![]() |
Re: skoda meeting
bun.te asteptam si pe tine
|
m-am uitat pe net si se pare k maine nu ploua la bucuresti decat pe la miezul noptii! ;)
poate avem noroc! de obicei sunt adevarate prognozele cam 80%...:???: dar vom vedea maine... drum bun tuturor celor kre vin din afara bucurestiului! :-) |
am frecat azi la masina ca sa dau noroiul de pe ea de mi-au iesit ochii.nu vreau sa ploua,sa se aleaga praful de munca mea.hai ca a mai ramas un pic.sper sa aduca alex placinta aia :D
|
s-ar putea sa ajung mai tarziu caci are tata nitica treaba de dimineata sper sa nu va suparati cred ca ajung pe la 12:30 13:00 cam asa sper sa va mai gasesc acolo aveti grija la drum ca-s multi nebuni Drum bun!
|
t asteptam..doar nu o sa stam numai 1h..:lol:
pana vin toti... sunt curios cine vine primul:D |
ok atunci va multumesc pentru intelegere......
ps: am uitat sa precizez un lucru stimati posesori de octavia 2 fiti fericiti deoarece aveti cea mai tare masina din europa conform unui studiu realizat de britanicii de la Autoexpress Octavia 2 ocupa locul I in topul celor mai tari masini ale momentului la clasa medie destinate productiei in serie. Asadar ne aflam in fata passatului si a multor alte masini precum: Lexus RX (locul II), Honda S200(locul III) si multe altele.........asa ca fiti fericiti stimati skodisti:D |
jajaja,lasa ca si fabia mea e buna :)
|
este este n-am ce zice;) dar te-ai gandit la ceva tuning?
|
hmmm...acum am gasit si eu un calculator cu net prin buc....cine ajuge primul sa ma sune si pe mine si sa-mi zica o strada si un numar ca sa ajun si eu...multumesc...0742426937
|
hai ca ne intalnim noi
|
Quote:
|
Quote:
|
noroc cu intrunirea asta,ca ai mai gasit si tu motiv sa lipsesti de acasa.poate vorbesti cu baietzii sa-ti faca rost de o camera unde sa te muti si tu...incepand de azi/maine
|
Pareri? O sa incep eu....chiar daca a fost putina lume...a fost un inceput.si mi-a placut.poate data viitoare o sa ne organizam mai bine si poate sa reusim sa dam startul la ceva frumos ;)
P.S : Pozele o sa le pun mai tarziu...ca nu am facut rost de usb sau de card reader...:( |
4 Attachment(s)
ah stuey!!! mi-ai luat-o inainte!:lol:
acum m-am intors si eu de la bucuresti si pt k am tras niste cadre cu tel le atasez aici pana puneti voi pozele calitative!:-P si mie mi-a placut...e frumos sa intalnesti si alti oameni pasionati de Skoda si nu numai cu care sa schimbi o parere, o informatie, cu care sa glumesti..intr-un cuvant alaturi de care sa te simti bine! este un inceput promitator si poate in viitor ni se vor alatura si altii!:rolleyes2 |
da.putin cam frig dar frumos.daca si ceilalti vor pune pozele,sa speram ca vor fi mai multi data viitoare!
p.s. pacat ,ca nu a avut niste machete la el.oricum,felicitari pentru rabdarea cu care le 'bibilesti'! |
Quote:
2.Am uitat sa te felicit pt hobby-ul tau :(...Chiar apreciez...dar lasa ca fac asta acum :P |
Am facut rost de usb....cate poze am de editat...:lol: :shock: va mai las putin in suspans pana le editez pe toate :tetter:
|
Quote:
|
34 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
:lol: Multumesc ...Enjoy them :D
|
Quote:
apropo: ma bucur ca ne-am intalnit chiar daca am fost putini si sper ca pe viitor sa facem ceva frumos impreuna |
misto poze.abia astept o data urmatoare,in care sa fim cat mai multi.asa e la inceput.e putin mai greu.
|
Quote:
|
are dreptate,stuey!vis-a-vis de intilniri.
|
ma uit la micuta mea,ce batzoasa arata printre atatea octavii.poate data viitoare o sa fie si ea mai aranjata :)
|
mda...:-)
trebuia sa aduc cateva minimodele...da' nu mi-am dat seama! data viitoare promit k am sa aduc! multumesc pt laude tuturor :oops: si data viitoare sigur vom fi mai multi! |
salutare baietii scuze de intarziere dar nu am avut net ce ziceti bag si eu din poze sau nu are rost sunt cam aceleasi pozitii;)
|
poai pune si tu 2-3 acolo..:lol:
|
7 Attachment(s)
Asadar duminica a avut loc intalnirea fanilor skoda. Ne pare rau ca nu au fost mai multi dar........poate in viitor devenim si noi precum clubul Citroen C4 in prezent cu 34 membrii. Sa revenim....a fost foarte frumos, avand in vedere ca au fost prezenti oameni care intr-adevar pun pasiune in masinutele lor.
Mai jos sunt atasate poze de la intalnire+ o poza de grup cu familia dependentilor de skoda:lol: Bv baieti sper sa ne vedem cat de curand a fost o intalnire foarte reusita dar cum am mai spus din pacate cam putine masini dar e un inceput bun;) |
3 Attachment(s)
hop si eu:-P , cam tarziu dar mai bine decat niciodata
|
Quote:
Eu sunt al doilea de la dreapta la stanga |
Quote:
|
eu sunt primul de la stanga spre dreapta:D ala mic si rosu :lol:
|
Quote:
|
am pus:D mai sus;)
|
bai frate,unde e naka,ce a patit?nakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
De o skoda ca asta era nevoie la intalnire :D (Abia acum am reusit sa recuperez pozele....Dar nush ce model e...)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning