![]() |
re: Oltcit Club 11RL - BC 99 FNX - The Grimm Reaper
yup...dar nu prea ai ce sa ungi pe la el decat tijele alea doua si pe marginea filetelor celor 2 suruburi cu roti dintate...
|
Ce mai este nou cu masina,ti-a sosit prelungirea de la gini?
|
da....
si mai am si o bara spate de fibra (model de la AVI - multumesc, dar cu parere de rau lui PdD:rolleyes2) Astea vor fi modificate ... zic eu unicat si vopsite in culoare masinii... Poze vor fi cand vor fi gata ... :twisted: ... toate !!! Ps : Moartea;) a primit ieri un alternator FEMSA.. are cineva idee de cati amperi e??? pot sa spun ca are o carcasa de plastic de culoare albastra... si ca e luat de pe un motor de GSA 1300 |
Teoretic ar trebui sa scrie pe el de cati Amperi este...
L-ai verificat? incarca? |
cert e ca incarca :shock: ...se poate vedea si fara sa masor ...
un exemplu ar fi ca nu mai oscileaza lumina farurilor cand accelerez...e constanta si becul de la baterie nu se aprinde de loc nici chiar la 400rpm(pe bord:rolleyes2) ci doar cand pun contactul pe prima pozitie ceea ce e normal |
Si ce fel de alternator e? de pe ce masina? te-ai uitat pe el si nu scrie cati amperi scoate?
|
nope...
n-am vazut decat un cod... pe care nu l-am notat |
dea...
s-a ivit o problema ... cu sonda de la cutie : faza e ca raman becurile de mers inapoi aprinse la o intensitate mai mica (ar trebui sa fie stinse:rolleyes2) ... chiar daca e bagata in alta viteza decat marsarier!!!:sad: am incercat toate treptele... 1.2.3.4 si 5:!: faza e ca daca bag in marsarier becurile se aprind mai tare ....:shock: taicamiu zice ca ar fi o masa aiurea... oare ca sa fie?? A mai patit cineva asa ceva??? PS: cutia mea e 5 fr(axel 12 trs) |
nu conteaza ce cutie e,cel mai simplu de verificat,scoti mufa aia cu doua fire de deasupra etrierului stang,alea sunt firele ce duc la intrerupatorul ala din cutie,daca tot se aprind slab becurile atunci problema e in alta parte,poate in triple?ai incercat,face asa cu luminile de pozitie aprinse/stinse?
p.s. daca e dus intrerupatorul ala,costa vreo 3-4 lei unu,dar vezi sa il iei cu tine ca model,ca mai sunt unele de dacie cu o bila in cap,iar la oltcit are o tija de vreun cm lungime parca ca sa-l schimbi dai jos aeroterma si burlanul de evacuare dintre caseta de directie si caroserie de pe partea stanga(cea cu delcoul) si cu cheie de 22 parca il desfaci :D |
Quote:
Sonda daca era defecta nu se mai aprindeau deloc...verifica stopurile si mufa in care acestea se prind...de multe ori am avut si eu probleme acolo;) |
Quote:
Cand s-a intamplat asta azi faceam ore de condus cu Mada... (ca nu a mai condus de mult)si s-a cam incins motoru... ma gandesc acu ca s-o fi topit mufa si face contact pe undeva...:shock: |
daca firele alea doua s-ar topi si ar atinge de masa pe undeva,s-ar putea intampla doua chestii
1-firu cu plus pe el atinge=se arde siguranta(si nu mai merge nici electrovalva de la carb) 2-firu fara tensiune pe el atinge de masa=nu se intampla nimic ce patesti tu poate fi doar din intrerupator,si anume nu se rupe bine contactul in el,atata tot :) |
deci cred ca am sa scot mufa ...si vedem ce se intampla...
ms de sfaturi baieti! |
zis si facut...
am scos mufa care vine la sonda ...si nu se mai aprinde.... cred ca s-a blocat in marsarier... asa moare pana cand o dau jos... |
1 Attachment(s)
Uitasem sa pun pozele cu ledurile de pozitii...
cam asa se vad... |
8 Attachment(s)
da.... se vede ca vineva abuzeaza de functia data de cineva de mai sus....
Am facut azi niste poze HQ dupa ce am spalat Moartea si cam asa arata 8) |
Arata foarte bine, te`ai gandit sa`i pui ceva folie pe geamuri sau ionizate? Cred ca ar da foarte bine cu negrul masinii.
|
am in plan folie omologata si autorizata rar.... Lumar!!!
dar avand in vedere ca anu asta am un eveniment fff important ... nu cred ca e pe planul 1 folia... ;) |
frumosa ,dar fa ceva la capacele jantelor !
|
Arata chiar foarte bine;)sa ai grija de ea
|
super intretinuta masinuta asta...chiar imi place !
|
4 Attachment(s)
Aparatul foto de vina... :lol:
masina e doar proaspat spalata ... mai am multe de rezolvat la ea... - Motorul dupa 8000 de km (aproape) de la RK (doar blocul , ambielajul si chulasele au fost sessond)are scurgeri pe la oringurile de la retur ulei ..mai ales pe o parte :sad: ca sa nu mai vorbesc de semeringurile de supape de teflon care au sarit(nu se stie cate din ele ) - Aripile fata sunt varza .. ca a aparut rugina (dinspre interior ) plus ca aia de pe dreapta a intrat un destept cu spatele in mine :cry: - bara fata mi-a lovit-o si pe ea o proasta... - ygrecul tre sa il schimb ca am dat la o trecere de cale ferata cu el de pavaj(ce drumuri bune avem in Bacau :rolleyes2) - rugina de sub bara spate ..(boala tuturor oltciturilor fie ele pt export sau nu) samd... Bani nu prea sunt si nici timp ... ca as face mai multe ..(am un motor pe care experimentez diverse .. ;)) Era sa uit ca am avut 2 suruburi forfecate la caseta de directie pe partea dreapta a casetei. Caseta se tinea doar in cele de pe partea stanga... :rolleyes2 |
5 Attachment(s)
Asa... Deci pot sa spun ca am una dintre cele mai silentioase tobe/masini din tara....8)
Asta dupa ce am schimbat toba sport(era una de japoneza si fffff zgomotoasa:rolleyes2) cu toba trimesa de Vali (mare mester omu cu tobele - jos palaria ..) pot sa spun ca se aude muuult mai frumos cand merg cu masina .. adica se aude doar sunetul superb al boxerului ...:shock: (si ce marfa se aude:peace::peace::peace:...) Mai ales ca evacuarea e foarte etansa (ca sa nu zic 100%) |
cred ca te-ai saturat de uruiala si zgomotul de la vechea toba...!!! super noua toba...!!!
|
cat te-a costat? ca ma intereseaza si pe mine una silentioasa!
|
80 ron ... parca
|
buuun....
incep pregatirile pt ITP ... sambata am fost sa cumpar capace pt jantele de tabla pe 13... tre sa le vopsesc ...negre(jantele) |
11 Attachment(s)
na ca am pregatit "un pic" si capacele ;)
|
Frumusica!
Trebe o baita. |
de la departare parca ar fi jante!!
|
Da ...cred ca pana la primavara masina va ramane cu jantele pe 13....:lol:
Acu caut pe cineva unde sa reconditionez jantele din aliaj ,ca vad ca s-a cam luat vopseaua de pe ele , ma gandesc la sablare si apoi o vopsire in camp eletrostatic... dar sa vad unde gasesc in Bacau asa ceva. De sablat am gasit poate gasesc eu unde sa le sablez ...dar cu vopsitul.... mai caut plus ca mai trebuie sa le intrept (vad ca una e cam ovala pe interior, poate chiar 2 :rolleyes2) |
Salut! Arata super OlTcitul tau. il stiu si arata prea tare pt Bacau. Ii sta misto si asa cu capace ,parca zici ca sunt jante.;) Stai pe langa liceul Mageron ca acolo vad masina, langa parculet acolo :D
Si eu sunt tot in Bacau:D. Uite adresa mea de mess : cosmin_max2006 ca sa mai vb sa ne cunostem.:D Numai bine si bafta! |
daca ai stii cat am lucrat la capacele alea...:x si tot n-au iesit cum vroiam eu...:rolleyes2
|
Acelerator ce ai lucrat mai exact la ele:)?
|
Quote:
Chiar imi plac cum arata, dau super bine. Imi luai si eu un set, este diferit de al tau si ma gandeam sa le "personalizez" putin dar nu`mi venii nici o idee si le pusei asa...deocamdata. :lol: |
Quote:
|
eu le faceam negre si scapam muuult mai repede :P
sau cautam unele gata vopsite :D p.s. am vazut unele vopsite cum le ai tu cu negru,dar in loc de gri un alb foarte curat,si aratau foarte bine |
ieri ca tot se potolise vremea am schimbat bujiile NGK cu un set Beru ULTRA...
sa vedem cum se comporta ..cica ar avea electrod ce cupru..(asa pare dupa culoarea electrodului ascutit.. ;)) Aveam o problema cu niste balbaieli la turatie / viteza constanta ... sa vedem daca s-a rezolvat. La prima vedere pare a fi disparut fenomenul.. Am dat totusi si peste o fisa care avea un capat deteriorat ...:???: dar sa vedem...:rolleyes2 |
Orice bujie se comporta bine cand e noua...dar in timp eu zic ca o sa regreti ca ai dat NGK-urile pe acele ''ULTRA''
|
Dar hai totusi sa nu fim pesimisti..:rolleyes2. Am avut pe masina si un set Equiem..(Made in France ... ca si Beru ;)) si s-au comportat exemplar pe motoru de 1100 ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning