Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Kitch tuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/54641-kitch-tuning-baia.html)

Corneliu26 04-12-08 22:15

Re: Kitch tuning Baia Mare

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 1902910)
Pai spune tu, asa ca un fan adevarat Bmw, se potriveste eleronul ala? ;)

N`am vrut sa zic nimic sa nu zica lumea: Ba da uita-te la masina ta :))) dar totusi,nush cand v-a putut placea tipu ala de eleron :D

razvyrulz 04-12-08 22:27

in fine ... dupa cum am mai zis... mi'ar fi placut acu' ceva vreme si nu ascund asta.

Soche 05-12-08 04:08

Las-ai ma ca is doar ofticati ca ei n-au :lol:

VENOX 05-12-08 15:30

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 1903103)
in fine ... dupa cum am mai zis... mi'ar fi placut acu' ceva vreme si nu ascund asta.

normal ca ti-ar fi placut, acum 4, 5 ani aveai 15, 16 ani :tetter:

IonutzMFF 07-12-08 21:53

In 2006 am avut si eu un eleron Jap Style pe bmw'ul de atunci , dar pina sa ajung unde vroiam eu , am experimentat diferite piese pe masina ....eleronul l'am avut timp de 2 zile :)))
Sunt masini pe care nu se potrivesc anumite elemente de exterior, de ex jap style pe bmw ,si invers ....ganditi'va la o toyota celica , masina cu forme mai rotunde , adica fluide , cu spoiler de audi RS4 de exemplu ..hidos .
De aici rezulta ca fiecare este liber sa experimenteze pe masina lui ce vrea , pina ajunge la un numitor comun

botdriver 08-12-08 07:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1908157)
In 2006 am avut si eu un eleron Jap Style pe bmw'ul de atunci , dar pina sa ajung unde vroiam eu , am experimentat diferite piese pe masina ....eleronul l'am avut timp de 2 zile :)))
Sunt masini pe care nu se potrivesc anumite elemente de exterior, de ex jap style pe bmw ,si invers ....ganditi'va la o toyota celica , masina cu forme mai rotunde , adica fluide , cu spoiler de audi RS4 de exemplu ..hidos .
De aici rezulta ca fiecare este liber sa experimenteze pe masina lui ce vrea , pina ajunge la un numitor comun

este vorba de eleronul asta,nu ionut?

IonutzMFF 08-12-08 13:45

Exact , care nu mi la mai platit ....I'am pus dobanda :))

botdriver 08-12-08 15:49

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1908952)
Exact , care nu mi la mai platit ....I'am pus dobanda :))

acuma de cand nu ti l-a platit,cu tot cu dobanda,trebuie sa iti dea toata masina
:lol::lol::lol::lol::lol:

M I V E C 09-12-08 17:02

1 Attachment(s)
un super avion la joasa inaltime si pe langa asta este si MOTORSPORT, (scrie pe bara in dreapta jos)

zed13 09-12-08 17:44

1 Attachment(s)
a mai aparut un skyline prin oras....:lol:

Keisuke 09-12-08 21:11

Quote:

Originally Posted by zed13 (Post 1911374)

:lol::lol::lol::lol::lol: POWAH :!:

botdriver 09-12-08 21:14

Quote:

Originally Posted by zed13 (Post 1911374)

waw oare cine este fericitul posesor?!:lol::lol:

adisoruc 09-12-08 21:43

1 Attachment(s)
si un ford cu "stil"

Soche 10-12-08 16:49

Si ce e ciudat la Ford?

razvyrulz 10-12-08 16:52

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1912802)
Si ce e ciudat la Ford?

Poate geamurile alea mici albastre ... poate :P

cristiano304 10-12-08 16:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1912802)
Si ce e ciudat la Ford?

nimic ciudat doar eleronu ala ;)

razvyrulz 10-12-08 16:54

jur ca nu l'am vazut :P

piTiCcu 10-12-08 16:58

mi se pare ciudat oglinzile :)) nu-mi plac :)

2ddy 10-12-08 17:51

nu zic ca sunt extrem de urate...nu ca nu sunt altele mai frumoase....adik nu e mashina aurie si oglinzile argintii:)) merg cu jantele...la fel si eleronul...bratele alea metalice se combina cu jantele si oglinzile...nu e cea mai reusita masina...dar nu cred k e kitch...parerea mea:D

Soche 11-12-08 01:19

Nu am vazut eleronul in prima instanta. Nu arata tocmai bine cu el. Totusi e mai subtil asa nu e exagerat, cel putin din poza asa se vede. Dar, daca proprietarului ii place e treaba lui. Jantele ok. Oglinzile sunt ca la tzigani, urate de tot.

GODLESS 11-12-08 02:05

Pe vremuri era moda portbagajului pe dacie , sa care omu cate un sac de cartofi , acum e moda eleroanelor , daca trebuie daca nu trebuie omul is pune , ca deh e "racer" si trebuie sa vada lumea . Singura utilitate e ca-si poate usca cioapii pe el cand merge cu cortul ... sa nu mai intram in detalii si sa vorbim de aerodinamica pe care o strica , se mira ca creste consumul si merge ca si un boltar ...

Soche 11-12-08 09:05

Quote:

Originally Posted by GODLESS (Post 1913752)
Pe vremuri era moda portbagajului pe dacie , sa care omu cate un sac de cartofi , acum e moda eleroanelor , daca trebuie daca nu trebuie omul is pune , ca deh e "racer" si trebuie sa vada lumea . Singura utilitate e ca-si poate usca cioapii pe el cand merge cu cortul ... sa nu mai intram in detalii si sa vorbim de aerodinamica pe care o strica , se mira ca creste consumul si merge ca si un boltar ...

Hai ma tata, cât poate îngreuna si creste consumu un amărât de eleron ? Fi serios :lol: auzi la el, bolțar :lol:

GODLESS 11-12-08 13:23

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1913995)
Hai ma tata, cât poate îngreuna si creste consumu un amărât de eleron ? Fi serios :lol: auzi la el, bolțar :lol:

Suficient , rezistenta la inaintare o poate testa cu el jos si cu el pus sus , daca pana acuma avea top speed 200 km /h acum din cauza unui eleron pus aiurea poate sa aiba top speed 190 km /h . E o diferenta nu ?
Gandestete la cum franeaza avioanele !
Daca acel eleron functioneaza ca si o frana aerodinamica , normal ca si motorul va fi solicitat mai mult , deci si un consum mai mare .

Soche 11-12-08 17:15

Stiu chestiile astea... dar dupa forma masinii nu pare sa aiba o rezistenta prea mare cu aerul...

M I V E C 12-12-08 07:20

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1914987)
Stiu chestiile astea... dar dupa forma masinii nu pare sa aiba o rezistenta prea mare cu aerul...

:lol::lol::lol:altii testeaza treaba asta in tunele aerodinamice si cu ajutorul diferitelor aparate,,,,,,,, si in acel moment apari tu, Super SOCHE, care are aparat de masurat aerodinamica si rezistenta la inaintare, montat in ochiul stanga fata,, :lol::lol::lol:

esti tare mah,

Soche 12-12-08 11:27

Taica :) uitate la cupa VW Polo sa vezi ca mai toate au eleroane puse sus. Si acolo au frecare mare?
Fordul seamana cu Polo la plafon, eleronul este in aceasi pozitie. Daca e si facut de o firma care stie ce face, atunci nu vad cum ar putea sa ingreuneze atat de tare incat sa mearga ca un "boltzar" masina.
Dar fie, nu ma bag in polemica. Nu's un expert in masini. Doar imi plac. E doar o parere.

GODLESS 13-12-08 01:13

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1916275)
Taica :) uitate la cupa VW Polo sa vezi ca mai toate au eleroane puse sus. Si acolo au frecare mare?
Fordul seamana cu Polo la plafon, eleronul este in aceasi pozitie. Daca e si facut de o firma care stie ce face, atunci nu vad cum ar putea sa ingreuneze atat de tare incat sa mearga ca un "boltzar" masina.
Dar fie, nu ma bag in polemica. Nu's un expert in masini. Doar imi plac. E doar o parere.

Acum asa de dragul conversatiei unde vezi tu uscatoare de ciorapi pe polo-urile astea din cupa VW Polo ? :D :D
Una e o idee de eleron si alta e ... sti tu ... nu ma mai repet ... :D:D

andreizr1 13-12-08 08:20

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1916275)

poate ca au montate acolo elereoanele, dar au aceiasi supratafa? acelasi profil ala lamei? acelasi unghi ? astea se regleaza la tunelul aerodinamic ;) sau echipele care nu au tunel, le testeaza cu zeci de ore pe circuit.

Soche 13-12-08 12:41

Aveti dreptate :) Sunt multi factori. Dar dupa cum am zis nu ma prea pricep. Putine stiu despre motoare sau aerodinamica. Doar ce e general, ce stie mai toata lumea. Era doar o parere oricum.

cipricipri 13-12-08 19:56

1 Attachment(s)
DIZEL POWER !!!!:lol::lol::lol:

botdriver 14-12-08 06:07

Quote:

Originally Posted by cipricipri (Post 1919183)

waw opel corsa DIZEL!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

cristiano304 14-12-08 12:46

2 Attachment(s)
o dacie suparata bantuie prin oras are un eleron din fibra de crabon NOS+GPL(mare butelia:D) si multe altele:lol::lol::twisted:

razvyrulz 14-12-08 12:49

are personalitate ;))

TRX 14-12-08 12:52

Quote:

Originally Posted by cipricipri (Post 1919183)

Si are si "4 Aerbg" :))

botdriver 14-12-08 13:05

aia da dacie:lol::lol::lol::lol:
GPL+NOS POWAH:lol::lol::lol:

bogdan350cid 17-12-08 17:58

are nevoie de http://bagpuss.swan.ac.uk/200sx/dericer.jpg , si inca o gramada de masini au nevoide de asa ceva

MephistoBM 18-12-08 11:39

1 Attachment(s)
:rolleyes2:shakefist

cristiano304 18-12-08 11:51

Quote:

Originally Posted by MephistoBM (Post 1928356)
:rolleyes2:shakefist

wowww ce eleron de F16 mig lancer are:lol:

Dany.bilan628 18-12-08 11:53

dupa ce a baut redbull s-a temut omul sa nu decoleze cu masina . ce tot sariti pe el?:lol::lol::lol::lol::lol:

Soche 18-12-08 20:59

f.... pa dracu eleron =))))))))))) Mare e gradina domnului...

All times are GMT +2. The time now is 07:47.

- Copyright 2026 4Tuning