![]() |
Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-
Quote:
ori am inteles eu postul gresit ori tu ai sarit peste ceva la regulament va fi juriu ..... nu se mai voteaza pe forum ... si este juriu care stie si modelare si tuning ..;) cu proiectul stau destul de bine nu este inca gata dar nu mai am mult de lucru |
sunt de acord cu grigo la partea cu prezentare... eu nu ii vad rostu...
masina... mda masina e gata in proporti de 78% :-P da nu-i problema ca se rezolva repede faza e ca de o sapt si ceva parca nu am avut mini cea mai mica pofta sa modelez la ea... intram si dupa o jumatate de ora ma scarbeam... nu-i problema ca timp este si cu siguranta am sa termin masina... |
lucrez si eu la ea...
e naspa rau masina:D:D...si numa acuma mam apucat d ea :D ... am facut cam ....20% :D :D ..da o termin ..promit :D |
Am inteles faza ca o sa fie juriu, si tocmai de aia zic sa facem ceva de genul asta, cu o descriere, pentru ca asa le este mai usor sa aleaga daca inteleg cea ce vad.
Eu cu masina pot spune ca sunt pe la 90%, momentan am ajuns la niste test rendere, sa vad cam ceea ce a iesit pana acum, si fac corecturi, de aici e treaba migaloasa cu lucruri marunte, care dureaza cel mai mult, si se vad cel mai putin :( |
Lucrarile vor fii postate pe forum inainte de jurizare, sau numai dupa?
|
Quote:
|
Quote:
|
da o sa se faca un topic special dar numai dupa desemnarea castigatorilor....
|
Puteti sa-mi ziceti si mie va rog cand este ultima zi in care se mai pot trimite imaginile, multumesc.
Un an nou fericit la toti!!!:D chiar asa de greu e sa citesti si tu regulamentul ala..... crezi ca am facut topicul ala degeaba ai mai pus intrebari la care daca citeai regulamentul gaseai raspunsul inainte sa intrebi citeste regulamentul |
baietii cum stati cu lucrarile ? merge merge ?
io am bagat la randat :D |
eu nu :( ..merge da greu ..si timpu asta...in fiecare zi tre sa plec :( ..nush dak termin ...mai am lateralele fundu interioru rotile si restu :)) ... oi face cumva ...da merge foarte greu ... da pana acuma imi palce.... sa zic asa...cam 35% ..
|
deci am si eu o intrebare
cand este deadline'u lucraile trebuie sa ajunga pana pe data de 10 sau si 10 inclusiv... sa zicem ora 23:59 10.01.2008 :) ca sa stiu cum ma intind cu randarile... |
Quote:
adica pana pe 10 la ora 00:00 |
Quote:
Chiar cam cat stati la o randare?Daca tot veni vorba |
Quote:
si cel mai mare pana acum de aproape 6 ore cam nasol :D |
Damn! Cam mult,ai facut toata masina sau ce?Incearca atunci cand faci o randare sa scoti obiectele care nu se vad deloc pentru ca si de la asta iti consuma resurse.Si la unele materiale mai redu din "subdiv" si reflectii.
Eu la a mea scot cam 1 ora la un render de studio si vreo 2 la una exterioara. |
Quote:
toata treaba e din setari ....si mai e si rasnita de vina (calculatorul) am mai zis configuratia mea nu cred ca e nevoie sa o scriu iar :D oricum e varza :)) ... |
ham mie pana acum cel mai putin vreo 2 ore a durat randarea cel mai mult 3 cred... si sunt multumit de cum au iesit chit ca se putea mult mai bine...
momentan bag a 4 randare... pana acum este estimata la 1 ora 48... sper sa nu mai creasca :D @Sleepy_85 nu intentionez sa randez pana in ultimul moment dar daca va fi cazul o sa o fac... |
hmm..eu nu stiu ce sa zic....mai am de facut roatele si faru pe spate:(..pt ambele nu am nici o idee si mai e un pic.da as putea sa le termin in timp util as mai avea si timp de randata..daca...:)
|
\:d/ iee nus singuru...mai am stopurile ..rotile...da macar am ceva ideii:p...
da nu prea am timp...si sa mai fac si randerele :( :( ...promit k termin \:d/ aa mai am si portbagaju...da ala imediat il fac:p wai si scena o mai am d facut :(( si luminile.. poate nu termin:-S |
adevarul e ca eu nu mai am panarama aia veche, de sarbatori am reusit sa schimb pc-ul,acuma am si eu ceva mai normal si pot sa zic ca se vede diferenta.
|
misto bravo, sper ca pana in vara sa il schimb si eu...
|
Quote:
ce mare chestie sa faci pana la urma niste jante acolo cu 5 spite :-P si apopo pe spate nu sunt faruri .... ori stopuri ori lampi... fa si tu ceva acolo sa nu te aud ca nu participi din cauza ca nu ai avut idei sa faci stopuri , hai nu fi copil ..... :D :D sanatate si tie pana la urma ... .cu cat mai putini cu atat mai multe sanse de castig .... :))) :))) glumeam ....:twisted: haideti nu va mai prostiti si puneti mana pe treaba ... lasati messu si hi5`u ... puneti mana pe max |
aproape terminat masina...mai lucrez un pic maine si tot maine inecep sa rande:)..sper sa am timp destul
|
Totusi ar fi o idee buna sa se puna si aici pozele cu masinile lucrate, cu toate ca nu o sa se voteze nimik.
|
Quote:
nu a zis nimeni ca nu pune ;) dar sa le trimita toata lumea ;) |
Quote:
|
adica fiecare isi poate posta lucrarea unde vrea numai dupa anuntarea rezultatelor...
apropo cum mai merge treaba ati terminat careva??? |
Eu am terminat si am trimis imaginile
Mult succes la toti. |
acu am inteles :)
Eu ma tot chinui sa termin si mai fac cate ceva si o iau de la capat cu randarile :P |
pai de acu daca ai pc nou... iti permiti... cat stai la o randare...? presupun ca max o ora juma... si presupun ca ti-ai tres un 2 duo :D
|
Am trimis si eu imaginile :D .
Succes!;-) |
Quote:
Scot aproape o ora la fiecare randare.Mai am si eu oleak de facut la masina si incep cu niste randari finale. |
Putem folosi si branduri pt componente, nu?
|
Quote:
|
adica daca poti sa pui siglele firmelor pe componente...
eu am folosit... |
da siglele firmelor , se pot folosi.
|
Quote:
componente adica bari praguri ..... nuh ? daca despre asta e vb sigur ca se poate folosi .... inca o regula care am uitat sa o scriu nu prezentati masina in mai multe culori adica intro imagine verde si in alta alba ... masina in sine poate sa aiba 2 culori pe caroserie ....sa nu se inteleaga gresit adica alegeti un paint job de la inceput si ala sa ramana sa nu aiba intro poza tatuaje chestii pe ea si in alta poza sa apara fara deci exclus . folositi un singur paintjob atrag atentia in special lui frost_dani la concursul trecut a prezentat masina in 2 culori |
da sefu'....am reusit sa aleg o singura culoare....daca nu ma uitam aici iar faceam in 2 culori:P
hai salut..mai am un pic si termin si yo de randat |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning