![]() |
Re: Cafeneaua Urban Division:
sarbatori fericite tuturor
|
In murmurul tainic al colindelor de CRACIUN sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. ;)
Sarbatori fericite si cat mai multe impliniri alaturi de cei dragi !:D cu stima, Street Zone Club ( www.streetzone.ro/forum/ ) |
sarbatori fericite urban division alaturi de cei dragi si fie ca 2009 sa va aduca numai bucuri
cu respect semnat DVD-u |
LA MULTI ANI!!!!
Un an nou fericit si tot cea ce va doriti sa se realizeze in noul an ce urmeaza2009............BLACK WIDOW................ |
SHINE RUNNER RACING VA UREAZA UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE BUCURI SI FERICIRE
|
--------------------------------------------------------------------------------
salut si numai bine ! pt inceput va salutam si noi............... https://forum.4tuning.ro/584-style-and-motion/106178-cafeneaua-the-wanted-cars.html |
super tare :)
|
norok!
|
Baieti, mai e loc de un membru nou, dar vechi in acelasi timp ? ;)
|
vino azi la intalnire si vdm!8)8)
|
Unde se tine intalnirea ?
|
la romexpo in spate
|
Quote:
|
salut cosmine. cine se mai int 4ss?
|
Quote:
Te salut si bafta !! ;):arrow: |
chiar ca nu am mai vb de mult. de cateva luni m-am apucat sa modific si eu la audi si luna viitoare o sa fie destul de modificata chiar printre cele mai modificate a4 noi din buc. din pacate mi-am rupt si piciorull dar masina se modifica si de la distanta. bafta si vb
|
Quote:
bafta si poate ne vedm la un suc , mai ales ca vine vara !! cu respect, XEL |
Fie ca Lumina Sfântă a mari sărbători să vă călăuzească paşii, să vă aducă sănătate şi fericire care sa dăinuie veşnic în preajma voastră !
Sărbători pline de lumină şi căldură ! Va doresc un Paste fericit si binecuvantat alaturi de cei dragi ! HRISTOS A INVIAT !! Street Zone CLUB Xel'Naga |
Sfanta sarbatoare a Pastelui sa va aduca liniste sufleteasca si cat mai multe impliniri tuturor... Paste fericit din partea BlackWidow Club si sa ne auzim cu bine!
|
La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei ,a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.
HRISTOS A INVIAT ! KATANA TEAM Piatra Neamt Buddy Lexx |
THE WANTED CARS VA UREAZA:
PASTE FERICIT !!!! MULTA SANATATE SI TO CEA CE VA DORITI ! FIE CA SFANTA ZI DE MAINE SA VA ADUCA CAT MAI MULTE REALIZARI PE PLAN PERSONAT SI AL CLUBULUI TOTODATA ! HRISTOS A INVIAT.............. |
Paste fericit alaturi de cei dragi !
|
1 Attachment(s)
]STREET 4 CARS CLUB VA UREAZA PASTE FERICIT !
!!! HRISTOS A INVIAT !!! |
va multumim si va uram si noi numai bine si sa aveti parte de un Paste fericit alaturi de cei dragi
|
Mi se pare mie sau au fost facute niste modificari :?::?::?:
|
la ce te referi ? mai exact ?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ideea apartine '' exclusiv '' lui DVD-ul sau lui Pana ?? :twisted: |
momentan ....facem exact cum a zis dvd ...se merge pe burta ..toate la timpul lor
Quote:
|
Quote:
|
imi place ca eu urmaresc aici discutiile voastre interne, si probabil ca nu sunt singurul ... si toti ne intrebam ce naiba vbiti pe mIRC'ul asta? :) rufele se spala in casa :D
|
Quote:
;);););) |
Quote:
|
Quote:
app, tu ce ai patit? :rolleyes2 |
Quote:
|
Am vazut-o si eu in seara asta, trecand pe langa bloc. Foarte misto jantele !
|
Felicitari clubului URBAN DIVISION.
aaa,pardon R VOLUTION! :lol: cred ca de aproape 2 luni astept sa schimbati numele si am vazut parasolaru.:lol: |
mai cu greu ne miscam da aia e sper sa fim indragiti de lume si vom restructura acest grup toate lucrurile care sau intamplat pt urban divison vor fi salvate si vom arata noua formula ;)
|
asteptam cu interes. :lol:
Bogdan: felicitari pentru masina,am trecut si eu pe acolo,pe la tine,special sa vad masina,eram curios. arata chiar bine. inca o data felicitari,sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. |
mersi mult d tot baieti. ggd-ule sorry k nu te-am sunat poate n vdm la un suc , valabil si pt dom director.;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning