Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Kitch Tuning... de prin zona si nu numai (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/55815-kitch-tuning-zona.html)

fratzika 28-04-09 05:43

Re: Kitch Tuning... de prin zona si nu numai

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 2270778)
Pe asta nu l-as mai lasa sa conduca un BMW cat traieste.....ce.....nu l-as mai lasa sa fie nici macar pasager intr-un BMW....l-as impusca!!!

This Is Really Disgusting!

Creative256 29-05-09 17:29

1 Attachment(s)
Ieri seara in Tm in spate la Caminul de medicina 1-2 una bucata Honda plina de abtibilde cu diverse firme, care o faceau sa fie rapida si furioasa(lateral nu am mai facut poza ca nu se vedea bine pe intuneric cu telefonul), dar cel mai frumos a fost numarul de inmatriculare personalizat (in partea de jos scrie Marian dar nu se vede bine) :D. Sper sa va amuzati si voi cata :P

BaLaurzor 29-05-09 17:40

fetelor nu plangeti , i'll be back ?? :D:D:D:D hahahaha

neutrino006 29-05-09 17:52

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2363223)
Ieri seara in Tm in spate la Caminul de medicina 1-2 una bucata Honda plina de abtibilde cu diverse firme, care o faceau sa fie rapida si furioasa(lateral nu am mai facut poza ca nu se vedea bine pe intuneric cu telefonul), dar cel mai frumos a fost numarul de inmatriculare personalizat (in partea de jos scrie Marian dar nu se vede bine) :D. Sper sa va amuzati si voi cata :P

HAHAHAAAA :lol::lol::lol::lol: Asta DA incredere in fortele proprii! Super tare faza :lol::lol::lol:

Kedy 29-05-09 21:40

Si pe laterala Wish list-ul :D

HD87DGR 30-05-09 08:21

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 2363927)
Si pe laterala Wish list-ul :D

... de Craciun :lol:

BaLaurzor 08-06-09 23:33

2 Attachment(s)
gasite pe forum

SpYk3 08-06-09 23:43

loganu crem ii marfa rau :lol:

HD87DGR 26-06-09 13:36

3 Attachment(s)
Opel sau Mercedes? :-P
Attachment 983198Attachment 983199
Attachment 983200

*HD_85_GEL* 26-06-09 14:10

eu cred ca e corcitura :lol: intre Opel si Mercedes.... :lol: si mai cred ca are 4 jenti de 4 feluri si rezerva e de dacie :lol:

sNap7 26-06-09 14:45

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 2439727)

BMW :lol: :lol:
Mwahahahaaa

cioby_ICE 16-07-09 20:05

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2439866)
BMW :lol: :lol:
Mwahahahaaa

Mi se pare mie sau masăl caru' ala are roata din spate mai mica_ Dca da spuneţi-i că se face şi aşa, însa aia din faţă tre sa fie mai mică.. I SAW THAT ON AMERICAN HOTROD.. my 2 cents

mozolici_hd 17-07-09 09:46

Quote:

Originally Posted by cioby_ICE (Post 2491388)
Mi se pare mie sau masăl caru' ala are roata din spate mai mica_ Dca da spuneţi-i că se face şi aşa, însa aia din faţă tre sa fie mai mică.. I SAW THAT ON AMERICAN HOTROD.. my 2 cents

Nu e mai mica roata din spate.Ti se pare pt ca e facuta din fata poza...daca te uiti cu atentie la garda vei observa ca e aceeasi distanta si in fata si in spate:google:

cioby_ICE 17-07-09 09:57

Quote:

Originally Posted by mozolici_hd (Post 2492481)
Nu e mai mica roata din spate.Ti se pare pt ca e facuta din fata poza...daca te uiti cu atentie la garda vei observa ca e aceeasi distanta si in fata si in spate:google:

Atunci spune-i sa nu se umfle in pene knd am spus ca e masal car

F.R.Sonic 17-07-09 17:04

Eu zic ca 100% e mai mica roata de tabla din spate, probabil o fi rezerva...

xxdadixx 17-07-09 17:31

Adica janta de pe spate e de 15" si cea de pe fata e de 17", cauciucul din spate posibil sa nu fie asa de lat ca cel din fata dar inaltimea e aceeasi.

cioby_ICE 18-07-09 00:40

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2493661)
Adica janta de pe spate e de 15" si cea de pe fata e de 17", cauciucul din spate posibil sa nu fie asa de lat ca cel din fata dar inaltimea e aceeasi.

Still.. toti fac tuning insa putini pricep adevarata "arta" sa ii spun asa.. Faza e k poate tipu nu a avut bani pentru toate rotile, sau a ramas q rezerva in urma unei pene pe care nu a mai avut chef sa o faca.. The fact is.. dak tot iti schimbi roatele, schimb-o naibii si p aia d rezerva k nu shti knd faci pana q ea, si tre sa o inlocuiesti.. Ddraq sta p marginea drumului knd e sa meri undeva sa schimbi cauciucu de pe o janta p alta si nici nebun nu esti sa iei gentile vechi toate in portbagaj, iar pentru una sa le schiimbi pe celelalte 3.. Eu unul am o pereche de jante din fabrica pe o masina veche si stiu k nu am probleme in privintza dimensiunilor.. insa knd e sa fac, fac numa curse lungi..

HD87DGR 18-07-09 09:14

Quote:

Originally Posted by cioby_ICE (Post 2494399)
Still.. toti fac tuning insa putini pricep adevarata "arta" sa ii spun asa.. Faza e k poate tipu nu a avut bani pentru toate rotile, sau a ramas q rezerva in urma unei pene pe care nu a mai avut chef sa o faca.. The fact is.. dak tot iti schimbi roatele, schimb-o naibii si p aia d rezerva k nu shti knd faci pana q ea, si tre sa o inlocuiesti.. Ddraq sta p marginea drumului knd e sa meri undeva sa schimbi cauciucu de pe o janta p alta si nici nebun nu esti sa iei gentile vechi toate in portbagaj, iar pentru una sa le schiimbi pe celelalte 3.. Eu unul am o pereche de jante din fabrica pe o masina veche si stiu k nu am probleme in privintza dimensiunilor.. insa knd e sa fac, fac numa curse lungi..

on: Nu are rost sa-i mai gasesti scuze la ala, doar ai vazut cat de mare scrie mercedes pe opel-lul lui
off: Sa ma bata daca pricep tot din ce ai scris tu... oare in ce limba ai invatat sa scri la scoala?:evil:

r27kul 19-07-09 23:41

2 Attachment(s)
Nu e de prin zona,da mie-mi place :) .

BaLaurzor 19-07-09 23:47

Quote:

Originally Posted by r27kul (Post 2497962)
Nu e de prin zona,da mie-mi place :) .

fiecare cu gustu lui dar oricum , kitch - nekitch am o intrebare : i s-au terminat banii la praguri ? :D:D:D

cioby_ICE 19-07-09 23:47

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 2494688)
on: Nu are rost sa-i mai gasesti scuze la ala, doar ai vazut cat de mare scrie mercedes pe opel-lul lui
off: Sa ma bata daca pricep tot din ce ai scris tu... oare in ce limba ai invatat sa scri la scoala?:evil:

Am invatzat ca orice romanash romana:oops:Vroiam insa sa subliniez mai multe chestii intr-un singur comment.. UNU: dak vrei sa faci tuning, faci un fel de arta si nu iti bati joc.. 2: Probabil a pus roata de rezerva k a facut masina pana si nu a avut knd sau cum sa puna pneul pe jantele noi.. Si 3: Mi s-a parut numai k roata din spate e mai mare.. Cu roti mari pe spate si mici am mai vazut

SpYk3 19-07-09 23:49

sa-mi bag ce l-o incarcat:|

cioby_ICE 19-07-09 23:54

Si praguri park i-a pus insa sunt negre.. Insa nu intzeleg rolul gurii de aerisire din capota.. probabil o fi numai de design.. K nu o fi saracu matiz Pontiac Supraalimentat sa necesite asa ceva.
------------------------------------------
Parerea mea...

BaLaurzor 20-07-09 00:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cioby_ICE (Post 2498010)
Si praguri park i-a pus insa sunt negre.. Insa nu intzeleg rolul gurii de aerisire din capota.. probabil o fi numai de design.. K nu o fi saracu matiz Pontiac Supraalimentat sa necesite asa ceva.
------------------------------------------
Parerea mea...

este o copie dupa un matiz din cluj , unul numai de showroom , cel la care se deschid portierele pe sina , se gliseaza cu tot cu scaune

ICE-M@N 20-07-09 11:03

la matizul ala galben capota e hidoasa , nu se potriveste deloc , e prea mare gura aia de aerisire, si perdelutele alea cu puiul ala galben chiar nu isi au locul acolo pe geam :)

mozolici_hd 21-07-09 09:57

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2498020)
este o copie dupa un matiz din cluj , unul numai de showroom , cel la care se deschid portierele pe sina , se gliseaza cu tot cu scaune

Asta care se deschid portierele pe sina e beton fata de aia galbena....aia e aiurea rau...eu unul nu m-ash plimba cu "tweety" :D :))

*HD_85_GEL* 23-07-09 11:28

1 Attachment(s)
pe drum catre Arieseni...

BaLaurzor 23-07-09 11:54

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 2507122)
pe drum catre Arieseni...

PIT BULL!!!:peace:

*HD_85_GEL* 23-07-09 11:57

mai are si o frunza de marijuana + cel mai tare...toba e senzatie :lol:

HD87DGR 04-08-09 23:38

3 Attachment(s)
de pe net: :lol:
Attachment 1034376Attachment 1034377
Attachment 1034378

NoAngels 05-08-09 07:48

ai de capu` meu....frumos proiect :)

SpYk3 14-08-09 12:17

3 Attachment(s)
BMW in caroserie de Dacia :lol:

marku5 10-09-09 23:18

1 Attachment(s)
............

ondin 02-10-09 16:56

http://www.infoportal.ro/presa~info-1280887.html

Oare le poate 'salva' un tuning profesionist?

r27kul 23-11-09 18:33

1 Attachment(s)
Hai sa ma invigoram o tzara threadul asta,am fost duminica trecuta la celebrul show auto second-hand cu vanzare,Balata :D si acolo ce sa vezi : Dacia verde,nu era masina lu' Spyke era ceva mai :rolleyes2 verde.

BaLaurzor 23-11-09 19:14

bara aia fata n-are nici o legatura cu masina , parca am vazut-o pe o masina scumpa genu asta de bara , sa fie mercedes ? sau ....

p.s. un pret la golan ?
p.s.1 a lui spyke e cameleon

marku5 23-11-09 19:30

Prima data a fost kit la audi a4 si bora,pe urma s-a dat COPY si PASTE pe orice masina. Mercedes are grila cu liniile pe orizontala. :D

Creative256 23-11-09 21:23

am vazut masina aia cand parcam la real, era sa imi sucesc gatu , nu imi venea sa cred ca cineva chiar o facut asa ceva....

adrian78bmw 23-11-09 21:27

grila aia tinde spre o grila de JEEP

Kedy 24-11-09 08:46

Logan-ul ala e taxi in Lugoj :-P

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning