Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico - CT 27 SYN (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/52991-tico-ct-27-syn.html)

aikman 28-10-09 12:41

re: Tico - CT 27 SYN

4 Attachment(s)
si in sfarsit lumini sub masina ::shock:

in plus am schimbat difuzoarele pe spate si playerul

urmeaza :D si mai multe lumini sub masina :D

TM32CIP 28-10-09 18:49

re: Tico - CT 27 SYN

Stii ca nu-s eu omu rau, si tin cu tine. Pe partea de muzica orice dif in plus e de bine, dar man ... 2 chestii :
- NEOANE ?! :lemon: se purtau in 94' ...
- neoane albastre sub masina verde ? :shock:

investeste in jante, vopsea, hai si alt motor :p dar nu in becuri

Bafta si ma bucur ca inca exista masina, ca postezi de 2x pe an ! :))

aikman 28-10-09 20:37

Re: Tico - CT 27 SYN

jante o sa primesca ... dar mai la anu ... sau mai devreme , numai sa gasesc ceva pe 13 la care sa nu folosesc adaptari si sa nu fie pe toate tico care le stiu , asa le las pe astea de tabla :).... culoarea imi place tare mie ... e verde ALBASTRUI :D
iar la partea cu luminile sub masina :) cineva zicea ca moda pleaca si vine ... poate o sa se intoarca ... sau poate nu ... dar mie imi place cum da albastru pe langa verdele de la masina mea :) ... la noi in constanta sunt deja vreo 5 masini si inca vreo 3 masini care urmeaza sa isi puna :) asta numai ce stiu eu ... ne intoarcem in timp

valitataye 31-10-09 15:39

frumos ticozaur...dar partea cu neoanele nush daca mai este la moda fiecare cu gusturile lui:)...spor la modificat in continuare:D

aikman 08-11-09 17:05

4 Attachment(s)
azi am izolat usile , am schimbat boxele de fata cu unele mai mari ... si acum cateva zile am schimbat evacuarea cap coada ... poze maine

banzay 08-11-09 17:54

Aluband? :d E treaba buna, dar sper ca ai pus si pe tabla din interior a usii :) Eu la inceput pusesem doar la interior si dupa deabia am adaugat si pe partea dinspre masina (cum ai facut tu). Si sa vezi atunci diferenta :)

Si fatele de usi par ciudate simple asa, du-te pe poporului la o tapieterie (cam pe unde faci stanga spre reg. comertului, ca sunt niste baieti care lucreaza bine de tot si ieftin si sa le faci in 2 culori... :)

aikman 08-11-09 18:28

strang bani momentan ... mai vreau niste ponei la ea .... tapiteria imi place cum e , mai ales ca e facuta de mana mea :)

TM32CIP 08-11-09 18:40

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 2790629)
strang bani momentan ... mai vreau niste ponei la ea ....

strange, ca iti dau eu vreo 140 ponei foarte bine dresati :drunk:

aikman 08-11-09 18:44

acolo o duci pe a ta ? la 140 ? tre sa te bag in sedinta intr-o zi sa cer sfaturi ... cred ca o sa merg si eu pana in 80 macar .... a si ce cauti pe net ? treci la pahare si sticle si treburi importante :)))

TM32CIP 08-11-09 18:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aikman (Post 2790672)
acolo o duci pe a ta ? la 140 ? tre sa te bag in sedinta intr-o zi sa cer sfaturi ... cred ca o sa merg si eu pana in 80 macar .... a si ce cauti pe net ? treci la pahare si sticle si treburi importante :)))

party'ul a fost aseara, cadou masa VIP din Vanilla club, alaturi de Dj Flower, Miss Playboy ungaria 8) astazi doar un vin, ca nu prea mai intra nimic :p

ontopic : iti dau ditamai sfatul de 140cp, ca e la vanzare din motive suficient de bine intemeiate, vezi la sectiunea Motoare detaliile, ca mai e un baiat interesat de el si poate il scapi ! Reducerea de rigoare se aplica in cazul tau, evident

aikman 13-11-09 09:40

4 Attachment(s)
poze si cu evacuarea

aikman 07-12-09 11:21

1 Attachment(s)
roti mari :))

TheEnZo 07-12-09 12:08

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 2868823)
roti mari :))

Ce dimensiune ai la anvelope ?

aikman 07-12-09 12:31

185/55 r14 ... dar imi ating .. osa cobor putin mai incolo sa bat in tabla :)

topser 05-02-10 16:53

Cum e cu evacuarea asta noua ?Cate parale ,unde,cum trage cum se aude, ce diametru ? Ai folosit intermediara veche ? Toba mare ce-i cu ea ? Cotul ala de deasupra puntii nu e realizat prea elegant nu se putea dintr-o bucata ?

aikman 05-02-10 17:02

Quote:

Originally Posted by topser (Post 3054040)
Cum e cu evacuarea asta noua ?Cate parale ,unde,cum trage cum se aude, ce diametru ? Ai folosit intermediara veche ? Toba mare ce-i cu ea ? Cotul ala de deasupra puntii nu e realizat prea elegant nu se putea dintr-o bucata ?

ce de intrebari :)) cu evacuare noua e bine ... trage altfel , mai bine ... de auzit se aude mai tare ca cea veche dar nu urat .. doar un pic mai tare ... am folosit toba mica de la tico si una sport un pic modificata ... diametru la teava e de 4.5 .... iar partea cu cotu ... nu stiu ... cred ca nu se putea :) ... momentan s-a rupt teva de la o imbinare ... iar baiatu la care am facut masina are probleme cu elevatoru si nu poate sa o ridice sa o repare si cred ca o sa stau asa cu ea pana luni ... adica sa faca ca tractoru ... daca vrei si ai drum prin cta iti dau sa faci o tura cu ea sa vezi ce inseamna altfel :)

Dumitra Dan 11-07-11 23:32

Re: ct27syn

cine stie cat ma costa sa o revopsesc...

banzay 12-07-11 14:34

Am vazut micul verde zilele astea cum 'ragea' prin oras, dar ... condus de o domnisoara. Te pomenesti ca l-ai dat? :-)

aikman 12-07-11 19:44

e in familie ... "domnisoara" e nevastamea :)

All times are GMT +2. The time now is 20:32.

- Copyright 2026 4Tuning