatii? da...viseaza...ce-i frumos ii place si lui Dumnezeu iar femeile sunt frumoase in principiu :lol: |
Quote:
Ai inteles ce ai vrut din ce am scris acolo... Ideea era ca femeia, in loc sa admita ca nu are sanse la el prefera sa creada ca nu are pt ca e "luat"... si nu pt ca nu e de nasul lui.... |
1 Attachment(s)
mda,voi 2 sunteti singurii care nu stiti despre ce e vorba=))
ca sa nu fiu off:arrow: ceva pe placul meu |
Gata fetelor, s-a tras cortina pe topicu asta?
(sau inca mai visati la barbati ideali!?) |
am terminat cu visele... incepem sa revenim cu picioarele pe pamant:lol::lol:
|
|
Atentie la aterizare! ...poate fi dureroasa...
|
nenea georgica, prezent mai sus, era cel mai dorit burlac acum vreo 2 ani :)
|
stiu stiu.... clasa :D
|
2 Attachment(s)
Mmm........
|
1 Attachment(s)
da da da Clauditza!!! :oops:
ceva... bun:lol: |
Usurel fetelor.. ca mai aveti putin si puneti poze fara "cearsaf" :lol::lol:
A si aleks..Georgica e mereu burlac ....dar cand a fost cuplat Georgica , sau mai bine zis cat a stat asa ;) |
as pune o poza cu mine...da mi-e ca eclipsez burlacii astia....atat de doriti.
|
1 Attachment(s)
Cica barbatul lunii aprilie:
NUME: Justin Sampson VIRSTA: 23 ani INALTIME: 1,88 m GREUTATE: 83 kg LOCUL NASTERII: Marietta, Georgia CE L-AR DETERMINA SA PARASEASCA O FEMEIE: "O tipa care se poarta ca si cum mi-ar face un mare serviciu venind la intilnirea cu mine. Nu am timp de jocuri!" Ce parere aveti fetelor?:oops: :arrow: |
Are ochi si brate frumoase. Restul nu ma incanta :p
|
Quote:
uite aici unu bun :rolleyes2 http://imgsrv.wbls.com/image/wbls/Us...mage/mario.jpg |
Va plac negrii ? De ce ? Ca miros a oaie toti, cand nu au facut dus ... Don't get it ...
Sau din cauza renumelui la ... ? |
adevarul e ca si fetele creole sunt misto...
noua de ce ne plac? :D |
Quote:
Mie nu imi plac fetele creole ... don't know why. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
serios |
Quote:
Visam intodeauna mai mult , nu e gresit, dar gresit e cand nu ii multumim persoanei care ne ofera putin din fiecare si ne face fericiti Tare e reclama la magura....:lol::lol: , Pana la urma ce vreti :rolleyes2 ,Respect , Atentie, alintari, buchete de trandafiri, iubire ..etc, si daca le primiti . promiteti ca numai puneti poze cu alti :lol::lol: |
V-as spune ce vor femeile dar mi-e sa nu fiu luat misogin.:)
|
Reclama de la Magura si de la nu stiu ce bere sunt facute de niste femei "sexiste".
Nu stiu daca celelalte firme au denigrat in vreun fel femeile. Magura: "-Ai ceva? - Nu. -Inseamna ca eu am ceva!" Bere: "In captivitate, devin prada a resemnarii." Totusi ... lumea asta nu stie sa faca niste reclame mai inteligente ? Iar fetele il vor pe Fat-Frumos ... stiti voi ... ala din basme ... Sau poate pe Praslea cel Voinic? Mai degraba Praslea ca are si merele de aur. :D |
sa ne intelegem Gabi...pana ce tu insisti, ca fata sa creada, ca o vrei numai pe ea,si alte minunatii de genu',nu te mira,ca si o femeie incepe sa prezinte activitate celebrala...si va deveni cel putin ironica,sa nu zic ca te va lua pe pul@..
ia incearca sa joci fair!si cind ajungi la faza aia,cind poti sa ii zici femeii tale,ca uite...ma duc un pic sa mi-o trag cu aia..si ne vedem miine acasa,si am sa fiu si eu atent ,ca sa nu te trezesc cind intru,ca poate nici tu nu ai stat acasa plingind dupa mine...atunci ai voie sa reprosezi cind te ia cu dume de astea...;) |
Quote:
Referitor la ce a scris Trixi, prima parte perfect valabila.. dar cu conditia indepliniri Fair playului de ambele parti , ca degeaba faci tu totul si o asiguri ca doar ea este , cand in partea cealalta baieti mai sunt ...:rolleyes2 Iar a doua parte Trixi ..frumos spus ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning