![]() |
Re: Audi A4
3 Attachment(s)
si aici ar da bine.. ce`l putin eu asa o sa`mi fac la viitoarea masina!
|
@ n3n3a ms mult pt urari sa speram ca la vara va arata si mai bine
@ 11tun ms mult pt poze exact asa vreau sai fac,da nu stiam daca va arata bine acum sunt sigur ca va arata bine ms mult,eu la exterior mam gandit la o perla rosu inchis da asta cred k tot la vara ,oricum am inceput sa strang bani pt un set de pistoane noi :D :nervious: abia astept finala sambata seara cica intra tiru cu marfa in tara deci cam pe luni marti cel tarziu o voi avea,dai Doamne :anger: |
ai depus mult efort,nervi si bani bafta fratioare alti o maritau de 10.000 de ori :D sa ai parte de ea spor la lucru
|
nam maritato si nici nu o voi marita,tatamiu se roaga de mine sa o vand si nu o dau :twisted: am demontat plasticele din masina acum le pregatesc pt folie,maine o voi aplica ca urmeaza un chef de Sf Nicolae :-) apropo la multi ani celor ce i cheama Nicolae/Nicoleta :D
|
2 Attachment(s)
:-) :-P :workout:
|
spor la lucru :D
|
4 Attachment(s)
am demontat toate ornamentele de la exterior si leam dus la vopsit,joi se monteaza si vineri masina intra la tapiterie,o baie buna ca nui strica,cam pe marti ar trebui sa fie montata si finala :D
|
ai de munca frate shi capital de bagat camionarul.it
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...50#post1237750 |
Tu trebuia sa fi la emisiunea aia de pe Discovery. A car is reborn ;)
Bafta. |
ms deocamdata astept finala si elementele de caroserie d ela vopsit apoi astept sa se inveasca ceva finante si demarez in continuare cu ce am de gand,cam ce miam calculat ar trebui sami iasa si daca iese rezultatu final va fi cam prin iunie,dai Doamne sa iasa si atunci se va vedea potentialu masini ;)
|
bravo felicitari si tie si spor la lucru:)
|
3 Attachment(s)
...hai sa-ti arat ce i-am facut la un audi identic cu al tau...asa intr-o dupaamiaza...a4 cu look de a4:):):)
|
unde cum ce?:-)
|
jantele anterioare erau mai frumoase da masina din punt de vedere estetic e mult mai matura si nemteasca cu jante originale !
daca ai putea sa imi zici ce consum ai ?...mersi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
arata bine,ceva mai neobisnuit :D |
10% ? frumos da in oras mi-a zis cineva ca nu coboara sub 12 si in general ia cam 14 ...si afara daca mergi ordonat ia umpic sub 10 ..cred ca conteaza si stilul de condus ca alti uita sa mai dea a 5 a cu toate ca nu merg sportiv :)
|
da bine spus depinde de stil de mers,am o veste :D am vanduto :-)
|
lol ai vanduto? nu esti normal :).....ai iesit cam in pierdere asai?
|
am iesit ceva pt moment,maine recuperez :-) pt "motivu" de maine am vanduto :-)
|
esti nebun! ma jur! macar daca o dai sa iei ceva mai calumea, tot un a4 mai nou din 2005 da nu din lac in put... n-ai regrete?
|
vedem maine :D
|
Quote:
|
tocmai terminasei de pus elementele de carbon si ai si vandut`o ! nu ai asa o senzatie aiurea ca n`ai reusit sa termini tot ce ti`ai propus ? felicitari pt ca sigur o sa urmeze ceva mai bun si sa`i uram noului proprietar sa aiba parte de ea.
numai bine. |
1 Attachment(s)
cam asta ar fi,nui mare lucru :-) ,audi o mers pe maini bune i foarte multumit propietaru eu a vandut audi special pt ami lua asa ceva care i boala mea ;)
|
ala e cumva un subaru? nu se vede prea bine poza.
|
corect :-) abia am ajuns aks toata ziua am umblat sai iau niste gume de iarna ca avea de vara si ma duceam ca sania ca o dat gheata in tm :o
|
WTF.... E STI? :) Cool
|
Macar asta daca consuma mult se justifica consumul... nu ca la AUDI :)) bravo
|
ms ms din pacate i numa de 1.6 :D un puiutz de STI ;)
|
Quote:
|
pai un 13% se justifca cumva performantele care le avea ?? nu prea cred:D
|
mha pe mine nu ma deranja consumu daca imi placea mie cum merge,intradevar intrun timp lua 13% da in ultima vreme dupa ce iam schimbat tot si nu mai tragea aer fals si cu termostatu nou mai mult de 12% numi lua,eu zic ca 12% intr-un oras care i exagerat de plin de masini in care din 10km 7 i stai nu i mergi zic ca i destul de acceptabil,oricum asta nu consuma atat da nici aceasi putere nu o are,da sprint si sunet are :D
|
Quote:
Oricum, felicitari pt achizitie. si sa ai parte de ea fara incidente, si fara reparatii :D |
pacat ca nui,da nu am avut finante,dar in viitoru apropiat ma astept si la un STI oricum pt un 1.6 se duce f bine ;)
|
1 Attachment(s)
sa o stapanesti sanatos este tare masina :D
|
1.6...16v? cati cai are ?110-120 ?
|
95 i boxter ;)
|
felicitari s`o stapanesti sanatos :D frumoasa masinutza;;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning