![]() |
da aleks masina mea e parcata pe decebal langa m horia :wink:
Contati pe prezenta mea la intalnire :D |
deci pe 17 e adunare? ce se anuntza?
|
Re:
Quote:
|
Re:
ai post-at de 2 ori acelasi lucru-aleks |
Totus.... pe ce daca va adunati pana la urma?
|
pe 17, la 5 dupa amiaza...
eu propusesem in subway, dar sunt deschis la idei mai bune, desigur :lol: |
Aham...e bun asa...da era ceva de casa de cultura...prin spate...ma rog...poate vin si eu ... primiti soricei? :) daca faceti forum il pot gazdui pe un server de-a meu .... ma rog in cazu` ca nu aveti unde sa-l puneti! :D
|
Nu suna rau ideea cu forumul dar sa vedem intai cata lume se aduna la intalniri...asteptam vacanta... :ballbounc
|
Da la intalnirea asta poate veni oricine...? adica ... sunt ceva restrictii?
|
Sfantul-Neo, cu conditia sa achiti taxa, esti binevenit :lol:
|
vsa
eu sunt de acord ora si cu locul dar fiecare nou venit va trebui sa indure ritualul de initiere!!!!adica CRUCIFICARE PE CALUL LUI STEFAN CEL MARE!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: timp de o noapte!!!! :shock: :shock:
|
vsa
ADUNARE MARE IN SUBWAY PE DATA DE 17 LA ORA 5!!!!! :shock: :shock: cine vrea poate sa vina si cu ciinele,pisica sau ce alt animal de casa mai are,nici o problema!!!! :shock:
|
Nici nu s-a infiintat clubul si deja avem ritualuri de initiere...buuuuuuuun : :twisted:
|
deci la 17.00 in subway? sau afara?
|
shi cum va recunoastem?noi astia mai rookie(boboci) pe aici
vreau sa stiu ne intalnim numai sa discutam sau ceva mai mult(sper)?
|
hai pentru inceput sa ne vedem la fata.
toata lumea este binevenita, indiferent de gruparea din care face parte, sau daca sunteti independenti. nu discutam pe forum de alte... kestii, ideea e ca nu vrem coditze inutile. a, da , si animalele de casa daca le aduceti, sa nu fie mai inalte de 2,2 m, ca nu incap in subway ( deci fara girafe, elefanti, etc, k? ) :lol: |
2 Attachment(s)
E buna treaba atunci....deci vin eu ...si vecinu! :wink: si poate mai vine vreo cineva...sa vad! :P
|
sunteti invitatii nostri
|
VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE PE DATA DE 17.12.2005 LA ORA 17.00.(LOCATIA NU O STIU)
|
Re:
pey tu vii cu mine alex nu?k ii mai stii pe baieti.. :lol:
Quote:
|
da eugenius. vin cu tine.
|
eu vin cu vanat0ru pentru cei care nu stiu la 5 IN SUBWAY :wink:
|
vsa
da ne vedem la 5,eu totusi sper sa incapem!!!! :shock:
|
eu va recomand sa faceti rezervare ptr. sambata,sa nu aveti surprize...
|
vsa
DAR CUM NE RECUNOASTEM? Eu unul mai cunosc pe unul,altul dar cu cei care nu se cunosc ce facem??????SA AVEM CEVA REPER LA MASA LA CARE STAM!!!!!!sau asa ceva!!!!!! :shock:
|
vsa
Lasa ca daca nu incapem mergem in alta parte!!!! :shock: :shock:
|
rezervam pe sambata vreo 3-4 mese. si le unim intre ele. asha ne cunoastem intre noi. :lol:
Domnul Vali este invitatul nostru special. te rugam sa vii. eu o sa vin cu ghiozdanu in spate. :x |
Daca nu dam pe toti afara! :) ...eu am cautat acu 2 saptamani un local (sambata) de mi-au iesit :shock:
|
INVITATIE LA INTALNIRE SAMBATA 17.12.2005 LOCATIA: SUBWAY ORA: 17.00 SCOPUL INTALNIRII: DISCUTII REFERITOARE LA OPORTUNITATEA INFIINTARII UNUI CLUB AL BACAUANILOR ( SI O OCAZIE DE A NE CUNOASTE MAI BINE ) PARTICIPANTI: ORICINE DORESTE SA FACA PARTE DIN COMUNITATEA PASIONATILOR DE DOMENIUL AUTO, INDIFERENT DACA FACE SAU NU PARTE DIN ALT CLUB ( STABILIM O SOLUTIE DE COMPROMIS ) |
ca de fiecare data mertan incearca sa aduca multi adepti. o sa incerc in astea 2 zile sa aduc omenire. 8)
FORTZA B A C A U B A C A U RULZZZZZZ |
Oricum sper sa vina cine stie cat de cat despre ce e vorba...Adik cine are un pic de pasiune pt masini..
|
....
Incapem in parkrea aia? k e plina aproape 24/24 . :evil:
Uniti mesele k sa va recunosk si eu k nu shtiu pe nimeni. Ma trezesc k ma asez la o reuniune d klasa . :) |
Din cei mai 'batrani'pe aici ati facut careva rezervare deja sau nu?ca sa faca totusi rezervare careva macar maine cel tarziu..YO O SA TREC ACUM pe acolo shi va anunt ce am rezolvat..
ok? |
AM FOST LA SUBWAY PT REZERVARE ..TIPUL DE LA BAR MI-A ZIS CA CEL MAI BINE AR FI SA FAC REZERVAREA SAMBATA DIMINEATA PE LA 10 CA DEPINDE CINE EATUNCI DE SERVICI PT CA EL I-AR PUTEA LASA COLEGULUI BILET DAR S-AR PIERDE PANA SAMBATA.IN FINE MAI INCERC VINERI SEARA SHI SAMBATA DIMINEATA..NR DE LA SUBWAY E
571093 POATE AVETI 'PILE' CAREVA :D |
mai mult de 3 mese,in capat nu cred ca se pot rezerva...aprox.15 locuri presupun! am sa vb eu sa fie sigur,numa sa nu ma fac de ras!
si o parcare....hm...am vazut ceva zilele aste,un loc ferit si fain...ma duc sa-l exploatez azi si pun ceva poze! |
in capat, sambata nu cred ca se poate, pentru ca vin baietzii din moldavia bikers.
|
vsa
lasa ca ne descurcam noi cumva!!!!ne vedem la 17 acolo!!!! :shock: :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning