![]() |
Re: Micutzu - In memoriam
la asta ma gandeam si eu,sa nu fie vreunu care sa strice momentul
|
btw.. va rog sa parcati pe unde puteti cat mai legal... sa nu blocati strada.. ca iar ne pune "gradatii" in cap..
|
Ok, ora 22 sa fie
|
interesanta faza cu politistii...
|
De la ora 9 erau acolo.
|
ce baieti.astia au niste puteri...supranaturale
|
asta sa fie doar o mica dovada ca forumurile sunt supravegheate... si ca sa aveti grija ce vorbiti in general!
|
Forumul ar trebui sa ramana pt discutii despre masini nu despre iesirile in strada ...
|
Quote:
|
On topic ... e trist ca pe acel stalp in loc sa fie o cruce si poza prietenului nostru ... e un cos de gunoi ...
|
am tras si eu cu urechea la variantele pentru cruce.o sa se faca ceva.TREBUIE sa se faca ceva,ceva daca se poate greu de furat si bineinteles,aprobat de primarie
|
daca vreti sa puneti o cruce va duceti la primaria de sector si cereti aprobare....dati ceva acolo....apoi o montati ....n-o sa fure nimeni .... sunt cruci de ani de zile in bucuresti in zone mai rele si nu le-a luat nimeni...
Va urez succes...intr-o zi se rezolva totul....vointa sa fie |
hey...............sunt nou pe zona.........si ma ocup cu muzica vreau neaparat sa fac o melodie in memoriam pt Micutzu' dar am nevoie de cateva chestii .......... daca as putea sa iau legatura cu vre-un prieten apropiat ar fi genial
|
se cam preicepe moxu si e chiar pasionat , ar fi ideal sa ia legatura cu florica nsl sau cineva care a fost apropiat cu micutzu , garantez ca face treaba buna !
un sfat ceva? o aderesa de e-mail ? |
da-mi id meu este roobert_roberty...daca vrei ceva...sa te ajut...moxu...
nu sunt gabor nu sunt nimic....sunt doar varul lui ....decat ata....nu va faceti griji....daca nu va convine ceva...sa imi spuneti.... |
ok... atunci dak esti varul lui ar treb sa stii mai multe lucruri despre el si despre cursa si nu cred ca e cazul sa pui intrebari de genul... si te citez de pe forumul MR:
"am si yo o intrebare cn a facut cursa cu micutzu...nu sa zic nik...de asta..cn a facut-o...multe detalii...plz" dupa parerea ta, in urma postului pe care l-ai scris si dupa care te-am citat mai sus, cum crezi ca ai putea fi catalogat de noi? gabor sau 16-ar? ok, gata cu offtopicul. nu are rost sa facem asa ceva pe acest thread! o zi buna! |
stiu tot....asta dar nu am aflat cn a facut cursa....am auzit ca un prieten ji la inmormantare nu a venit...ji pe alta parte am auzit ca tano a facut cursa cu el....ji asta toata chestia
|
tano cursa cu el? :)) esti amuzant... in sf... dak esti var cu el poti vorbi cu mama lui si poate poti afla una alta, ca deh sunteti rude nu? asa sustii...
oricum cred ca puteai sa aflii de mult dak erai ruda! si nu cred ca asta e atat de improtant... succes! |
Quote:
|
poate daca`i scrie mai citet ar fi alta treaba, macar am intelege si noi, provincia, oamenii de rand
|
Quote:
scz k nu era asta subiectul pe topic dar ma enervat knd am vazut k un copil se da mare si tare si in special var cu Micutzu |
Quote:
TRist :( |
S-a realizat material "CUPA MICUTZU"? In ce conditii se acorda?
|
Oameni buni din toata tara, eu spun sa facem cheta sa ii facem o cruce din marmura, piatra, ciment, orice sa fie la locul accidentului lu Micutu, eu vreau sa donez, cat so strange, unde si cu cine trebuie sa vrb sa dam banutzi? astept raspuns Rip Micutzu
|
1 Attachment(s)
Oricum lumea l-a uitat.
bantuiam prin calc si mess si am vazut adresa lui. :cry: :cry: :cry: |
Quote:
Micutzu a fost o persoana EMBLEMA a curselor din Romania si a TUNING`ului .... poate ca unii l`au uitat ... dar aceia nici nu cred ca poti spune ca l`au cunoscut vreodata !!! eu personal nu l`am cunoscut .. doar tv si internet ... ca mine sunt multi ... nu o sa`l uitam "prea curand" ;) R.I.P. |
Quote:
mai e un pic si se face un an , frumos ar fi sa organizam ceva... |
3 Attachment(s)
in poza asta eram la ziua lui ... unde a venit si florica chiar daca erau suparati unul pe celalalt la aceea vreme ...la 00.00 am cantat ,,la multi ani''' si imediat am inceput toti ,, MICUTZU E NR 1''...a fost un foc de artificii de la o nunta ... si el a crezut ca era surpriza noastra ....... imi este dor de tine micule!!!!
|
ce gasca eram ma ...... :(
|
9 Attachment(s)
primii membrii fondatori ai midnight racers...era de mult ... era frumos...era cu el ...
|
Toba, in prima poza de pe randul 2 unde erati?
|
la prima cursa de indemanare de la plopeni(PH)!!!!si in spate era unele dintre primele expozitii tuning in aer liber ...
|
Quote:
|
Se face anu .. imediat peste cateva zile.... si nimic ? Nicio miscare ?
|
Quote:
|
pana la urma se face ceva cand implineste un an?
|
in septembrie numai stiu exact pe cat ,am trecut mai acu cateva zile pe plevnei si pe stalp erau niste afise si un gunoi :( ... pacat
|
27 septembrie, un an fara MICUTZU :cry::(
|
Macar o lumanare vb altora trec mereu pe acolo si nu se vad decat niste afise si un gunoi.Nu cred eu ca la uitat lumea asa repede haideti sa facem ceva.
|
totusi, nu judecati aiurea... cand trec cei de la rosal/urban sau ce firma se ocupa acolo, curatza tot dimineatza... pana la urma pt asta sunt platiti.
dak vreti sa aprindetzi o lum sunteti liberi sa o faceti. o faceti pt ca vretzi voi, ca asa simtiti, nu ca trebuie sa vada lumea ca ati trecut pe acolo.. ca ati lasat urme de ceara topita si flori. ideea e sa terminati cu prostiile de genul "l-a uitat lumea deja". nu e cazul! marea majoritate de pe forumul asta nici macar nu l-au cunoscut personal deci luati-va o frana cu astfel de afirmatii! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning