![]() |
1 Attachment(s)
steph uite buburuza ta :D
iti placE? |
sar`na pt. ambele variante
sunt ok. gata scap de exaMENE SI MA APUC SI EU :) |
la aia ultima ar fi OK daca nu ar fi plasa aia exagerat de mare/rara si desenele alea pe capota
Dar in rest arata super bine |
la golful meu ma interesau doar rotile...santos le-a pozitionat mai bine...n-a facut nimic in rest decat folie pe spate...golftuning a facut si el misto poza...btw capota de carbon cu bad boy look nu exista :) si am vazut ca ai si coborat-o putin...
|
off: zgb stai pe blv. decebal ?
|
1 Attachment(s)
uite un upgrade:D la golf
|
nice upgrade...da stau pe decebal
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:BRAVO COOBRA =)))))) |
ba dah nu zice nime` nika de renaultu` ala lu` criss k m`am chinuit juma de ora pana a ieshit cum trebe :oops:
|
1 Attachment(s)
Nu prea mi-a iesit bine dar am zis sa o vedeti si voi...
|
vezi ca nu ti`au ieshit bine pleoapele:D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
sar`na tng :P
sa inteleg ca jantele tre sa le pun singur?:P un fel de kinder suprise , gasesc surpriza si o montez singur =)) glumeam :P |
:oops: n-am stiut ce preferinte ai...asa ca am lasato empty :P
|
2 Attachment(s)
hia k vin shi yo cu o mare rugaminte.....nush dc dah cand vine vb de majina mea nu mai pot sa fak nik....imi pierd rabdarea foarte repede shi altele...nush dc...ciudat oricum....deci va rog pe voi.....sa ma ajutatzi cu capota...sutn curios cat de urat sau poate (ar fi surprinzator) bine o aerisire pe capota...sa iasa aerul nu sa intre...am tras yo niste linii...intelegetzi ideea...nu o veau dubla(despartita pe mijloc) dar o vreau putin mai complexa.shi eventual in stanga imaginii,dreapta mashini...aproape de botul masinii...k sa intre vezi doamne aer la filtru una mica...SHI era sa uit....capota prelungirta peste faruri....ajea finutz shi grila cu plasa.....
sutn putine lucruri dar am scris ajea mult k sa explic...sper sa ma ajutatzi... :roll: |
bah fratziolor....topicu asta a murit??ajea rpd??
|
1 Attachment(s)
sal am pus si io mana pe break-ul de mai inainte..va spun sincer k nu prea imi place cum mi-a iesit(numi plac neoanele dar altfel nu stiu sa le fac) voi ce spuneti prieteni? :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
|
1 Attachment(s)
PUN SI EU MATIZU FACETI CE VRETY DIN EL DAR VREAU DUPA O LUVCREARE DE A VOASTRA SA NU IL MAI CUNOSC :wink:
|
cu poza aia cred ca glumesti :))
|
dar ce are nu e buna poza e prea mica :oops: !!!!!
|
1. am mai facut tuning pe matiz! vezi ca e o lucrare de a mea chiar din fata...
2. daca vrea altcineva sa fac tuning pe matizu tau cauta alta poza! |
1 Attachment(s)
ceva...
|
1 Attachment(s)
ceva pentru ruatatea asta? . stiu ca se poate.
|
se va putea dar asteapta si tu kti fac io ceva la ea
|
1 Attachment(s)
GATA AM TERMINATO! :lol: am facut ceva mai simplu dar zic eu k am lucrat ingrijit...sper sa-ti placa tie si tuturor R3SP3CT
UITE-TI RAUTATEA :arrow: :arrow: :arrow: |
tin sa va zic ca nam vrut sa pun cine stie ce accesorii pe ea k era prea incarcata... :lol: arata bine o dacie roz..pe la noi nu am vazut dacie roz
|
1 Attachment(s)
:D e inca in lucru
|
1 Attachment(s)
HOLBATIVA!!!!!! GRESELILE LE ASTEPET!!!!!!
|
Multumesc pentru efort. Toate sint foarte bine facute.
|
2 Attachment(s)
va rog ajuta-ti ma si pe mine la idee cu stopurile la masina vreau sa-i fac geamu trasparent si oglinda neagra si cam modelul asta
|
1 Attachment(s)
ca dupaia sa-mi fac ideee sa intru in practica deja caut geam incolor
|
1 Attachment(s)
sefule nu am putut mia mult....e facuta kam pe graba dar nu stiu cum sa fak oglinda neagra...:(.n-am folie de geamuri...tre sa ajung in targ... :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
care se baga la asa ceva ?
|
nu e poza prea buna e decupata aiurea masina aia .poate sa-i punem noi un fundal mishto si sa o mai retusem.poate gasesc io un clio mai bine plasat in poza
|
1 Attachment(s)
haideti sa va dau si eu o masinuta
|
1 Attachment(s)
si inca una ca imi place la nebunie masina asta
|
am si eu o rugaminte ..... pune`ti pe rand poze ca .... asha ne incurcam mult !
mersi anticipat! |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning