![]() |
Re: VW Polo 9N3 GTI @RoSonic
si ultima intrebare (de baraj) ... cine e Ahoe ?:)
|
"Montator" de folie :p
Ti-l recomand cu multa caldura daca vrei sa infoliezi masina (si nu numai). Are atelierul in Berceni. 0720954834 e numarul lui ;) gasesti feedback despre cum lucreaza si aici: https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/23175-oferta-montam-folie-autorizata-rar.html |
Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos...
Mai, mai sa zic ca e golf daca nu citeam titlul. Bestie pe roti... felicitari pentru achizitie! |
arata bene asa cu folie , tot Ahoe si Marius mi-au pus si mie si este super ok !! ;):arrow:
bafta in continuare cu masina Andrei !! :D |
Multam! ;)
|
Frumoasă asta mică , mai ales cum stau stropii de apă pe ea8),sfat diabolic dă-i jos GTI de pe haion,e mai funn aşa , asta īn cazul īn care este lipită , dacă este prinsă īn nituri/şurubel ceva,las-o acolo !
|
Este lipit si se dezlipeste cu apa calda...
|
Si eventual sa pun in locul ei o embelma cu 1.4, nu? :tetter:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu e cazul sa o faci sleeper, ci e vorba de cateva modificari minore care imbunatatesc apectul exterior. Nu vopsesti prelungirile?
|
Nu le vopsesc... nu-s convins ca ar arata mai bine cu ele vopsite... sau oricum nu cred ca ar merita diferenta...
|
1 Attachment(s)
Pentru asta mică am īncercat şi eu ceva ......:???: te superi :???:??
|
De ce sa ma supar?
Dar nu ma incanta ideea cu tot portbagajul "curatat"... parca ramane prea multa tabla fara nicio forma... |
arata bine si "curatat" si ne...parerea mea...
sper ca veniti sambata cu blue shadow la brasov...sa se intalneasca cu blue shadow-itza mea :-P |
It's a date! ;)
|
pfua.... deci ne vedem la brasov!
|
99,99% da :D
|
2 Attachment(s)
Si cate ceva la categoria tufisuri:
|
5 Attachment(s)
Photo update: :D
|
Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos......parerea mea este ca da foarte bine cu haion-ul curat, parca ar merge mai bine o emblema cu 1.2 decat 1.4...Bafta!
|
Ce frumoasă e băi nene,n-o uzi man cu vreun loc de muncă că aş vrea să mă angajez şi eu ...:lol: şti pe undeva?Am 17 ani ....
|
foarte tare ultima poza...
cand facem un date cu buburuzele pentru un photoshoot? :-P |
Cu shadou blu-urile??? :P
|
Quote:
|
Ar iesi ceva misto din asa sedinta foto .....
|
hai mai repede cu alea domnu ca vreau sa iau si eu si tre sa stiu daca sunt ceea ce trebe :twisted:
|
Mai asteapta, nea' :))
|
Sper cu putin noroc sa rezolv saptamana viitoare... sa scap de bucse, bielete etc. de prin camera, ca tot e sfarsit de luna si intra salariul :lol:
Quote:
|
Re: Polo - 9N3 GTI
1 Attachment(s)
Polo vs Transfagarasan :D
|
Quote:
Ce i-ai mai făcut la buburuză?:lol: P.s. E al dracului de frumoasă,polo gti,cine nu ar vrea o bucată ca asta ;):!: |
8 Attachment(s)
Eh, nu era de HDR - ca nu-s contraste puternice... si nu e nicio zona sub/supra expusa ;)
Si inca un set: |
foarte tari pozele...eu n-am mai avut timp sa o scot la o sedinta foto inainte sa se strice vremea...dar poate ma ajuti tu dupa ce termin ce am de facut la ea :-D
|
Pai lasa, ca merg facute poze si pe zapada :D
|
cum e drumul pana acolo??
|
Partea de Arges care era ca dupa bombardament au reparat-o de curand. in unele zone au umplut de plombe (in unele locuri am mers foarte foarte incet), iar pe alte portiuni, unde probabil fusesera prea multe gropi - au pus asfalt nou. Asa ca nu mai sunt aproape de loc gropi, dar alterneaza portiunile plombate cu cele cu asfalt proaspat si cu zone cu bolovani proaspat cazuti.
Deci per total e ok drumul - iar traseul in sine face toti banii. Pacat ca pana la vara, cand o sa-l redeschida, nu mai pot da o tura :D |
Lasa, ramane Cheia pana atunci... :P
|
Si un prim filmulet -
https://www.youtube.com/watch?v=hR-SRoJX0rk la viteza de croaziera :rolleyes2 ca tot apareau diversi bolovani proaspat cazuti pe asfalt :rolleyes2 si am zis sa n-am surprize |
Si, in felul asta, pot spune si eu ca am fost la bordul unui "smecher" de Polo GTI. Fain se-aude cand mai accelerezi...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning