Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   SKODA Meeting (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/53914-skoda-meeting.html)

bmwm5 03-11-07 13:35

Re: skoda meeting

bun.te asteptam si pe tine

eddycdk 03-11-07 17:49

m-am uitat pe net si se pare k maine nu ploua la bucuresti decat pe la miezul noptii! ;)
poate avem noroc! de obicei sunt adevarate prognozele cam 80%...:???:
dar vom vedea maine...
drum bun tuturor celor kre vin din afara bucurestiului! :-)

bmwm5 03-11-07 18:29

am frecat azi la masina ca sa dau noroiul de pe ea de mi-au iesit ochii.nu vreau sa ploua,sa se aleaga praful de munca mea.hai ca a mai ramas un pic.sper sa aduca alex placinta aia :D

central 03-11-07 19:31

s-ar putea sa ajung mai tarziu caci are tata nitica treaba de dimineata sper sa nu va suparati cred ca ajung pe la 12:30 13:00 cam asa sper sa va mai gasesc acolo aveti grija la drum ca-s multi nebuni Drum bun!

eddycdk 03-11-07 19:41

t asteptam..doar nu o sa stam numai 1h..:lol:
pana vin toti...
sunt curios cine vine primul:D

central 03-11-07 20:44

ok atunci va multumesc pentru intelegere......
ps: am uitat sa precizez un lucru stimati posesori de octavia 2 fiti fericiti deoarece aveti cea mai tare masina din europa conform unui studiu realizat de britanicii de la Autoexpress Octavia 2 ocupa locul I in topul celor mai tari masini ale momentului la clasa medie destinate productiei in serie. Asadar ne aflam in fata passatului si a multor alte masini precum: Lexus RX (locul II), Honda S200(locul III) si multe altele.........asa ca fiti fericiti stimati skodisti:D

bmwm5 03-11-07 22:24

jajaja,lasa ca si fabia mea e buna :)

central 03-11-07 23:11

este este n-am ce zice;) dar te-ai gandit la ceva tuning?

al3xavier 04-11-07 03:30

hmmm...acum am gasit si eu un calculator cu net prin buc....cine ajuge primul sa ma sune si pe mine si sa-mi zica o strada si un numar ca sa ajun si eu...multumesc...0742426937

bmwm5 04-11-07 08:37

hai ca ne intalnim noi

mbgd 04-11-07 08:58

Quote:

Originally Posted by al3xavier (Post 1182467)
hmmm...acum am gasit si eu un calculator cu net prin buc....cine ajuge primul sa ma sune si pe mine si sa-mi zica o strada si un numar ca sa ajun si eu...multumesc...0742426937

nu e mare 'inginerie'.intrebi pe oricine si-ti raspunde.

Stuey 04-11-07 09:25

Quote:

Originally Posted by mbgd (Post 1182544)
nu e mare 'inginerie'.intrebi pe oricine si-ti raspunde.

:) A VENIT ZIUA CEA MARE :D NE VEDEM ACOLO!

pitica_ucigasa 04-11-07 10:56

noroc cu intrunirea asta,ca ai mai gasit si tu motiv sa lipsesti de acasa.poate vorbesti cu baietzii sa-ti faca rost de o camera unde sa te muti si tu...incepand de azi/maine

Stuey 04-11-07 21:00

Pareri? O sa incep eu....chiar daca a fost putina lume...a fost un inceput.si mi-a placut.poate data viitoare o sa ne organizam mai bine si poate sa reusim sa dam startul la ceva frumos ;)

P.S : Pozele o sa le pun mai tarziu...ca nu am facut rost de usb sau de card reader...:(

eddycdk 04-11-07 21:11

4 Attachment(s)
ah stuey!!! mi-ai luat-o inainte!:lol:
acum m-am intors si eu de la bucuresti si pt k am tras niste cadre cu tel le atasez aici pana puneti voi pozele calitative!:-P
si mie mi-a placut...e frumos sa intalnesti si alti oameni pasionati de Skoda si nu numai cu care sa schimbi o parere, o informatie, cu care sa glumesti..intr-un cuvant alaturi de care sa te simti bine!
este un inceput promitator si poate in viitor ni se vor alatura si altii!:rolleyes2

mbgd 04-11-07 21:20

da.putin cam frig dar frumos.daca si ceilalti vor pune pozele,sa speram ca vor fi mai multi data viitoare!

p.s. pacat ,ca nu a avut niste machete la el.oricum,felicitari pentru rabdarea cu care le 'bibilesti'!

Stuey 04-11-07 21:21

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 1183668)
ah stuey!!! mi-ai luat-o inainte!:lol:
acum m-am intors si eu de la bucuresti si pt k am tras niste cadre cu tel le atasez aici pana puneti voi pozele calitative!:-P
si mie mi-a placut...e frumos sa intalnesti si alti oameni pasionati de Skoda si nu numai cu care sa schimbi o parere, o informatie, cu care sa glumesti..intr-un cuvant alaturi de care sa te simti bine!
este un inceput promitator si poate in viitor ni se vor alatura si altii!:rolleyes2

Ai mare dreptate.si am 2 chestii sa-ti spun : 1.Imi place ca ai editat pozele sa nu se vada numerele ;)
2.Am uitat sa te felicit pt hobby-ul tau :(...Chiar apreciez...dar lasa ca fac asta acum :P

Stuey 04-11-07 22:32

Am facut rost de usb....cate poze am de editat...:lol: :shock: va mai las putin in suspans pana le editez pe toate :tetter:

mbgd 04-11-07 22:45

Quote:

Originally Posted by Stuey (Post 1183808)
Am facut rost de usb....cate poze am de editat...:lol: :shock: va mai las putin in suspans pana le editez pe toate :tetter:

haide stuey,ca unii se trezesc devreme!

Stuey 04-11-07 22:59

34 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mbgd (Post 1183833)
haide stuey,ca unii se trezesc devreme!

Gata, gata :) Le-am editat :-P

mbgd 04-11-07 23:26

Quote:

Originally Posted by Stuey (Post 1183858)
Gata, gata :) Le-am editat :-P

bravo,my friend.GOOD JOB!:lol:

Stuey 04-11-07 23:43

:lol: Multumesc ...Enjoy them :D

al3xavier 05-11-07 00:27

Quote:

Originally Posted by Stuey (Post 1183928)
:lol: Multumesc ...Enjoy them :D

bravo...super pozele....o sa pun si eu pe ale mele dar mai intai treb sa le editez

apropo: ma bucur ca ne-am intalnit chiar daca am fost putini si sper ca pe viitor sa facem ceva frumos impreuna

bmwm5 05-11-07 10:29

misto poze.abia astept o data urmatoare,in care sa fim cat mai multi.asa e la inceput.e putin mai greu.

Stuey 05-11-07 11:14

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1184320)
misto poze.abia astept o data urmatoare,in care sa fim cat mai multi.asa e la inceput.e putin mai greu.

Eu zic sa organizam intalnirile astea cat de des putem.Poate astfel reusim sa atragem cat mai multa lume.M-am uitat pe site-ul fanclub skoda octavia tour.Nu gasesc mai nimic interesant acolo...si in plus este prea exclusivist.La intalnirea viitoare vin si eu cu masina :joy:

mbgd 05-11-07 12:01

are dreptate,stuey!vis-a-vis de intilniri.

bmwm5 05-11-07 14:12

ma uit la micuta mea,ce batzoasa arata printre atatea octavii.poate data viitoare o sa fie si ea mai aranjata :)

eddycdk 05-11-07 19:13

mda...:-)
trebuia sa aduc cateva minimodele...da' nu mi-am dat seama! data viitoare promit k am sa aduc! multumesc pt laude tuturor :oops:
si data viitoare sigur vom fi mai multi!

central 05-11-07 20:13

salutare baietii scuze de intarziere dar nu am avut net ce ziceti bag si eu din poze sau nu are rost sunt cam aceleasi pozitii;)

eddycdk 05-11-07 20:36

poai pune si tu 2-3 acolo..:lol:

central 05-11-07 21:24

7 Attachment(s)
Asadar duminica a avut loc intalnirea fanilor skoda. Ne pare rau ca nu au fost mai multi dar........poate in viitor devenim si noi precum clubul Citroen C4 in prezent cu 34 membrii. Sa revenim....a fost foarte frumos, avand in vedere ca au fost prezenti oameni care intr-adevar pun pasiune in masinutele lor.
Mai jos sunt atasate poze de la intalnire+ o poza de grup cu familia dependentilor de skoda:lol:
Bv baieti sper sa ne vedem cat de curand a fost o intalnire foarte reusita dar cum am mai spus din pacate cam putine masini dar e un inceput bun;)

al3xavier 05-11-07 21:34

3 Attachment(s)
hop si eu:-P , cam tarziu dar mai bine decat niciodata

Stuey 05-11-07 21:38

Quote:

Originally Posted by central (Post 1185622)
Asadar duminica a avut loc intalnirea fanilor skoda. Ne pare rau ca nu au fost mai multi dar........poate in viitor devenim si noi precum clubul Citroen C4 in prezent cu 34 membrii. Sa revenim....a fost foarte frumos, avand in vedere ca au fost prezenti oameni care intr-adevar pun pasiune in masinutele lor.
Mai jos sunt atasate poze de la intalnire+ o poza de grup cu familia dependentilor de skoda:lol:
Bv baieti sper sa ne vedem cat de curand a fost o intalnire foarte reusita dar cum am mai spus din pacate cam putine masini dar e un inceput bun;)

Asa ...poze de grup :) park s-au mai facut poze de grup :) Cine mai are poze e bine sa le puna...(mai multe dovezi k am facut un lucru bun :wink:)
Eu sunt al doilea de la dreapta la stanga

Stuey 05-11-07 21:47

Quote:

Originally Posted by Stuey (Post 1185676)
Asa ...poze de grup :) park s-au mai facut poze de grup :) Cine mai are poze e bine sa le puna...(mai multe dovezi k am facut un lucru bun :wink:)
Eu sunt al doilea de la dreapta la stanga

Nu mai merge sa dau edit asa ca trebuie sa specific: Al doilea de la dreapta la stanga in poza lui central :-P

central 05-11-07 22:14

eu sunt primul de la stanga spre dreapta:D ala mic si rosu :lol:

mbgd 05-11-07 22:55

Quote:

Originally Posted by central (Post 1185464)
salutare baietii scuze de intarziere dar nu am avut net ce ziceti bag si eu din poze sau nu are rost sunt cam aceleasi pozitii;)

pune si tu!

central 05-11-07 23:02

am pus:D mai sus;)

bmwm5 06-11-07 08:18

bai frate,unde e naka,ce a patit?nakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Stuey 06-11-07 09:56

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1186095)
bai frate,unde e naka,ce a patit?nakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Am vb eu cu el pe threadul lui si a zis ca nu a putut sa vina.Data viitoare a zis ca n-i se alatura :D Asteptam...

Stuey 07-11-07 16:05

3 Attachment(s)
De o skoda ca asta era nevoie la intalnire :D (Abia acum am reusit sa recuperez pozele....Dar nush ce model e...)

All times are GMT +2. The time now is 15:20.

- Copyright 2026 4Tuning