![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
Quote:
|
sa vina 2,5 sa vina 2,5 ;) ;) ;)
|
s-ar putea sa vina cat de curand, maine ma duc la RAR sa fac identificarea si o sa intreb cat e taxa de omologare la motorul de 2.5 si dupa aia ma hotarasc :D
|
vezi ca am motor de 2,5-24v cu absolut tot ce iti trebuie,este inca montat pe masina,suna-ma si vb.......
|
4 Attachment(s)
azi am procurat si oglinzile de BMW //M 3 originale :D acum sunt la vopsit maine vor fi puse pe masina asa cum trebuie Oglinzile le-am luat de la Marius TXA si sunt BMW , am facut precizarea pt a nu se crede k sunt fk sau alte firme
|
Te-am vazut la petrom la nicolae grigorescu azi.. ai dat oglinzile jos si ai plecat.. :D Prea tare masina..
Sa stapanesti sanatos oglinzile!! ;) |
ms frumos, da am plecat sa duc oglinzile la vopsitor k sa le am pe masina cat mai repede.
P.S. nu am vandut jantele, le-am pus pe balcon :) iar astea sunt rotile de iarna, urate dar isi fac treaba cum trebuie |
Quote:
|
are Casco grija de ele :D
|
sa le stapanesti sanatos frate.....am uitat astazi sa iti spun ca ne-am luat la vorba vezi ca mai am alte multe elemente m originale cum ar fi plasticele alea care sunt pe prag cand deschizi usile pe care scrie m3,buza aia de pe fata de la spoiler de m,bandouri laterale m cele de pe usi si aripi...++altele..:D
|
muahaha :D foarte tare frate , super misto numerele ..
|
arata bine masina ,nu am ce zice ...dar ....2 intrebari am pt.tine :
1.pozele de mai sus ,cu luneta si geamurile laterale sunt facute inainte sa montezi folia pe geamuri?pt.ca am pus si eu la folii pe masini de mi s-a acrit,dar niciodata nu am gasit vreo folie care sa se vada asa,din masina spre exterior.clar ...ma refer.... 2.daca tot ai fost smecher si ai fost la montat de folie,si presupun ca o si omologhezi,de ce nu ti-ai psu si pe fata avand in considerare ca daca asa se vede de la interior catre ext e p**dos rau ... in rest ...ce sa zic ...nice car .... keep it that way !!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Acum am venit acasa cu oglinzile vopsite, maine le pun pe masina :D geamurile nu vor ramane astea, Marius imi va da altele la schimb.Abia astept sa le montez :D
|
De la ce vine RRM? Superba masina se vede ca ai gusturi
|
ms mult, numarul vine de la numele meu
|
ma poti ajuta cu o parere?de unde as putea sa fac rost de angel eyes-uri cum ai tu?sau care ar fii cele mai rezistente?am un prieten si-a pus din alea cu neon ,dar nu sunt asa de rezistente? se ard rapid!!pe mine tot neoane m-ar interesa ,dar nu stiu care-s mai bune!!!bafta!!
|
pai ori la performancezone.ro ori pe http://tuninghost.ro/shop/product_in...roducts_id=137
|
asa am vazut eu masina acum un an de vanzare..cu jatele astea de tabla:X
se simte nu? cu cauciucurile aste mari:D e perfecta bafta cu ea. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
pozele cu masina, cu oglinzile montate si cu folia fata montata.Nu se vede f clar k le-am facut cu blitz, maine poze pe zi :D i'm so happy de cum arata :D
|
sa o stapanesti sanatos!!mi-ar fii placut si mie o pisicutza in 2 portiere cum e a ta!sincer!culoarea e super ,o culoare mai super pt o pisi cred ca nu se poate!!am cautat un e 36 bun un an si nu am gasit decat rupturi!!bafta
|
ms, a fost de vanzare cel din Valcea care era cu aceeasi km k al meu, super intretinut si din 97 dar am inteles k ori sa dat ori nu-l mai da omu
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si pozele pe zi, cred k zilele astea o sa o spal :)) si o sa-i pun rotile celelalte k sa vad cum arata cu adevarat
|
mama sa ai grija la bordura aia:D ca erai pe aproape :D
|
3 Attachment(s)
Si locul 2 la cuncursul ,,Furios si iute" de pe Antena 1 , a fost si locul 1 pana cu 2 min inainte de terminarea votului.
http://antena1.ro/index.php?page=web...&videoType=wmv acesta e linku poate ne poate ajuta cineva sa scoata filmu in caz k nu mi-l trimit si mie cei de la Antena 1. |
a fost manarie pe fata acest concurs
|
Quote:
|
pentru ca a fosr cel mai de cacat sistem de vot: lu unu ii dadeai 5 stele si ii crestea nota si lu altu ii dadeai o stea si ii scadea nota....si oricum tipu care a castigat cu 2 min inainte sa se termine votul era pe locul 5 si a ajuns pe locul 1 brusc
|
http://antena1.ro/index.php?page=new...¤tPage=2 linkul direct al filmului
|
si ce ai castigat???
|
Quote:
daca reveneai peste o ora aceasi participanti aveau note de la 2,12 pana la 2,44.....oare cum se facea votarea aia si cum se face ca cel de pe locul 5 cum a spus si Mc Mate inainte cu 2 minute sa se termine a ajuns pe primul loc a fost cu concurs foarte dubios |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
felicitari pentru noua masina fooarte frumoasa, si pt premiu.. |
MOAMA MANCATIS CUM E SA VORBEASCA AMETITA AIA DE LA ANTENA 1 DE RAZVAN RRM ALIAS FANE SURUBELNITA!:O senzatie UNICAAAAAAAAAAAAA
|
foarte bine rrm-ika foarte bine tata...locul 2 e ceva....onoare tie :* te pupa fratele tau si sa o ti tot asa..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning