Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Caut dragoste la prima vedere (https://forum.4tuning.ro/28-femei/541-caut-dragoste-prima-vedere.html)

tekno 06-03-04 14:11

lol, aia cu ubirile e la topicul \"ce-am avut shi ce-am pierdut...\"
aici e \"caut dragoste...\"

catalin rs4 06-03-04 15:02

:lol: :lol: hondare ai dreptate cu preotul... :peace: :peace: :peace:

polifem 06-03-04 17:06

ahahahhaa ... cata ... sweet ... daca nu ma inshel ... mi'e vecina ...

Pe bvd. Decebal ... coltZ cu str. Dristorului ... pe trotoar ... e parcat un BMW ... M3 ... aceeashi culoare ... nu shtiu sigur daca asta e exact numarul ... dar am sa ma uit ... (asta in caz ca gagica are legatura cu mashina) ... shtiu sigur ca mashina e condusa de o gagica ... nu shtiu daca ea sau nu ... !!! ... Vrei sa ii trimit un mesaj sau ceva de genu ??? :)

catalin rs4 06-03-04 17:14

:lol: :lol: plofiem..chiar te rog nu te implor..daca ai putea sa ma ajuti...tias ramane dator ...toata viata..te rog..mane uite miai facut un cadou fain de ziua mea ... :lol: :lol: ce verste buna ..nu stiu daca fata are legatura cu m3...din poza dar nar fi rau.. :lol: :lol: :lol:

tekno 06-03-04 17:41

lol... mah cataline... tu chiar ai pus botu' la fata aia?
credeam ca glumeshti la inceput...

catalin rs4 06-03-04 22:11

:lol: :lol: adica cum sa pun botul?? :twisted: nu glumesc mey tekon vorbesc serios.. :lol: :lol: :wink:

tekno 06-03-04 23:23

adica... tu chiar te-ai indragostit? dintr-o poza???

catalin rs4 06-03-04 23:25

:lol: :lol: :lol: mda..cam asa ceva depinde ce intelegi tu prin indragostit..sunt mai multe feluri daca intelegi.. :wink: :lol: :lol:

tekno 06-03-04 23:37

pai una e sa vrei doar s-o futzi, shi alta e sa fi indragostit... nuh?

polifem 07-03-04 21:11

lolek ... ok ... catalin ... intreb ... ca sunt baietii de la mine de aici care shtiu care e treaba cu gagica cu M3'ul ... shi te anuntZ ... :)

Ii zic sa intre pe forumul asta ... (o invit la mine ... sa intre pe net de la mine) ... sa te contacteZe ... :lol::lol::lol:

catalin rs4 07-03-04 22:50

:lol: :lol: :lol: :lol: polifem..ar fain ..daca mai ajuta...si poti sa o inviti la tine..numai sa scrie si ceva pe forum..ar fi fain.. :lol: :lol:

B12ZMD 08-03-04 07:44

uite cataline ca pana la urma a iesit soarele si pe strada ta .... :lol:

catalin rs4 08-03-04 11:35

da dar nu de tot....stai sa vedem ce face polifem.. :lol: :lol: :lol:

Marian20 08-03-04 11:55

mndeah a iesit soarele da vezi sa nu dea geru cand o sa o vezi in realitate Catalin :lol: :twisted:

Hondarul 08-03-04 13:04

Chiar ca !!!
:lol: :lol: :lol:

Dar dupa cum arata in poza, cred ca o sa fie vara pt Catalin cam tot timpul anului...

:lol: :lol: :lol:

catalin rs4 08-03-04 13:07

doamen da sa fie cum zici tu hondare.... :lol: :lol: :lol:

ZerO_CooL 09-03-04 06:32

Cataline, nu am stat sa citesc toate paginile, dar daca inca nu ai aflat nimic despre domnisoara, iti spun eu. Este prietena lui WRC(b99).
Am vazut-o impreuna cu el la etapa precedenta.
Nu cred ca il cunosti, nici eu nu il cunosc, dar poate iti spune cineva ceva despre el sau cum poti sa o gasesti pe fata. Sper ca ti-am fost de folos.

B12ZMD 09-03-04 09:51

:( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gabi_323i 09-03-04 11:17

dap vezi cata ca asa e?
ti-am zis eu ca e pretena lu wrc :wink:

Hondarul 09-03-04 11:22

Cataline...

Asta este mane... Ce sa faci... Se mai intampla si la case mai mari...

Las' ca trece...

:( :( :( :( :(

tekno 09-03-04 12:36

da-o dreq... ce naiba mah
nici macar nu a vazut-o in realitate...

catalin rs4 09-03-04 13:57

:lol: :lol: :lol: manilor stati asa.. :lol: eu am mai vb cu cineva care a fost la prisma(o fata) :lol: si ea mia zis ca a venit cu ala cu wrc..numai ca ea statea..in spate ...erau 2 fete si un baiat..wrc.. :lol: in fine poate o fi prietena lui nu zic..dar o sa ma comving singur..cand vin.. :lol: :lol: daca nu sper sa gasesc su eu una ..pe acolo sa nu ma plictisesc cat stau in bucuresti.. :cry: :lol: :lol:

B12ZMD 09-03-04 14:09

\"Nici o problema\" / Parazitii

Stai cataline linistit ca iti fac si eu cunostinta cu niste fumei..... :lol: :lol: + ca discotecile sunt pline de \"atractii\"

tekno 09-03-04 14:47

lol... de ex cum is in pozele de pe \"ce-am avut shi ce-anm pierdut...\" :lol:

polifem 11-03-04 15:51

lolek ... cata ... m3'ul ala e condus de un tip ... din cate am inteles ...

shi am auzit ca ar umbla cu o gagica blonda ... !!!

deci mashina ... shi gagica din poza nu prea au multe in comun :P
sorry

catalin rs4 11-03-04 16:00

:lol: :lol: lasa...ca pe partea cealalta..ii bine..asa.. :lol: :lol: oricum numi place bmw.. :lol: :lol:

F_L_R 11-03-04 20:23

10 Pagini pentru o femeie :shock: :shock: asta da pasiune RS4. Incredibil :twisted: :twisted:

catalin rs4 11-03-04 20:36

:lol: :lol: :lol: da..florica...vezi femeile astea.. :twisted: :twisted: nu stiu ce sa mai fac cu ele.. :twisted: :twisted: sper ..sa ca se vor merita..astea 10 pagini.. sper :( :(

tekno 11-03-04 21:24

lool ai ajuns chiar la 11....
macar de-are vedea shi ea...

indianu 12-03-04 06:45

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
:lol: :lol: :lol: manilor stati asa.. :lol: eu am mai vb cu cineva care a fost la prisma(o fata) :lol: si ea mia zis ca a venit cu ala cu wrc..numai ca ea statea..in spate ...erau 2 fete si un baiat..wrc.. :lol: in fine poate o fi prietena lui nu zic..dar o sa ma comving singur..cand vin.. :lol: :lol: daca nu sper sa gasesc su eu una ..pe acolo sa nu ma plictisesc cat stau in bucuresti.. :cry: :lol: :lol:

Auzi cata, daca tot vii in Buc o sa iti las nr meu de tel.....si daca esti asa pretentios cum ai spus(mergem pe la pretena mea pe la agentie--de modele,casting,chestii din astea) si cred ca ai de unde sa iti alegi.

PS:Pretena nu ma lasa sa merg acolo(stau cu ea de vre-o luna) ca zice ca daca plec cu alta,ca toate sunt puse pe combinatii acolo in ordinea urmatoare:1.sa arati bine(sau sa ii placa respectivei)...considerat cel mai important 2.sa ai masina bunicica 3.sa ai si bani de cheltuit(de punctul asta te cam lipsesti drept sa iti spun...sau poate am eu noroc)...Abia astept sa gasesc pe cineva sa corespunda criteriului ca sa pot sa o imbarlig ca mergem acolo sa combinam un tovaras(imi mai clatesc si eu ochii un pic).

Inca ceva:e suficienta o seara de Miercuri,Joi sau Weekend in Mall,si daca ai papagal si arati binisor(sau mai bine) nu o sa iti vina sa crezi ce combini.Si ca ultim mesaj,sa stiti ca eu am observat ca daca vreau sa agat o tipa f. f. frumoasa,iar daca gagica e si plina de bani(de la tacsu) e de preferat sa nu am masina,nici tel scump,chestii din astea.......ca altfel ma ia de \"bagabont\" si daca nu pot sa ma intalnes cu ea in vre-o seara zice ca cine stie pe cine am agata si acum o imbarlig altceva....AM PATIT-O SI E NASOL....asa ca daca are bani si masina,spune-i ptr inceput ca tu esti pe jos,sa te duca ea....macar pina va cunoasteti mai bine.Hai ca am scris de m-am spart.

Numai bine.

catalin rs4 12-03-04 13:52

man poti sa scri si mai mult ca nu ma supar imi fac si eu o imagine... :lol: :lol: man daca ii asa cum zici tu...atunic lasami nr de tel....si te sun cand vin in bucuresti.. :lol: :lol: sper sa pot indeplini..punctele 1,2 si 3.. :lol: :lol: :lol: si zici cas modele toate?? :peace:

Hondarul 12-03-04 14:37

Indianule, o fi Honda mea mai veche, dar o fi buna pt punctul 2 ????

Pai hai sa facem un pelerinaj la agenti de futo-modele !!!!!!!!

Sau sa faca ele la o cursa....

:pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th

Anonymous 12-03-04 21:13

Quote:

man poti sa scri si mai mult ca nu ma supar imi fac si eu o imagine... :lol: :lol: man daca ii asa cum zici tu...atunic lasami nr de tel....si te sun cand vin in bucuresti.. :lol: :lol: sper sa pot indeplini..punctele 1,2 si 3.. :lol: :lol: :lol: si zici cas modele toate?? :peace:

Da cam asta sunt...ma rog in mare fac reclame,participa la prezentari si cel mai des castinguri la diferite partyuri...
Exp:in seara asta sunt liber pana pe la ora 3 ca atunci se termina castingul la care este pretena.....imi fac de cap pina la ora aia.

O sa incerc sa o conving sa vina la prisma sa nu promit,poate isi mai aduce si ceva pretene,dar iar nu promit.Eu pana acum nu am vazut decat una dintre colegele ei;aseara la mall si asta din greseala ca deliberat nu cred ca aveam vre-o sansa---vreau sa va spun ca nu prea mai imi venea sa imi iau ochii de la colega ei(nu ca ar fi aratat mai bine ca ea).....dar stiti cum e cu capra din curtea vecinului.

Eu zic ca punctul1 ar fi suficient.Dar punctele doi si trei pot compensa lipsurile de la 1.De ce sa mai zic....ne intalnim si merem la agatat.

Catalin: 0722383603 nr meu.

Hondarul: este numai buna masina.Si eu vreau sa o imbarlig sa ma ia pe acolo,dar cred ca mai repede duce un strain decat pe mine.

Maine seara cred ca va pun niste poze cu ea...ca tot mi-am recuperat aparatul.

Numai bine!
Bogdan

catalin rs4 12-03-04 21:23

bogdan..mia parut bine... :lol: fi atent ca te sun!!!!! :lol: :lol: o pot intelege pe prietena ta... :lol: presupun..cai geloasa rau.. :lol: 8) poi abia astept ca sa vin...am si chef de ceva nou... :lol: :lol: cred..ca pot sa indeplinesc toate punctele si 1,2 si 3.. :lol: :lol: 8) vedem noi..apropo vezi cai uitat sa te loghezi.. :)

indianu 13-03-04 05:43

Quote:

bogdan..mia parut bine... :lol: fi atent ca te sun!!!!! :lol: :lol: o pot intelege pe prietena ta... :lol: presupun..cai geloasa rau.. :lol: 8) poi abia astept ca sa vin...am si chef de ceva nou... :lol: :lol: cred..ca pot sa indeplinesc toate punctele si 1,2 si 3.. :lol: :lol: 8) vedem noi..apropo vezi cai uitat sa te loghezi.. :)

Si mie deasemenea Catalin.
Poti sa ma suni azi(sambata) dar spre dupa-amiaza sau seara ca sa dorm si eu un pic,ca am avut o noapte de nesomn.

Pretena:da geloasa rau de tot!!!! Nu ca eu as fi altfel...poate chiar mai ca ea......dar ata ete.

Vino aici ca eu garantez 100% ca agati o alta femeie in fiecare seara....Numai in seara asta erau vre-o 10 gagici de agatat(toate pline de bani,cu masini cat de cat bune,unele bestiale....iar femeile aratau de nota 20+) si asta numai plimbandu-te noaptea prin centrul Buc. si normal tre sa ai un pic tupeu sa te bagi in seama cu ele.

Uffffffff:BUCURESTIUL asta nu l-as da pe nimic in lume(nici pe un Ferrari...ca nu as mai avea unde sa agat).
Numai bine

catalin rs4 13-03-04 16:03

man te sun diseara.. :lol: tupeu..am mane..fi sigur.. :lol: :lol: naspa..daca ii geloasa femeia..dar intrun fel ii bine... :lol: :lol: asa multe femei cu bani sunt pe acolo.?? :lol: 8)

indianu 13-03-04 19:04

Quote:

man te sun diseara.. :lol: tupeu..am mane..fi sigur.. :lol: :lol: naspa..daca ii geloasa femeia..dar intrun fel ii bine... :lol: :lol: asa multe femei cu bani sunt pe acolo.?? :lol: 8)

Cata,duna pana in ora 11:00 ora mea,ca dupa aia incepe partyul si s-ar putea sa nu aud tel.
Da sunt o gramada de femei cu bani de nu se mai suporta(de fapt parintii lor)...si arata de zici ca sunt papusi.
In seara asta ma duc in club cu pretena,o sa iau aparatul sa va pun niste poze,si poate pun unlele si cu ferrariul ca maximillian a zis ca merge si el............oricum e parcat chiar in fata la intercontinental asa ca cine e din Buc sa mearga repede sa il vada ca probabil ca peste o ora nu va mai fi acolo....ziua e mai tot timpul

catalin rs4 13-03-04 19:24

man..astept pozele.... :)

indianu 14-03-04 06:02

Quote:

man..astept pozele.... :)

Am facut aseara pozele,dar acum sunt la un cafe si nu am cum sa le bag.

Dupa amiaza,dupa ce ma trezesc si eu ca tot omul o sa le aveti:am fost cu pretena si cu doua colege in club(colegele mele nu ale ei) :)))).
Tot azi va pun poze si cu Ferrariul ca am facut inainte sa ies in oras.

catalin rs4 14-03-04 06:05

:lol: :lol: :lol: man..poi sa nu uiti sa pui pozele..ca mai facut curios..cat mai stoa omul cu ferrari in tara?? :)

All times are GMT +2. The time now is 15:07.

- Copyright 2026 4Tuning