![]() |
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
care si-o adus s14? :)
|
3 Attachment(s)
ala albastru e s14?lam vazut si eu in bm fff tare :shock:....o americana :Dsi un f1:lol:
|
10 Attachment(s)
cateva facute de mine...
|
Quote:
|
acl rx8 este cu nr de mm acu si este cam lovit...nu prea are grija de el proprietarul!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Da rx 8 are nr MM-06-WUY,pozele sunt chiar dupa ce si-a cumparat omul masina,atunci nu a avut nici o problema acuma are lovita o usa si in spate un pic si trebuie schimbate bujiile.Pacat de masina ca nu e ingrijita cum ar trebui...
Quote:
Quote:
man te rog fi atent ca exista multi-quote, ms bogo |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nu e obligat , e doar o parerea de'a mea :) |
Quote:
|
Quote:
P.S.: Mai stiu eu un BMW 328 albastru pe care aplaudacii il faceau de 400 CP ,deci nimic nu ma mai mira ... |
Quote:
|
E ciudat cum doar la noi in tara caii se inmultesc cu sutele, sau cu miile chiar, dintr-un filtru sport care de multe ori mai mult ia cai decat da ...sau o evacuare care nu face nimic in afara de sunet sau doar 'incurca' motorul ...sa nu mai vorbim de softurile cofetarite cine stie de cine sau cum. Fiind un forum de pasionati ma gandesc ca ar trebui sa verificam 'problema' inainte sa o expunem publicului ...nu ma leg de pretul unui scaun sparco care e 400 euro in cel mai bun caz, era o vorba prost e ala care da nu ala care cere. GroupieLuvva are dreptate, noi sa fim sanatosi . Salutari ! 1000 de cai fara reparatii.
|
Quote:
|
Quote:
|
il cunosc pe pr 605-ului , e baiat f bun, si este doxa in domeniul auto, nu sariti pe el , ptr ca miile de cai si acele preturi sunt inventate de cel care v-a povestit de masina.
si , sa stiti ca acel peugeot chiar e deosebit , s-a investit in special in performanta , profesional. |
Quote:
|
Si eu il cunosc pe proprietar chiar azi am vazut noul bloc motor recent a sosit si a inceputa sa monteze pise pe el,modificarile de pe acel peugeot sunt intradevar facute cu cap nu prostii si chinezarii ce apar pe piata,daca a-ti vedea masina in realitate nu a-ti mai vorbi asa.
|
Quote:
http://www.rallysportdirect.com/shop...er-p-1478.html |
Quote:
|
Quote:
|
motorul de peugeot 605 de 2 litri are 141cp-143cp iar cel de 3 litri are 200cp daca are 24v daca nu e mai mic.Nu de alta dar am avut mai demult si eu un 605 v6 24v .
|
Daca am mintit eu a mintit si proprietarul,ce am zis nu am zis de la mine.
|
Quote:
|
Quote:
Eight petrol engines were offered during the 605's lifetime: * 2.0-liter 8-valve carbureted inline-4, 84 kW (114 PS/113 bhp) * 2.0-liter 8-valve fuel-injected inline-4, 79 kW (107 PS/106 bhp) * 2.0-litre 8-valve fuel-injected inline-4, 89 kW (121 PS/119 bhp) * 2.0-litre 8-valve fuel-injected turbocharged inline-4, 108 kW (147 PS/145 bhp) * 2.0-litre 16-valve fuel-injected inline-4, 97 kW (132 PS/130 bhp) * 3.0-liter 12-valve fuel-injected V6, 123 kW (167 PS/165 bhp) * 3.0-liter 24-valve fuel-injected V6, 147 kW (200 PS/197 bhp) * 2.9-liter 24-valve fuel-injected V6, 142 kW (193 PS/190 bhp) |
Quote:
|
Vazut zilele trecute in S 63 AMG , model nou cu numere rosii de MM , il prind si ii fac poza
|
Quote:
|
Era scris V12 BiTurbo :D , o bestie de masina
|
putin spus bestie... trebuie inventat un superlativ la bestie :))
|
Am vazut ieri un Bmw m3:evil: cabrio modelul nou,alb cu numere de SM. Mai tarziu pun si poza
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Coupe-ul chiar arata mai bine dar si asta tot m3 e;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Masina cred ca e din Certeze, am mai vazut la o casa vreo 2 mercedes-uri ce aveau la numar DVD.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning