![]() |
Re: Bv 05 Wrc
Quote:
|
ba durule esti tare oricum succces cu coaja si fao incet da bineeeee
|
io ma vand de mult tipule da nu ma cumpara nimeni :(
|
1,6 turbo diesel viata mea
|
Quote:
|
eu unu deabia astept sa iti vad masina finalizata si cred ca o sa iasa ceva frumos oricum spor la munca si cat mai multi bani ptr ati termina proiectu pe care il ai in cap.bafta si numai bine
|
Quote:
|
fratele meu 2 minti fac mai mult k una asteapta si o sa vezi ce va iesi din colaborare
|
sincer nu e urata ci mai trb putin finisata si o sa fie o masina super
|
Quote:
|
eu sunt convins k va iesi betoon
|
Quote:
Luci tu fa`ti masina asa cum iti place tie ca ai gusturi din cate vad .. nu te lua dupa toti habarnavistii din zona ... bafta tie |
ok dak u crezi k esti mai tare iesi la interval JA RULE
TU CE DRECU CONDUCI |
jarule de caca cu oltcitu tau cu tat cand ai che ne dam k barbatii sa vad ce poate aspiratoruu tau cu angel eyes si de nu te fac io nu te mai face nime DECAT RACIRE PE AER MAI BINE SPANZURAT
|
Locu Tau E Lapltcit Nu La Daciii
|
Quote:
PASIUNEA E PASIUNE NU TREBUIE SA NE JIGNIM |
10 Attachment(s)
Poze Cu Batranica Mea Refacuta ...am refacut doar roata dreapta si am facut franele iar acum in primavara voi monta restul pieselor ....am poze o sa vi le arat ...
|
ms colega adevaruu ii k de unde sa stie altii ce inseamna ajutor dak sunt vedete
|
tre sa se vada fapte nu vorbe si eu tiam demonstrt ce inseamna sa fi prieten adevarat nu am fost papagal k altiii TOVARASI PANA LA MOARTE RESPECT DACIA"""""""""""""""""
|
9 Attachment(s)
Piesele Si Masinuta Fara Praguri .....
|
Quote:
|
Quote:
A LUCRAT MULT LA TZY SI A FACUT-O PE GUSTUL LUI SI CUM I-A PLACUT LUI ESTE ADEVARATA MASINA NU AI CE SA II REPROSEZI MAI ALES ACUM CA A SCAPAT DE AVIOANE ...E SUPER MIE IMI PLACE BRAVO TIE MUNCA=REZULTATE SI PE DEASUPRA MAI ESTE SI UN MARE DOMN MA AJUTAT ACUM LA BELEA MULT ...SI INCA NE AJUTAM .... |
puneti 4 prezoane daca ai posibilitatea.pe langa faptul ca poti pune si jante ai si siguranta data de frane mai bune.Dar te rog nu pune jantele de 16 pe masina.Nu o sa dea bine,parerea mea.Cauta si tu niste jante pe 13-14" o sa vezi ca vor da super mai ales ca masina ta este joasa si nici nu trebuie sa faci modificari majore sa intre jantele.
|
vinzi alea pe 16 .. cumperi puntea de renault si pui in 4 prezoane (momentan chiar si table) ... fi baiat destept
|
si mai e un avantaj la 4*100 gasesti o caruta de modele de jante;)
|
3 Attachment(s)
A Venit Mosu Mai Repede Un Pic ....sper Sa Dea Bine Maxtel Sper Sa Fie Si Bune Hella Nu Am Gasit In Bv Astea Sunte Cele Mai Mari Rotunde Am Dat 80lei Pe Ele Ce Ziceti ????or Sa Dea Bine Pe Baba ???ma Gandesc Cum Bat ???
|
Quote:
|
Ooooau super proiectoarele.O sa dea beton pe baba ta,chiar daca pana la urma sunt doar de design.Sa imi lasi pe private id de mess.tnks
|
2 Attachment(s)
Uite am incercat io sa iti fac 2 vt-uri cu masina cu proiectoare...nu sunt de prea buna calitate....
ps:ft frumoasa masina!!multa bafta in continuare cu proiectul!!!sa iti ajute dumnezeu sa faci tot ce iti doresti! |
Quote:
AL MEU ESTE lucyl_lucyl DAK INTERESEAZA PE CINEVA ...MS |
tare coilega ast sa ne intal nim si sa ne apucam de treba
|
incetati sa va mai certati si respectati-va...fara caterinca ieftina ca este inutil asa
|
Quote:
B 83 DAC ai o masina super chiar imi place cum ai facut-o respect |
domnule lucian ms pt coaja abea ast sa ma apuc de treaba si sa o aduc din nou la viata ms astept si rezolvarea actelor frate k sa o pot trece pe mine
|
Quote:
sa se incalzeasca odata si ne apucam la bistrita de albaneza si sa o termin si eu pe a mea ...asa ai promis nu ? |
8 Attachment(s)
a venit mosu cu inchiderea si alarma si inca un set de proiectoare .....si altele....
acum sper ca "unchiu stefan" sa ma ajute sa o termin vopsitorie si sudat .... |
9 Attachment(s)
UITA-TI SI BATRANICA LUI UNCHIU STEFAN SI VOR MAI URMA CATEVA
este batranica saraca dar este 80% originala sper sa iasa ceva fain si sper sa imi termin si eu albastra :) |
omu mersi mult pt k miai gasit masina la asa bani si iti raman dator sper k tia placut la bn. mie sa stii k tare mia placut drumul nostru cu peripetii de la bv pana la bn cu albaneza sa comportat betoon la stilul tau de condus sport desii are atatia ani.sa dea caldura k is pe ea si abea ast sa o termin
|
Quote:
stai linistit ca nu esti dator prieteni la nevoie se cunons :D |
si a ta puscarie numa sami iau aparat si eu te rezolv
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning